Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak ott volt egy Wade Phillips akinek egy kicsit rutinos DC.és ha ez sikerülne akkor is ott lenne a harmatos secJanekHoustonban az átállással meg 1-2 FA igazolással megoldották azt a problémát. Már első évben.Shawn84
Ha Rex Ryan jönne, akkor felőlem mehetnénk 3-4-be, mert Ő van akkor zseni, h megoldja.
több mint 13 éve
és ha ez sikerülne akkor is ott lenne a harmatos secJanekHoustonban az átállással meg 1-2 FA igazolással megoldották azt a problémát. Már első évben.
több mint 13 éve
és ha ez sikerülne akkor is ott lenne a harmatos sec
több mint 13 éve
Meglátjuk. Az igazi 3-4-hez kéne egy jó NT, ami pillanatnyilag nincs. Dixonnal ne idegesítsetek, mint NT 😊A védelem szerintem jelentős átalakításra szorul. Kezdjük egy normális DC-vel akinek van elképzelése és elég keménykezű ahhoz, hogy működőképes csapatrészt faragjon ebből a puhány brigádból (tisztelet a kevés kivételnek).Még egy dolog. 3-4 re átállunk vagy nem? Az ugyanis sok mindent eldönt majd. Meg érdemes e vagy nem. Ha netán átállunk ki alkalmas oda is.Shawn84
Főleg a secondaryt kéne megpiszkálni. Legszívesebben az egész kezdősort lecserélném ott. Nem lehet 4 olyan játékossal kiállni, akik nem tudnak (vagy épp nincs kedvük) normálisan szerelni, és két év után is többnyire tanácstalanul bámulnak egymásra, ha passzvédekezésről van szó (33 passzolt TD-t kaptunk idén, természetesen vezetjük a ligát). Egy offseason erre kevés lesz, úgyhogy azt várom, hogy először legalább a kezdő DB-k felét lecseréljük. Ez lehet 1-1 safety és CB, 2 safety, nekem tökmindegy.
DRC-ról annyit, hogy az után kezdett el jobban játszani, miután a Bucs elleni meccs előtt Reid megfenyegette, hogy ki fog kerülni a kezdőből, ha nem teszi rendesen oda magát. Gratulálok a profi felfogásához, ha egy 5 éve profi játékosnak ez kell, hogy hajlandó legyen normálisan játszani. (Mondanom sem kell mi történt volna JJ alatt egy ilyen játékossal.) Ez nálam veteránminimumot ér.
BleedingGreen
NT: drafton lesznek NT prospectek természetesen, Star, Hankins, Jesse Williams jut eszembe talán.
Cox, Jenkins lenne DE, ők rendben lennének ott szvsz.
ILB meglenne: Kendricks és Ryans (szegény megint 34-be kerülne)
OLB: a Graham, Cole párost meg lehetne próbálni, bár szerintem ők jobbak 43 DE-ként. Colenak talán le kellene adni, hogy gyorsabb legyen, 30 felett ez szokott még valamit segíteni.

több mint 13 éve
Mondjuk Kellynél ahogy hallom nem a védelem dominált.Ryans is azért jött mert a 3-4ben nem érezte jól magát.
Szvsz Cole sem lenne jó,max Cox Jenkins.
több mint 13 éve
3-4re nem igazán van emberünk...JanekDe akik szóba jöttek edzők, mind 3-4 es védelemmel játszottak ha jól emlékszem. Kelly tuti, Gruden is ha jól emlékszem. Másról meg nem volt szó komolyabban.
több mint 13 éve
A védelem szerintem jelentős átalakításra szorul. Kezdjük egy normális DC-vel akinek van elképzelése és elég keménykezű ahhoz, hogy működőképes csapatrészt faragjon ebből a puhány brigádból (tisztelet a kevés kivételnek).Még egy dolog. 3-4 re átállunk vagy nem? Az ugyanis sok mindent eldönt majd. Meg érdemes e vagy nem. Ha netán átállunk ki alkalmas oda is.
Főleg a secondaryt kéne megpiszkálni. Legszívesebben az egész kezdősort lecserélném ott. Nem lehet 4 olyan játékossal kiállni, akik nem tudnak (vagy épp nincs kedvük) normálisan szerelni, és két év után is többnyire tanácstalanul bámulnak egymásra, ha passzvédekezésről van szó (33 passzolt TD-t kaptunk idén, természetesen vezetjük a ligát). Egy offseason erre kevés lesz, úgyhogy azt várom, hogy először legalább a kezdő DB-k felét lecseréljük. Ez lehet 1-1 safety és CB, 2 safety, nekem tökmindegy.
DRC-ról annyit, hogy az után kezdett el jobban játszani, miután a Bucs elleni meccs előtt Reid megfenyegette, hogy ki fog kerülni a kezdőből, ha nem teszi rendesen oda magát. Gratulálok a profi felfogásához, ha egy 5 éve profi játékosnak ez kell, hogy hajlandó legyen normálisan játszani. (Mondanom sem kell mi történt volna JJ alatt egy ilyen játékossal.) Ez nálam veteránminimumot ér.
BleedingGreen
több mint 13 éve
A védelem szerintem jelentős átalakításra szorul. Kezdjük egy normális DC-vel akinek van elképzelése és elég keménykezű ahhoz, hogy működőképes csapatrészt faragjon ebből a puhány brigádból (tisztelet a kevés kivételnek).Főleg a secondaryt kéne megpiszkálni. Legszívesebben az egész kezdősort lecserélném ott. Nem lehet 4 olyan játékossal kiállni, akik nem tudnak (vagy épp nincs kedvük) normálisan szerelni, és két év után is többnyire tanácstalanul bámulnak egymásra, ha passzvédekezésről van szó (33 passzolt TD-t kaptunk idén, természetesen vezetjük a ligát). Egy offseason erre kevés lesz, úgyhogy azt várom, hogy először legalább a kezdő DB-k felét lecseréljük. Ez lehet 1-1 safety és CB, 2 safety, nekem tökmindegy.

több mint 13 éve
Anderson és Dorenbos egyértelmű, DRC olcsóért maradhatna, de ő nem az a fajta aki kevéssel beéri szerintem. Jordan is maradni fog, mert olcsó.
több mint 13 éve
DRC tuti marad , pláne hogy ha kevés pénzel is beéri .
több mint 13 éve
Vártam ezt a pillanatot az elmúlt hónapokban, és örülök is neki, de valahogy mikor elolvastam a hírt nagyon szomorú is lettem tőle. Hihetetlen nagy korszak zárult le. Bárki legyen is az utód, annak hatalmas nyomást kell majd elviselnie. De kívánok neki legalább ilyen hosszú és eredményes szereplést Philadelphiában.
több mint 13 éve
Véget ért egy éra.14 év.
104 Head Coach váltás.
130 alapszakasz győzelem.
76255 szerzett yard.
5145 szerzett pont.
4389 kapott pont.
6 NFC East győzelem.
51-37-es mérleg az NFC East csapatok ellen.
125 draft picks.
29 db 4.negyedes comeback-win.
39 db game-winning drives.
19 playoff meccs.
10 playoff győzelem.
57,2%-s passzolási arány.
393 eladott labda.
6 korábbi segédedző, akikből HC lett.
62 Pro Bowl-er.
5 NCF Champ meccs.
3x az év edzője az NFL-ben.
0 Super Bowl győzelem.
több mint 13 éve
Colt,Dorenbos megtartása alap és nem is lehet drága.DRC és a falemberek már ugye HC függő,ha jön Kelly neki gondolom King lassú lajhár...Landri meg lutri.
több mint 13 éve
Draft-pickjeink:1. kör
2. kör
3. kör
4. kör
5. kör
6. kör Denver Bunkley trade
7. kör
7. kör Cleveland David Sims trade
FA-ink:
C.Anderson - RFA
Dunlap
Dorenbos
Jordan
Landri
DRC
Scott
Tapp
több mint 13 éve
mi lett a végleges draft helyünk? 4.?Janek1. Kansas
2. Jacksonville
3. Oakland
4. Mi
javítsatok, ha tévedek
több mint 13 éve
DRC-vel nincs komolyabb baj szerintem, legalább önkritikus volt, lekislányozta a D#-t, meg elfogadhatóan játszott. A secondary többi része mehet (Nándival az élen), O line-ból meg csak Mathis és Herremans kell. Kérdés, hogy Kelce, Peters mire lesznek képesek, ha felépülnek. QB draft mindenképp kell véleményem szerint, hiszen Vicknek sincs maradása a csapatnál. Bowe-t pedig szívesen várjuk.
több mint 13 éve
Mi Magyar Eagles szurkolók is tartunk "fekete hétfőt", és kibeszéljük, kinek kell távoznia még a csapattól? 😀Michael Vick, Nnamdi Asomugha, Danny Watkins, Nate Allen, Dominique Rodgers-Cromartie ?
Edzők közül ki az aki maradhat? 😀(RB edző?)
több mint 13 éve
Nagyjából mikorra derül ki , hogy ki lesz az új HC?
több mint 13 éve
Loptam a képet facebookra, kösz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Persze, hogy tudom értékelni. 14 év alatt, 9 playoff és 5 NFC döntő, 3 év edzője díj. Nem hiszem, hogy van olyan Eagles fan, aki ezt ne becsülné. Mindemellett emberként is nagyon szimpatikus volt számomra, leszámítva mondjuk a nyilatkozatait, mert azok sírba vittek.Ahogy már előttem is elmondták, én nem a személye ellen voltam, hanem a változás mellett, ami természetesen az ő távozása nélkül elkerülhetetlenné vált.
Az utóbbi években már egyáltalán nem éreztem a csapatban lehetőséget arra, hogy SB-t nyerjünk, legjobban talán 2006-ban, amikor Garcia vitt minket playoffba, de a Saints kicsapott minket a konferencia elődöntőben. (abban az évben kétszer is 27-24-re, McAllister csúnyán megszivatott minket, na meg Reid is talán akkor tolt egy utolsó 4 percen belüli puntot hátrányban, azt hiszem azóta kezdtem el én is fikázni)
Utánna 2 évre rá még volt egy NFC döntőnk is, azon erősen meg is lepődtem mondjuk, de mindegy.
McNabb kiégett, Vick jött, látott és 1 évig játszott jól (életében nem volt olyan jó szezonja passzolás tekintetében, nem is igazán ismertem fel), sokan franchise QB-ként kiáltották ki, de persze jött a nem meglepő meltdown tőle.
Óriási reményeket fűztem a 2 évvel ezelőtti nagy bevásárláshoz, de mindenki tudja mi lett a vége, az idei meg 14 év alatti legpocsékabb szezonja lett, amihez nyilvánvalóan a fia halála is közre játszott.
Szóval, mindent összegezve, köszönjük Reidnek ezt a 14 évet, de a váltás elkerülhetetlen volt és minden kérdés nélkül az ideje is eljött.
több mint 13 éve
Bár eme franchise történeti pillanatokban némi belerondítás a képbe, de mivel itt a címet értem még, és mégiscsak érint minket idehozom. Személy szerint! remélem az ő itteni jelenlétének is valóban vége, sajnos! semmi garanciát nem látok rá, hogy jövőre jobb lenne vele.www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Vick-Unsure-Of-His-Future-With-Eagles/e48bc1a7-fedb-4c1a-9e36-25b0b5415d61