Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most nem a DL rotáció lesz erős hanem a slot WR rotáció. Kjoróbáljuk, hátha ez is beválik😛

Pláne most nézem, hogy Bruce Hectort waiveltük, hogy helyet csináljunk Tatenek??????????? ezt mondjuk nem értem, de biztos.........
dande
Ha ez segít megérteni: Tim Jernigan visszatérhet a jövő héten.
tûzoltó
Persze tudom, de így sem vagyunk túl vastagok ott, ráadásul jó hírek jöttek róla stb. Inkább raktam volna ki Gibsont vagy Cartert. Még akkor is ha most, ahogy nézem, itt van Hester is. Mondom ők tudják, inkâbb meglepődtem.
több mint 7 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Most nem a DL rotáció lesz erős hanem a slot WR rotáció. Kjoróbáljuk, hátha ez is beválik😛

Pláne most nézem, hogy Bruce Hectort waiveltük, hogy helyet csináljunk Tatenek??????????? ezt mondjuk nem értem, de biztos.........
dande
Ha ez segít megérteni: Tim Jernigan visszatérhet a jövő héten.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Most a kedvem kicsit sötét, de amúgy nem rossz ez..a 3.kör érte sztem sok.Jöhetett vna RB .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
No sebaj, bezárt a bazár, abból főzünk ami van, reméljük a többieknek feketelevest 😊
több mint 7 éve
hden Philadelphia Eagles 340
Beújítunk egy Audival, erre vesznek magunkak egy Ferrarit és egy Porschét... 😕😕
több mint 7 éve
mi idén tényleg abban reménykedünk, hogy úgy védjük meg a címet, hogy több pontot szerzünk, mint az ellenfél.....
dande
Volt már aki úgy védte meg, hogy kevesebbet szerzett? 😀
Rataxes
Érted te mire gondolok 😊 S bár végül SB győzelem is pontháború volt 😛
több mint 7 éve
csipkelli 4 010
Bmeg bezzeg a Skins elvitte Clinton Dix nem Hahazok franba...................így is gyenge volt a védelmük.............................................

mi idén tényleg abban reménykedünk, hogy úgy védjük meg a címet, hogy több pontot szerzünk, mint az ellenfél.....
dande
Superbowlt se 6-3ra nyertük.
több mint 7 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
dande
Volt már aki úgy védte meg, hogy kevesebbet szerzett? 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 7 éve
Bmeg bezzeg a Skins elvitte Clinton Dix nem Hahazok franba...................így is gyenge volt a védelmük.............................................

több mint 7 éve
 twitter.com/ShowtimeTate/status/1057332051886530560
több mint 7 éve
2 TDt már szerzett idén a Dallas ellen, lehet folytatni a sort 😛 Csak mi nyerjünk is 😊

több mint 7 éve
Várjatok még van egy óra hogy érkezzen Csengettyű úr is, mondjuk 2. és 4. körért 😛 😀 (nem fog)
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
bár szerintem sok érte a 3. kör. Lejár a szerződése a szezon után, ha jól tudom.
hden
Ha kirakjuk szezon végén kapunk egy 4.körös picket úgyhogy okos így már, bár továbbra sem hiszem hogy WR a legnagyobb need
zsoeo
ez az egy bajom nekem is, inkább jött volna bell, 3. körért tuti jött volna, mondjuk őt tényleg nem tudtuk volna megfizetni, de azért 3 félfutóval nekivágni a szezon hátralevő részének nem túl veretes

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
bár szerintem sok érte a 3. kör. Lejár a szerződése a szezon után, ha jól tudom.
hden
Ha kirakjuk szezon végén kapunk egy 4.körös picket úgyhogy okos így már, bár továbbra sem hiszem hogy WR a legnagyobb need
több mint 7 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
ja csak amari 24 éves golden tate meg 30. Azért nem mindegy, egy harmadik kört erre elpazarolni, mikor érkezett matthews, és agholor is kezd belejönni, amellett hogy jeffery és ertz elit, goedert pedig egyre megbízhatóbb célpont... hát szerintem sok ez a 3. kör.
eaglesmcnabb
szerintem meg olcsóbb lesz majd (?) megtartani, mint amennyit Cooper kért volna, de ezt majd Rózmen ügyezi okosba.. nem jártunk rosszul, szerintem
több mint 7 éve
csipkelli 4 010
Esetleg őt próbáljuk megtartani Agholor helyett. Persze ehhez az is kell, utóbbi ne sérüljön meg, mert akkor nem tudunk mit kezdeni az 5. éves opcióval.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 674 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Cooper trade feverte kicsit az árakat. Meglátjuk ki járt jobban, mi vagy a Dallas.
hden
szerintem mi.. hasonlóan gyors mint Agholor, remélem okosan fogjuk használni őket
karmïgran
ja csak amari 24 éves golden tate meg 30. Azért nem mindegy, egy harmadik kört erre elpazarolni, mikor érkezett matthews, és agholor is kezd belejönni, amellett hogy jeffery és ertz elit, goedert pedig egyre megbízhatóbb célpont... hát szerintem sok ez a 3. kör.
eaglesmcnabb
És év végén Tate FA lesz.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
A Cooper trade feverte kicsit az árakat. Meglátjuk ki járt jobban, mi vagy a Dallas.
hden
szerintem mi.. hasonlóan gyors mint Agholor, remélem okosan fogjuk használni őket
karmïgran

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
hden
több mint 7 éve
több mint 7 éve
ezek után gondolom nem számítunk se Wallace, se Hollins visszatérésére

egy CB tényleg jöhetne ha Mills lesérült.. mondjuk akkor is, ha nem sérült le.. Maddox elég jól karistolt S poszton.. Conley esetleg hátsó körösért?
több mint 7 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
De ki fog futni?
több mint 7 éve
Jinx 😛

Mondjuk még egy CBnek vagy Snek örülnék de arra már sztem nincs kapacitâs.

A 3. kör kicsit sok, de ha egészséges tud maradni jó lesz.
több mint 7 éve
hden Philadelphia Eagles 340