Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ja és egyébként Höri a hibás. Nem nagyon emlékszem olyan kombóra, hogy a mi győzelmünkre tippelt és nyertünk is 😛 😉
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Wentz meg persze már nyafog....magának is köszönheti a helyzetét. Kíváncsi vagyok mit tudunk kezdeni vele
több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Ellentétes félidők voltak. A védelem rosszul kezdett, de ez várható volt, az utcáról toborzott secondaryvel. Viszont a turnoverekkel tudtak kompenzálni valamit. A második félidőben már ők tartották meccsben a csapatot. Millsnek jó meccse volt, és váratlanul Eppsnek is, és nem csak az int-je miatt.

Az offense az első félidőben jobb volt, nélkülük már a félidőre elment volna a meccs. A második félidőben már inkább kijöttek Hurts korlátai és a playhívások sem mindig voltak a legfényesebbek, egy kicsit mintha kifogyott volna az ötlet, pont amikor átbillenthették volna a meccset. El bírtam volna viselni egy-két Scott futást is, kicsit egysíkúak voltunk Sanderssel. Sanders viszont kaphatott volna több passzt, ha már úgyis sokat passzoltunk.

Hurtsnek nyilván a legjobb meccse eddig. A zsebben még vannak gondok az olvasásokkal. Az utolsó előtti drive-ban kissé lefagyott a zsebben. A Goedert-nek adott passzal majdnem jóvá tette, kár, hogy nem lett meg.
Quez Watkins miatt nem véletlenül lett inaktív Hightower. Watkins többet tett hozzá csak ezen a meccsen, mint Hightower az összesen, ahol esélyt kapott.

több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Ilyen még nem volt, de valahogy nem vagyok csalódott és ideges egy vereség után. Hurts nem volt tökéletes, de nagyjából hozta amit szerettem volna látni. Szerintem ebből a fordulóból kihoztuk a maxot. Javult a draft pozíciónk, jól játszottunk, és Hurts is szerzett egy kis rutint. A sec-re sem tudok haragudni, mert 2 ilyen wr ellen egy szedett-vedett alakulat esélytelen sajnos.
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 283 — Eagles fan
Vezetjük a csoportot! | (hátulról) |

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
idegesítő egy l, de legalább Hurts nem volt rossz.........innentől nyerjük meg mindkettőt sztán lesz ami lesz......grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dande
elég fasza az idei Qb class eddig. Hurts is gecijó lesz nektek

több mint 5 éve
idegesítő egy l, de legalább Hurts nem volt rossz.........innentől nyerjük meg mindkettőt sztán lesz ami lesz......grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Dorsey a hírek szerint hónapok óta a csapatnál dolgozik. Na ennek eddig hasznát nem láttuk ez kijelenthető. Hogy GM-nek nem viszik el, szinte biztos, és akkor marad, ami háát egyedül talán a draftra lehet jó hatással, de hogy őszinte legyek, én nagyon nem vagyok oda érte. Amit Clevelandben művelt 3 évig az kritikán aluli.
Shawn84
azért nézd már meg kiket draftolt és szerzett meg FA-n eddig. és csak a barnáknál. Nem volt az olyan rossz.
Janek
Engem az érdekel milyen eredményekre volt képes velük. Ha visszanézzük az elmúlt évek draftjait az eagles is egy csomó kezdő játékost húzott. Papíron egész jó draftok voltak. Mégis mindenki azt mondja hogy szar. Sidney Jones meg Rasul Douglas a mostani csapataiknál kurva jól játszanak. Szar draftok voltak akkor vagy nem? Vagy szimplán csak nem tudták őket használni?

Na de fordítsuk meg. Nézzük meg kiket hozott? Nem, inkább nézzük meg hol húzta őket?

2db 1/1 + 1/4 + 1/25 + 1/29 + 4db második kör. Hát hogy is mondjam. Ebből nem nehéz ám jól draftolni. De akkor nézzük meg, hogy 2. kör után mit is húzott? Ogunjobi, Takitaki meg Mack Wilson akik vállalhatóik, FA? Hát ennyi pénz a világon nincs amit elkölthetett, ki nem igazol jól 100 milliós capből?

Nálunk ennél sokkal de sokkal bonyolultabb a jelenlegi szituáció ehhez. Nem mondom régen csinált ő jó csapatot, de jelenleg messze nem az az ember akire szerintem szüksége van a csapatnak.
Shawn84
Ez így mondjuk elég demagóg. Kb a liga fele bustokat húz első második körben de ha ő egy Chubb Mayfildet húz akkor az semmi etc....

Most nincs erre időm. legyen az hogy szar GM. Nekem a sör akkor is olyan amilyen 😊

több mint 5 éve
Most akkor már tényleg nem tudom eldönteni, hogy minek örülnék jobban este... 😀
De úgyis eldől a mai meccsen, hogy mi lesz végső cél.
MrMiksa
Ha WFT hozza a meglepetést, akkor kb mindegy, mert a Pantherstől nem hiszem, hogy kikapnak. Ahhoz bármiről beszélni lehessen kell az ő buktájuk. Különben inkább draft. Bár arra szerintem tuti nem fogunk játszani bármi van. DP az állásàért megy.
dande
Pont ez a bajom, hogy nem tudom, h9hy akarom-e, hogy fussunk a po helyért 😊 Viszont rohadtul kíváncsi vagyok, hogy mit produkál Hurts egy olyan meccsen, ahol mindenképp győzni kell.
több mint 5 éve
MrMiksa
Ha WFT hozza a meglepetést, akkor kb mindegy, mert a Pantherstől nem hiszem, hogy kikapnak. Ahhoz bármiről beszélni lehessen kell az ő buktájuk. Különben inkább draft. Bár arra szerintem tuti nem fogunk játszani bármi van. DP az állásàért megy.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 283 — Eagles fan
Pintyvadászatra fel!

Fly Eagles fly! 😊
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Pintyvadászatra fel!

Fly Eagles fly! 😊
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Dorsey a hírek szerint hónapok óta a csapatnál dolgozik. Na ennek eddig hasznát nem láttuk ez kijelenthető. Hogy GM-nek nem viszik el, szinte biztos, és akkor marad, ami háát egyedül talán a draftra lehet jó hatással, de hogy őszinte legyek, én nagyon nem vagyok oda érte. Amit Clevelandben művelt 3 évig az kritikán aluli.
Shawn84
azért nézd már meg kiket draftolt és szerzett meg FA-n eddig. és csak a barnáknál. Nem volt az olyan rossz.
Janek
Engem az érdekel milyen eredményekre volt képes velük. Ha visszanézzük az elmúlt évek draftjait az eagles is egy csomó kezdő játékost húzott. Papíron egész jó draftok voltak. Mégis mindenki azt mondja hogy szar. Sidney Jones meg Rasul Douglas a mostani csapataiknál kurva jól játszanak. Szar draftok voltak akkor vagy nem? Vagy szimplán csak nem tudták őket használni?

Na de fordítsuk meg. Nézzük meg kiket hozott? Nem, inkább nézzük meg hol húzta őket?

2db 1/1 + 1/4 + 1/25 + 1/29 + 4db második kör. Hát hogy is mondjam. Ebből nem nehéz ám jól draftolni. De akkor nézzük meg, hogy 2. kör után mit is húzott? Ogunjobi, Takitaki meg Mack Wilson akik vállalhatóik, FA? Hát ennyi pénz a világon nincs amit elkölthetett, ki nem igazol jól 100 milliós capből?

Nálunk ennél sokkal de sokkal bonyolultabb a jelenlegi szituáció ehhez. Nem mondom régen csinált ő jó csapatot, de jelenleg messze nem az az ember akire szerintem szüksége van a csapatnak.

Szerkesztette: Shawn84
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Shawn84

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Az jó, hogy mire mi játszunk a WFT meg a Hawks lejátsza a meccsét és reméljük nyernek Wilsonék, s úgy léphetünk pályára, hogy saját kezünkben a sorsunk.

Fly Eagles! 😊
dande
Hétfőn meg nyer a Giants😆
Invincible
Ez még viccnek is rossz xD
warr_b
Nem-nem! Kizárólag annak jó...🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
több mint 5 éve
Report: Former Chiefs, Browns GM Dorsey serving as Eagles' consultant
 www.thescore.com/nfl/news/2074038

Hm, akarjunk vmit belelátni vagy ne akarjunk? 😊

Közben Slay out vasárnapra. Hopkinsnak jó napja lesz. Mondjuk az lehet Slayyal is lett volna 😛
több mint 5 éve
Az jó, hogy mire mi játszunk a WFT meg a Hawks lejátsza a meccsét és reméljük nyernek Wilsonék, s úgy léphetünk pályára, hogy saját kezünkben a sorsunk.

Fly Eagles! 😊
dande
Invincible
Azért az erős lenne ha a Brownst s a Ravenst is verik. Akkor meg is érdemlik 😛(feltételezve, hogy a Boys már ujjgyakorlat lesz, 😉)
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Fly Eagles! 😊
dande
Invincible
Ez még viccnek is rossz xD

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869

Fly Eagles! 😊
dande

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 5 éve

Fly Eagles! 😊
több mint 5 éve
Riverske Philadelphia Eagles Oregon Ducks 181 — White lives matter
Azon gondolkozom, hogy mi lenne a jobb: direkt kikapni a maradék mérkőzéseken és kedvező drafthelyzetből húzni egy Kúbét és Wencet lehúzni a klotyón, vagy pedig megpróbálni a csodát és megnyerni a hátralévő mérkőzéseket, mert 14% esély van még a rájátszásra?
több mint 5 éve
A fenébe Drisckollnak is vége a szezon pedig összeállhatott volna végre egy normális fal..... Grrr😕
több mint 5 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Sóhaj, belégzés kilégzés nagy levegő..... 😉
dande
 9gag.com/gag/aeDnjAB