NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Ha a cowboys nem lesz W akkor kb semmi keresnivalónk a csoportban sem nemhogy PO...

a szénc meg most kb az nfc top csapata...

több mint 7 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Én aktívkodnék személy szerint, de általában a fbook csoportból szerzek információkat. Azt meg, hogy kétnaponta beírjam, fly Eagles, nem annyira érzem át. A következő két hét amúgy is vízválasztó lesz, Cowboys és Saints minimum 1-1 kell, amiből a Boyst verjük. Utána okosabbak leszünk.
több mint 7 éve
robby3 Philadelphia Eagles 85 — robby3
Srácok!

Valóban leült a fórum...
Tudom ajánlani nektek a Philadelphia Eagles Magyar Közösség Facebook csoportot! 😉
 m.facebook.com/groups/114014592634500

Itt sokan vagyunk, aktív a csoport, bármilyen friss hír van 1-2 órán belül vki biztosan megosztja, minden fontos hírről van poszt, így mindenről lehet és szoktunk is struktúráltan értekezni! 😉

Meccsek alatt élő kibeszelő poszt van ami alatt megy a szurkolás, stb... kvázi eredmény követő! 🦅

Rengeteg Eagles tartalom, minden egy helyen, és remek társaság! 😉

Aki kedvet kapott várjuk szeretettel!
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Pedig nagyon egyedül maradtál ...

meccs után van egy kevés élet de már nincs az sbrun láz sajna.

na majd decemberben beindul a buli

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Cartert elvitte PSből a Houston, így már nem ő lesz a visszahordó nálunk. Annyira nem fog hiányozni.

Egyébként HAHÓ!!! van csak feliratkozóból 57 ember a topicra.... Azért ennél szabad aktívabbnak lenni... 😊 nem vágyom rá, hogy én vigyem itt egyedül a szót... 😉
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tesztelve lesznek a srácok rendesen, s most vasárnap feketében játszunk:

twitter.com/Mfranknfl/status/1060222965827067904
több mint 7 éve
Poén lenne kipróbálni veszteni nem vesztünk vele😛

www.bleedinggreennation.com/2018/11/7/18072090/jordan-mailata-eagles-doug-pederson-running-back-offensive-tackle-australian-rugby-league-player-nfl?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
több mint 7 éve
Sproles és LJ is elvileg játszhat a Boys ellen. Hajrá! 😊
több mint 7 éve
Ott is van Saints-Eagles a tvben. Reméljük pozitív mérleggel érkezünk arra a meccsre 😊
több mint 7 éve
Titans-Dallas

| soha rosszabb hétvégét 😊 |
több mint 7 éve
#Eagles have claimed CB Cre’Von LeBlanc off of waivers and waived CB Dexter McDougle.

hát ez ki a kanál? 😊
karmïgran
Ha kevésbé szivatják mint Mcdugot már jó 😛
több mint 7 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
#Eagles have claimed CB Cre’Von LeBlanc off of waivers and waived CB Dexter McDougle.

hát ez ki a kanál? 😊
több mint 7 éve
Bolyhos Philadelphia Eagles 64
"Head coach Jay Gruden declared the following three starters out for the rest of the 2018 season: right guard Brandon Scherff, left guard Shawn Lauvao, and wide receiver Paul Richardson."

Csóri Washington...

Philadelphia Underdogs!
több mint 7 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
DT Tim Jernigan has been cleared to return to practice.

juhuu
több mint 7 éve
csipkelli 4 010
A NO elleni meccsünk 19 óráról fél 10 re. Tán tévés lehet itthon is.
dande
Broncos-Chargers és Raiders-Cardinals az ellenfél. Nyerhető.
több mint 7 éve
A NO elleni meccsünk 19 óráról fél 10 re. Tán tévés lehet itthon is.
több mint 7 éve
3-ból két kívánt győzelem megvan, kedden jöhet a harmadik. 😊
több mint 7 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Sziasztok

Leírom a véleményemet féltávnál aztán lehet vele egyet(nem)érteni 😊

Akkor most van 3 slot WR-ünk!?
Félre ne értsetek örülök Tate-nek, de továbbra sem hiszem, hogy ez volt a legnagyobb need. Mi lesz most Nelson-nal? Tavaly elég szépen el volt osztva:
szélen AJ, TS a mélyebb célpont, Slotban Nelson, 3&Ertz...
Plusz ott figyelt a 3 RB rotálva...
Nem látom, hogy fog elférni, AJ,GT,NA,JM...

Ehhez képest idén úgy látom, (sérülések ide-oda) hogy lehet nevekkel rendben vagyunk, de mintha nem találnánk a helyüket páran. Úgy nincs egyben az egész csapat, valami hiányzik..

Az tuti hogy Wentz jobb mint tavaly de a fal lófasz a tavalyihoz képest, sokkal kevesebb ideje van, ami megint visszahat az RB hiányra. Ha megy a futás, megy az RPO akkor sokkal több lehetősége van CW-nek. A redzone hatékonyság és a 3rd down-okban voltunk tavaly hihetetlenül erősek. Az a 4-5 yard futás nagyon kell ami idén hiányzik. Nagyon nem mindegy hogy 3&4-et vagy 3&14-et kell megoldani.

Persze nem olyan szar a helyzet mint csipkellivel run-run-szarpassz out 1 perc alatt.

ST részről hiányoznak a labdaszerzések, itt is hiányzik az a plusz ami 1-2 meccsen felénk billentette a mérleg nyelvét.

Mindenhol azt olvasom, hogy idén mennyire pöpec a védelmünk. 3rd in the league etc... Én ezt nem érzem, bármilyen statisztika ellenére (a futás elleni D-re mondom hogy ok)
Nekem tavaly az volt az érzésem, hogy bármelyik csapattal játszottunk, olyan szinten domináltuk az ellen Offense-ét, hogy úgy tűntek a legnagyobb QB-k is (kis túlzással) mintha első éves irányítók lennének. Az a continuous pressure (szép magyarul), a sok labdaszerzés!!, siettetés, pont arra volt elég, hogy a saját offense annyi előnyt kapjon amivel már simán be lehetett húzni a meccseket.

Rohadt erős védelem, jó offense fal, erős futójáték, mellette működő RPO, az egyik legbiztosabb kezű TE, 1-2 nagy játék, ST részéről + os mutató és kb ennyi (tudom nagyon leegyszerűsítve). Mondjuk a SB-ban pont az offense döntött 😊

Nagyon nem szeretném, hogy Wentzből Bradyt vagy Rodgerst akarjanak csinálni 35-40 passzkísérlettel meccsenként.

Kérdés, hogy mit kezdenek az edzők ezzel az újabb helyzettel, szerintem nagyon sokat számít az elment coach-ok szakértelme.

Vikings losst beírtam, de ami a Titans, Panthers, Tampa ellen ment az gáz. Lehet azzal jönni, hogy kevéssel kaptunk ki minden meccsen, viszont én nem érzem azt mint tavaly, hogy bárki jöhet elkapjuk valahogyan.

A tippem 8-8 vagy max 9-7 idénre amivel nem lesz meg a playoff...

Cáfoljanak rám a srácok és fly eagles. 😊 😊

Ui.: Lehet holnap pozitívabb leszek és azt mondom megbaszunk mindenkit (és a nőket kétszer is)
zsoeo
Van egy olyan érzésem, hogy Tate érkezésével úgy módosul a felállás, hogy Jeffery szélen Agholor a mélységi,Tate Slot,JM a második opció slotban(esetleg szélen ,de neki nincs meg a kellő sebessége)

A másik ahogy írtad is, hogy szarabb a pass protection így sokszor menekül Wentz és kevesebb ideje van...ez tény, de azért azt látni, hogy meccsről-meccsre javul a helyzet..és nem tartom kizártnak, hogy az OL szépen összeáll a szezon második felére. _Gyakorlatilag minden adott hozzá. a Játékosok szinte ugyanazok és ugyanúgy ahogy tavaly is ..ki lehet hozni belőlük a maximumot.
A nagy kérdőjel a futójáték. Sztem ez az corp kevés ahhoz , hogy maguktól nagyot villantsanak (nem lenézve őket, de azért kvalitásbeli különbségek vannak tavalyhoz képest).Az eredményes játékukhoz kell a feljavult OL teljesítmény run blokkokban. Ha ez nem működik az elég egyoldalúvá tenné a támadójátékunkat ami kihatással lenne a meccsek végeredményére is. Szval sztem a legfontosabb most, hogy jól működjenek a blokkok futójátéknál(is)...ezzel megnyitva a teret a magabiztosabb passzjáték felé. A megfelelően elosztott playek tehetik sikeressé ezt a támadóegységet.

A védelmet én jónak érzem...Sokszor rácsodálkozok, hogy milyen sokáig tartjuk kevés ponton az ellenfeleinket és ha nem lettek vna a bakik a negyedik negyedben ezek a számok még szebbek lennének náluk is. Velük is úgy vagyok, hogy azt érzem , hogy meccsről-meccsre egyre jobban összeállnak .

ST. Sokan ekézik őket....tény , hogy egy átlagos szintet hoznak idén és hiányzik vmi plusz (labdaszerzés vagy szép visszahordások formájában), de azért nagy hibát nem vétenek és ez is vmi. 😊

A gond sztem úgy az egész csapattal az , hogy idén későn "ébredtünk". Most kezd formába lendülni a csapat és ezt az eredmény is bizonyítja(4-4). Lehet ez már késő..persze sok összetevős a képlet (Wentz is később tudott beállni, sok volt a sérült a szezon elején + lettek megint kieső elemek..stb)Mindenesetre 4 hét múlva már okosabbak leszünk és láthatjuk , hogy fejlődik a csapat vagy megrekedünk ezen a szinten és pápá PO.

Tippem:
Ha felpörgünk 10-6 ha nem 8-8.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Jó szemezgetéseket a meccsekből ma mindenkinek, és szórakozást hozzájuk. A fordulóban, ha lehet Atlanta, Titans és persze KC győzelmet😉

A csapatnak meg jó regenerálódást, és különösen a Dnek sikeresebb felkészülést mert, ahogy Zsoeo is írja én sem vagyok teljesen elégedett velük.

Fly Eagles fly!
több mint 7 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Sziasztok

Leírom a véleményemet féltávnál aztán lehet vele egyet(nem)érteni 😊

Akkor most van 3 slot WR-ünk!?
Félre ne értsetek örülök Tate-nek, de továbbra sem hiszem, hogy ez volt a legnagyobb need. Mi lesz most Nelson-nal? Tavaly elég szépen el volt osztva:
szélen AJ, TS a mélyebb célpont, Slotban Nelson, 3&Ertz...
Plusz ott figyelt a 3 RB rotálva...
Nem látom, hogy fog elférni, AJ,GT,NA,JM...

Ehhez képest idén úgy látom, (sérülések ide-oda) hogy lehet nevekkel rendben vagyunk, de mintha nem találnánk a helyüket páran. Úgy nincs egyben az egész csapat, valami hiányzik..

Az tuti hogy Wentz jobb mint tavaly de a fal lófasz a tavalyihoz képest, sokkal kevesebb ideje van, ami megint visszahat az RB hiányra. Ha megy a futás, megy az RPO akkor sokkal több lehetősége van CW-nek. A redzone hatékonyság és a 3rd down-okban voltunk tavaly hihetetlenül erősek. Az a 4-5 yard futás nagyon kell ami idén hiányzik. Nagyon nem mindegy hogy 3&4-et vagy 3&14-et kell megoldani.

Persze nem olyan szar a helyzet mint csipkellivel run-run-szarpassz out 1 perc alatt.

ST részről hiányoznak a labdaszerzések, itt is hiányzik az a plusz ami 1-2 meccsen felénk billentette a mérleg nyelvét.

Mindenhol azt olvasom, hogy idén mennyire pöpec a védelmünk. 3rd in the league etc... Én ezt nem érzem, bármilyen statisztika ellenére (a futás elleni D-re mondom hogy ok)
Nekem tavaly az volt az érzésem, hogy bármelyik csapattal játszottunk, olyan szinten domináltuk az ellen Offense-ét, hogy úgy tűntek a legnagyobb QB-k is (kis túlzással) mintha első éves irányítók lennének. Az a continuous pressure (szép magyarul), a sok labdaszerzés!!, siettetés, pont arra volt elég, hogy a saját offense annyi előnyt kapjon amivel már simán be lehetett húzni a meccseket.

Rohadt erős védelem, jó offense fal, erős futójáték, mellette működő RPO, az egyik legbiztosabb kezű TE, 1-2 nagy játék, ST részéről + os mutató és kb ennyi (tudom nagyon leegyszerűsítve). Mondjuk a SB-ban pont az offense döntött 😊

Nagyon nem szeretném, hogy Wentzből Bradyt vagy Rodgerst akarjanak csinálni 35-40 passzkísérlettel meccsenként.

Kérdés, hogy mit kezdenek az edzők ezzel az újabb helyzettel, szerintem nagyon sokat számít az elment coach-ok szakértelme.

Vikings losst beírtam, de ami a Titans, Panthers, Tampa ellen ment az gáz. Lehet azzal jönni, hogy kevéssel kaptunk ki minden meccsen, viszont én nem érzem azt mint tavaly, hogy bárki jöhet elkapjuk valahogyan.

A tippem 8-8 vagy max 9-7 idénre amivel nem lesz meg a playoff...

Cáfoljanak rám a srácok és fly eagles. 😊 😊

Ui.: Lehet holnap pozitívabb leszek és azt mondom megbaszunk mindenkit (és a nőket kétszer is)
több mint 7 éve
Mire jó a SB győzelem 😀

Eagles' Super Bowl win leads to baby boom in Philadelphia
 www.thescore.com/nfl/news/1642264
több mint 7 éve
hden Philadelphia Eagles 340
 streamable.com/2243l

Bár incomplete pass lett, és szerintem meg is futhatta volna, de jó azért nézni 😊 Campbell reakciója sem semmi
több mint 7 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Kicsit vegyes, mert a 3. kör húzós picit, de összességében megértem. Ha 4. körért jött volna akkor maximálisan örülnék, és ne feledjük hogy 2 2. körösünk van.

Tate nagyon jól is elsülhet, én hiszek benne hogy ez a csapat csinálhat még egy runt idén is, akkor pedig megéri ha Wentz mellé rakunk elit játszópajtásokat. A csapatból hiányoltam már régóta a YAC képességet, hát most megkaptuk 😊
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Most a kedvem kicsit sötét, de amúgy nem rossz ez..a 3.kör érte sztem sok.Jöhetett vna RB .
Greengo
amúgy nem Tate-tel van bajom, mert szerintem ő jó lesz, csak az árát sokallom az életkora miatt, illetve luxusnak tartom, de amúgy hasznos lesz ő.
Csak majd ne az legyen hogy 3. és hosszúra rábasszuk Tate-re a LOS-en aztán oldd meg haver 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 482
Remélem Tate-t sokat használja majd Pederson, mert nálam van fantasyben 😀