Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
DeMeconak nem ízlett 3-4, Texansnál pedig azért akadnak cap problémák, Ryans pedig 7,4 M-t vitt a capjükből, valszeg ezért volt ilyen olcsó. Btw ti se álltok a legjobban cappel, jöhet az átstrukturálás?empty taxieaglescap.com szerint 15 milliónk van még a capből, és már DeMeco is bele van számítva...még lehetőségünk van egy Asante kidobással 8 milla körül spórolni. Totál jól állunk.
Szerk.: Jók vagyunk, mint hogy aludnánk már 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
DeMeconak nem ízlett 3-4, Texansnál pedig azért akadnak cap problémák, Ryans pedig 7,4 M-t vitt a capjükből, valszeg ezért volt ilyen olcsó. Btw ti se álltok a legjobban cappel, jöhet az átstrukturálás?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
#Eagles acquire Pro Bowl LB DeMeco Ryans from Texans for 4th round pick in 2012.Eagles announce they acquire Ryans for a 4th round pick and the clubs also swap 3rd rounders
Tehát egy negyedik körös pick, plusz a harmadik körben helyet cseréltünk (Texans a 77-et kapta, miénk így a 89. overall pick)! Azt a negyedik köröset adtuk érte, amit a Tampától kaptunk.
több mint 13 éve
gsn
3 548
4. kör, plusz 3. körösök megcserélése, ingyen volt.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Azt csicsergik, hogy középső kört adtunk érte.
több mint 13 éve
Én vmi ilyesmire számítottam. + vki még draftról és kész is vagyunk. 😊Megvan az LB-tek, DeMeco Ryansért tradelt az Eagles.gsnPár éve még rohadtul örültem volna ennek, most kevésbé, a másik meg, hogy ilyen telített LB piaccal, mi a francért trade-elünk...Newman
Eagles acquired MLB DeMeco Ryans from the Texans in exchange for an undisclosed mid-round draft pick.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Megvan az LB-tek, DeMeco Ryansért tradelt az Eagles.gsnPár éve még rohadtul örültem volna ennek, most kevésbé, a másik meg, hogy ilyen telített LB piaccal, mi a francért trade-elünk...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na erre nagyon kíváncsi vagyok mit adtatok érte
több mint 13 éve
gsn
3 548
Megvan az LB-tek, DeMeco Ryansért tradelt az Eagles.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
166 tacklel az élen végzett tavaly Fletcher, szóval ha nem minden esetben volt vétlen akkor feltételezhető, hogy tud 😀BlaiseRay Lewis: 12 meccs - 95 tackel
Ennek ellenére elég szembetűnő, hogy lassú. (legalábbis a PO meccseken feltűnt). És nekünk még 4-3 is van.
Ettől függetlenül simán elfogadnám Ray Lewis-t 😀 Sőt bárcsak vmelyik LB-nknek is olyan éve lenne idén, amilyet tavaly Ray futott.
Meg azért egy offseason alatt elég sokat lehet öregedni. Főleg ha már 37 éves is elmúlt az ember és 1999 óta csak 1 meccset hagyott ki. Ne érts félre azért örülnénk Fletcher-nek, csak kíváncsi lennék, hogy a pályán mennyire gyors.
több mint 13 éve
166 tacklel az élen végzett tavaly Fletcher, szóval ha nem minden esetben volt vétlen akkor feltételezhető, hogy tud 😀Marad Lofton és HawJanekLondon Fletcher? Nemtom, hogy tud-e még futni.
Max berakjuk mellé Chaney-t meg Rolle-t aztán ők majd futkároznak össze-vissza. De azért nem Ernie Sims-esen. 😀Bébé
több mint 13 éve
Financial terms were not disclosed, but Tulloch had reportedly been seeking a deal similar to the five-year, $42.5 million contract that D'Qwell Jackson received from the Browns.a szentek is LB-t keresnekJanekValószínűleg a Hawthorne-Lofton duó egyikét viszik is majd.
Tulok szerződés részleteket nem tud valaki?Shawn84
Egyelőre pontosat nem tudni még, de hasonlót kap, mint Jackson a Brownstól.
több mint 13 éve
a szentek is LB-t keresnekJanekValószínűleg a Hawthorne-Lofton duó egyikét viszik is majd.
Tulok szerződés részleteket nem tud valaki?
több mint 13 éve
Adam Caplan @caplannflBest available UFA ILB/MLBs: Lofton, Hawthorne, McClain, Brackett, Fletcher, Ruud, E..J. Henderson...
több mint 13 éve
Marad Lofton és HawJanekLondon Fletcher? Nemtom, hogy tud-e még futni.
Max berakjuk mellé Chaney-t meg Rolle-t aztán ők majd futkároznak össze-vissza. De azért nem Ernie Sims-esen. 😀
több mint 13 éve
Tulloch maradt Oroszlán. Talán ezzel elindul az LB-piac is.BébéHát ez várható volt.
Marad Lofton és Haw
több mint 13 éve
Egyébként úgy egy általánosabb kérdésem lenne magával a futballal kapcsolatban, hátha valami szaki erre jár (persze itt mindenki az 😊 ). Mennyire lesz trend mostanában, hogy harmadik cornert, nickelt használnak jóval nagyobb snapszámmal, köszönhetően a TE-k igen nagy térnyerésének (gondolom a NE eredményes két TE-s játéka is minta lehet)? Szóval az amolyan TE-kre meg slot recieverre "szakosodott" nagyobb termetű ilyen LB-CB hibridekre gondolok én itt. Vagy ez simán a jobban coverező LB-k idejét jelenti (mondjuk nagyjából ez pont ugyanazt takarja feladatkörileg...)?EazzyHát, én ugyan csak egy avatatlan amatőr vagyok, de úgy hallottam, hogy van pár csapat, ahol már az alap felállásban nickelback-kel állnak fel. Ez - gondolom - elsősorban azért van, mert előnybe került a passzjáték. Ráadásul azt hiszem, hogy nickelben már nemcsak a slotra kell figyelni, de ezt már tényleg inkább a profikra hagynám...
Viszont LB-CB hibrid szerintem nem nagyon van, inkább LB-S hibrid, esetleg CB-S hibrid (DB).
több mint 13 éve
Én nem könyveltem el pl az LB húzást első körben. Szerintem második kör eleje lesz.
több mint 13 éve
Tulloch maradt Oroszlán. Talán ezzel elindul az LB-piac is.
több mint 13 éve
Én is ettől félek. Nem nagyon szoktunk az elején LB-t húzni csak már nem merem beírni mert már mindenki elkönyvelte az első körös LB húzást. 😊 Eddig jól dolgozik a vezetőség valahol el kell majd b@szni a dolgokat szezonkezdetre. 😀Reidékről én bármit el tudok képzelni. 😀 Még azt is, hogy elhitetik magukkal, hogy nem kell komoly erősítés a LB sorba.El tudjátok képzelni,hogy a vezetők ismét bíznak a jelenlegi LB állományban?Szerintem tisztában vannak vele hogy erősíteni kell. Csak az a kérdés, hogy szerintük milyen mértékben. Könnyen lehet, hogy csak egy LB-t fogunk hozni az egész offseason alatt, pedig legalább 3 kezdő képességű kéne.Shawn84
Én nagyon nem szeretném,hogy az lenne mint tavaly .Janek
Szerintem a top free agent LB-k eleve túl drágák nekik, sose tartották fontos posztnak a LB-t, ezért nem is fogják megfizetni. Ez még a 2-gapes védőfal mögött működött is valamennyire, középső/hátsó körös játékosokkal, mert egyszerűbb volt a dolguk. Most viszont nem ártana legalább kettő jobb LB, mert így komoly gondok lehetnek megint. Az az értésem, hogy a drafton is max a 2. körben fog jönni LB, és még annak is örülhetünk.BleedingGreen

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Reidékről én bármit el tudok képzelni. 😀 Még azt is, hogy elhitetik magukkal, hogy nem kell komoly erősítés a LB sorba.El tudjátok képzelni,hogy a vezetők ismét bíznak a jelenlegi LB állományban?Szerintem tisztában vannak vele hogy erősíteni kell. Csak az a kérdés, hogy szerintük milyen mértékben. Könnyen lehet, hogy csak egy LB-t fogunk hozni az egész offseason alatt, pedig legalább 3 kezdő képességű kéne.Shawn84
Szerintem a top free agent LB-k eleve túl drágák nekik, sose tartották fontos posztnak a LB-t, ezért nem is fogják megfizetni. Ez még a 2-gapes védőfal mögött működött is valamennyire, középső/hátsó körös játékosokkal, mert egyszerűbb volt a dolguk. Most viszont nem ártana legalább kettő jobb LB, mert így komoly gondok lehetnek megint. Az az értésem, hogy a drafton is max a 2. körben fog jönni LB, és még annak is örülhetünk.

több mint 13 éve
Kikili elérhető lesz 15re vagy ha nem akkor Z.B.Csak én ezt kevésnek érzem a szezonra... most nem akarom linkelni kik és hogy rohantak át rajtunk
több mint 13 éve
El tudjátok képzelni,hogy a vezetők ismét bíznak a jelenlegi LB állományban?Erősítés mindenképp kell. Nagyon úgy fest, hogy draft és Kutyuli..(én attól tartok fel is kell menni érte majd).
Azért a szezon vége felé kezdett összeállni az LB sor is..szval a bizalom tuti megvan...csak ez még kevés. Bízom abban, hogy ezt azért kint is látják és jön erősítés. Ne feledjük veterán LB még mindig érkezhet akár egy trade keretein belül is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
El tudjátok képzelni,hogy a vezetők ismét bíznak a jelenlegi LB állományban?Szerintem tisztában vannak vele hogy erősíteni kell. Csak az a kérdés, hogy szerintük milyen mértékben. Könnyen lehet, hogy csak egy LB-t fogunk hozni az egész offseason alatt, pedig legalább 3 kezdő képességű kéne.