NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 135 — Invisible man
OFF: van az aláírások közt Cox ha valakit érdekel.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
Azeért Gardnert se felejtsük el.

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2016/3/5/11164944/nfl-free-agency-rumors-eagles-jeff-allen-chiefs-guard-tackle-doug-pederson-kansas-city-line

azt azért örömteli látni, hogy legalább megpróbáljuk betömködni végre a lyukas posztokat... aztán meg reméljük a legjobbakat
több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 410 — Beware the Slim Reaper!
Jobb lett volna kevesebb garantálttal, gondolom ennek a megemeléséről is szólt az utóbbi napok híre (hogy emeltük az ajánlatot). A 2 év jó hír, szerencsénk volt, hogy valószínűleg a piacon sem lett volna kilátásban neki hosszabb szerződés.
Őszintén szólva dühösebb lettem volna, ha bár egy évre, de megdobtuk volna a majdnem 20 milliós taggel, ami teljesen garanált.

Most úgy bontották le, hogy a 2 év 26 M garantáltból 22 a teljesen garantált, további 4 sérülés esetére. Utóbbira azért van esély, valljuk be. Bár a tavalyi évet elég jól átvészelte, ahhoz képest, hogy miket kapott néha, a nem dobó oldali vállsérülés még hagyján. Azon sem lepődtem volna meg, ha év végére tolószékbe kerül a fal mögött.
Évekre lebontva a garantált a hírek szerint: idén 7 M fizetés és 11 M aláírási bónusz (összesen 18 M), jövőre 4 M garantált fizetés és 4 M sérülés esetére.
Nem hivatalosak a számok, de ha a szezon után elküldjük, akkor alapesetben 9,5 M lenne a dead money jövőre (4 M garantált + 5,5 M aláírás bónusz), ha más csapat leigazolja, akkor ebből eljönne 4 M, és csak 5,5 terhelné a capet. Ideális esetben ez nekem azt jelenti, ha találunk franchise Qb gyanús személyt, akkor jövőre elmegy Bradford, ha nem lesz ilyen egyértelmű a dolog (nem húzunk Qb-t, vagy nem bízzuk rá a csapatot jövőre), akkor még marad Sam.
Az idei pénze nem marad el sokkal a tagtől, ezért nem ártana legalább úgy játszania, mint az év második felében. Legyen jó védelem Schwartz-cal, és akkor nem kell túerőltetnie magukat a támadóknak. 😀

több mint 9 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
a rams topikot érzelmileg jobban felkavarták az események, mint ezt 😊

a szezon második felében csinált egy 98,5 ratinget, az simán top 10, nekem az jó lesz most egész szezonra majd. nem volt értelmes alternatíva, se FA, se draft, és van jó pár need. szerintem egyértelműen jó move, legalább ez is letudva. és régen ez franchise qb fizu volt, ahogy emelkedik a sapi, átlag fizu lesz (lásd tannehill contract)
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez így szerintem rendben van. S ha tudja ismét hozni az év második felétben nyújtottakat, és Schwartz csinál legalább egy akkori Bills szintű védelmet mikor ő ott volt, akkor rossz évünk nem lehet.

Most már tényleg koncentráljunk Coxra!
Illetve innentől elsőre én is OL picket várok.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
 twitter.com/AndrewBrandt/status/704815628423708672?ref_src=twsrc%5Etfw

Ha ez igaz, akkor azért egyből más a leányzó fekvése.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Nyilván nem volt jobb opció, de akkor is....... : D
Gondolom az idei QB felhozatalban nem láttak meg azt a pluszt amiért érdemes lenne feltradelni , a FA-k között meg szintén nem sok csemege akad...így maradt az, hogy 2 évre még idekötjük Bradfordot (de ez csak félmegoldás). Szerződés részleteire azért kíváncsi leszek...Lehet ez csak egy egyéves megoldás .
Nem fogjuk idén sem megváltani a világot, de remélem azért a PO-ért versenyben leszünk. A fal mindenképpen erősítésre szorul...sztem ez lesz a központban. WR-ek miatt nem kell annyira aggódni a tavalyi drop hegyek tuti nem a skilleken múlott.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 613
Magyar mentalitás mindig a negatívat látjuk meg először...a pozitív oldalát fogjátok meg srácok:"csak" 2 év 😀
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én egyáltalán nem várok po-t.

Szar az o fal, szarok az elkapók, van így mostmár egy átlagosan közepesen szar qb-nk. Amíg nem jó a fal, addig futójáték sincs. ???? Ez hol PO? Védelem, na az legalább szép nevekből áll.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
Mikor egy Kirk 19 milliot akar akkor egy Samu is kb annyit.
El kell fogadni hogy felszöktek az arak.

Erdekes lesz hogy lesz ezután Cox deal

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Már alig várom EDP videóját 😀😀

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Amúgy még annyira nem is lenne sok, de az a 70%-os garantált tartalom elég durvának tűnik. Gondolom, csak így ment bele a szerződésbe. Mindegy, így sem vállaltunk nagy felelőséget, 2 év nem a világ vége, és még az is lehet hogy beválik. 😀 Mondjuk ennyi erővel tagelhettük is volna...
A másik ami eszembe jutott, hogy így elméletileg azért elég késznek tűnik a keret, szerintem következő szezonban jogos lehet sok embertől a PO elvárás.

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
a kurva anyádat 18 millio átlag dodo xDDDDDDDDDDDDDDD mint egy frencsájz qb édes istenem 😀😀😀😀:

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 291
Dammit... 😕

MirrMurr
2 éves, 36 misi, 26 garantált. Én sem csipázom Bradfordot, de sajnos az összes többi QB megoldás sokkal nagyobb lutri. Ezt a szolid bólintással tudomásul veszem és remélem, hogy húzunk valakit elől.
picksix
jesus.
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Dammit... 😕

MirrMurr
2 éves, 36 misi, 26 garantált. Én sem csipázom Bradfordot, de sajnos az összes többi QB megoldás sokkal nagyobb lutri. Ezt a szolid bólintással tudomásul veszem és remélem, hogy húzunk valakit elől.
picksix
Ezután én biztosra veszem, hogy a támadófalba húzunk az első körben. Sajnos.

több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Dammit... 😕

MirrMurr
picksix
Ennyit nem ér...az ügynöke viszont aranyat ér 😀
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 815
Dammit... 😕

MirrMurr

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Dammit... 😕

Szerkesztette: MirrMurr
több mint 9 éve
Ez egy tény arról hogy mi a FT határideje szerintem.

Amúgy állítólag Daniel Jeremiaht interjúvolta meg a csapat a personnel pozícióért.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tessék...................................

Eliot Shorr-Parks Hitelesített felhasználó
‏@EliotShorrParks

#Eagles have until 4 p.m. Tuesday to place the franchise tag on Sam Bradford.

De egyenlőre inkább pletykának tűnik
dande
Ebből mi derül ki azon kívül hogy leírta a határidőt?
mustaine
Bocsánat ha én értettem félre de nekem ez a mondat azt jelentené hogy a csapat tageli Bradfordot addig az időpontig, s miután betettem a tweetet, utána érzékeltem hogy ez inkább csak vélemény lehet, mint tényállás megfogalmazása. Ezért írtam utána hogy ez inkább pletyka.
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
OFF

www.youtube.com/watch?v=ox6dBvvtm1U

#offseason
több mint 9 éve

‏@EliotShorrParks

dande
Ebből mi derül ki azon kívül hogy leírta a határidőt?

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 291

‏@EliotShorrParks

dande
Chip öröksége, omg: 20m dollár Sam Bradfordnak. (Jó az ügynöke)
több mint 9 éve
inkabb dobjak ide nekünk robertet