NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Ez jó nekünk?
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Golden Tate bazmeg 😀
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/1057327719162228736
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Na úgy tűnik Houston elvitte DemTomt, neki tudtam volna örülni, de ha valóbn MW vagy MH vissza tud jönni akkor bincs szükség WRre.
több mint 7 éve
Köszönjük! S valóban várunk londoni beszámolókat különösen azoktól, akikkel "izgultunk" hogy megkapják e a jegyet 😉 😀
több mint 7 éve
Mivel senki nem ír a londoni kalandokról, bepótolom az elmaradásomat és írok pár sort a philadelphiai élményekről.Még a Falcons elleni szezonnyitóról van szó (jobb később, mint soha). A fairfield inn & suites philadelphiában ért minket a reggel, ez gyakorlatilag a belváros szívében van. Kiültünk a teraszra és reggel 9-kor már minden második ember Eagles trikóban, mezben, pólóban rohangált. A kicsi, a nagy, a papa és a mama. Értem én, hogy mindenki fanatikus, de ez mégis meglepett, hiszen a meccs csak este 8 után kezdődött és egy csütörtöki munkanapról volt szó.
A klíma mindenképpen említést érdemel…26-28 fok volt egész nap, de 80-90%-os páratartalom. Egészen elmebeteg volt így a klíma, mindenkiről szakadt a víz. Úgy járkáltunk a városban, hogy 5 percenként mindenképpen érintsünk egy klímás helyiséget, hogy el lehessen viselni az időt. Durva, hogy a pára mennyit dob az érzésen…
Egyébként a város nem egy nagy durranás. Gyakorlatilag a szűk belváros ér valamit, azon kívül semmi extra. Nagyon sok a hajléktalan, de még több a bolond. A rosszarcúakból sincs hiány, de nem ért minket semmilyen inzultus, bár amikor megérkeztünk a városba, hajnali kettő volt. Nem a szállodában raktuk le az autót, mert dupla annyi lett volna a parkolás, mint abban a parkolóházban, ahol végül parkoltunk. Ott a csávó kérdezte, hogy milyen messzire tervezünk menni a bőröndökkel, mondtuk, hogy csak pár utcányira van a szállás, de azért azt mondta, hogy minden fontos dolgot zárható helyre tegyünk és senkivel ne álljunk szóba. Ezt annak ellenére mondta, hogy látta, nem kisiskolások vagyunk.
Szóval a meccs…metróval mentünk és ingyen volt az út. Nem tudom, hogy ez szokás-e, de helyi bkv mellényes arcok kérdezgettek mindenkit, hogy Eagles meccsre mennek-e, mert aki igen, azt egy külön kapun juttatták be az állomásra. Nagyjából 15-20 perc volt az út, jéghideg klíma, tömött kocsik, pedig még csak délután 3 körül volt. A parkoló tele, generátoroktól volt hangos a stadion környéke, mindenhol sült a hús, folyt a sör, bömbölt a zene, egyszóval jó hangulat volt, senki nem volt szomjas. Tényleg, betegebbnél betegebb kaják, a furgonok pedig elképesztőek.
Akiknek nem volt jegyük, vagy csak a felvezetőre voltak kíváncsiak, hoztak 200ezer centis tévéket és azt bámulva próbáltak nem leesni a székükről.
Találkoztunk a celeb drukkerekkel is Erock, PhilaDelhia, stb… Gyakorlatilag ők csinálták a hangulatot a parkolóban.
Innentől egyedül maradtam, mert haverom nem nagy nfl fan, szóval nem volt hajlandó a jegy borsos árát kifizetni. Ticketmasteren vettem a jegyemet, nyomtatni nem lehetett, csak a mobilodon bemutatva mehettél be.
Az első utam a pro shopba vezetett, de legalább fél órát kellett sorban állni ahhoz, hogy egyáltalán bejussak. Na az ami ott fogadott, az volt az igazi mézes bödön. Szó nélkül el tudtam volna költeni 2-3 ezer dollárt…beteg hely…célirányosan mentem egy Ertz mez irányába (midnight green, SB logo), gyönyörű. Ha jól emlékszem 100-120 dollár volt, tehát semmivel sem olcsóbb vagy drágább, mint a webshopon. A fizetés már könnyen ment. Kb. 20 kassza, folyamatosan pörgött minden eladó, szóval a kijutás már jóval gördülékenyebb volt.
Oké, a legfontosabb már megvolt, irány inni valamit. Egy sörike (Bud Light) nagyjából mindenhol 10 dodó körül volt, ami mondható borsosnak, de a városban a legtöbb vendéglátóhely is hasonló áron mérte, szóval nem volt meglepetés. A kaja is kulturált áron volt. Én valamilyen rántott húsos, paradicsomszószos, cheddar sajtos „genyót” ettem, mert az volt olyan menüben, amihez egy Eagles poharat adtak ajándékba (Jenkins és Ayaji vannak rajta).
Mivel jó hamar beértem, körbejártam a stadiont, ami annak ellenére elképesztően szép, hogy nem tegnap adták át. Volt egy perverzióm, amiről most vallanom kell. Kb. a stadion első wc látogatását jobban vártam, mint a meccset, mert elképzelhetetlen volt számomra, hogy a piszoárban nem lehet belesárgázni mondjuk Romo szájába vagy Beasley hónaljába, kakikálni egyet Jones úr képére, de ha ezek még sincsenek, valami Cowboysos genyóság biztos van…gondoltam én…de SEMMI!!! Óriási csalódás volt 😊
Tele volt szekusokkal a stadion és sajnos minden egyes szektornál is álltak, egyet kivéve. A hazai lelátó bal szélén mindenféle probléma nélkül be lehetett sétálni, onnan pedig a stadion bármely részére el lehetett jutni (alsó karéjok). Nagyon úgy nézett ki, hogy ez direkt van, hogy körbe tudjon nézni az is, aki olcsó jeggyel (kb. 70-80 ezer forint!!!) ment ki. Az azért elég hidegrázós élmény, amikor a kedvencek -azok a benga állatok- nagyjából a füledbe lihegnek…áhh, most is libabőrös lettem.
Egy vihar miatt kicsit csúszott a kezdés, mindenkit kitereltek a lelátókról, úgyhogy volt időm megnézni a méltán híres Foles-Pederson szobrot is kivilágítva, esőtől áztatva. Remekmű, van benne anyag bőven.
Mivel elküldtek mindenkit, akinek nem lentre szólt a jegye, én is felfele vettem az irányt, nagyjából középtájon (kb. a legjobb helyre) becigánykodtam, amikor a szekust éppen lefoglalták. Ugyan végig állnom kellett, de megérte, mert fentről szerintem követhetetlen és élvezhetetlen a foci.
A hangulat elmebeteg, frenetikus. Nehéz ezt írásban jól átadni, de szerintem elég annyit írni, hogy nem véletlenül tartoznak az Eagles drukkerek a legelvetemültebbek közé. Két évvel ezelőtt friscóban voltam szintén a szezonnyitón, de az óriási csalódás volt hangulat ügyileg. Ez a mostani semmilyen szinten nem mérhető ahhoz.
A füves cigi alapvető meccsnézési tartozék, nagyon sokan dohányoznak a stadionban attól függetlenül, hogy ez elvileg tiltott. Mondjuk ahol a télapót is megdobálják hógolyóval, ott nem meglepő 😊
A játékot nézve kicsit aggódtam, hogy szerencsétlenséget hozok a csapatra és bukjuk a szezonnyitót, de szerencsére, mint tudjuk, behúztuk a meccset. Mivel kis késéssel kezdődött az időjárás miatt, amint vége lett, őrült rohanásba kezdett mindenki, mert az utolsó metró kb. 8-10 perc múlva indult. Normál tempóban kb. 20 perc séta. Szóval futottunk mint az őrültek, elértük a szerelvényt, énekeltünk, pacsizgattunk (ami szerintem őrült gagyi, de ott mindenkinek ez volt a hobbija), ugráltunk, fantasztikus volt a hazaút is. Ha voltál már fradi meccs után a metrókocsiban, akkor nagyjából az a hangulat volt ott is, de azért jóval kulturáltabb módon. Amíg a metrótól hazafelé sétáltam, csak szorongattam a kis ajándék poharamat, le-le nézegettem a mezemre és nem hittem el, hogy ott vagyok. Szívom azt a levegőt, átélem azt a mocskos jó hangulatot, ami az egész meccset körüljárta. Örök élmény volt az biztos. Aki teheti, az mindenképpen menjen el egy meccsre, minden fillért megér! Remélem nem untattam senkit és hamarosan jönnek majd a londoni beszámolók 😊 FLY!
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 7 éve
Ha kikapunk akár csak egyszer a Skinstől akkor nincs PO, de akkor úgyis esélytelen a Rams, márpedig ha SBt akarunk, akkor őket is verni kell. Amúgy, úgyis az utolsó héten dől el ki megy a PO-ba.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Tegnap nézegettem a sorsolást. Egy kicsit kemény lesz.A csoport a cél szerintem. Redskinst ha oda vissza verjük, akkor jó esélyeink lehetnek.
A WC esélyhez kellene egy 6-2 menetelés, és még így sem lenne biztos.
A North-ba tuti körbe verik egymást, de most nem sok esélyt látok, h a felszálló ágba került 5-2-es Pantherst (az a qrva 4. negyed) - és a 4-3-as Seahawkst (9 hátralévő meccsből 6 hazai) elkapjuk.
A csoporthoz hozni kellene mind2 meccset a Skins ellen, a hazaiakon kívül persze, és bízni a szerencsében. Mondjuk az is lehet h a 13-0-val álló Rams leenged egy kicsit és lenne egy surprise W. 😊
Eagles: Bye, Boys, Saints, Giants, Skins, Boys, Rams, Texans, Skins.
Skins: Falcons, Bucs, Texans, Boys, Eagles, Giants, Jags, Titans, Eagles.
Bolyhos
Nem mondom hogy esélyesek vagyunk a Saints és a Rams ellen ,de leírni se írnám le magunkat, főleg ha elkezd pár sérült visszatérni (pl. Hollins, Wallace és Jernigan).
több mint 7 éve
Tegnap nézegettem a sorsolást. Egy kicsit kemény lesz.A WC esélyhez kellene egy 6-2 menetelés, és még így sem lenne biztos.
A North-ba tuti körbe verik egymást, de most nem sok esélyt látok, h a felszálló ágba került 5-2-es Pantherst (az a qrva 4. negyed) - és a 4-3-as Seahawkst (9 hátralévő meccsből 6 hazai) elkapjuk.
A csoporthoz hozni kellene mind2 meccset a Skins ellen, a hazaiakon kívül persze, és bízni a szerencsében. Mondjuk az is lehet h a 13-0-val álló Rams leenged egy kicsit és lenne egy surprise W. 😊
Eagles: Bye, Boys, Saints, Giants, Skins, Boys, Rams, Texans, Skins.
Skins: Falcons, Bucs, Texans, Boys, Eagles, Giants, Jags, Titans, Eagles.
Szerkesztette: Bolyhos
Philadelphia Underdogs!
több mint 7 éve
Kb caphell van nem hogy Bell jonne aki 10+milliot akart...Nem jon senki max megy.
több mint 7 éve
Foleson kívül nem tudom elképzelni, hogy valakit eladnánk, (talán Darby)Szerintem egy DT jön talán (A'Shawn Robinson Detroitból, legalább is vannak ilyen pletykák) és egy RB talán. Bell egy 3. körért?!
több mint 7 éve
Tőlünk járt ennyi neki. Nyulván máshil kezdő poziért többet kap. Számomra s a csapat számára is sztem többet ér, mint 2. kör s vszínű azt is mėg kérdezték oda akar e menni vagy maradni akar. Másként látjuk, de nem baj 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Hogy mi járt volna neki?Például Bradford és Keenum kezdőpozíciót és fizetést kapott. Állítólag 2. kör volt az asztalon egy AFC csapattól, Denver esetén az 2/5. Ezt a történetet az elbaszás címszó alatt kell keresni.Ha kívánságműsor, akkor Bell.Egyrészt ennyi járt neki. Másrészt nem kínáltak vszínű olyan értéket, amiért megérte volna úgy eltradelni, hogy közben Wentz mögött nincs biztosíték. Sudfeld se rossz, de azért Foles akkor is más. Harmadszor év végén szabadon eldöntheti hova akar menni, esetleg még jobb pénzért, ha akar, vagy, ahogy már felmerült, visszavonul.
Ha már cserehatáridő, akkor Foles. Szóval ha marad, akkor a Superbowl hero QB játszik 2 meccset az új idényben 10 millió feletti cap hittel, miközben boldog-boldogtalan szerződéséhez hozzá kellett már nyúlni, addig ér a kaki. Majd szezon végén kb. cut. Parádésan meglovagoltuk a superbowl mvp címét.
csipkelli
DJax pedig nem jön, így, hogy Fitz papa a QB újra, úgy tűnik mégis maradni akar 😛
dande
több mint 7 éve
Ha kívánságműsor, akkor Bell.Egyrészt ennyi járt neki. Másrészt nem kínáltak vszínű olyan értéket, amiért megérte volna úgy eltradelni, hogy közben Wentz mögött nincs biztosíték. Sudfeld se rossz, de azért Foles akkor is más. Harmadszor év végén szabadon eldöntheti hova akar menni, esetleg még jobb pénzért, ha akar, vagy, ahogy már felmerült, visszavonul.
Ha már cserehatáridő, akkor Foles. Szóval ha marad, akkor a Superbowl hero QB játszik 2 meccset az új idényben 10 millió feletti cap hittel, miközben boldog-boldogtalan szerződéséhez hozzá kellett már nyúlni, addig ér a kaki. Majd szezon végén kb. cut. Parádésan meglovagoltuk a superbowl mvp címét.
csipkelli
DJax pedig nem jön, így, hogy Fitz papa a QB újra, úgy tűnik mégis maradni akar 😛
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Ha kívánságműsor, akkor Bell. Ha már cserehatáridő, akkor Foles. Szóval ha marad, akkor a Superbowl hero QB játszik 2 meccset az új idényben 10 millió feletti cap hittel, miközben boldog-boldogtalan szerződéséhez hozzá kellett már nyúlni, addig ér a kaki. Majd szezon végén kb. cut. Parádésan meglovagoltuk a superbowl mvp címét.
több mint 7 éve
Egy esetleges DJax trade-et is emlegetnek napok óta, mivel kérte állítólag az elcserélését Tampában. Igazából a szezon elejéhez képest annyira nem érzem a WR needet. Oké, hogy egy esetleges sérülés keresztbe tud tenni, de a Jeffery, Agholor, Matthews hármas egész jól mutat és muzsikál. Emlékszünk még amikor Matthews volt kb. egy személyben az elkapósorunk, most pedig egy hatalmas húzás volt a leigazolása. Szerintem ha nincs ez a helyzet és nem igazoljuk le annyi lett volna a karrierjének de láthatjuk van még a srácban kakaó. Aztán egy lehetséges Hollins, Wallace visszatéréssel még inkább mélyülhet az egység.Szóval jöjjön DJax? Akkor már csak Shady hiányozna 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 7 éve
Amekkora hírek voltak úgy néz ki nem igazolunk senkit?Nemrég volt Doug találkozója a sajtóval, azt gondoltam esetleg majd szóba kerül, de valóban semmi, talán mintha IRről hoznák vissza WRt, de más nem került elő.....pedig lenne hova erősíteni, a kérdés inkább van-e miből, már ami az ellenértéket illeti. A Cap miatt n em aggódom, azt biztos Howiék megoldanák.
Tavaly szép csöndben elhoztuk a rasztát akkor nem volt ennyire hype-olva hogy tradelni fogunk most meg 2-3 hete csak azt olvasom (szakértők, média) hogy mindenki hozzánk fog jönni...
Vagy vihar előtti csend van?
zsoeo
Várós a következő két éjszaka, este.
több mint 7 éve
Amekkora hírek voltak úgy néz ki nem igazolunk senkit?Tavaly szép csöndben elhoztuk a rasztát akkor nem volt ennyire hype-olva hogy tradelni fogunk most meg 2-3 hete csak azt olvasom (szakértők, média) hogy mindenki hozzánk fog jönni...
Vagy vihar előtti csend van?
több mint 7 éve
A jövőre nézve egyszerű a képlet. Az 5 csoport meccsből legalább 4t ha nem mind az 5t hozni kell, s kell egy bravúr a másik 3 kõzül valaki ellenA következő 4 meccsből 3-1l de minimum 2-2vel kell kijönni, hogy lehessen bármiről gondolkodni. Különben gyönyörködhetünk a dicső múltban 😊
Mondjuk jelen állás szerint nem látom, hogy akár a Not akár s Ramst hol fognánk meg, talán a Houstont. No majd kiderül.
Londoból várunk élménybeszámolókat 😊