Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Alaposan körbeudvarolják egymást az edzők, és az edzők a csapatokat, játékosokat meglátjuk a pályán mi jön majd ki ebből 😛
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Nagyon remélem, hogy nem:

www.bleedinggreennation.com/2022/12/7/23498073/odell-beckham-jr-eagles-obj-nfl-news-rumors-cowboys-giants-bills-free-agency-wide-receiver-wr
dande2
Felesleges és gondolom drága.
Invincible
Mi is így gondoljuk mester 😊

dande2
Azért a gyakorlócsapatban elférne....
több mint 3 éve

www.bleedinggreennation.com/2022/12/7/23498073/odell-beckham-jr-eagles-obj-nfl-news-rumors-cowboys-giants-bills-free-agency-wide-receiver-wr
dande2
Invincible
Mi is így gondoljuk mester 😊

több mint 3 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869

dande2

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Rosszul játszunk na 😏

Hurts back to back OPOW 😛
több mint 3 éve
11-1 😀 😉

Amúgy meg, működött a virágos beszéd 😀

BleedingGreen
Kiraly ez a kép! Csak ezért megérte kikapni a Washingtontól 😀
MrMiksa
Reméljük pár forduló múlva Watkinst oda lehet állítani Hurts mellé 😛
több mint 3 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
11-1 😀 😉

BleedingGreen
Kiraly ez a kép! Csak ezért megérte kikapni a Washingtontól 😀
több mint 3 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
11-1 😀 😉

több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Egy kis Dean:

www.phillyvoice.com/nakobe-dean-looked-promising-against-titans-video-and-stuff/
dande2
Végre elkezdtük játszatni. 15 snapre ez igen biztató teljesítmény.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Egy kis Dean:

www.phillyvoice.com/nakobe-dean-looked-promising-against-titans-video-and-stuff/
több mint 3 éve
Hopp GMt buktattunk:

több mint 3 éve
Grahamet jelöltük a Walter Payton díjra. Bár nem sok esèlyt látok, hogy megnyeri, de hajrá ☺️
több mint 3 éve
Köszönjük Tom Bay, illetve Tampa Brady! 😁
több mint 3 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
A hétvégi meccsünkön valami koncot dobhatnátok nekünk. Milyen szép lenne ha a teljes nfc east a playoff-ban lenne. 😊
GJohnny74
Bárki nyerhet ellenünk az alapszakaszban, aki vállalja hogy a playoffban kikap😁

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Egy mondatot szenteljunk Reed Blankenshipnek, aki élete első kezdő meccsén a védelem egyik legjobbja volt!

több mint 3 éve
Egyúttal Gannon takarodj 🤪

BTW hogy a francba kaptunk ki a Skinstől? 😀

Azt, hogy mièrt azt tudom (ne kelljen már ilyen hülyesèggsel foglalkozni, hogy veretlensèg 🤫😉)
több mint 3 éve
Ahogy mindenki várta 😛

több mint 3 éve
GJohnny74 New York Giants 634
A hétvégi meccsünkön valami koncot dobhatnátok nekünk. Milyen szép lenne ha a teljes nfc east a playoff-ban lenne. 😊
több mint 3 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Davis csak 6 snapet volt fent? Nem is figyeltem. Nem volt rá szükség, és így inkább még pihentették, vagy valami történt vele ismét?
MrMiksa
Az egyik play-nél bicegve jött le, de később a speciális csapatban fent volt több játéknál is, így nem tűnik vészesnek a dolgog. Remélhetőleg csak óvatosságból nem küldték vissza a védelembe, miután látták, hogy nélküle is megoldja a fal.

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 3 éve
Ez most csak azért èrdekes mert jól látszik milyen rotáció ès ami fontos minősègi rotáció van a DLben. Ha vissza emlèkszünk anno a SB győzelmünknek is ez volt egyik kulcsa. Reméljük ez így folytatódik tovább.

dande2
Davis csak 6 snapet volt fent? Nem is figyeltem. Nem volt rá szükség, és így inkább még pihentették, vagy valami történt vele ismét?
több mint 3 éve
Illetve Hurts dobásai:

több mint 3 éve
Ez most csak azért èrdekes mert jól látszik milyen rotáció ès ami fontos minősègi rotáció van a DLben. Ha vissza emlèkszünk anno a SB győzelmünknek is ez volt egyik kulcsa. Reméljük ez így folytatódik tovább.

több mint 3 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Dominancia pls, kemény lesz a Dallász ellen, látva a felpakolt 800 pontot két meccsen...
Eazzy
Szerintem pont abban jo az Eagles amik a Dallasnak gyengesegei. En azt mondom vigyetek siman es a PO-ban nekifutunk harmadszor is, de ez nekunk jelenleg kifejezetten rossz matchup.
Blevi
Így jár, aki pontok alapján ítélkezik. Megnéztem az összefoglalót (még mindig kevés info persze), de jah, azért ez az 54 pont inkább jól kijött lépés (ennyi eladott labdát...), mint fullos önerő. (mondjuk nem tudom 50+ pont mikor nem így jön)
Egy biztos, jó felmérő lesz mindkettő félnek, és én is így vagyok vele, inkább most vigyétek, mint majd a PO-ban 😀

Egyelőre az látszik nekem, hogy jól adaptálunk ahhoz, amit kapunk szembe, és ahhoz állítjuk a hívásokat. Ennél nagyszerűbb dolgot nehéz várni, mint hogy hívásadaptáció van. Hányszor üvöltöttük, hogy faszé kell erőltetni valamit. Most nem, vagy alig. És bizony akár meccsen belül, negyedről negyedre is tudunk shiftelni.
Élmény.

Don't talk the walk, Walk the talk!