Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
A következő 3 fordulóban egyet kérek csak Jim Schwartztól azért a 3 ért esedezem😛Ha sacket csinálunk vagy bârhogy hátra szorul az ellen O s sok yard van a FDig az ellenfélnek, felejtse már el azt az idióta preventet. Meg egyébként is. 😛
Ésszel próbáljunk blitzelni ha egy mód van rá vagy vegyen be gyorsítót aki blitzel hogy fél másidperce se legyen az irányítónak embert találni 😀
Felejtsük már el, hogy LB megy a TEdl elkapóval mert úgy is TD lesz belőle. Ez már kb 3 éve nem jön be, akárkit állítunk oda.
Egyébként minden szuper 😊 köszönöm, hogy meghallgatatok 😉
több mint 5 éve
His contract, less $25 million per year is very tradable, I expect there to be a market, that is going to be a story that is going to dominate our off-season where is Carson Wentz going to land in 2021 (Rapaport)érdekes
több mint 5 éve
Why was Pederson so muted in his praise for Hurts?www.thescore.com/s/16269788
Hm Pederson nehezen akarja elengedni Wentz kezét?
több mint 5 éve
ezt meg minek kellett 😮Úgyis a Cowboys előbb kihúzza, akit akartok! 😀
Rontsuk csak a draft pozit amikor már minden mindegy ez az! 😀
picksix
több mint 5 éve
So...maybe the weapons weren’t the problem in Philly?
— Matt Miller (@nfldraftscout) December 13, 2020
több mint 5 éve
Fu de Vick érzésem volt amikor a hármasról balra kimenekült Hurts 😍ha jól emlékszem, sack, hurries és qb hitben igen
Szegény Wentz 😕
Brw jól láttam a kiírást hogy a D-line elsö a ligában sok statban? Sack, nyomás ilyesmi? Vagy pont fordítva és rosszul értelmeztem? Mert ha jól, akkor a Cox-ot korábban ekézöknek nyasgem 🤪
Eazzy
több mint 5 éve
Az első félidő végén a gyáva mezőnygól rúgásról ne is beszéljünk. Ott meg nem volt kockázatvállalás, amikor szerintem belefért volna. Meg is lett a jutalma.Szerintem az most ott rendben volt. 2 mp maradt az órán az utolsó időkérést követően, 3 labdabirtoklási előnynél, én inkább rúgok - más kérdés, hogy 22-ről nem ment be... Henery egyből egyfajta kontextusba került, muhaha...
BleedingGreen
több mint 5 éve
Fu de Vick érzésem volt amikor a hármasról balra kimenekült Hurts 😍Szegény Wentz 😕
Brw jól láttam a kiírást hogy a D-line elsö a ligában sok statban? Sack, nyomás ilyesmi? Vagy pont fordítva és rosszul értelmeztem? Mert ha jól, akkor a Cox-ot korábban ekézöknek nyasgem 🤪
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
ezt meg minek kellett 😮Rontsuk csak a draft pozit amikor már minden mindegy ez az! 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 5 éve
Spread ya wings, @jalenreagor!#FlyEaglesFly
www.thescore.com/s/16267881
Lökött Reagor 😛
több mint 5 éve
Az NFC East minden héten lezúzza a liga valamelyik elkényeztetett élcsapatát 😉Azért a végén majdnem sikerült elcseszni. Ki az a barom, aki amikor csak az órát kell futtatni +10-nél és két percen belül, olyan játékot hív be, ahol egyáltalán opció a Qb futás? Három futás a legbiztosabb kezű futóval és annyi ....
Az első félidő végén a gyáva mezőnygól rúgásról ne is beszéljünk. Ott meg nem volt kockázatvállalás, amikor szerintem belefért volna. Meg is lett a jutalma. Ezektől eltekintve jó meccset hívott Doug, de mindig kell egy-két dühítő döntés tőle.
Hurts-ön tényleg látszódott fejlődés, kevesebb elkapkodott döntése volt a zsebben. Igazán nagy hibája nem is volt. A fumble-t én nem az ő számlájára írom, annak a játéknak nem is szabadott volna megtörténnie. Egyelőre nem tévesztjük össze a passzolását Peyton Manningével, de ma jobb hatásfokkal oldotta meg a kötelező passzokat, mint a múlt héten.
Sanders játékában mennyire benne van ugyanaz, mint Barkley-ében: bármikor ellóghat egy hosszú TD-re. Külön öröm volt, hogy Jenkins megkapta az arcába a stiff-armot annál a játéknál. Nem kellett volna annyit dumálni a héten a respekt-ről, amit itt szerinte nem kapott meg. Kár, hogy a csapata csak a mezt vitte ki az első félidőben a pályára. Ennyit a tiszteletről.
A védelemben sajnos Mills kivételével kihalt a secondary. McLeod súlyosnak látszott sajnos. Slay pedig már hetek óta sérülten játszik, és lehet, hogy ez a mai sérülés már betette neki a kaput. Maddox-szal sokat nem vesztettünk. Jó lenne, ha Wallace több lehetőséget kapna , mint Epps (utóbbiról nehéz megfejteni, hogy tud ennyire kevés agysejttel létezni).
Sweat szépen előre lépett idén. Hasznos tagja lesz a csapatnak a jövőben. Szerencsére Hargrave is egyre jobban játszik az utóbbi hetekben, csak az ótvar meccsek viharában ez a kis pozitívum eléggé eltűnt.
Győzni, mindig jobb, mint veszíteni, úgyhogy meglátjuk, tudjuk-e még rontani a draft pozíciót a hátralévő meccseken. 😀
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 5 éve
Csoda.....tavaly megvertük a GB idén a NO-t a harmadik kriptonitot a Seahawkst esélyesen majd csak a következő idénybe lesz esélyünk, de nem érdekel 😛Ha nem számítjuk az idei rájátszást...😀
dande
több mint 5 éve
Csoda.....tavaly megvertük a GB idén a NO-t a harmadik kriptonitot a Seahawkst esélyesen majd csak a következő idénybe lesz esélyünk, de nem érdekel 😛
több mint 5 éve
Miles Sanders gained +70 yards over expected on this 82-yard TD run, reaching a top speed of 20.95 MPH on the play, his fastest as a ball carrier this season.Sanders is responsible for 3 of the top 10 runs over expectation this season.
több mint 5 éve
Nagyon várom. Eddig majd minden csapatnak volt 1-1 pozitív meglepi meccse, már ebben a fordulóban is van. Jó lenne ha mi következnénk ebben.
több mint 5 éve
Annyi érdekesség lesz a meccseinkben legalább, hogy Hurts mutat-e valamilyen fejlődést a hátralévő meccseken. Mondjuk ma elég nehéz dolga lesz egy erős védelem ellen.A múlt heti beállása annyi pozitívumot mindenképpen hordozott, hogy az embernek legalább volt kedve a képernyőre nézni, amikor az offense volt a pályán. Nem feltétlenül azért persze, mert lángra lobbantotta a pályát. Viszont az önbizalma neki (egyelőre) még nem épült le annyira, mint Wentz-nek. Szerintem, ami jól sikerült játéka volt, az főleg ebből eredt.
Egyébiránt az első fél meccsén nem okozott meglepetést nekem, kb. azt kaptam, amit vártam. A zsebben létet nehezen viseli, ahogy az egyetemen is. Kisebb nyomásra vagy képzelt nyomásra is keresi a menekülő utat, sokszor leszegett fejjel, amiből passzolni már nemigen lehet. Ez a múltkori meccsen többnyire jól sült el, de inkább a nagy számok törvénye alapján, mert sokszor tényleg jött a passrush. Viszont, ha lesz olyan meccs - akár jövőre - amikor jobb lesz a protection, akkor rohadtul zavaró lesz, ha kisebb nyomásra is menekülőre fogja, ahelyett, hogy csak a zsebben navigálná magát.
A Reagor-nak adott passz és a TD szép volt (utóbbinál szerintem legszívesebben futott volna, de 4. és 18-nál muszáj volt passzolni). Viszont a középtávú passzoknál azért komoly pontatlanságok is voltak. Én inkább ezekre voltam kíváncsi, hogy megbízhatóan megcsinálja-e ezeket. Egyelőre max 50%-as hatékonysággal dolgozott. Voltak olyan 10 yardos out és curl route-ok, amiket szépen megdobott, de ő is dobott fölé, mellé és rövidet is (pl. Ward-nak, Jefferynek).
Aztán persze őt is kínozta az, ami Wentz-et is: rossz protection, bénázó elkapók (Fulgham drop), kérdőjeles play hívások.
Várom, hogy legyen fejlődés nála, most, hogy már kezdőként készül a meccsekre. Jó lenne egy jobban rá szabott playbook, de nem lehet egy komplett passzjáték-repertoárt arra felépíteni, hogy őt ki kell mozgatni a zsebből. Muszáj lenne a zsebben és az olvasásokban előrelépnie.

több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Annyi majdnem-OC van a csapatnál, mindenki külön hívhatná a játékokat különböző downoknál 😀
több mint 5 éve
Hurts time! Reméljük nem nekünk fog fájni 😛Fly Eagles!
több mint 5 éve
Most akkor eddig ki hívta a játékokat?Press Taylor hívta a Seahawks meccs 2. félidőt plusz a GB meccsen végig (bár tuti nem 100%-ban), míg DP az összes többit. Én eddig ezt tudtam meg. De gyanítom, hogy ennél ez sokkal nagyobb katyvasz volt, mert szerintem kb. minden coordinatornak kinevezett edző hívott már be playeket a szezonban.
Eazzy
több mint 5 éve
Nem tök mindegy, úgyse csináljuk/csináltuk meg. 😏Most akkor eddig ki hívta a játékokat?Akire ráfogták, mindig aki épp nem, az lett volna a jó 😛 😀
Eazzy
dande
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 5 éve
Most akkor eddig ki hívta a játékokat?Akire ráfogták, mindig aki épp nem, az lett volna a jó 😛 😀
Eazzy
több mint 5 éve
kicsi offnem tudom, miért pont most lenne erre szüksége bárkinek is, de van vektoros FLY mintám, ami azt hiszem a tavalyi pump-up videóban volt, alább:
ha neadj'Isten valaki szeretne hódolni a csapat remek teljesítménye előtt, és meglepné magát egy ilyen pólóval, szívesen átküldöm a mintát mailben 😊 én egyik barátomtól kaptam ilyet (nem trollkodásból, nem követi az NFL-t), Árkádban csináltatta, de ott nem tudtak ilyen élénkzöld színt keverni, szóval keresni kell megfelelő helyet, ahol sikerül, az enyém elég fakó lett
több mint 5 éve
Most akkor eddig ki hívta a játékokat?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Amugy érdekes lesz,hogy Hurstre miket hív és van e rá más playek rajzolva.