Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát matemetikailag... 😊 Hát ez szégyen sajnos! 😐
Viszont könnyebb lesz jövőre jobb szezont összehozni...
😊
Beelőzöm tûzoltót ,mert még a 8-8 is elég lehet. 😂
Egy vicc volt ez a meccs.Gyakorlatilag minden akarás kiveszett.Respect Shadynek. 😊Greengo
több mint 14 éve
Egy ötlet - Igazoljátok le Jack Del Riot DCnek Castillo helyett.iktriadOk.Megfontoljuk. 😀
Nézem tovább az NFL Network műsorát.Az a jelenet amikor Young beszél DeSeannak és semmi reakció...mintha Young ott sem lenne.Az mi lehet?Meg miért?Mással meg beszél.
szerk:most mutatták,hogy DeSean qrva sokszor üresen maradt a meccsen. 😐

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Egy ötlet - Igazoljátok le Jack Del Riot DCnek Castillo helyett.
több mint 14 éve
nálam nem csak andy fire hanem castillo is... mi a fasznak kell egy offensive edzőt "kipróbálni" defense edzőként...SamS-KickerÉn tudom mi a megoldás.Jövőre ki kell nevezni Washburnt OC-nak. :cool:
Reid szövegeiről lemaradtam.Gondolom a szokásos...

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
nálam nem csak andy fire hanem castillo is... mi a fasznak kell egy offensive edzőt "kipróbálni" defense edzőként...közben nézegetem a hivatalos fbookos philly oldalt...hát nem sok jót írnak 😀 andy-t meg castillo-t mindenki ki akarja rúgni és grudent akarják 😀
ami az egyik legigazabb :
" RIP JIM JOHNSON. I know you're rolling in your grave with this Eagle team! "
több mint 14 éve
Beelőzöm tûzoltót ,mert még a 8-8 is elég lehet. 😂 Egy vicc volt ez a meccs.Gyakorlatilag minden akarás kiveszett.Respect Shadynek. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nah, még a Cowgirlst alázzuk meg, aztán 5-11-el még Burfictért mehetünk. FIRE ANDY mód mostmár nálam is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy került ide hozzám ez a jópofa kép, de köszi!!! 😊
több mint 14 éve
És ha nagyon szépen játszunk, akkor is írj!!! 😊 Én is leszek de az eredménykövetőbe csak akkor írok ha megint nagyon felhúznak ami sanszos vagy a bírók vagy a csapat 😛 Még laptopot is szerváltam vhonnan hogy nézni tudjam mert a gépnél anyósom alszik akinapközben a gyerekre vigyáz és még a tv is ott van, persze pont most van rá szükség, hogy itt legyen 😀 .... ezt hívják mazochozmusnak és elkötelezettségnek de legalább Ricsiéket nem hallgatom sanszos hogy az ismétlést sem tudom megnézni bár ha megint szívunk nem is akarnám. Kalandra fel!dande
több mint 14 éve
Én is leszek de az eredménykövetőbe csak akkor írok ha megint nagyon felhúznak ami sanszos vagy a bírók vagy a csapat 😛 Még laptopot is szerváltam vhonnan hogy nézni tudjam mert a gépnél anyósom alszik akinapközben a gyerekre vigyáz és még a tv is ott van, persze pont most van rá szükség, hogy itt legyen 😀 .... ezt hívják mazochozmusnak és elkötelezettségnek de legalább Ricsiéket nem hallgatom sanszos hogy az ismétlést sem tudom megnézni bár ha megint szívunk nem is akarnám. Kalandra fel!
több mint 14 éve
huzok egy orat... de a második felidore tuti bealszok...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Én is nézem, itt vagyok veletek, elolvasok mindent csak nem írok, mert úgy érzem nincs annyi önálló gondolatom és nem vagyok annyira szaki 😊 /pillanat nem tudom minek szurkoljak, a lehetetlen rájátszásnak vagy a minél jobb draft picknek 😊
több mint 14 éve
Szerintem megpróbálok én is jelentkezni 😀 Kiszurkoljuk a győzelmet 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Ez a beszéd!!!! 😊 😊 énis maradok, megnyerünk minden meccset 9-7 (5-1) el irány a playoff :cool:EaRl
több mint 14 éve
énis maradok, megnyerünk minden meccset 9-7 (5-1) el irány a playoff :cool:
több mint 14 éve
Persze! ...és én még hiszek is a rájátszásban is... 😊 VAn még itt olyan fanatikus Eagles fan aki élőben nézi éjszaka a meccset?Shawn84
több mint 14 éve
VAn még itt olyan fanatikus Eagles fan aki élőben nézi éjszaka a meccset?Shawn84Én nézem, bár eredménytkövetni nem valószínű hogy fogok...
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Remélem Aso nem fog kezdeni. Sérült is, szar is, nem kéne erőltetni. Viszont Marsh most már jó lenne ha játszhatna. Még benne bízom, hogy talán nem fog csalódást okozni a következő években. Igaz még nem láttam játszani, de a remény hal meg utoljára. Jarrett meg zúzhatna kicsit, mert lagymatag néha a safety sor is.
több mint 14 éve
Meccshez még korán van az a steak. Majd valami fotót dobjál róla facere, hogy hogyan sikerült az Eagles kaja.VAn még itt olyan fanatikus Eagles fan aki élőben nézi éjszaka a meccset?Shawn84Naná! Együtt sírunk ,együtt nevetünk.Sörök hűlnek,cheesesteak készül. 😀Greengo
több mint 14 éve
VAn még itt olyan fanatikus Eagles fan aki élőben nézi éjszaka a meccset?Shawn84Naná! Együtt sírunk ,együtt nevetünk.Sörök hűlnek,cheesesteak készül. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
VAn még itt olyan fanatikus Eagles fan aki élőben nézi éjszaka a meccset?
több mint 14 éve
A Dream Team megtette hatását.Interjú Thursday Nignht Football előtt.durva mennyire mennek Youngnál a nagyképű nyilatkozatra amin aztán lehet csámcsogni 😀EaRl
http://philly.blog.hu/2011/12/01/meccs_elott_chaney_kelce_young_by_moonshinerShawn84
több mint 14 éve
Interjú Thursday Nignht Football előtt.durva mennyire mennek Youngnál a nagyképű nyilatkozatra amin aztán lehet csámcsogni 😀
http://philly.blog.hu/2011/12/01/meccs_elott_chaney_kelce_young_by_moonshinerShawn84
több mint 14 éve
Interjú Thursday Nignht Football előtt.http://philly.blog.hu/2011/12/01/meccs_elott_chaney_kelce_young_by_moonshiner