Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
legnagyobb film ever! Egyszerűen imádom 😀 "Bazi" JoeA megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Shawn84Greengo
több mint 13 éve
| Megelőztél 😛 sztem ő nem Eaglesként vonul majd vissza.... |
több mint 13 éve
Jó lenne, ha csak ennyi lenne, hogy egy kicsit rozsdás, de sajnos tavaly év közben is hasonló int-eket láthattunk, mint most(felelőtlen dobások, WR által elütött labdák stb), pedig akkor játékban volt.Úgy néz ki. 😊Bár féltettünk mindenkit...ezért sem erőltették a játékát. Nincs mese elő kell szedni a jobbik énjét mert már most sokan a tollait tépkednék. GreengoSzaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀Igazság szerint akkor mégiscsak jó lett volna ha hagyjuk előszezonban kicsit többet játszani.Shawn84
azért vick győztes drivot hozott 4 inti után...+90 yarddalÉrdekes volt meccs közben látni, hogy mindenki vigasztalja ...aztán visszajött. Remélem elkapjuk a fonalat mert ahogy elnézem a csoportot ez nagyon kevés lehet.Greengo
nálam (remélem) ez lenne vick!! szerencse volt benne bőven, de azért mélyről jött ő is és a csapat is vissza...
de ma ritka szar volt mielőtt valaki lehurrogna 😊zsojti
Tavaly az év végére jobb lett a játéka, idén reméljük nem kell ennyit várni erre.

több mint 13 éve
Akkor jövő héten jöhetsz velem sztárokat valagba rúgdosni 😀GreengoLegjobb karakter volt a filmben Vaskalappal együtt. Na szóval akkor 1 hét múlva is ott lesz az a kúrva HÍD? Én egész héten szépen fogok gondolni Vickre, de ha megint 4 intit dob, akkor kimegyek szét rúgom a valagát.GreengoAkkor már én is. 😀 Azért is írtam, hogy 1x mindenkinek belefér..még egy top 5 QB-nek is.
kzol: | A skinsről annyit, hogy ők szinte minden szezon elején nagyon ijesztőek. 😊 | Shawn84
több mint 13 éve
Szerintem a playcall is elég gyatra volt, pl. 3.&20-nál 5 yardos pass, összesen 56 pass, amikor McCoy-nak ment. Marha sokszor mentek Vick-re blockolatlan blitz-ek. Tyű de idegbeteg voltam már a 4. negyedre, lesznek még itt vicces meccsek...
több mint 13 éve
Legjobb karakter volt a filmben Vaskalappal együtt. Na szóval akkor 1 hét múlva is ott lesz az a kúrva HÍD? Én egész héten szépen fogok gondolni Vickre, de ha megint 4 intit dob, akkor kimegyek szét rúgom a valagát.Shawn84Akkor már én is. 😀 Azért is írtam, hogy 1x mindenkinek belefér..még egy top 5 QB-nek is.
kzol: | A skinsről annyit, hogy ők szinte minden szezon elején nagyon ijesztőek. 😊 |

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Megvan 😊 (rányomtam neked is) Vick: interjú lényege: "Get out of Cleveland"| A Defense zseniális volt de ezellen a csapat ellen annak is kellett lennie.Én tudom, amit tudok, de SPOILERT nyomj rá lécci.somebody08
Harbor végre 😊
Washington ijesztő, hogy nyert. Hatalmas kérdőjel lesz az nfc east
A lényeg, hogy 1-0 😊 |
kzol
több mint 13 éve
A Defense zseniális volt de ezellen a csapat ellen annak is kellett lennie.Én tudom, amit tudok, de SPOILERT nyomj rá lécci.
Harbor végre 😊
A lényeg, hogy 1-0 😊
kzol
több mint 13 éve
Legjobb karakter volt a filmben Vaskalappal együtt. Na szóval akkor 1 hét múlva is ott lesz az a kúrva HÍD? Én egész héten szépen fogok gondolni Vickre, de ha megint 4 intit dob, akkor kimegyek szét rúgom a valagát.A megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Shawn84Greengo
több mint 13 éve
Külön szeretném kiemelni DM Ryanst, akivel úgy látszik leigazoltuk azt a játékost, aki kellett ebbe a csapatba. Hatalmasat játszott.
több mint 13 éve
A megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
| A Defense zseniális volt de ezellen a csapat ellen annak is kellett lennie.Harbor végre 😊
A lényeg, hogy 1-0 😊 |
több mint 13 éve
A megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Úgy néz ki. 😊Bár féltettünk mindenkit...ezért sem erőltették a játékát. Nincs mese elő kell szedni a jobbik énjét mert már most sokan a tollait tépkednék. GreengoSzaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀Igazság szerint akkor mégiscsak jó lett volna ha hagyjuk előszezonban kicsit többet játszani.Shawn84
azért vick győztes drivot hozott 4 inti után...+90 yarddalÉrdekes volt meccs közben látni, hogy mindenki vigasztalja ...aztán visszajött. Remélem elkapjuk a fonalat mert ahogy elnézem a csoportot ez nagyon kevés lehet.Greengo
nálam (remélem) ez lenne vick!! szerencse volt benne bőven, de azért mélyről jött ő is és a csapat is vissza...
több mint 13 éve
Úgy néz ki. 😊Bár féltettünk mindenkit...ezért sem erőltették a játékát. Nincs mese elő kell szedni a jobbik énjét mert már most sokan a tollait tépkednék.Szaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀Igazság szerint akkor mégiscsak jó lett volna ha hagyjuk előszezonban kicsit többet játszani.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Szaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀Igazság szerint akkor mégiscsak jó lett volna ha hagyjuk előszezonban kicsit többet játszani.
több mint 13 éve
Szaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀nem lehet... az!!
de nyilván lesz ez jobb nagyon remélem
több mint 13 éve
Szaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀 azért vick győztes drivot hozott 4 inti után...+90 yarddalÉrdekes volt meccs közben látni, hogy mindenki vigasztalja ...aztán visszajött. Remélem elkapjuk a fonalat mert ahogy elnézem a csoportot ez nagyon kevés lehet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Vick borzalmas volt, ez nálam vitán felül áll...
több mint 13 éve
azért vick győztes drivot hozott 4 inti után...+90 yarddalnálam (remélem) ez lenne vick!! szerencse volt benne bőven, de azért mélyről jött ő is és a csapat is vissza...
de ma ritka szar volt mielőtt valaki lehurrogna 😊
több mint 13 éve
Akkor is látszódott 😛A múltkor ugyan így csináltam nem volt gond bocs 😛,| |De ez most látszik. 😀 Közé szerkeszd. Greengo
Csak, hogy vki ne reklamáljon bár ezt visszanézni... sokat nem akarok dumálni azt hiszem mindent elmondtam az elmúlt hetekben nem ragozom tovább Vicnek részemről van még egy meccse a Ravens ellen megmutathatja (amit sanszosan nem fogok látni) de ha ott is hasonlót produkál.... s messze nem annyira rossz a fal BigBennek sokkal szarabb fala van évek óta... na befejeztem.
dande
| ugye Akerst láttátok | dande
több mint 13 éve
A múltkor ugyan így csináltam nem volt gond bocs 😛,| |De ez most látszik. 😀 Közé szerkeszd. Greengo
Csak, hogy vki ne reklamáljon bár ezt visszanézni... sokat nem akarok dumálni azt hiszem mindent elmondtam az elmúlt hetekben nem ragozom tovább Vicnek részemről van még egy meccse a Ravens ellen megmutathatja (amit sanszosan nem fogok látni) de ha ott is hasonlót produkál.... s messze nem annyira rossz a fal BigBennek sokkal szarabb fala van évek óta... na befejeztem.
dande
| ugye Akerst láttátok |
több mint 13 éve
| |De ez most látszik. 😀 Közé szerkeszd.
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
| | Csak, hogy vki ne reklamáljon bár ezt visszanézni... sokat nem akarok dumálni azt hiszem mindent elmondtam az elmúlt hetekben nem ragozom tovább Vicnek részemről van még egy meccse a Ravens ellen megmutathatja (amit sanszosan nem fogok látni) de ha ott is hasonlót produkál.... s messze nem annyira rossz a fal BigBennek sokkal szarabb fala van évek óta... na befejeztem.