Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
twitter.com/JimmyKempski/status/906980549553737729
több mint 8 éve
Innen nehéz eldönteni, hogy ez a döcögős O, s idióta screenek, mennyire Reich s menyire Doug sara. Ha előbbi, akkor könnyen lehetne rajta javítani (fire Reich) ha utóbbi....... éppenséggel akkor is 😊
több mint 8 éve
Nyertünk végre a Skins ellen, de azért vannak bajok. A támadósorból és a védelemből is lesérült egy-egy top5-be tartozó játékos. Talán Petersnek nem kell sokat kihagynia, de Darbyé igen rondán nézett ki. Azt írták, hogy a legszerencsésebb eset, ha csak kiugrott a bokája és nincs törés/szalagsérülés, akkor kb 6 hét. Súlyosabb esetben vége a szezonjának. Helyben nem tudták visszarakni a lábfejét, ez gondolom nem a legjobb jel ... 😕
A védőfal jó volt, sokkal több nyomás ment Cousinsra, mint tavaly, és a futásokat is fogták. Azért voltak időszakok, amikor a védelem is eléggé vakon volt, főleg a Darby sérülés után. De a 2. félidőre szépen összerakták a dolgot. Robinson jól helytállt, de ennél jóval erősebb elkapók is lesznek majd.
A támadófal ... jááj. Wentznek nagyon sokszor kellett menekülnie. Vaitai Peters helyén igen szarul kezdett, de aztán javult.
Agholorazisten 😀 Ertz pedig úgy játszott, mint decemberben szokott. Jeffery nekem kevés volt, pont nem kapta el azokat a labdákat, amikért idehoztuk.
Wentz állta a nyomást, és nélküle, egy hagyományos pocket Qb-val nem nyertünk volna. Több nagy játék múlt a remek menekülésein. A statlapja jól néz ki, de azért van még gond. A mély passzoknál nemigen van összhang az új elkapókkal, hol alul, hol túldobta őket. Az int-ről nem tehetett, de viszont volt 2-3 passza, amit a CB-k kezéből vertek ki az elkapók.
A támadó playcalling szerintem sokszor egészen borzalmas volt, Pederson majdnem elbukta nekünk a meccset. A legidegesítőbb volt talán a teljesen hatástalan Wr screenek tömkelge, amira láthatólag még számított is az ellenfél minden alkalommal.
PS: ha ilyen játékkal megyünk az Arrowheadbe is, akkor mészárszékre megyünk.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 8 éve
Megvan az első W, de nem vagyok maradéktalanul elégedett. Nagyon szezon eleji formát mutat a csapat. (Persze nem is most kell a legjobban játszani). Az O line elég gyengének tűnik élesben. Ha nagyobb nyomást kapnak akkor Wentz futhat az életéért. Futásblokkolásban is lenne még mit fejlődni...egyszóval javulást várok a faltól különben ez nem lesz elég a szezonra nézve. A playcall is lehetne tökösebb és okosabb. Néha olyan érzésem volt, hogy pillanatok alatt kiismernek minket és onnantól olvasva van minden play/drive. Wentznek egy nagyobb hibája volt + 1-2 pontatlan passz, de nála is még várok javulást. Az elkapók és a TE-k jól dolgoztak. Agholor hatalmas meglepetés. A védelemről annyit, hogy ismét megmentették a csapatot (azaz bebiztosították a győzelmet) . Ennek ellenére itt is látni még nagy hibákat. Ha nem jön össze a nagy stop akkor hajlamosak kicsit szétesni fejben és akkor jönnek a miss tackle-k és az elváltások. Darby kiesése nagy érvágás lehet hosszútávon. Remélem nem season ending.....mondjuk nagyon szarul nézett ki. Szval nem vagyok lenyűgözve, de ha folyamatos fejlődést láthatunk a szezonban akkor lehet keresnivalónk.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
A győzelem megvan, minden másra ott a mastercard 😊
több mint 8 éve
twitter.com/Phillies/status/906922824220233728
több mint 8 éve
nyerjünk jól
több mint 8 éve
3 cb aktív, egy G és egy T csere..
több mint 8 éve
Hajrá Eagles! Nagyon vártam ezt a napot!!!
több mint 8 éve
ncaa-nél semmi gond nem volt eddig, az nfl-nél erre nem vennék mérget, meglátjukEgy ilyen youtube-os stream-nél mennyire valószínű hogy nem lövik le?Ha vki talál jó streamet az legyen kedves linkelni. Thanks.youtube-os stream
korodiati
grandma.press/4.html
de mindjárt megnyitom az eredménykövetőket
baggio
egonj

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Philadelphia Eagles Inactive ListRB Donnel Pumphrey
CB Rasul Douglas
OG Chance Warmack
WR Shelton Gibson
DT Elijah Qualls
DE Steven Means
CB Dexter McDougle
több mint 8 éve
Egy ilyen youtube-os stream-nél mennyire valószínű hogy nem lövik le?Ha vki talál jó streamet az legyen kedves linkelni. Thanks.youtube-os stream
korodiati
grandma.press/4.html
baggio
HTTR
több mint 8 éve
KöszHa vki talál jó streamet az legyen kedves linkelni. Thanks.youtube-os stream
korodiati
grandma.press/4.html
baggio
több mint 8 éve
Ha vki talál jó streamet az legyen kedves linkelni. Thanks.youtube-os stream
korodiati
grandma.press/4.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ha vki talál jó streamet az legyen kedves linkelni. Thanks.Szerintem itt találni fogsz:
korodiati
www.vipbox.me/
www.vipleague.me/
ifirstrowus.eu/
több mint 8 éve
Szerintem se arcoskodjunk, nincs mire....A tippem: legalább 14 pont különbség a javunkra. Fly Eagles! 😊Ezt egy kicsit sokallom (szerintem 24-20 ide), de ne legyen igazam.
Rataxes
skizofita
több mint 8 éve
Egy kis hangolódás 😊Philadelphia EaglesHitelesített felhasználó @Eagles 8 p8 perccel ezelőtt
twitter.com/Eagles/status/906900894473650176
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
...A tippem: legalább 14 pont különbség a javunkra. Fly Eagles! 😊Ezt egy kicsit sokallom (szerintem 24-20 ide), de ne legyen igazam.
Rataxes
több mint 8 éve
Mostan arra gondolék Sasok szárnyaljatok újra a SBért😊Jó szórakozást sok Eagles TDt mindebkinek, Fly Eagles Fly! 😊 😊😊
több mint 8 éve
Vasárnap délelőtti nosztalgiázásként a délelőtt folyamán összedobtam az alább látható kis fórumaláírást a bowl.hu-ra, és közben, átgondolván a rostert igen jó érzésem támadt... A 10, a képen is kiemelt, véleményem szerint igen jónak mondható játékoson kívül még van jópár arc akit ki lehet emelni a csapatból. A jó öreg Sproles, akit lassan a franchise egyik arcának nevezhetünk, Blount, akitől jópár TD-t, és a red-zone offense felturbózását várom az idei szezonban, a komplett kezdő támadófal, az idén érkező Torrey Smith, aki majd jól megnyújtja Wentznek a pályát, Jernigan, aki méltó párja lesz Coxnak, a frissen draftolt újoncok, gondolok itt főleg a Barnett/Jones/Douglas trióra... Azt hiszem hogy egy all-down back és egy kezdő CB híján kb. minden posztra minőségi játékosunk van. Úgy érzem idén kurva jók leszünk, és az Eagles jövője is csillogó 😊 Meg is érdemeljük ezt az elmúlt, ígéretesnek induló, aztán kudarcba fulladó évek után... Remélem már ma beigazolják a fentieket a srácok 😊 A tippem: legalább 14 pont különbség a javunkra. Fly Eagles! 😊
Szerkesztette: pgabtb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 8 éve
Nem is tudom talán Maxwell vagy Alonso panaszkodott az Eagles orvosaira. Ha nem tradel-jük el, akkor lehet Dorenbos meghal, mert nálunk nem veszik észre, hogy komoly egészségügyi problémája van?Ne haragudj de ezt el nem tudom képzelni de ha mégis így volt az nagy mínusz a stábnak....Óha Dorenbosnál lehet, hogy nagy gáz van, aorta aneoruzmát állapítottak meg. Érfal elvékonyodás. Kezelhető, de időzített bomba.Elvileg tudott róla a csapat már jó pár éve, de a trade-nél elhallgatták. Kíváncsi vagyok mi lesz így a Saints pick-jével.
Gyógyulást!!!
dande
balintbaba
dande
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Ne haragudj de ezt el nem tudom képzelni de ha mégis így volt az nagy mínusz a stábnak....Óha Dorenbosnál lehet, hogy nagy gáz van, aorta aneoruzmát állapítottak meg. Érfal elvékonyodás. Kezelhető, de időzített bomba.Elvileg tudott róla a csapat már jó pár éve, de a trade-nél elhallgatták. Kíváncsi vagyok mi lesz így a Saints pick-jével.
Gyógyulást!!!
dande
balintbaba