NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Elméletileg jelenleg így néz ki a DC listánk:- Todd Grantham (Georgia DC)
- Kirby Smart (Alabama DC)
- Jim Herrmann (Giants LB-coach)
B.April-re kíváncsi leszek, hogy hogyan teljesít Oaklandben, mert összességében nálunk elég szar volt.
több mint 12 éve
April közben elment Oklandbe St coordinatornakOda is kell / kellett új ember
több mint 12 éve
(Most is) nagyon jó lett a blogon a sajtótájékoztató fordítás! Két mondatot át is mentettem az aláírásomba, utólag is köszönöm!
több mint 12 éve
9 évig a Michigan egyetem DC-je.Ez mégse állja meg a helyét. Azt mondják, hogy Ő is 3-4es.
Aztán 3 évig Jets LB-coach (Sutton DC) az utóbbi 4 évben pedig Giants LB coach (Bill Sheridan és Perry Fewell voltak a DC-k)
A pozitívum vele kapcsolatban, hogy akkor nagy eséllyel maradna a 4-3. Bébé
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter9 évig a Michigan egyetem DC-je.
Giants LB coach Jim Hermann is interviewing for Eagles defensive coordinator job, per league source.Shawn84
Aztán 3 évig Jets LB-coach (Sutton DC) az utóbbi 4 évben pedig Giants LB coach (Bill Sheridan és Perry Fewell voltak a DC-k)
A pozitívum vele kapcsolatban, hogy akkor nagy eséllyel maradna a 4-3.
több mint 12 éve
Sajtótájékoztató magyarul:http://philly.blog.hu/2013/01/19/ismerkedjunk_meg_az_uj_foedzovel
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefterGiants LB coach Jim Hermann is interviewing for Eagles defensive coordinator job, per league source.
több mint 12 éve
Chip és Ron Jaworski Ez az ember tudja hogy kell phillyben nyalizni 😀Ezen a fotón tisztára Kemény Dénes... 😊Shawn84
több mint 12 éve
Chip és Ron Jaworski Ez az ember tudja hogy kell phillyben nyalizni 😀
több mint 12 éve
Hearing Ted Williams will stay with the Eagles as TE coach; has been with team since 1995. Look for Duce Staley to take over as RB coach.A legjobb pozíciós edzőnk az elmúlt 1,5 évtizedben. Ez nagyon jó. Már csak Dawkinst kéne valahogy benyomni a staffba.
Nagyon helyes. Staley-nek nagyon örülök. Mióta itt van foglalkozik az RB-kel és szemlátomást jól csinálja a dolgát.
Amúgy Ted Williams 1995-ben és 96-ban TE edző volt nálunk, szal annyira nem ismeretlen számára ezt a poszt.
Bébé
több mint 12 éve
Hearing Ted Williams will stay with the Eagles as TE coach; has been with team since 1995. Look for Duce Staley to take over as RB coach.Nagyon helyes. Staley-nek nagyon örülök. Mióta itt van foglalkozik az RB-kel és szemlátomást jól csinálja a dolgát.
Amúgy Ted Williams 1995-ben és 96-ban TE edző volt nálunk, szal annyira nem ismeretlen számára ezt a poszt.
több mint 12 éve
Albert Breer just said on Twitter that Chip does prefer the 3-4 and is checking out NFL coaches.Sajnálhatjátok, hogy Horton már elment a Brownshoz...
Hát ez a 3-4 egyre biztosabbnak tűnik...Bébé
több mint 12 éve
az volt persze, William Henry Dietz pl.Indián volt már?Shawn84Elvileg ma bejelenthetik Todd Grantham érkezését. Ha ez így lesz remélem hozza a Dl és DB edzőket onnan.Az első cigány edző az NFL-ben! Ha a Rooney Rule-on múlik, hamarosan HC lesz 😊jjncaa
Íme a 2 úr:
Chris Wilson: www.georgiadogs.com/sports/m-footbl/mtt/chris_wilson_833958.html
Scott Lakatos: www.georgiadogs.com/sports/m-footbl/mtt/lakatos_scott00.html
Na vajon milyen származású lehet? 😀Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Állítólag őt is ma jelenthetik be. Granthamtől függetlenül.Elvileg ma bejelenthetik Todd Grantham érkezését. Ha ez így lesz remélem hozza a Dl és DB edzőket onnan.Shawn84Kérdéses, hogy akkor mi lesz Jerry Azzinaro-val (Oregon DL-coach), mert úgy volt, hogy Ő is követi Kellyt és Ő lesz a faledzőnk.
Bébé
Itt elég sok infó van: twitter.com/FlyEagles_hu
több mint 12 éve
Elvileg ma bejelenthetik Todd Grantham érkezését. Ha ez így lesz remélem hozza a Dl és DB edzőket onnan.Shawn84Kérdéses, hogy akkor mi lesz Jerry Azzinaro-val (Oregon DL-coach), mert úgy volt, hogy Ő is követi Kellyt és Ő lesz a faledzőnk.
több mint 12 éve
Indián volt már?Elvileg ma bejelenthetik Todd Grantham érkezését. Ha ez így lesz remélem hozza a Dl és DB edzőket onnan.Az első cigány edző az NFL-ben! Ha a Rooney Rule-on múlik, hamarosan HC lesz 😊jjncaa
Íme a 2 úr:
több mint 12 éve
Elvileg ma bejelenthetik Todd Grantham érkezését. Ha ez így lesz remélem hozza a Dl és DB edzőket onnan.Az első cigány edző az NFL-ben! Ha a Rooney Rule-on múlik, hamarosan HC lesz 😊
Íme a 2 úr:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem volt ez rémálom, semmi bajom azzal, hogy Tebow a Phillyvel legyen bajnok. 😊Lefekvés előtt nem szabad sokat és nehezet enni, mert rémálmaid lesznek, ezt már kisgyerekként megtanulja az ember :p 😊jjncaaÉn ma azt álmodtam, hogy Chip Kellyvel ülünk egy dinerben valahol a Frankford Avenue-n, a wurlitzerből Springsteen szól, pár asztallal odébb harákol Tom Hanks, és Chip azt mondja nekem:Nemtom mit szoktál szedni lefekvés előtt, de én is akarok olyat. 😀Shawn84
- Beteg gondolat, de megpróbálom Tebow-t irányítónak, másnak úgysincs hozzá vér a pucájában. Mi bajunk lehet, max. nyerünk pár Super Bowl-t.
Mondom neki:
- Jó gondolat, így legyen, ámen.
Erre jön Rocky és azt dörmögi:
- Senki sem tud olyan nagyot ütni, mint az élet.
Összenéztünk, megvakartuk a fejünket, aztán fizettünk és felébredtünk.
Csak azért mondom, hogyha nemsokára érkezik, akkor legközelebb megpróbálok lottószámokat álmodni.Sobri Jóska
Azonnal a szívembe zárok bármilyen csapatot, ahol ő a kezdő QB.
több mint 12 éve
Elvileg ma bejelenthetik Todd Grantham érkezését. Ha ez így lesz remélem hozza a Dl és DB edzőket onnan.Íme a 2 úr:
Na vajon milyen származású lehet? 😀
több mint 12 éve
Lefekvés előtt nem szabad sokat és nehezet enni, mert rémálmaid lesznek, ezt már kisgyerekként megtanulja az ember :p 😊Én ma azt álmodtam, hogy Chip Kellyvel ülünk egy dinerben valahol a Frankford Avenue-n, a wurlitzerből Springsteen szól, pár asztallal odébb harákol Tom Hanks, és Chip azt mondja nekem:Nemtom mit szoktál szedni lefekvés előtt, de én is akarok olyat. 😀Shawn84
- Beteg gondolat, de megpróbálom Tebow-t irányítónak, másnak úgysincs hozzá vér a pucájában. Mi bajunk lehet, max. nyerünk pár Super Bowl-t.
Mondom neki:
- Jó gondolat, így legyen, ámen.
Erre jön Rocky és azt dörmögi:
- Senki sem tud olyan nagyot ütni, mint az élet.
Összenéztünk, megvakartuk a fejünket, aztán fizettünk és felébredtünk.
Csak azért mondom, hogyha nemsokára érkezik, akkor legközelebb megpróbálok lottószámokat álmodni.Sobri Jóska

---
több mint 12 éve
Graham szerintem simán jó csak kár volt kigyúrnia magát 😀 Cole ha fogyna akkor talán, bár már nem fiatal és eléggé makacs is lett. Curry meg nálam előbb 3-4 De mint OLB. De gyúrnia kéne. Szerintem Cole cserére jó esélyek vannak ah ez tényleg bekövetkezik. Currynek meg van ideje .Shawn84Jól tette, hogy kigyúrta magát. Csak még kéne. Elmehetne Mathis kondijába. 😀
Egy LaMarr Woodley-s testfelépítést nem bánnék. De amúgy tényleg kérdéses nála nagyon a coverezés is...
T.Cole-t nem hiszem, hogy el fogjuk trade-elni. Idei fizuja 5,35 milla. És trade esetén 6,4 milla dead money-t kapunk. (Asszem ez trade-nél is van nem csak cut-nál.)Bár ha olyan ajánlatot kapunk és jól állunk a cap-el, akkor ez a plusz 1 milla beleférhet.
B.Graham-nél ez plusz 2 milla lenne, szal Őt biztos, hogy nem fogjuk tradelni. Arról nem is beszélve, hogy még fiatal és most kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket.
Curry meg sztem is előbb lesz jó 3-4es DE, mint jó 3-4-es OLB.
több mint 12 éve
én is elsősorban cole miatt aggódom, mert ő az idei évet leszámítva azért elit playa. Meg ugye Graham, aki láthatóan szenvedett DE-ben, szerzett egy kis tömeget, jó lett, erre baszhatja 😀Graham szerintem simán jó csak kár volt kigyúrnia magát 😀 Cole ha fogyna akkor talán, bár már nem fiatal és eléggé makacs is lett. Curry meg nálam előbb 3-4 De mint OLB. De gyúrnia kéne. Szerintem Cole cserére jó esélyek vannak ah ez tényleg bekövetkezik. Currynek meg van ideje .Shawn84Albert Breer just said on Twitter that Chip does prefer the 3-4 and is checking out NFL coaches.kurva élet, dobhatjuk ki a falat. cole, curry, graham így kuka, pont amikor kezdtünk belendülni.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Graham szerintem simán jó csak kár volt kigyúrnia magát 😀 Cole ha fogyna akkor talán, bár már nem fiatal és eléggé makacs is lett. Curry meg nálam előbb 3-4 De mint OLB. De gyúrnia kéne. Szerintem Cole cserére jó esélyek vannak ah ez tényleg bekövetkezik. Currynek meg van ideje .Albert Breer just said on Twitter that Chip does prefer the 3-4 and is checking out NFL coaches.kurva élet, dobhatjuk ki a falat. cole, curry, graham így kuka, pont amikor kezdtünk belendülni.eaglesmcnabb