Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Na persze ez a hír is vhogy úgy rebbent fel ha Reid marad akkor vinné Spagnoulot.Persze ehhez az is kéne,hogy Spagnoulot kibasszák szezon végén.Nagy a csend 😛 Egy kicsit, hogy felpiszkáljam a dolgot a bennfentesebbek arról mit tudnak, amit a Rams topicban rebesgetnek hogy Spangli idetart? Őt tudnám üdvözölni DC-ként már bizonyított ha HC-ként nem is.dandeÉn már írtam korábban, hogy örülnék neki. Ha kitennék onnan logikus lenne hogy hozzánk jöjjön. Egyrészt már ismeri Phillyt, ismeri Reidet 7 évig volt nálunk edző. LB és DB coach is volt már. Az egyik legjobb DC guru jelenleg a ligában. Egy jó keretet kapna, amivel ligaelit védelmet tudna csinálni. Minden adott. Na és ha jól sejtem ebben az esetben Lurie sem sajnálna neki akár milliókat kifizetni. HA ő jönne, akkor Reid is meg Marty is meg az edzők nagy része megúszhatná a kivágást.Shawn84
Nem lennék meglepve azon amit Shawn ír.Lehet arra megy ki a játék,hogy mindent a DC nyakába varrnak és mentik a seggüket,de ettől még ugyanolyan szar lesz a playcall ugyanúgy nem tudják kézben tartani a játékosokat..stb.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Tényleg most kapcsolok, hogy mielőtt a Giantsnél alkotott nagyot itt volt nálunk 😊 csak JJ miatt nyilván nem teljesedhetett ki arra meg nem várhatott mi sem számíthattunk rá, hogy hamarabb elmegy JJ mint szeretnénk. Pedig jobb utódja lett volna mint SMcD aki azért még szintén fejlődhet.Nagy a csend 😛 Egy kicsit, hogy felpiszkáljam a dolgot a bennfentesebbek arról mit tudnak, amit a Rams topicban rebesgetnek hogy Spangli idetart? Őt tudnám üdvözölni DC-ként már bizonyított ha HC-ként nem is.dandeÉn már írtam korábban, hogy örülnék neki. Ha kitennék onnan logikus lenne hogy hozzánk jöjjön. Egyrészt már ismeri Phillyt, ismeri Reidet 7 évig volt nálunk edző. LB és DB coach is volt már. Az egyik legjobb DC guru jelenleg a ligában. Egy jó keretet kapna, amivel ligaelit védelmet tudna csinálni. Minden adott. Na és ha jól sejtem ebben az esetben Lurie sem sajnálna neki akár milliókat kifizetni. HA ő jönne, akkor Reid is meg Marty is meg az edzők nagy része megúszhatná a kivágást.Shawn84
több mint 14 éve
Nagy a csend 😛 Egy kicsit, hogy felpiszkáljam a dolgot a bennfentesebbek arról mit tudnak, amit a Rams topicban rebesgetnek hogy Spangli idetart? Őt tudnám üdvözölni DC-ként már bizonyított ha HC-ként nem is.dandeÉn már írtam korábban, hogy örülnék neki. Ha kitennék onnan logikus lenne hogy hozzánk jöjjön. Egyrészt már ismeri Phillyt, ismeri Reidet 7 évig volt nálunk edző. LB és DB coach is volt már. Az egyik legjobb DC guru jelenleg a ligában. Egy jó keretet kapna, amivel ligaelit védelmet tudna csinálni. Minden adott. Na és ha jól sejtem ebben az esetben Lurie sem sajnálna neki akár milliókat kifizetni. HA ő jönne, akkor Reid is meg Marty is meg az edzők nagy része megúszhatná a kivágást.
több mint 14 éve
Nagy a csend 😛 Egy kicsit, hogy felpiszkáljam a dolgot a bennfentesebbek arról mit tudnak, amit a Rams topicban rebesgetnek hogy Spangli idetart? Őt tudnám üdvözölni DC-ként már bizonyított ha HC-ként nem is.
több mint 14 éve
A lényeg, hogy nem érdemeljük meg. Miondenkitől kikaptunk, szégyen lenne ha bejutnánk. Utálom a Giants-et, de a tegnapi Packers meccs után objaktíven azt kell mondani ők érdemelnék meg a legjobban.Mondom ezt úgy hogy tényleg gyűlölöm őket, élen Hollai Bóóóltimór Olivérrel.
több mint 14 éve
Nem ismertem, jópofa... 😊8-8-al lehet majd csoportot nyerni... 😊tûzoltóMikor ilyeneket írsz mindig ez a jelenet jut eszembe 😀
http://www.youtube.com/watch?v=tghQtIKQLQk&feature=relatedBleedingGreen
nem mondtam, hogy mi nyerjük 8-8-al a csoportot 😊 😊 😊
több mint 14 éve
8-8-al lehet majd csoportot nyerni... 😊tûzoltóMikor ilyeneket írsz mindig ez a jelenet jut eszembe 😀
http://www.youtube.com/watch?v=tghQtIKQLQk&feature=related

több mint 14 éve
de legalább lehet még egy kis ideig reménykedni... 😊 Ne akard elvenni ezt...
8-8-al lehet majd csoportot nyerni... 😊tûzoltójövö héten nyerünk, Giants megveri a Dallas-t, akkor télleg el is lehet ezen gondolkodni
csakhát akkoris mivan ha vmi csoda folytán bejutunk? :/EaRl
több mint 14 éve
8-8-al lehet majd csoportot nyerni... 😊tûzoltójövö héten nyerünk, Giants megveri a Dallas-t, akkor télleg el is lehet ezen gondolkodni
csakhát akkoris mivan ha vmi csoda folytán bejutunk? :/
több mint 14 éve
8-8-al lehet majd csoportot nyerni... 😊
több mint 14 éve
A szokásos tipp adag a vasárnapi meccsdömping előtt. http://philly.blog.hu/2011/12/04/13_heti_tippek#more3436229
több mint 14 éve
maradjon Andy csak legyen egy jo DC mondjuk JDR
több mint 14 éve
Nem ezt óbégatom már hónapok óta 😀 illetve én DC-nek de ugye az vszínűleg már ragon aluli neki pedig Reiddel nagy spanok és Vicket is neki és Reid közös munkájának köszönhetjük. Még Reid is maradhatna. Egyébként én Maddenben játszom ezt, ha Reid sikerei 😊 után pihenni vonul vmelyik idény végén akkor Dungy-t rakom be HC nak aztán vissza. Hátha PM-t is idehozná ha már a Coltsnál Luck-y time van a Luc(k)as Oil Stadionban 😛Az a baj srácok, hogy kevés olyan szak(?)tekintély van az NFL-ben, mint Reid, aki gyakorlatilag mindenkivel dolgozott már együtt, aki a mai NFL-ben coordinátori pozícióba került. Ahhoz, hogy Wash és Mudd maradjanak, valami olyan DC és HC kell, akit ők is ismernek, elismernek, illetve ahhoz, hogy jó legyen a stáb, valami hasonló karakter kellene, mint Andy, aki vonzerő lehet a jó trénereknek, vagy van olyan stábja, akivel jól tud együttműködni. Én egy ilyen Shanahan féle családi vállalkozástól biztos, hogy felakasztanám magam.somebody08Tony Dungy for HC!!Shawn84
több mint 14 éve
nem is lenne hülyeség szvsz,kérdés hogy vissza akar e térni,ha jol tudom javában TVzik most is nem?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Az a baj srácok, hogy kevés olyan szak(?)tekintély van az NFL-ben, mint Reid, aki gyakorlatilag mindenkivel dolgozott már együtt, aki a mai NFL-ben coordinátori pozícióba került. Ahhoz, hogy Wash és Mudd maradjanak, valami olyan DC és HC kell, akit ők is ismernek, elismernek, illetve ahhoz, hogy jó legyen a stáb, valami hasonló karakter kellene, mint Andy, aki vonzerő lehet a jó trénereknek, vagy van olyan stábja, akivel jól tud együttműködni. Én egy ilyen Shanahan féle családi vállalkozástól biztos, hogy felakasztanám magam.somebody08Tony Dungy for HC!!
több mint 14 éve
Az a baj srácok, hogy kevés olyan szak(?)tekintély van az NFL-ben, mint Reid, aki gyakorlatilag mindenkivel dolgozott már együtt, aki a mai NFL-ben coordinátori pozícióba került. Ahhoz, hogy Wash és Mudd maradjanak, valami olyan DC és HC kell, akit ők is ismernek, elismernek, illetve ahhoz, hogy jó legyen a stáb, valami hasonló karakter kellene, mint Andy, aki vonzerő lehet a jó trénereknek, vagy van olyan stábja, akivel jól tud együttműködni. Én egy ilyen Shanahan féle családi vállalkozástól biztos, hogy felakasztanám magam.
több mint 14 éve
Azért jóó, hogy már a Cowboys fanok is vigasztalnak minket 😂 Valóban annyira rosszak vagyunk már, hogy az már szánalomra méltó szint. De hogy még DeSean-t is véditek, az már hab a tortán 😀
Egyébként Marty jó OC, én azt is megnézném, hogy ha nem őt, hanem Andyt küldjük el, hogy egy új HC mellett mit csinál. Mert néha olyan geci jó ötletes hívásai vannak, most nem sorolom, de tényleg rengeteg van, néha meg (főleg ugye a RZ-ban) olyan begyöpösödött, hogy rossz nézni. Nem lehet, hogy Andy akar túl biztosra menni, és nem hagy jóvá néhány merész húzást?
De tényleg ami nagyon fontos, hogy Mudd és Wash maradjanak, a többiekért nem fogok nagy könnyeket hullajtani.
A O-line amúgy simán jó, a két rookie majd szépen levetkőzi a büntiket, és minden rendben lesz. Tartsuk meg DeSeant, mert azért egy Cooper-Maclin kettős nem éppen halálos fegyverek...Vick tanuljon meg slide-olni, Shady pedig maradjon önmaga. D-line tök jó, LB-khez jöjjön Montázs Burfict, meg valami tapasztaltabb FA-ról, A három grácia közül tradeljünk el egyet legalább, én Asot vagy DRC-t tradelném, de gondolom sajna Asante fog távozni. Jarrett kapjon folyamatosan lehetőséget. Harapjunk, nekem ez a lényeg.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Kik lesznek FA LB-k idén?JanekA jobb 4-3-asok közül még nincs szerződése tudtommal Loftonnak, EJ Hendersonnak, Fletchernek, de ők nagy valószínűséggel úgyis hosszabbítanak.
Ott van még Hawthorne, de az idei éve után ő is hosszabbítani fog, DeAndre Levy restricted FA lesz, ő is hosszabbítani fog szerintem.
Ruud, Morrison 1 éves szerződésen vannak, de ők már tavaly sem kellettek.
Ami marad az meg szerintem nem feltétlenül segít rajtunk, talán ha a Panthers nem hosszabbít Dan Connor-ral, de ő meg elég sérülékeny.

több mint 14 éve
Az a bosszantó hogy nem egy tehetségtelen bagázsról van szódande
Számomra világos,hogy teljesen lélektelen az egész társaságJanek
DeSean kivan egy kisséTavalyi Cowboys (bár ők meredekebb faceplantet mutattak be az elején). Ugyanez volt a szituáció, kellett nagyon az edzőcsere, azután 5-3ig meneteltek. Bár Disunt kevésbé szívlelem, ebben az interjújában most együttérzek vele. A tavalyi Cowboys Pofáraesés Turnén Ratliffnek volt egy interjúja ami szinte ugyanazzel a forgatókönyvvel játszódott le, még a szóhasználat is hasonló volt, nem csak az hogy otthagyja a kretén kérdésekkel előálló kretén firkászokat.
http://www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/09000d5d824a8d04/Frustrated-Jackson-turns-back-on-media?module=HP11_content_streamSzobi22
Ha meg akartok spórolni még pár frusztrált vasárnapot, akkor elfogadjátok, hogy az idei szezon kuka és örültök a jobb draft cetlinek. Valaki írta feljebb, hogy McCoynak drukkol egyénileg a hátralevőkben: mi ugyanebbe a módba kapcsoltunk 1-5 környékén tavaly. Egyébként egy totál elszart szezon szerintem jobb mint egy "majdnem" szezon az idő távlatából, könnyeben dob rá fátylat az ember. Jövőre (sajnos) jó lesz az Eagles megint. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Ha azokat nézzük, akik már a piacon vannak, akkor nálam Del Rio is szóba jöhetne DC-ként. 2002-ben Top3-as védelmet irányított Carolina-ban.

több mint 14 éve
Én azt akarom ha kirúgnák St. Louisból Spagnulot és ide jönne hozzánk DC-nek. Kapna 1-2 LB-t és ligaelit védelmet tudna csinálni. A mentális dolgokban is nagy hasznot jelentene, mert ő igen jól tudja motiválni a játékosokat. Az O# élére meg új OC kéne. Nem azért mert Marty rossz, csak kisebb váltásra van szükség, más playhívásra, egy magasabb vérmérsékletű edzőre. Ebben az esetben azt mondanám, hogy maradhatna Reid.
több mint 14 éve
Dmac már belassult kár lenne idehoznimax ingyen egy búcsúmeccsre stílusosan a skins ellen