NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Fazektom23 13
Srácok lássuk be a secondary gyenge volt a safetykkel az élen.
Remélem hogy az offseasonban erősítenek a poszton. Byrd szinte muszáj de ott van a draft is.
Szerintetek az alábbiak nevek közül ki lesz elérhető mondjuk a második körös pick-nél és melyikükből lehet "sztár" az NFL-ben?
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
- Tony Jefferson.Fazektom23
Szerintem a második körben nem fogunk safetyt húzni, főleg ha átállunk 3-4-re. Én második körben OT/OLB/3-4 DE húzást várok. Safety szerintem 5-6. kör környéke, de én oda Jordan Kovacsra szavazok 😊BlitzHawk
És szerinted elég lesz nekünk egy 5-6. körös safety Coleman és Allen elé? 😕

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Remélem hogy az offseasonban erősítenek a poszton. Byrd szinte muszáj de ott van a draft is.
Szerintetek az alábbiak nevek közül ki lesz elérhető mondjuk a második körös pick-nél és melyikükből lehet "sztár" az NFL-ben?
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
- Tony Jefferson.Fazektom23
Szerintem a második körben nem fogunk safetyt húzni, főleg ha átállunk 3-4-re. Én második körben OT/OLB/3-4 DE húzást várok. Safety szerintem 5-6. kör környéke, de én oda Jordan Kovacsra szavazok 😊
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Philadelfiúk! Nem tudom, hogy volt e már róla szó. Visszaolvasni szinte lehetettlen telóról az új formátumnak köszönhetően úgyhogy megkérdezném mit várhatunk Jim Washburn-től.Defensive assistant vagy mi lesz nálunk.Bazzani
Ordibálást és káromkodást. Sokat. És még durvább wide9-t.
Vmelyik játékosnak ez fekszik, vmelyiknek kevésbé. Mármint nem csak a rendszer, hanem Washburn személye.
Amúgy nálunk a végén már eléggé elszaladt vele a ló...vagy a játékosokkal. A kis kedvence Babin mindent jól csinált a többiek pedig nem. De persze ez csak a kirúgása után derült ki, szal most mond meg h igaz-e vagy sem.
Azonban az biztos, hogy elég megosztó személyiség. Nálunk pl. a DC-t, Juan Castillo-t rendre Juanitanak hívta. Reid előbb Juant rúgta ki, majd Washburnt. Juan elküldése akkor is szar döntés volt, utólag pedig még inkább. De Washburn elküldése nagyon bevált.
Plusz Washburn nem csak egy sima DL-coach, hanem az Ő rendszere eléggé meghatározza az egész D# sémát. Ez sok DC-nek nem túl szimpatikus. Volt is róla hír, hogy 2011-ben pont Washburn személye miatt nem akart ide jönni több DC.
A blitzeket nem igazán szereti. Abban hisz, hogy a 4 DLman elég nyomást gyakorol majd, az LB-k pedig majd futásnál megküzdenek az OLman-ekkel. Ami nálunk nem igazán vált be. Meg igazán egyik LB se szereti azt amikor egy 300+ fontos játékos blokkjairól kell lejönni.
De amúgy öröm nézni a pasast, meg jó dumája van meg minden, csak hát igen kérdéses a rendszere.
A kedvenc játékos KVB és sztem Suh-val is elég jól ki fognak jönni. Fairley-ről nem is beszélve.
A vidit ajánlatos megnézni:
 www.youtube.com/watch?v=6yPlXbBnwr8

Jah és igen nagyon szereti a rotálást. 3, 4 playenként cseréli az egész falat. Szal nála lényegében 8 kezdőjátékos van.
több mint 12 éve
Fazektom23 13
Philadelfiúk! Nem tudom, hogy volt e már róla szó. Visszaolvasni szinte lehetettlen telóról az új formátumnak köszönhetően úgyhogy megkérdezném mit várhatunk Jim Washburn-től.Defensive assistant vagy mi lesz nálunk.Bazzani
Szerintem csak DL edző lesz. Készülj a Wide Nine-ra szóval a DL-tagok sokat fognak rotálódni és állandóan az irányítót fogják hajkurászni 😀
Viszont ez sebezhetővé teszi a védelmet a futás ellen :S

több mint 12 éve
Fazektom23 13
- Eric Reid
- Kenny Vaccaro
- Matt Elam
- Tony Jefferson.

több mint 12 éve
Volt egy kis időm összedobtam egy kis kívánság listát (szubjektív vélemény):

1. kör Jarvis Jones, 3-4 DE, Georgia
2. kör DJ Fulker, OT, Alabama
3. kör Kasheem Greene, OLB, Rutgers
4. kör Leon McFadden, CB, San Diego State
5. kör Tavarres King, WR, Georgia/Aaron Murray, QB, Georgia
6. kör Zach Line, FB, Southern Methodist
7. kör Jordan Kovacs S, Michigan

Jöhet a savazása a kis listámnak, nem veszem zokon a kritikát 😊BlitzHawk
Bébé elemzése tükrében én érzek némi önigazolást 😊
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Philadelfiúk! Nem tudom, hogy volt e már róla szó. Visszaolvasni szinte lehetettlen telóról az új formátumnak köszönhetően úgyhogy megkérdezném mit várhatunk Jim Washburn-től.Defensive assistant vagy mi lesz nálunk.

több mint 12 éve
BYU DE Ziggy Ansah: 2012-ben 4,5 sack, 13 TFL, májusban már 24 éves lesz
Ghana-ben született, focizni csak 2010-ben kezdett el, 100-at 10,91 alatt futja (futotta pár éve), 200-at 21,89. A 2012-es szezon előtt a mock-draftokon fel se merült a neve, most pedig már késői első körösnek, korai második körösnek tartják.
Youtube-on elég sok vidi fent van róla, ha esetleg vki jobban kíváncsi rá.

LSU DE Lavar Edwards: 2012-ben 26 tackle, 4,5 sack, 7 TFL, 1 inti, 3 QB hurries
Jelenleg 4. körös prospect.

Southeast Louisiana CB Robert Alford: Elmúlt 2 évben összesen 9 inti, ebben a szezonban 5 TFL, 12 elütött labda és 4 inti, 2003 óta Ő lehet az első Southeast Louisiana játékos, aki elkel a drafton. Jelenleg 3. körre teszik.

Florida State Seminoles QB EJ Manuel: 2012-ben 3400 passzolt yards, 68%-os pontosság, 23 TD, 10 inti és mindössze 2x kaptak ki. Orange Bowl-t is megnyerték. 3. körös jelenleg, de vkinél Top5 QB. Nem igazán tud folyamatosan jó teljesítményt nyújtani.
Yutube-on Ő is elérhető.

Senior Bowl-ról pár dolog, csak, hogy ismerkedjünk a nevekkel:

- Akik jó teljesítményt nyújtottak első nap: WR Terrance Williams of Baylor, CB Leon McFadden of San Diego St., and CB Robert Alford of SE Louisiana. Azonban a puntokat elég nehezen kapta el Alford.
- WR Terrenace Williams vs CB Robert Alford csata elég jó. Leon McFadden mellett tegnap elkapást sem csináltak és e mellé még csinált egy nagyon szép egykezes intit is.
- A safety-k nem igazán tündököltek ma. A Bama safety-nek, Robert Lester-nek különösen rossz napja volt. A TE-k rendre megverték. Azonban Jonathan Cyprien-ról elég jókat lehetett olvasni. (késői körös játékos)
- QB-k: EJ Manuel, Tyler Wilson és Landry Jones. Wilson karja gyengének tűnik, Manuel továbbra is inkonzisztens. Van amikor nagyon szépen bedobja szűk helyre máskor pedig 5 yarddal elnézi az elkapót, de a tehetség látszik, hogy ott van.
- Ezekiel "Ziggy" Ansah-nak volt egy szép leütött labdája a LOS-on. Nagyon atletikus játékos és az erő is megvan benne. Főleg a kontaktos drilleken mozgott jól.
- A South team-nak van pár elég jó támadófal játékosa, (5en Top70es játékosok) közülük is Lane Johnson OT mozgott a legjobban. LT-ben és RT-ben is kipróbálták. Oday Aboushi-nak pass-protection-ben rossz napja volt. Főleg LT-ként. De a fal jobb oldalán már jobban mozgott. Dallas Thomas-t is kipróbálták LT-ben (senior-ként OG volt, de előtte LT) és nem volt rossz, bár különösen jól sem.
- John Jenkins (Georgia, 3-4-es NT, a végén még Grantham hozná magával) is jól mozgott önmagához képest ( 6-4, 359). A DT Everett Dawkins-nek rossz napja volt. Malliciah Goodman-től (Clemson DE) is többet vártak. A méretek megvannak (6-4, 272), de az erő hiányzott, ellenben Lavar Edwards-nál ez nagyon is megvolt. A DT-k közül még Datone Jones és Alex Okafor zárt jó napot.
- A WR, Ryan Swope-nak (Texas A&M, 6-0, 204) volt 2 csúnya passza. Ő slotWR-ként is szóba jöhet a profiknál. (3. körös) A Marshall WR, Aaron Dobson-nak (6-2, 206) jó napja volt, csakúgy mint az oregoni elkapónak Markus Wheaton-nak. (6-0, 182). Mindketten kb. 3 körös játékosok. Azonban Aaron Mellette (6-4, 220) elég rossz napot fogott ki.
- A North QB-k (Ryan Nassib, Mike Glennon és Zac Dysert) is fent és lent voltak egész nap.
- Az LB-k közül cover-ben Khaseeme Greene-nek (6-1, 230) ment elég jól. Bár ez nem meglepő, mivel Ő safety volt korábban. De John Simon (6-2, 263) és Trevardo Williams (6-2, 233) eléggé szenvedtek ebben a drill-ben. Ők inkább a pass-rush-ukról ismertek.
John Simon 2011-ben 7 sack és 16 TFL, 2012-ben: 9 sack, 14,5 TFL. (2. kör vége, 3. kör eleje)
Trevardo Williams 2011-ben 12,5 sack, 15 TFL 2012-ben: 11,5 sack, 13,5 TFL (3-4. kör)
több mint 12 éve
Akivel találkozott a csapat Senior Bowl-on:
DE Ziggy Ansah (6-6, 270)
DE Lavar Edwards (6-5, 264)
CB Robert Alford (5-10, 186)
QB EJ Manuel (6-4, 237)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 349 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most kapcsolok, hogy még mindig él, hogy az a csapat nyerheti már sorozatban negyedszer! a SB-t amelyikkel először játszunk itthon, igaz most nem nyertek ellenünk sőt lehet megvertük a bajnokot 😀 bár nagyon kiívánom ez most megszakadjon, de ha a Ravens nyer szerintem a menetrend sorsolásakor áruljuk már az itthoni kezdő meccsünket néhány draftcetliért vagy játékosért 😛 😀 Igaz szvsz ez most a Chiefsnek járna, azt talán nem is bánnánk ha már így mi nem nyerhetünk 😀
több mint 12 éve
Hearing that 49ers DB coach Ed Donatell has surfaced as a potential DC for #Eagles. Obviously, can't happen until after Super Bowl.
több mint 12 éve
Castillo bekerült a Ravens stábjába. Vmi futás formációkért fog felelni. Nah a végén még idén gyűrűt fog nyerni Juan. Szezon előtt simán aláírtam volna. 😀
több mint 12 éve
Mark Whipple nevét lehet hallani QB edzőnek. Remélem csak pletyka. Annyira nem végzett jó munkát mostanság.
A Brownsnál van hasonló pozícióban, 2007-2008ban már volt nálunk támadó asszisztens.
 en.wikipedia.org/wiki/Mark_WhippleShawn84
Miért érzem úgy, hogy Shurmur embere? 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mark Whipple nevét lehet hallani QB edzőnek. Remélem csak pletyka. Annyira nem végzett jó munkát mostanság.
A Brownsnál van hasonló pozícióban, 2007-2008ban már volt nálunk támadó asszisztens.
 en.wikipedia.org/wiki/Mark_Whipple
több mint 12 éve
Fly Eagles ‏@FlyEaglesNation
Alabama's defensive coordinator Kirby Smart announced he will stay at Alabama.

Vagyis mostantól Todd Grantham a Nr. 1 esélyes. Bár legutóbb Chip is ezt mondta mikor hazarepült Arizonából. Most meg Sabannal smúzol a Senior Bowl edzésen 😀Shawn84
Őt sem bánom annyira.
Nagyon tehetséges játékosok is kerülnek oda alapból, plusz sokan mondják, hogy az inkább Saban védelme, mint az övé.

Olyat is olvastam, hogy Chip most az NFL-ben fogja keresni a DC-ket, de nagy eséllyel úgy is Grantham lesz.
több mint 12 éve
 twitter.com/FlyEaglesNation/status/293452527075201025/photo/1/large
több mint 12 éve
Fly Eagles ‏@FlyEaglesNation
Alabama's defensive coordinator Kirby Smart announced he will stay at Alabama.

Vagyis mostantól Todd Grantham a Nr. 1 esélyes. Bár legutóbb Chip is ezt mondta mikor hazarepült Arizonából. Most meg Sabannal smúzol a Senior Bowl edzésen 😀
több mint 12 éve
Na ki van ott a Senior Bowlon? Hát az új DL edző.Jerry Azzino

Ja és persze a Boss
több mint 12 éve
Sum up: Pat Shurmur, Jerry Azzinaro, Bill McGovern, Rick Minter, and Bob Bicknell have all been unofficially hired so far & a few GAs.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
bruceJanek
Deuce 😀Shawn84
mondom én

pofás lett az új fórum

több mint 12 éve
Jerry Azzinaro - DL-coach:
Ha esetleg vki még nem látta volna a videót:
 www.youtube.com/watch?v=zqTdeGKfMBw
 www.oregongridiron.com/coaches/azzinaro.html
 www.goducks.com/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=500&ATCLID=3679796
Több, mint 30 éves edzői tapasztalata van. Volt Ő már HC, DC, RB-coach, DL-coach. Mivel a Duke-nak 3 évig volt a DC-je, lehet, hogy Höri is tud róla mondani vmi jó kis infót. 😀
Amúgy barna öves judos a tag.

Bob Bicknell - WR-coach:
43 éves, 20 éves edzői múlt, Európában volt Ő OL-coach, DL-coach, OC.
2007-ben került Kansasbe támadófal-edzőnek. NFL-ben volt már OL, TE és WR edző.
Vmit csak kihoz majd a srácokból.

Bill McGovern - LB-coach:
49 éves, 2000 óta LB-coach a Boston egyetemen, 2009 óta pedig DC is.
LB-k, akiket kinevelt: Luke Kuechly, Mark Herzlich, Robert Francois, Jo-Lonn Dunbar

Valamint azt mondják, hogy Rick Minter-t (Kentucky DC) is megszereztük LB-coach-nak:
Ez alapján ez nem túl jó hír a számunkra
 bleedingbrotherlylove.com/my-blog/2013/01/former-college-coach-rick-minter-to-be-on-eagles-staff.html
több mint 12 éve

Jöhet a savazása a kis listámnak, nem veszem zokon a kritikát 😊BlitzHawk
Első két kör csere. Ha Murray 5. körig húzza akkor lemegyek hídba. Zach Line nem igazán tudom miért kellene. Ő egy erőfutó. max Deny bírná mert SMU-ról jön. Jordan Kovács meg szerintem korábban el fog menni. Green és McFadden meg feldolgozás alatt. Részemről 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Egy Fluker / Dunlap tackle páros nem mutatna rosszul 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve

Jöhet a savazása a kis listámnak, nem veszem zokon a kritikát 😊
több mint 12 éve
A stábba bekerült James Harris is. Ő is Chip embere:
 www.oregonlive.com/ducks/index.ssf/2011/09/oregons_james_harris_the_most.html
Nagy fogás (lehet) a srác. Ő volt a játékosok "mindenese", akivel bármiről tudtak beszélgetni.