Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Én támogatom a teljes takarítást. Csak még 2 gondolat. Wentz kurva sok játékot hagyott a pályán. Nem dobta meg, nem úgy dobta meg, nem vette észre stb. Jó játékot hívtunk, aztán nem lett belőle semmi.Lurie azt mondta ha nincs PO repülnek a felelősök. Ha maradna DP mi változna? Fel lenne készítve normálisan a csapat? Nem lenne hülye playcall?..stb. Szted ezt a Hurtsöt nem fogják meg jövőre az ellenfelek? (már most a második félidőben le volt limitálva)Szerintem az a forgatókönyv nem létezik, hogy Pederson és Wentz együtt kapnak még 1 évet. Nagyon hülyén nézne ki azok után, Wentz vállalhatlanul szar volt, Doug pedig kénytelen volt leültetni. Pedersonnak adnék. Vagy jöjjön teljesen új stáb, és akkor az új góré megpróbálja Carsonnal.Teszi a dolgát a szezon végéig, aztán következik a nyilvánvaló. Nem lesz harmincmilliós backup QB-ja a csapatnak. Messze van ez a hisztitől. Frank bácsival jobb lesz.Azért várjunk még ezzel. 😀 Lehet az új HC majd úgy látja, hogy hülye lenne elengedni egy franchise QB-t...vagy gondolod, hogy bemasírozunk a PO-ba vagy Lurie bácsi mindent megenged már? (Kíváncsi leszek mennyire lesz tökös a szezon végeztével mivel tett egy ígéretet)
csipkelli
Azért nekem az is vicces, hogy egy szar szezon miatt a legtöbben kivágnák a franchise QB-t. (mert ha jobban kielemzik nem biztos, hogy ez Wentz sara )
Greengo
csipkelli
Ahogy nézegetem az összefoglalókat a szezonból nekem az jön le, hogy Pederson beleerőltette CW-t egy olyan helyzetbe amiből nem jöhetett ki győztesként. Nem tudom mi van a háttérbe, de nem úgy használta Wentzet ahogy a helyzet azt megkívánta volna(szar fal,playcall..stb). Én elküldeném Pedersont. Az SB óta lejtmenetben van a tag. Nem Hurtsel fogja megváltani a világot ...ez csak időhúzásra lenne jó meg a tehetségek elpazarlására.
Greengo
A másik meg a csapat hozzáállása körülötte. Amihez mellétenném a 18as szezon utolsó meccseit Foles-szal. Lehet csak belemagyarázzuk, de mintha jobban akart volna mindenki körülötte. Mint most, amióta leültettük. Ez nem normális.
több mint 5 éve
Bocsánat, lehet, hogy erősen fogalmaztam vele kapcsolatban és túl szigorú vagyok a megítélésével. Nem hisztizik, hanem erősen kifejezte nem tetszését a helyzet iránt (ami valahol egyébként érthető), és, hogy ő bizony nem lesz backup QB. 😛 😀Hol olvastad hogy hisztizik?Én pedig úgy látom (innen a világ végéről 😛), hogy nem, nem jogosan hisztizik. Ennyi pénzért amennyit így is megkap. Szarul teljesítek akkor van következménye. Még akkor is ha nem, csupán én vagyok a hunyó. Tessék megmutatni bizonyítani, hogy többet tudok mint a másik. Kapott bőven-bőven lehetőséget. Amennyire jól kezelte (látszólag) a Foles dolgot, ezt annyira nem tudja. Olyan hibái vannak, melyeket lassan két idény óta nem képes levetkőzni. S amelyek nem edző vagy játékrendszer függők. S nagyon úgy tűnik a csapat sem mellette áll, aminek megint meg lehet az oka (most tudom, ez nagyon konteó, de érezni vélek egy fekete-fehér ellentétet is).Pont erre célozgattam korábban. Sajnos kevesen veszik ezt észre.Wentz meg persze már nyafog....magának is köszönheti a helyzetét. Kíváncsi vagyok mit tudunk kezdeni veleazért nekem pl furcsa h ahogy hurts jött teljesen más playcalling megy, ami talán ha korábban hivják wentzen is segít
dande
briareos
Wentz "hisztije" meg igenis jogos. Ő nem egy back up QB és ennyi.
Nem bántva Hurtsöt, de azért megvannak a maga korlátai. Ehhez is van alakítva a játékunk. Igaz 1x-2x megpróbálnak vele 1-1 hosszú passzt is, de itt már kiütközik a különbség....és még lehetne sorolni. Jó meccse volt , de azért a 3 TD-hez hozzásegítette a védelem is a jobb mezőnypozikkal. .
Greengo
Szóval kiderül, Hurts korlátai persze, látszódnak, de az is, hogy lehet kezdeni vele valamit. Annyit tud, mint anno mondjuk egy Sexy Rexi, akkor pedig messzire el lehet jutni. Csak nyilván úgy kell felépíteni a csapatot.
Nem nagyon hiszek benne, hogy jövőre Wentz a csapat tagja lesz ha így folytatódik, szerződés ide vagy oda.
dande
zsoeo
Igen, lehet mindenkinek gyengébb idénye, Rodgersnek is volt, Breesnek is stb....A bajom az, hogy nem érzem rajta (de elképzelhető, megint félreértelmezem) azt a szándékot, hogy igen elrontottam, magam vagyok sok mindenért a felelős és javítani akarok a helyzetemen, küzdeni akarok érte. Tavaly még úgy, ahogy elfogadtam a hibákat, gyakorlatilag valóban nem volt elkapó személyzete, idén azért más a helyzet. Az OL a sérülések miatt nem mutat fényesen (13 felállás 14 meccsből, legalább ebben NFL rekorderek vagyunk evör 😛), de amikor azért volt ideje, akkor sem a legjobb megoldásokat, döntéseket hozta újra és újra.
Következő két meccs után kiderül merre az arra.
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Lurie azt mondta ha nincs PO repülnek a felelősök. Ha maradna DP mi változna? Fel lenne készítve normálisan a csapat? Nem lenne hülye playcall?..stb. Szted ezt a Hurtsöt nem fogják meg jövőre az ellenfelek? (már most a második félidőben le volt limitálva)Szerintem az a forgatókönyv nem létezik, hogy Pederson és Wentz együtt kapnak még 1 évet. Nagyon hülyén nézne ki azok után, Wentz vállalhatlanul szar volt, Doug pedig kénytelen volt leültetni. Pedersonnak adnék. Vagy jöjjön teljesen új stáb, és akkor az új góré megpróbálja Carsonnal.Teszi a dolgát a szezon végéig, aztán következik a nyilvánvaló. Nem lesz harmincmilliós backup QB-ja a csapatnak. Messze van ez a hisztitől. Frank bácsival jobb lesz.Azért várjunk még ezzel. 😀 Lehet az új HC majd úgy látja, hogy hülye lenne elengedni egy franchise QB-t...vagy gondolod, hogy bemasírozunk a PO-ba vagy Lurie bácsi mindent megenged már? (Kíváncsi leszek mennyire lesz tökös a szezon végeztével mivel tett egy ígéretet)
csipkelli
Azért nekem az is vicces, hogy egy szar szezon miatt a legtöbben kivágnák a franchise QB-t. (mert ha jobban kielemzik nem biztos, hogy ez Wentz sara )
Greengo
csipkelli
Ahogy nézegetem az összefoglalókat a szezonból nekem az jön le, hogy Pederson beleerőltette CW-t egy olyan helyzetbe amiből nem jöhetett ki győztesként. Nem tudom mi van a háttérbe, de nem úgy használta Wentzet ahogy a helyzet azt megkívánta volna(szar fal,playcall..stb). Én elküldeném Pedersont. Az SB óta lejtmenetben van a tag. Nem Hurtsel fogja megváltani a világot ...ez csak időhúzásra lenne jó meg a tehetségek elpazarlására.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Szerintem az a forgatókönyv nem létezik, hogy Pederson és Wentz együtt kapnak még 1 évet. Nagyon hülyén nézne ki azok után, Wentz vállalhatlanul szar volt, Doug pedig kénytelen volt leültetni. Pedersonnak adnék. Vagy jöjjön teljesen új stáb, és akkor az új góré megpróbálja Carsonnal.Teszi a dolgát a szezon végéig, aztán következik a nyilvánvaló. Nem lesz harmincmilliós backup QB-ja a csapatnak. Messze van ez a hisztitől. Frank bácsival jobb lesz.Azért várjunk még ezzel. 😀 Lehet az új HC majd úgy látja, hogy hülye lenne elengedni egy franchise QB-t...vagy gondolod, hogy bemasírozunk a PO-ba vagy Lurie bácsi mindent megenged már? (Kíváncsi leszek mennyire lesz tökös a szezon végeztével mivel tett egy ígéretet)
csipkelli
Greengo
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
És ha úgy alakul a verseny, mit csinálsz augusztus végén, ha Hurts nyer?Nem lesz de nem is fog eldőlni augusztus végéig, ugyanis versenyezni fognak.Most arra gondoltok hiszti alatt, hogy azt mondja nem akar backup QB lenni Hurts mögött 21-ben?Teszi a dolgát a szezon végéig, aztán következik a nyilvánvaló. Nem lesz harmincmilliós backup QB-ja a csapatnak. Messze van ez a hisztitől. Frank bácsival jobb lesz.
Mit mondjon? Hogy igyan játszottam már ebben a ligában MVP szinten, fiatal vagyok, de sajnos szar voltam ugyhogy innentöl csak csere akarok lenni?
Nevetséges lenne.
Eazzy
csipkelli
Shawn84
több mint 5 éve
Hol olvastad hogy hisztizik?Én pedig úgy látom (innen a világ végéről 😛), hogy nem, nem jogosan hisztizik. Ennyi pénzért amennyit így is megkap. Szarul teljesítek akkor van következménye. Még akkor is ha nem, csupán én vagyok a hunyó. Tessék megmutatni bizonyítani, hogy többet tudok mint a másik. Kapott bőven-bőven lehetőséget. Amennyire jól kezelte (látszólag) a Foles dolgot, ezt annyira nem tudja. Olyan hibái vannak, melyeket lassan két idény óta nem képes levetkőzni. S amelyek nem edző vagy játékrendszer függők. S nagyon úgy tűnik a csapat sem mellette áll, aminek megint meg lehet az oka (most tudom, ez nagyon konteó, de érezni vélek egy fekete-fehér ellentétet is).Pont erre célozgattam korábban. Sajnos kevesen veszik ezt észre.Wentz meg persze már nyafog....magának is köszönheti a helyzetét. Kíváncsi vagyok mit tudunk kezdeni veleazért nekem pl furcsa h ahogy hurts jött teljesen más playcalling megy, ami talán ha korábban hivják wentzen is segít
dande
briareos
Nem bántva Hurtsöt, de azért megvannak a maga korlátai. Ehhez is van alakítva a játékunk. Igaz 1x-2x megpróbálnak vele 1-1 hosszú passzt is, de itt már kiütközik a különbség....és még lehetne sorolni. Jó meccse volt , de azért a 3 TD-hez hozzásegítette a védelem is a jobb mezőnypozikkal. .
Greengo
Szóval kiderül, Hurts korlátai persze, látszódnak, de az is, hogy lehet kezdeni vele valamit. Annyit tud, mint anno mondjuk egy Sexy Rexi, akkor pedig messzire el lehet jutni. Csak nyilván úgy kell felépíteni a csapatot.
Nem nagyon hiszek benne, hogy jövőre Wentz a csapat tagja lesz ha így folytatódik, szerződés ide vagy oda.
dande
több mint 5 éve
Teszi a dolgát a szezon végéig, aztán következik a nyilvánvaló. Nem lesz harmincmilliós backup QB-ja a csapatnak. Messze van ez a hisztitől. Frank bácsival jobb lesz.Azért várjunk még ezzel. 😀 Lehet az új HC majd úgy látja, hogy hülye lenne elengedni egy franchise QB-t...vagy gondolod, hogy bemasírozunk a PO-ba vagy Lurie bácsi mindent megenged már? (Kíváncsi leszek mennyire lesz tökös a szezon végeztével mivel tett egy ígéretet)
csipkelli

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Nem lesz de nem is fog eldőlni augusztus végéig, ugyanis versenyezni fognak.Most arra gondoltok hiszti alatt, hogy azt mondja nem akar backup QB lenni Hurts mögött 21-ben?Teszi a dolgát a szezon végéig, aztán következik a nyilvánvaló. Nem lesz harmincmilliós backup QB-ja a csapatnak. Messze van ez a hisztitől. Frank bácsival jobb lesz.
Mit mondjon? Hogy igyan játszottam már ebben a ligában MVP szinten, fiatal vagyok, de sajnos szar voltam ugyhogy innentöl csak csere akarok lenni?
Nevetséges lenne.
Eazzy
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Most arra gondoltok hiszti alatt, hogy azt mondja nem akar backup QB lenni Hurts mögött 21-ben?Teszi a dolgát a szezon végéig, aztán következik a nyilvánvaló. Nem lesz harmincmilliós backup QB-ja a csapatnak. Messze van ez a hisztitől. Frank bácsival jobb lesz.
Nevetséges lenne.
Eazzy
Szerkesztette: csipkelli
több mint 5 éve
Most arra gondoltok hiszti alatt, hogy azt mondja nem akar backup QB lenni Hurts mögött 21-ben?Mit mondjon? Hogy igyan játszottam már ebben a ligában MVP szinten, fiatal vagyok, de sajnos szar voltam ugyhogy innentöl csak csere akarok lenni?
Nevetséges lenne.
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Sajnos ez most eleg izgalmas tema. DP a rossz? Wentz? DP nek ennyi ido kellett mire playbookot szabott Hurtsre? Vagy ez mar megvolt csak Wentznek mas szant? Esetleg van egy Howie DP ellentet aminek ez a jele? Persze lehet a szerencse is hogx Hurts pont akkor jatszik mikor az ellenfel is rossz meccset tud.
több mint 5 éve
Én pedig úgy látom (innen a világ végéről 😛), hogy nem, nem jogosan hisztizik. Ennyi pénzért amennyit így is megkap. Szarul teljesítek akkor van következménye. Még akkor is ha nem, csupán én vagyok a hunyó. Tessék megmutatni bizonyítani, hogy többet tudok mint a másik. Kapott bőven-bőven lehetőséget. Amennyire jól kezelte (látszólag) a Foles dolgot, ezt annyira nem tudja. Olyan hibái vannak, melyeket lassan két idény óta nem képes levetkőzni. S amelyek nem edző vagy játékrendszer függők. S nagyon úgy tűnik a csapat sem mellette áll, aminek megint meg lehet az oka (most tudom, ez nagyon konteó, de érezni vélek egy fekete-fehér ellentétet is).Pont erre célozgattam korábban. Sajnos kevesen veszik ezt észre.Wentz meg persze már nyafog....magának is köszönheti a helyzetét. Kíváncsi vagyok mit tudunk kezdeni veleazért nekem pl furcsa h ahogy hurts jött teljesen más playcalling megy, ami talán ha korábban hivják wentzen is segít
dande
briareos
Greengo
több mint 5 éve
szerintem a két meccs alatt megmutatta, hogy nem | teljesen | ő a hunyó. Ezek után illene neki adni plusz egy évet az új QB-vel és egy OC-vel. Bár még én sem vagyok teljesen meggyőzve arról hogy Hurts franchise QB, ahhoz még le kell hoznia pár jó meccset. Ha lesz pár rossz meccse jövőre, egyből mindenki Wentzet akatja látni majd. | feltéve, ha nem cseréljük el |Ahhoz képest, hogy foghíjas volt a sec, volt egy csúnya safety, blokkoltak egy puntot és még egy trükkös játékot is benyeltünk nem volt ez rossz, sőőőt. Végre tényleg élveztem egy meccsünket. Ehhez kellett jó pár forduló sajnos 😀 Szerintem Pederson végleg megmenekült a kirúgástól.Ha a következő 2 meccset csúnyán bukjuk, akkor szvsz nem. Ha kevésbé csúnyán akkor valószínűleg 😛
hden
dande
több mint 5 éve
Illetve mindig megsérül, vele sztem óvatosabbak voltak.Mert Wentz nem olyan fürge lábon.Wentz meg persze már nyafog....magának is köszönheti a helyzetét. Kíváncsi vagyok mit tudunk kezdeni veleazért nekem pl furcsa h ahogy hurts jött teljesen más playcalling megy, ami talán ha korábban hivják wentzen is segít
dande
briareos
Janek
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Pont erre célozgattam korábban. Sajnos kevesen veszik ezt észre.Wentz meg persze már nyafog....magának is köszönheti a helyzetét. Kíváncsi vagyok mit tudunk kezdeni veleazért nekem pl furcsa h ahogy hurts jött teljesen más playcalling megy, ami talán ha korábban hivják wentzen is segít
dande
briareos
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Ahhoz képest, hogy foghíjas volt a sec, volt egy csúnya safety, blokkoltak egy puntot és még egy trükkös játékot is benyeltünk nem volt ez rossz, sőőőt. Végre tényleg élveztem egy meccsünket. Ehhez kellett jó pár forduló sajnos 😀 Szerintem Pederson végleg megmenekült a kirúgástól.Ha a következő 2 meccset csúnyán bukjuk, akkor szvsz nem. Ha kevésbé csúnyán akkor valószínűleg 😛
hden
több mint 5 éve
Ahhoz képest, hogy foghíjas volt a sec, volt egy csúnya safety, blokkoltak egy puntot és még egy trükkös játékot is benyeltünk nem volt ez rossz, sőőőt. Végre tényleg élveztem egy meccsünket. Ehhez kellett jó pár forduló sajnos 😀 Szerintem Pederson végleg megmenekült a kirúgástól.
több mint 5 éve
Mert Wentz nem olyan fürge lábon.Wentz meg persze már nyafog....magának is köszönheti a helyzetét. Kíváncsi vagyok mit tudunk kezdeni veleazért nekem pl furcsa h ahogy hurts jött teljesen más playcalling megy, ami talán ha korábban hivják wentzen is segít
dande
briareos
több mint 5 éve
Azért ilyen nem sűrűn lehet, hogy két meccsel a vége előtt még mind a négy csapatnak van esélye vinni a csoportot 😊😁Nah akkor a következő héten annyi a dolgotok, hogy megveritek a tehenészeket, aztán az utolsó fordulóban kikaptok 😊😉Ha ti jövő 7n nyertek, hót mindegy mit csinálunk senki nem ment meg titeket a csoportgyőzelemtől 😛 (na jó tudom a Dallas még bekavarhat, de teljesen rajtatok múlik minden.)Az a jó, hogy megint ti játszotok korábban (amennyiben nem változtatnak az időponton) , így a 2 csapat tudni fogja kinek melyek az esélyei.
warr_b
dande
Mondjuk ha Smith nem lesz hadrafogható, sok esélyünk nem lesz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Nah akkor a következő héten annyi a dolgotok, hogy megveritek a tehenészeket, aztán az utolsó fordulóban kikaptok 😊😉Ha ti jövő 7n nyertek, hót mindegy mit csinálunk senki nem ment meg titeket a csoportgyőzelemtől 😛 (na jó tudom a Dallas még bekavarhat, de teljesen rajtatok múlik minden.)Az a jó, hogy megint ti játszotok korábban (amennyiben nem változtatnak az időponton) , így a 2 csapat tudni fogja kinek melyek az esélyei.
warr_b
több mint 5 éve
Nah akkor a következő héten annyi a dolgotok, hogy megveritek a tehenészeket, aztán az utolsó fordulóban kikaptok 😊😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Bár tegnap nem volt olyan jó meccse (nem csak rajta múlt szvsz) Sanders ismét közelíti az 1000 scrimagge yardot, már csak 20 kell. Ahhoz képest, hogy 3 meccset kihagyott nem rossz. Reméljük még tovább fejlődik s lehet megkapja majd a "mile Miles Sanders" nevet 😊
több mint 5 éve
Szóval még mindenki megnyerheti a csoportot...(melyik csoport mondhatja el még ezt magáról!) 😀
több mint 5 éve
Wentz meg persze már nyafog....magának is köszönheti a helyzetét. Kíváncsi vagyok mit tudunk kezdeni veleazért nekem pl furcsa h ahogy hurts jött teljesen más playcalling megy, ami talán ha korábban hivják wentzen is segít
dande