Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
hát de amugy is a PFF rating mondja meg h mennyire jó v rossz egy játékos!!!erős front7 mögött beleakadt pár labdába.twitter.com/RapSheet/status/707622066485403648Akkor Thurmond-nak lefőtt a kávé. Nem nagyon néztem Rams meccseket, mit tudni róla?
Höri
evergreen
Valahogy bennem sose merült fel, hogy miatta erős a Rams Def, no de a safety-k nincsenek képernyőn.
Höri
(sztem Thurmond jobb)
több mint 10 éve
erős front7 mögött beleakadt pár labdába.twitter.com/RapSheet/status/707622066485403648Akkor Thurmond-nak lefőtt a kávé. Nem nagyon néztem Rams meccseket, mit tudni róla?
Höri
evergreen
Valahogy bennem sose merült fel, hogy miatta erős a Rams Def, no de a safety-k nincsenek képernyőn.
több mint 10 éve
twitter.com/RapSheet/status/707622066485403648Akkor Thurmond-nak lefőtt a kávé. Nem nagyon néztem Rams meccseket, mit tudni róla?
Höri

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
twitter.com/Rand_Getlin/status/707613931339034624

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Rózsi! Mit csinálsz baszod!? Ezek az ellenértékek a 0-val egyenlőek...Nem vagy kissé telhetetlen? 😀 Szerinted mit ért a tavalyi szerzemény a szezon végén? Vagy a másik kettő. Ha önmagában nem lenne óriási jutalom, hogy kipucolta Rózsaember a capet, öt hely előre az első körben óriási. Egy Hargreaves is simán kinézhet ott, nem kicsit jobb opció mint Maxwell.
Murrayért mit kaptunk? Náthát?!
Greengo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Rózsi! Mit csinálsz baszod!? Ezek az ellenértékek a 0-val egyenlőek...Murrayért mit kaptunk? Náthát?!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Támadófal. Akkor is, ha Petersnek van még kedve focizni 1 évet.
több mint 10 éve
Chase Daniel in the house:3. kör maximum és Brandon Allen. 1. körben a Cb esélyes. Legalább vannak jók.
twitter.com/MikeGarafolo/status/707611012598517760
Akkor már csak Sancheznek kell csapatot keríteni. Így nem tudom mi lesz a QB draftból, lehet semmi.
evergreen
több mint 10 éve
Chase Daniel in the house:twitter.com/MikeGarafolo/status/707611012598517760
Akkor már csak Sancheznek kell csapatot keríteni. Így nem tudom mi lesz a QB draftból, lehet semmi.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
az 5 helyes feltrade azért érdekes első körben mert a FA hivatalos nyitás előtt azt se tudni, hogy mik lesznek az átugrott csapatok hiányposztjai. (Meg azoké, akik előttetek maradtak).Gondolom Roseman számára az volt az elsődleges, hogy megszabaduljon Maxwell meg Murray szerződésétől, a többi meg már csak hab volt a tortán, amihez hajlandóak voltunk beáldozni a nem sokat mutató Alonso-t. Én azért elviseltem volna még azt a korábban pletykált plusz 3. vagy 4. kört, így egy picit soványnak tűnik. Annak meg lehet még örülhetünk is, hogy Murray-ért egyáltalán kapunk valamit. Állítólag a Dallas-szal is beszéltünk, de ők nem tudtak megfelelő ellenértéket szolgáltatni. Szerintem a végén meg lesz oldva, hogy 2. körünk is legyen. Az sem elképzelhetetlen, hogy direkt ezért mentünk feljebb, hogy valamivel csomagban elpasszoljuk egy 1. és 2. körért.
Nyilván a 8 jobb mint a 13, csak ebből semmire se tudunk következtetni.
Höri

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
az 5 helyes feltrade azért érdekes első körben mert a FA hivatalos nyitás előtt azt se tudni, hogy mik lesznek az átugrott csapatok hiányposztjai. (Meg azoké, akik előttetek maradtak).Nyilván a 8 jobb mint a 13, csak ebből semmire se tudunk következtetni.
több mint 10 éve
Azt gondolom tovább nő a ?im száma......
több mint 10 éve
Lájkolom 😊4. Körben helyet cserélünk a Titansl? Ennyi az ellenérték? Ne már......twitter.com/AlbertBreer/status/707606388743122944
A Kiko Maxwell tradnel a helycsere mellett olvastam már plussz 3. kört is, az már nem lenne rossz. De ez a Murray trade így viccnek lenne jó...
dande
braxa88
több mint 10 éve
4. Körben helyet cserélünk a Titansl? Ennyi az ellenérték? Ne már......twitter.com/AlbertBreer/status/707606388743122944
A Kiko Maxwell tradnel a helycsere mellett olvastam már plussz 3. kört is, az már nem lenne rossz. De ez a Murray trade így viccnek lenne jó...
dande
több mint 10 éve
Mekkora arc már, lassan ő lesz a példaképem! 8DReport: Byron Maxwell told the Eagles he was healthy but told the Dolphins he's hurtennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
Shawn84
több mint 10 éve
4. Körben helyet cserélünk a Titansl? Ennyi az ellenérték? Ne már......A Kiko Maxwell tradnel a helycsere mellett olvastam már plussz 3. kört is, az már nem lenne rossz. De ez a Murray trade így viccnek lenne jó...
több mint 10 éve
twitter.com/GeoffMosherNFL/status/707602950869356544

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Mennek az agymenések 😊Les Bowen @LesBowen 5 min5 perccel ezelőtt
Again there will be no change in compensation. So if reports are true that Eagles were moving up from 13 to 8 in 1st round, that's the deal
87 retweet 68 kedvelés
TootsMcPoopy
@TootsMcPoopy
@LesBowen How about DeMarco comp? Any chance of moving from 8 to 1?
több mint 10 éve
Schefter szerint marad az eredeti megállapodás, és nem változik a kapott ellenérték. De egyelőre csak első körös cseréről van szó. Kevésnek érezném nagyon.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Sources tell me #Dolphins will clear Byron Maxwell on Physical and trade w #Eagles will go thru and be completed
több mint 10 éve
Na, mégiscsak lesz trade.
több mint 10 éve
import classcsak akkor ha autentikus floridai latin hölgyek nyalogatják a testrészeit. Sajnos ez Philly-ben megoldhatatlan.és nem is fog meggyógyulni? 😀ennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
braxa88
Höri
több mint 10 éve
csak akkor ha autentikus floridai latin hölgyek nyalogatják a testrészeit. Sajnos ez Philly-ben megoldhatatlan.és nem is fog meggyógyulni? 😀ennyire durva az a vállsérülés?azt mondta hogy fekvőtámaszt egyáltalán nem tud csinálni, se súlyt emelni.
braxa88
Höri
braxa88