Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 326
Dungy: Eagles a logical choice for Tebow..........greenboy
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20120321_Dungy__Tebow_a_good_backup_plan_for_Eagles.html

ki sem maradhatnátok ebből. 😀
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
Jaj ne!

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 639 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én már hoztam ezt 😉olvass vissza kicsit látod mi volt a reakció 😛
több mint 13 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Dungy: Eagles a logical choice for Tebow..........
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Én néztem a kombányt, és nekem Cox volt a legmeggyőzőbb, hihetetlen mozgékony a méreteihez képest. Technikás, ügyes játékos. Azt, hogy mennyire okos, azt nem tudom, futás ellen ez ugye sokat számít, de úgy gondolom egy falembernél ez tapasztalattal könnyen tud jönni, ha van affinitása hozzá egy kevés.

Én most azt mondanám, hogy első körös DT legyen, mert LB-t biztosan nem fognak Reid-ék húzni, akkor meg inkább DT, mint DE legyen, hátha Graham jövőre képes lesz folyamatosan játszani, még ennyi lehetőséget megadnék neki.

LB pedig akkor Zach Brown legyen, vagy Hightower (én kicsit a másodiknak örülnék jobban, interjút láttam vele, egy rendkívül értelmes srác.)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Köszi.Shawn84
Még hagytam ki embereket, mert közbe el kellett mennem kajálni. 😀
Coples mint DE/DT hibrid: szerintem nagyon ütné a szerepe Grahamét. Ha kihúzzuk, szerintem azt jelenti, hogy már nem bízunk annyira Grahamben.
Thompson a 2. körben jó lehetne, de az ő feladatára ott van Patterson és Dixon. Inkább futás ellen erős, a passz ellen fejlesztenie kéne a technikáját, nagyon robbanékony, de az már önmagában kevés lesz a profik között, ha nem fejlődik technikailag.BleedingGreen
Coplesen gondolkodtam, hogy meddig csúszhat, de akárhogy nézem valamennyit kéne felmenni érte. Viszont ha 15-ig csúszik, akkor szerintem simán berántjuk.Shawn84
Valaki az említett első körösök közül lecsúszik hozzánk (szerintem Cox). Viszont simán benne van, hogy ha Reid nagyon beleesik valamelyikükbe, akkor feltradel érte, mint Graham esetében.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Szerintem 3-techet fogunk keresni majd, és oda Cox lehet a legjobb, ha az első körösökről beszélünk. Pass rushernek használnánk első évében főleg, mert a futás ellen még fejlődnie kell. Egy az egyben nagyon jó, de ha kettőzik akkor eléggé tehetetlen, úgyhogy futás ellen kockázatos lenne használni rögtön. Viszont kedvezne neki a gap penetration-ra épülő egylyukas rendszer.
Poe lehet a meglepetés pick, ha még bent lesz 15-re. Sokan már inkább 4-3-as 3-technek tartják és keveslik a klasszikus 34-es NT-hez. Termetéhez képest elég gyors és passrushban is erős, úgyhogy szerintem nem lenne elveszve a sémánkban. A combineon lenyűgözött mindenkit az atletikusságával, ez nagyot dobott az értékén. Neki még sok fejlődni valója van technikában, és gyengébb konferenciából jön, ahol nem is dominált mindig. Szerintem benne nagyobb a kockázat mint Coxban, de ha bejön akkor hatalmas nyereség lehet. Egy ekkora és ilyen atletikus DT 4-3-ban nagy előny lehet (mint Big Al a titanses idejében).
Brockers inkább az előző sémánkba illene, nagyon jó a futás ellen, jól tolódik a LOS-en, és kettőzés mellett is sokszor odaér. Passrushban kellene neki még többet fejlődni. Ő is nagyon hasznos lehet, mert 1-1-ben nehéz lesz megállítani, ezért szerintem kapná sokszor a kettőzéseket, a többiek dolgát megkönnyítve.

Hátrább húzható emberek közül szerintem Reyes lehet jó, átlagosan jó képességei vannak minden tekintetben, őt is be lehetne dobni a rotációba az első évben. Worthyt is belehetne illeszteni, de vele kapcsolatban kicsit bizonytalan vagyok, mint Still-el. Still az első körben nem kéne, de ha csúszik akkor a 2. ban meg lehetne kockáztatni, a stílusa illene hozzánk, de már asszem korábban leírtam, hogy kétséges, hogy tud-e még fejlődni a nagyok között.

Amúgy kihúznám Kuechlyt még mindig, mert egy jó LB nem elég, ráadásul Ryans mellett ideális helye lenne, nem kéne azonnal középen kezdenie, lehetne először OLB, aztán idővel átvehetné Ryans szerepét.BleedingGreen
Köszi.Shawn84
Coples mint DE/DT hibrid: szerintem nagyon ütné a szerepe Grahamét. Ha kihúzzuk, szerintem azt jelenti, hogy már nem bízunk annyira Grahamben.
Thompson a 2. körben jó lehetne, de az ő feladatára ott van Patterson és Dixon. Inkább futás ellen erős, a passz ellen fejlesztenie kéne a technikáját, nagyon robbanékony, de az már önmagában kevés lesz a profik között, ha nem fejlődik technikailag.BleedingGreen
Coplesen gondolkodtam, hogy meddig csúszhat, de akárhogy nézem valamennyit kéne felmenni érte. Viszont ha 15-ig csúszik, akkor szerintem simán berántjuk.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
Szerintem tőle fügetlenül fogunk DT-t húzni. Két okból is. Egyrészt mert megtehetjük. Lényegében ha az első körben hoznánk LB-t akkor a második körben 2 választással jöhet DT és WR, és ezen kívül már csak maximum visszahordó kéne meg April akit kinézett Special teambe aztán rendben vagyunk.
A másik meg, hogy idén olyan jó a DT classz, hogy kár lenne elszalasztani az esélyt egy komoly játékos kiválasztására.

Kérdés: elsősorban BleedenGreenek, de más is válaszolhat természetesen, aki tud. A mostani rendszerünkbe melyik újonc DT illene bele legjobban?Shawn84
Szerintem 3-techet fogunk keresni majd, és oda Cox lehet a legjobb, ha az első körösökről beszélünk. Pass rushernek használnánk első évében főleg, mert a futás ellen még fejlődnie kell. Egy az egyben nagyon jó, de ha kettőzik akkor eléggé tehetetlen, úgyhogy futás ellen kockázatos lenne használni rögtön. Viszont kedvezne neki a gap penetration-ra épülő egylyukas rendszer.
Poe lehet a meglepetés pick, ha még bent lesz 15-re. Sokan már inkább 4-3-as 3-technek tartják és keveslik a klasszikus 34-es NT-hez. Termetéhez képest elég gyors és passrushban is erős, úgyhogy szerintem nem lenne elveszve a sémánkban. A combineon lenyűgözött mindenkit az atletikusságával, ez nagyot dobott az értékén. Neki még sok fejlődni valója van technikában, és gyengébb konferenciából jön, ahol nem is dominált mindig. Szerintem benne nagyobb a kockázat mint Coxban, de ha bejön akkor hatalmas nyereség lehet. Egy ekkora és ilyen atletikus DT 4-3-ban nagy előny lehet (mint Big Al a titanses idejében).
Brockers inkább az előző sémánkba illene, nagyon jó a futás ellen, jól tolódik a LOS-en, és kettőzés mellett is sokszor odaér. Passrushban kellene neki még többet fejlődni. Ő is nagyon hasznos lehet, mert 1-1-ben nehéz lesz megállítani, ezért szerintem kapná sokszor a kettőzéseket, a többiek dolgát megkönnyítve.

Hátrább húzható emberek közül szerintem Reyes lehet jó, átlagosan jó képességei vannak minden tekintetben, őt is be lehetne dobni a rotációba az első évben. Worthyt is belehetne illeszteni, de vele kapcsolatban kicsit bizonytalan vagyok, mint Still-el. Still az első körben nem kéne, de ha csúszik akkor a 2. ban meg lehetne kockáztatni, a stílusa illene hozzánk, de már asszem korábban leírtam, hogy kétséges, hogy tud-e még fejlődni a nagyok között.

Amúgy kihúznám Kuechlyt még mindig, mert egy jó LB nem elég, ráadásul Ryans mellett ideális helye lenne, nem kéne azonnal középen kezdenie, lehetne először OLB, aztán idővel átvehetné Ryans szerepét.BleedingGreen
Köszi.Shawn84
Thompson a 2. körben jó lehetne, de az ő feladatára ott van Patterson és Dixon. Inkább futás ellen erős, a passz ellen fejlesztenie kéne a technikáját, nagyon robbanékony, de az már önmagában kevés lesz a profik között, ha nem fejlődik technikailag.

több mint 13 éve
Remélem egészséges lesz 100%ban és visszanyeri a pb formáját!

Örülök neki mert ezek szerint tudjuk,hogy erősítésre szorul a LB állomány.
Én továbbra is várok még 1-2 LB-t de már csak drafton.

DT húzás is lehet bár még nem tudni mi lesz Landrival
Janek
Szerintem tőle fügetlenül fogunk DT-t húzni. Két okból is. Egyrészt mert megtehetjük. Lényegében ha az első körben hoznánk LB-t akkor a második körben 2 választással jöhet DT és WR, és ezen kívül már csak maximum visszahordó kéne meg April akit kinézett Special teambe aztán rendben vagyunk.
A másik meg, hogy idén olyan jó a DT classz, hogy kár lenne elszalasztani az esélyt egy komoly játékos kiválasztására.

Kérdés: elsősorban BleedenGreenek, de más is válaszolhat természetesen, aki tud. A mostani rendszerünkbe melyik újonc DT illene bele legjobban?Shawn84

Köszi.
több mint 13 éve

Janek

Amúgy kihúznám Kuechlyt még mindig, mert egy jó LB nem elég, ráadásul Ryans mellett ideális helye lenne, nem kéne azonnal középen kezdenie, lehetne először OLB, aztán idővel átvehetné Ryans szerepét.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Brockers nem hiszem, hogy második körig csúszna, bár az új igazolások fényében még át kell majd nézni hol milyen poszton van hiány. Én főleg Worthy, Thompson és Mike Martin hármasban gondolkozom, de Still is szerintem bőven elérhető lesz.Shawn84
Huh,én szigorúan 1. körről beszéltem, egyikük se fog lecsúszni 2. körig, azon is meglepődnék ha 20 fölött menne ki bármelyikük is. Én támogatnám az első körös DT húzást.
Az általad említett játékosokról morzsákat hallottam én is. Stillért nem vagyok oda, de 2. körben azért már meggondolandó lenne erősen 😊
több mint 13 éve

Nem vagyok szaki, de a kintiek szerint Cox lenne az a DT akinek legjobban feküdne a mi 1-gap rendszerünk. Nagyon atletikus, mégis jók a méretei. Személy szerint is neki örülnék a legjobban. http://www.youtube.com/watch?v=KJMPT5T1DEE

A többi fitről annyira nem tudok beszélni, Poe-nál olvasni hogy méreti alapján nose tackle, játéka alapján viszont inkább 3-4 end, de ilyen fizikai adottságokkal mindenhova jó lehet, viszont boom or bust, mert nagyon inkonzisztens.

Brockers is jónak tűnik, ha ő kötne ki nálunk, akkor se siránkoznék.

Jó helyen vagyunk a drafton, ha én dönthetnék, akkor mindenképp megcéloznám Cox-ot, akár pár helyes feltrade-el is, mert elvileg a Dallas is kedveli...cooltiszo
Brockers nem hiszem, hogy második körig csúszna, bár az új igazolások fényében még át kell majd nézni hol milyen poszton van hiány. Én főleg Worthy, Thompson és Mike Martin hármasban gondolkozom, de Still is szerintem bőven elérhető lesz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Nem vagyok szaki, de a kintiek szerint Cox lenne az a DT akinek legjobban feküdne a mi 1-gap rendszerünk. Nagyon atletikus, mégis jók a méretei. Személy szerint is neki örülnék a legjobban. http://www.youtube.com/watch?v=KJMPT5T1DEE

A többi fitről annyira nem tudok beszélni, Poe-nál olvasni hogy méreti alapján nose tackle, játéka alapján viszont inkább 3-4 end, de ilyen fizikai adottságokkal mindenhova jó lehet, viszont boom or bust, mert nagyon inkonzisztens.

Brockers is jónak tűnik, ha ő kötne ki nálunk, akkor se siránkoznék.

Jó helyen vagyunk a drafton, ha én dönthetnék, akkor mindenképp megcéloznám Cox-ot, akár pár helyes feltrade-el is, mert elvileg a Dallas is kedveli...
több mint 13 éve

Janek

Kérdés: elsősorban BleedenGreenek, de más is válaszolhat természetesen, aki tud. A mostani rendszerünkbe melyik újonc DT illene bele legjobban?
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 13 éve
Hűha. Ennek most baszottul örülök. Az egyik kedvenc LB-m került a csapathoz. Minden elismerésem az FO-é. Meghúzták azt amire senki nem számított. Ráadásul nagyon olcsón. A Kutyuli picket én még nem temetném amúgy, mivel ő tökéletesen el tud játszani OLB-ként is. De akkor már azt mondom, hogy menjünk hátrább első körben és húzzuk be Zach Brownt. Utána meg lényegében azt húzhat Reid amit csak akar. Még 2/8-ra simán jöhet elit DT, utána meg komoly WR is. Egyenlőre ez így nagyon jó. FA-ról szerintem LB már csak cserének fog jönni, ha pedig valamelyik csapattal cserélni fogunk akkor azt Safetyre tesszük. Draftról semmiképpen nem éri meg hozni, mert egyrészt szarok, másrészt fiatalokból tele vagyunk. Most rutin kell a hátsó részbe. Azt se tartom kizártnak, hogy így még Samuelt sem kell elcserélnünk
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 639 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na mikor a az nfl.com-n megláttam ezt füttyentettem egy nagyot még a feleségem is megkérdezte mi van történt valami a foci világában 😛 Hát ja, ennyiért ingyen volt (a Barca meg a Juve győzelme/ továbbjutása után ez a korona a tegnapi napon) nagy gratula reméljük nem lesz sérült és beválik. Azért én behúznám Kutyulit vagy ZB-t de sanszos, hogy nem fogjuk mindegy ne legyünk telhetetlenek. 😊 Most már irány a munka a pályán aztán hadd szóljon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
olvasva a hozzászólásokat, nem tűnik rossz cserének, így akkor az MLB kérdés kipipálva

de ha már lúd (vagy SB), akkor legyen kövér: még egy S, a drafton egy 1. vagy 2. körös LB, plusz egy RZ célpont, aki akár lehet Burress is... mást nem is kérek... vagy még esetleg egy FB 😊
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 309 — Eagles fan
Am az gondolom világos, hogy Kuechlynak ezzel csá.... 😀Newman
Most úgy tűnhet, hogy felesleges húzás lenne, de szépen kinevelődhetne nálunk amíg él a szerződése Ryansnek. Ehhez mondjuk az is kell, hogy úgy gondolják kint , hogy Casey marad Will, Chaney meg megy Sam-be és akkor jöhet még egy vezéralkat középre már a jövőre előretekintve...
..de azért tényleg úgy fest, hogy nem Kutyulira hajtunk és jön a jó öreg Reides húzás . D Line powaaaa! 😀

Innentől kezdve a draft nagyon izgalmas lesz, alig várom 😊 Nincs igazából need amit 1. körben orvosolni kellene. Nagyon jó pozíció a 15. hely így, teljes a szabadságunk. Felmehetünk simán ha vki top 10es csúszik, vagy impact játékost látunk vkiben, maradhatunk a helyünkön és húzhatunk BPA-t, mehetünk hátra és húzhatjuk pl Zach Brown-t, szerezhetünk jövő évi 1. köröst is. cooltiszo
Mondjuk egy Chaney-Ryans-Zach Brown kezdő LB sorral kiegyeznék. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Na én is értesültem, és eléggé örülök. Ryanst mindig kedveltem, igazi vezéregyéniség és a védelem esze lehet majd. :cool:
A új rendszer mellett a sérülései is közrejátszottak abban, hogy visszaesett a játéka korábbi önmagához képest, de még így is nagy upgrade a mi linebackereink között, ráadásul olcsón.

Nagy valószínűséggel ezzel vége az első körös LB húzásnak, lehet még a 2. körösnek is. Bár én ott még hoznák egy LB-t.
Jelenleg az első körre szerintem, ha maradunk a 15. helyen: 50%-DT, 30%-DE, 10%-LB, 10%-WR

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez eddig csillagos 5s az FO-tól nálam.
1. Saját emberek csapathoz kötése team-friendly szerződésekkel. pipa
2. Mathis visszahozása. pipa
3. Kezdő MLB beszerzése. pipa

Nem mondom, hogy tüzetesen ismerem Demacot, de a kintiek véleményét összegezve: 4-3 Mike az igazi posztja, tavaly az utolsó 5-6 héten már az achilles sérülése előtti önmagát idézte, fantasztikus vezető.
Ebből a trade-ből nem jöhetünk ki rosszul igazán. Nem adtunk érte sokat, jövőre már nincs garantált pénz, ugyanakkor 2 évvel a sérülése után, ha újra 100% körüli lesz, akkor a liga egyik legjobbja. Ráadásul igazi vezér, amit mindenki hiányolt a védelemből. Nagyon tetszik a trade 😊
Kit tudtunk volna szerezni helyette? Loftonról sokan azt állítják, hogy 2 down LB, Tulloch biztosabb, viszont Ryans optimális esetben még jobb is, plusz Tulloch fizetése több. A többi LB-t nem is említeném egy lapon. Kevés olyan 4-3 mlb van, akinél nem tudná az ember húzni a száját valamire (pl. Willis).

Innentől kezdve a draft nagyon izgalmas lesz, alig várom 😊 Nincs igazából need amit 1. körben orvosolni kellene. Nagyon jó pozíció a 15. hely így, teljes a szabadságunk. Felmehetünk simán ha vki top 10es csúszik, vagy impact játékost látunk vkiben, maradhatunk a helyünkön és húzhatunk BPA-t, mehetünk hátra és húzhatjuk pl Zach Brown-t, szerezhetünk jövő évi 1. köröst is.
Ha nem megyünk hátra, akkor leginkább egy DT-t tudnék elképzelni. Leginkább Coxnak örülnék, de Brockers és Poe is érdekes lenne Washburn keze alatt 😊 Nem tartok elképzelhetetlennek CB-t sem ha van prémium játékos ezen a prémium poszton, de azért én más felé néznék. Nagyon kíváncsi leszek 😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Am az gondolom világos, hogy Kuechlynak ezzel csá.... 😀

több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
na végre 😊 Kíváncsi vagyok még mi lesz LB fronton ezek után. Jön-e még vmelyik FA? Kit húzunk így draftról? Asantet ha cseréljük kire?
Sztem rohadt jól állunk amúgy. Van esély még helyre tenni totál az LB sort, hosszabbítani Shady-vel és akár erősíteni S poszton is.
több mint 13 éve
Kenszei Philadelphia Eagles Oregon Ducks 8
BREAKING NEWS: Eagles today announced they have agreed to terms in acquiring two-time Pro Bowl MLB DeMeco Ryans from the Houston Texans in exchange for a fourth round draft choice in 2012.
“DeMeco is a proven Pro Bowl linebacker in this league and we’re excited to be able to plug him into the middle of our defense,” said Eagles head coach Andy Reid. “He’s been the signal caller and a leader on a very good Texans defense for the last several years. He’s a tough, instinctive football player and he’ll be a great fit for our team.”

"Even non Eagles fans should realize that this is a travesty. Westbrook is #1 or #2 all around RB in the league, and the only person who has a chance to say anything otherwise would be LT. Come on, seroiusly."
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 309 — Eagles fan
DeMeconak nem ízlett 3-4, Texansnál pedig azért akadnak cap problémák, Ryans pedig 7,4 M-t vitt a capjükből, valszeg ezért volt ilyen olcsó. Btw ti se álltok a legjobban cappel, jöhet az átstrukturálás?empty taxi
..így fog kinézni az Ő szerződése ha minden igaz: http://eaglescap.com/Players/DeMecoRyans.html
Ezzel együtt még mindig van 15,7 M space + még nálunk Samuel. (ha menne nem kis összeg szabadulna fel)

LOL. Egy perc csúszással ugyanazt. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !