Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
azért ez nem kicsit szűk keret, ha még Goode-t is ide vesszük, akkor is...MS meg egyelőre csak egy roster hely, semmi többMinek? Van Hicks és Kendricks + Barwin SLB-nek.twitter.com/RapSheet/status/706938072353611776akkor el lehet kezdeni nézni a FA LB-ket..ahogy olvasgattam vannak páran, akik JS alatt dolgoztak már korábban
Nagyon kíváncsi vagyok az ellenértékre, remélem nem két zacskó szotyi jön cserébe.
mustaine
zsojti
Szerk.: JA pesze és Marcus Smith!
mustaine
több mint 9 éve
semmi baj, hogy az elitek megégették. Kár hogy azért lett hozva hogy az elitek ne szopassanak szarrá minket 😀 ergo nem végezte el a feladatát rendesen 😀
több mint 9 éve
Egyébként lehet, hogy Roseman nagytakarítást akar végezni Kelly után, de nem hiszem, hogy ne egyeztetett volna Schwartz-cal. Értelmesebb ő annál. Főleg tudva azt, hogy most a védelmen fog múlni a szezon sikeressége.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Alonsonak jövőre lejár a szerződése, ebben a szezonban meg tényleg szinte semmit nem mutatott. Követem pár oldalon és messze nem a szívem csücske a karaktere, nem hiányozna.Maxwellt viszont sajnálnám, nem tudom miért akarunk még több lyukat csinálni a seconderyben, a másik meg az, hogy Davis szar rendszere miatt ő is sokat szopott. Messze nem volt olyan szar mint ahogy itt sokan leírják, elit wr-ek megégették, aztán ez maradt itt meg a legtöbbekben. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Minek? Van Hicks és Kendricks + Barwin SLB-nek.twitter.com/RapSheet/status/706938072353611776akkor el lehet kezdeni nézni a FA LB-ket..ahogy olvasgattam vannak páran, akik JS alatt dolgoztak már korábban
Nagyon kíváncsi vagyok az ellenértékre, remélem nem két zacskó szotyi jön cserébe.
mustaine
zsojti
Szerk.: JA pesze és Marcus Smith!
Szerkesztette: mustaine
több mint 9 éve
Még a végén kiderül, hogy Marcus Smith egy talent csak csúnya Csíp bácsi miatt nem derülhetett ki 😊 De majd most JS kihozza belőle az állatot :p
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/706938072353611776Sajnos ez nem azt sugallja, hogy tombolni fogunk örömünkben:
mustaine
twitter.com/Jeff_McLane/status/706935874773196800
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/706938072353611776akkor el lehet kezdeni nézni a FA LB-ket..ahogy olvasgattam vannak páran, akik JS alatt dolgoztak már korábban
mustaine
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/706938072353611776Nagyon kíváncsi vagyok az ellenértékre, remélem nem két zacskó szotyi jön cserébe.
több mint 9 éve
ugyan srácok, ne vakítsunk semmit. Még ha szar lett volna a front7 pass siettetésben. aztmondom jólvan jólvan... megértem maxwell lehetne jobb ha kapna helpet. Ha nem két ilyen fasza safety támogatta volna, mint amink volt aztmondom oké oké oké hát ez van. DE NEM. !!!! Egy olyan poor performancot hozott, ami fizetéstől függetlenül is kurvakevés.nyilván hozzávágtunk egy rakat pénzt+ az elején voltak szarabb meccsei, de a rakat szartól szerintem is messze van..Egyértelműen túlfizetett, de kupac szar? Ne már... 😀pbs.twimg.com/media/Cc9pECIWoAE5iAw.jpg: D : D ha én lennék a miami gm je biztos nem adnék 2. kört ezért a kupac szarért. Azthiszem az előző szezonban tökéletesen megmutatta seahawks rendszerén kívül mennyit is ér.
Hehe így kapnánk vissza a Bradfordért adott 2. kört, akinek maradásáért oda meg vissza van DP. Reméljük tényleg jót hoznak ki belőle Filipoval. Reich meg nem rontja el a munkájukat 😊
dande
De ha adnak is érte 2. kört az kurvajó lesz. Összetehetjük a 2 kezünket.
ano92
evergreen
vannak hiányosságai (pl szerelési képessége), de simán maradhatna egy kevésbé kirakat összegért cserébe
azért nekem a rowe+caroll párossal most még vannak/lennének fenntartásaim...és utánuk is nagy a köd
zsojti
Nem jó dolog PFF el példálózni, de azthiszem hűen tükrözi, hogy mennyire volt életképes Maxwell a többi CB-hez képest. OKé, ekkora fizetésért nem kell elite szintet hoznia (DE KELL!), mégcsak bitang jó szintet sem. De Maxwell egy akkora gané szintet mutatott (EGÉSZ ÉVBEN) ami messze nem egy első számú CB-nek elhozott akármi teljesítménye. Legalábbis ez NFL ben harmatgyenge. Kanadában lehet villogna vele, de ez itt kurva kevés. Dime felállásokban a 4. wr-t foghatná ezzel a teljesítményével. És ezt most a fizetésétől elhatárolva mondom.
Lehet hogy most targeted cb volt a csapatban, de nem véletlen mertek felé dobálni.
Aláírom volt szép megmozdulása, de pl. Biggersnek is volt szép megmozdulása mégsem raknám 1. számú cb-nek....
Szerkesztette: ano92
több mint 9 éve
Pedig azt hittem idén végre nyugibb lesz és nem rólunk szól az OFFS... háát...... jó lenne ha a tényleges szezon is szólna rólunk pozitív értelemben
több mint 9 éve
Hoppá!főleg hogy ilb -t keresnek még érthető is lenne.. 😀
Alonso+Maxwell for draft pick?
twitter.com/AdamSchefter/status/706932421267222529
evergreen
több mint 9 éve
Kiko neeeeeeeeeeeee
több mint 9 éve
nyilván hozzávágtunk egy rakat pénzt+ az elején voltak szarabb meccsei, de a rakat szartól szerintem is messze van..Egyértelműen túlfizetett, de kupac szar? Ne már... 😀pbs.twimg.com/media/Cc9pECIWoAE5iAw.jpg: D : D ha én lennék a miami gm je biztos nem adnék 2. kört ezért a kupac szarért. Azthiszem az előző szezonban tökéletesen megmutatta seahawks rendszerén kívül mennyit is ér.
Hehe így kapnánk vissza a Bradfordért adott 2. kört, akinek maradásáért oda meg vissza van DP. Reméljük tényleg jót hoznak ki belőle Filipoval. Reich meg nem rontja el a munkájukat 😊
dande
ano92
evergreen
vannak hiányosságai (pl szerelési képessége), de simán maradhatna egy kevésbé kirakat összegért cserébe
azért nekem a rowe+caroll párossal most még vannak/lennének fenntartásaim...és utánuk is nagy a köd
több mint 9 éve
Hoppá! Alonso+Maxwell for draft pick?
twitter.com/AdamSchefter/status/706932421267222529

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter Eagles-Dolphins now trying to finalize trade that will send Kiko Alonso and Byron Maxwell to MIA for draft-pick comp, per league
source.
több mint 9 éve
Bradfordal nem volt választásuk. Kellett egy QB.Akkor Bradford lett volna az első. Nagyon magyarázkodni se kellett volna. Murray hisztizzen máshol, Mathews maradjon.Rapoport szerint megfelelő ajánlat esetén nem csak Murray-től válnánk meg, hanem Mathews-tól is. Furábbnál furább hírek. Mondjuk ha a sérülékenységét nézzük, akkor nem annyira, de simán verte tavaly Murray-t. Lehet draftról húznánk futót?Chip Kelly eltakarított mindenkit akit Roseman hozott, most a kölcsön visszajár. Kissé úgy tűnik.
twitter.com/RapSheet/status/706929170253746177
evergreen
Shawn84
határbíró
több mint 9 éve
Akkor Bradford lett volna az első. Nagyon magyarázkodni se kellett volna. Murray hisztizzen máshol, Mathews maradjon.Rapoport szerint megfelelő ajánlat esetén nem csak Murray-től válnánk meg, hanem Mathews-tól is. Furábbnál furább hírek. Mondjuk ha a sérülékenységét nézzük, akkor nem annyira, de simán verte tavaly Murray-t. Lehet draftról húznánk futót?Chip Kelly eltakarított mindenkit akit Roseman hozott, most a kölcsön visszajár. Kissé úgy tűnik.
evergreen
Shawn84
több mint 9 éve
Rapoport szerint megfelelő ajánlat esetén nem csak Murray-től válnánk meg, hanem Mathews-tól is. Furábbnál furább hírek. Mondjuk ha a sérülékenységét nézzük, akkor nem annyira, de simán verte tavaly Murray-t. Lehet draftról húznánk futót?Chip Kelly eltakarított mindenkit akit Roseman hozott, most a kölcsön visszajár. Kissé úgy tűnik.
evergreen
több mint 9 éve
Rapoport szerint megfelelő ajánlat esetén nem csak Murray-től válnánk meg, hanem Mathews-tól is. Furábbnál furább hírek. Mondjuk ha a sérülékenységét nézzük, akkor nem annyira, de simán verte tavaly Murray-t. Lehet draftról húznánk futót?twitter.com/RapSheet/status/706929170253746177

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Egyértelműen túlfizetett, de kupac szar? Ne már... 😀 Azért még mindig nem Cary Williams-ről vagy Bradley Fletcher-ről van szó, ráadásul szezon második felében már bőven lehozott egy solid teljesítményt, ami ugyan még mindig kevés ennyi pénzért, de azt a savat nem hiszem, hogy megérdemelné az egész éves teljesítménye, amit pl a Falcons meccs után kapott. Szerintem.pbs.twimg.com/media/Cc9pECIWoAE5iAw.jpg: D : D ha én lennék a miami gm je biztos nem adnék 2. kört ezért a kupac szarért. Azthiszem az előző szezonban tökéletesen megmutatta seahawks rendszerén kívül mennyit is ér.
dande
ano92
Ezzel együtt önmagában tényleg nem ér 2. kört szerintem se. De ha mondjuk mellédobunk még valami aprót (mondjuk 5. kör), akkor megeshet. Még az is lehet, hogy a Dolphins keresett meg minket valami visszautasíthatatlan ajánlattal. 😀

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
pbs.twimg.com/media/Cc9pECIWoAE5iAw.jpg: D : D ha én lennék a miami gm je biztos nem adnék 2. kört ezért a kupac szarért. Azthiszem az előző szezonban tökéletesen megmutatta seahawks rendszerén kívül mennyit is ér.
dande