Philadelphia Eagles
Cue the curtains.@FirstrustBank | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/fYxnhPHApe
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 7, 2022
Azért a gyakorlócsapatban elférne....Mi is így gondoljuk mester 😊Nagyon remélem, hogy nem:Felesleges és gondolom drága.
www.bleedinggreennation.com/2022/12/7/23498073/odell-beckham-jr-eagles-obj-nfl-news-rumors-cowboys-giants-bills-free-agency-wide-receiver-wr
dande2
Invincible
Asked about OBJ, Sirianni says he’s “very happy” with WR room. #Eagles
— Martin Frank (@Mfranknfl) December 7, 2022
dande2
Mi is így gondoljuk mester 😊Nagyon remélem, hogy nem:Felesleges és gondolom drága.
www.bleedinggreennation.com/2022/12/7/23498073/odell-beckham-jr-eagles-obj-nfl-news-rumors-cowboys-giants-bills-free-agency-wide-receiver-wr
dande2
Invincible
Asked about OBJ, Sirianni says he’s “very happy” with WR room. #Eagles
— Martin Frank (@Mfranknfl) December 7, 2022
Nagyon remélem, hogy nem:Felesleges és gondolom drága.
dande2
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
Eagles awards this season:
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) December 7, 2022
Week 1: Zech McPhearson NFC STPOW
Week 2: Darius Slay NFC DPOW
Week 3: Brandon Graham NFC DPOW
September: Jalen Hurts NFC OPOM
Week 4: Haason Reddick NFC DPOW
Week 5: Cameron Dicker NFC STPOW
Week 12: Jalen Hurts NFC OPOW
Week 13: Jalen Hurts NFC OPOW
Hurts back to back OPOW 😛
Reméljük pár forduló múlva Watkinst oda lehet állítani Hurts mellé 😛11-1 😀 😉Kiraly ez a kép! Csak ezért megérte kikapni a Washingtontól 😀
Amúgy meg, működött a virágos beszéd 😀
The Eagles are 18-4 since Nick Sirianni gave the flower speech. pic.twitter.com/CsBGeq3O5X
— Brenden Deeg (@BrendenDeeg_) December 5, 2022
BleedingGreen
MrMiksa
11-1 😀 😉Kiraly ez a kép! Csak ezért megérte kikapni a Washingtontól 😀
The Eagles are 18-4 since Nick Sirianni gave the flower speech. pic.twitter.com/CsBGeq3O5X
BleedingGreen

Egy kis Dean:Végre elkezdtük játszatni. 15 snapre ez igen biztató teljesítmény.
www.phillyvoice.com/nakobe-dean-looked-promising-against-titans-video-and-stuff/
dande2

E-A-G-L-E-S EAGLES !
www.phillyvoice.com/nakobe-dean-looked-promising-against-titans-video-and-stuff/
The #Titans are firing GM Jon Robinson, per me and @TomPelissero. pic.twitter.com/21ozpvUscA
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 6, 2022
A hétvégi meccsünkön valami koncot dobhatnátok nekünk. Milyen szép lenne ha a teljes nfc east a playoff-ban lenne. 😊Bárki nyerhet ellenünk az alapszakaszban, aki vállalja hogy a playoffban kikap😁
GJohnny74
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
Seems good imo https://t.co/PA2zrNDvN8
— Alexis Chassen (@Lovelybuckeye) December 5, 2022
BTW hogy a francba kaptunk ki a Skinstől? 😀
Azt, hogy mièrt azt tudom (ne kelljen már ilyen hülyesèggsel foglalkozni, hogy veretlensèg 🤫😉)
Of Jalen Hurts' 20 TD passes, 11 have come from outside the red zone, from 20-plus yards
— Ed Kracz (@kracze) December 5, 2022
Davis csak 6 snapet volt fent? Nem is figyeltem. Nem volt rá szükség, és így inkább még pihentették, vagy valami történt vele ismét?Az egyik play-nél bicegve jött le, de később a speciális csapatban fent volt több játéknál is, így nem tűnik vészesnek a dolgog. Remélhetőleg csak óvatosságból nem küldték vissza a védelembe, miután látták, hogy nélküle is megoldja a fal.
MrMiksa
Szerkesztette: BleedingGreen

Ez most csak azért èrdekes mert jól látszik milyen rotáció ès ami fontos minősègi rotáció van a DLben. Ha vissza emlèkszünk anno a SB győzelmünknek is ez volt egyik kulcsa. Reméljük ez így folytatódik tovább.Davis csak 6 snapet volt fent? Nem is figyeltem. Nem volt rá szükség, és így inkább még pihentették, vagy valami történt vele ismét?
Playing time vs. Titans… pic.twitter.com/GYaDaTcije
— Zach Berman (@ZBerm) December 5, 2022
dande2
One of the legitimate gripes about Jalen Hurts' play in 2021 was that he way over-favored the right side of the field. That's now a distant memory. From Sunday against the Titans: pic.twitter.com/MNMlTvdj7S
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) December 5, 2022
Playing time vs. Titans… pic.twitter.com/GYaDaTcije
— Zach Berman (@ZBerm) December 5, 2022
Így jár, aki pontok alapján ítélkezik. Megnéztem az összefoglalót (még mindig kevés info persze), de jah, azért ez az 54 pont inkább jól kijött lépés (ennyi eladott labdát...), mint fullos önerő. (mondjuk nem tudom 50+ pont mikor nem így jön)Dominancia pls, kemény lesz a Dallász ellen, látva a felpakolt 800 pontot két meccsen...Szerintem pont abban jo az Eagles amik a Dallasnak gyengesegei. En azt mondom vigyetek siman es a PO-ban nekifutunk harmadszor is, de ez nekunk jelenleg kifejezetten rossz matchup.
Eazzy
Blevi
Egy biztos, jó felmérő lesz mindkettő félnek, és én is így vagyok vele, inkább most vigyétek, mint majd a PO-ban 😀
Egyelőre az látszik nekem, hogy jól adaptálunk ahhoz, amit kapunk szembe, és ahhoz állítjuk a hívásokat. Ennél nagyszerűbb dolgot nehéz várni, mint hogy hívásadaptáció van. Hányszor üvöltöttük, hogy faszé kell erőltetni valamit. Most nem, vagy alig. És bizony akár meccsen belül, negyedről negyedre is tudunk shiftelni.
Élmény.
Don't talk the walk, Walk the talk!