NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
 www.bleedinggreennation.com/2016/2/23/11102438/robert-griffin-iii-rumors-eagles-nfl-teams-washington-redskins-quarterback-free-agency

egy "szokásos" cikk RGIII és az Eagles kapcsán

egyébként nem tudom mi lenne a legjobb megoldás: Bradford vagy más FA (RGIII vagy Chase Daniel) vagy draft
olvasgatva a draft értékeléséket nem tudom ki lenne egyáltalán jó megoldás: Wentz és Lynch kapcsán is kérdéses, hogy készek-e az NFL-re (inkább nem, mint igen); RGIII óriási kérdőjel, Chase szintén+ plusz nincs kezdő tapasztalata, Bradford szép számokat hozott az év második felében, kérdés mennyit adnánk érte...
zsojti
Nagyon remélem, hogy nem kötjük magunkhoz Bradfordot hosszú távra 15+ milliós összegért.
Tag hasonlóan sokba kerülne, 20 misi körül.

Mindenképpen húznék draftról egy projekt QB-t, és hoznék valakit aki addig elmenedzseli a csapatot.

RGIII-ra legalább a campben rápróbálnék, mivel low risk, high reward egyértelműen.
Eazzy
Elöljáróban leszögezem nem vagyok Bradford fan, de tavalyi évben annyiról meggyőzött, hogy egy jó pocket Qb. Két út van: a rövid vagy a hosszú távú gondolkodás. /Egyes szakértők szerint Nfl-ben nincs hosszú táv, minden évben a superbowl a cél/ Rövid táv esetén szerintem csak Bradfordban gondolkodhatunk, ugyanis nincs olyan alternatíva aki jobb lenne nála 2016-17-es szezonban és elérhető, de meg lehet cáfolni. Támadófalat meg kell erősíteni, jelenlegi elkapók mellé kellene egy top Wr, FA-ról és akkor Bradfrod talán elég lehet egy play-offra ha a védelmünket is tovább fejlesztjük egy jó drafttal, esetleg egy FA belefér.
Ha nem Bradford akkor szerintem hosszútáv és akkor 2-3 évig elfelejthetjük a play-offot.
Én az elsőre szavaznék.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vhol várható volt de azért szmorú 😕 Köszönünk mindent Mufasa!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Demeco Ryans repült.
több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Inkább Thurmondot marasztalnám a hátsó sorból de ő nem biztos, hogy maradni akar. Coxal meg amilyen gyorsan haladtak a tárgyalások állítólag, olyan lassan születik meg a megállapodás.........
dande
Cox-szal mondjuk ráérnek. Tán valami olyat is olvastam, hogy nyárig kitolódhat a dolog, de amúgy meg van rá 2 évük, mivel 2016-ban szerződés alatt áll, 2017-ben meg lehet majd tag-elni. De kétlem, hogy eddig elhúzódna, úgyis meglesz a megállapodás, én Cox miatt aggódnék legkevésbé. Mondjuk a hosszabbítás elhúzódására utalgató gyerekes tweet-eket hanyagolhatná. Thurmondot én is szeretném, ha megtartanánk, és Jenkins-is letette mellette a voksát a napokban, bár egy esetleges Bradford szerződéssel necces lesz, főleg ha azt nézzük, hogy maga Thurmond sem látott sok esélyt rá elmondása szerint, hogy megtartsák.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Inkább Thurmondot marasztalnám a hátsó sorból de ő nem biztos, hogy maradni akar. Coxal meg amilyen gyorsan haladtak a tárgyalások állítólag, olyan lassan születik meg a megállapodás.........

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Carroll lehet a következő, akivel hosszabbítunk:
 twitter.com/EliotShorrParks/status/702496526199750656
evergreen
Nálam maradna,aztán ő vs. Rowe a kiadó kezdő helyért
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
 www.bleedinggreennation.com/2016/2/23/11102438/robert-griffin-iii-rumors-eagles-nfl-teams-washington-redskins-quarterback-free-agency

egyébként nem tudom mi lenne a legjobb megoldás: Bradford vagy más FA (RGIII vagy Chase Daniel) vagy draft
olvasgatva a draft értékeléséket nem tudom ki lenne egyáltalán jó megoldás: Wentz és Lynch kapcsán is kérdéses, hogy készek-e az NFL-re (inkább nem, mint igen); RGIII óriási kérdőjel, Chase szintén+ plusz nincs kezdő tapasztalata, Bradford szép számokat hozott az év második felében, kérdés mennyit adnánk érte...
zsojti
Nagyon remélem, hogy nem kötjük magunkhoz Bradfordot hosszú távra 15+ milliós összegért.
Tag hasonlóan sokba kerülne, 20 misi körül.

Mindenképpen húznék draftról egy projekt QB-t, és hoznék valakit aki addig elmenedzseli a csapatot.

RGIII-ra legalább a campben rápróbálnék, mivel low risk, high reward egyértelműen.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Carroll lehet a következő, akivel hosszabbítunk:
 twitter.com/EliotShorrParks/status/702496526199750656

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 609 — Grady Judd fan
Xavier Rush WR: 38 éves rögbis. Mi a szándék vele,és egyáltalán honnan szalajtották?
diviz28
Képzavar... 😊

Rush, like Jones, is also tall. He measures in at 6-3, 202 pounds. He finished his college career at Tulsa with 99 receptions for 1,349 yards (13.6 average) and 12 touchdowns. Rush suffered an ACL injury in 2014.BGN
 www.rotoworld.com/recent/nfl/11349/xavier-rush

Megnéztem és valami vicces vagy kapkodós csóka már át is írta a névrokona wiki oldalát. 😀

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 815
Mathis, mint a Kelly éra legnagyobb nyertese megnyilatkozott:

www.bleedinggreennation.com/2016/2/22/11095902/evan-mathis-chip-kelly-eagles-release-comments-trade-broncos-super-bowl-50-guard-49ers

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ian Rapoport ‏@RapSheet 2 p2 perccel ezelőtt
#Eagles S Malcolm Jenkins signed a 4-year extension worth $35M, source said. $21M in guarantees. Was to make $5.5M this year, now makes $10M
Beki
érted vazzeg, mi ennyit költünk egy safetyre, nektek meg kikell baszni egy jó cb-t hogy legyen helyetek zsidóskodni. #thuglife #baylife #nomoneyforwilkerson #savefitzmagic
ano92
Cro azért a tavalyi évben elég messze állt a jó CB fogalmától. 😀
Beki
jó hát az más, hogy lassan több gyereke lesz mint ovr ratingje maddenben 😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
#Eagles S Malcolm Jenkins signed a 4-year extension worth $35M, source said. $21M in guarantees. Was to make $5.5M this year, now makes $10M
Beki
érted vazzeg, mi ennyit költünk egy safetyre, nektek meg kikell baszni egy jó cb-t hogy legyen helyetek zsidóskodni. #thuglife #baylife #nomoneyforwilkerson #savefitzmagic
ano92
Cro azért a tavalyi évben elég messze állt a jó CB fogalmától. 😀
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Beki

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Nem feltétlen erre vártunk, de ez is megvan 😊

Eagles reach a five-year contract ewith Malcolm Jenkins.
9 retweet 17 kedvelés

szerk.

Jeff McLane Hitelesített felhasználó
‏@Jeff_McLane

Malcolm Jenkins' new deal is technically a four-year extension, NFL source said. Hasn't signed yet, but obviously will.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
camp body

több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Xavier Rush WR: 38 éves rögbis. Mi a szándék vele,és egyáltalán honnan szalajtották?

több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 371 — zászló zászló szív
Valaki árulja már el, hogy az állítólagos kiszemelt Chase Daniel mivel tud többet, mint Szancsó
mustaine
Chase szerintem egy jó game manager lehet, ha kap esélyt. Volt esélye Brees és Smith mögött tanulni, talán ragadt rá valami. Szerintem abban jobb mint Szancsó, hogy nem hoz rossz döntéseket. Egyébként én nagyon szurkoltam neki, amikor elment a Saintstől, hogy valahol kapjon esélyt, nálunk mindig jókat nyilatkoztak róla.

több mint 9 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Úgy tűnik Shady nagy bajban van.... egy néhány nappal ezelőtti eset folyománya:

philadelphia.cbslocal.com/2016/02/11/mayor-kenney-lesean-mccoy/
dande
Ez a fejlemény a 2 rendőr korházig pofozása miatt?
prems 28
Szolgálaton kívül sima magánembernek minősülnek. A testi sértést meg sok állam máshogy kezeli mint mi európaiak.
több mint 9 éve
Hmm mcleod...akkor csak egy maradhat☺

közben van egy ilyen is a BGN-en

www.bleedinggreennation.com/2016/2/18/11045788/eagles-rumors-doug-pederson-chase-daniel-starting-quarterback-chiefs-free-agency-sam-bradford

Szerkesztette: zsojti
több mint 9 éve
Úgy látszik MBT cipőben látjuk a megoldást 😛
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Valaki árulja már el, hogy az állítólagos kiszemelt Chase Daniel mivel tud többet, mint Szancsómustaine
Szerintem annyiban jobb, hogy már dolgozott Pederson-nal. Ismeri a rendszert, amit itt fel akar építeni és ha hoztok egy fiatal QB-t a draftról, akkor neki is könnyebb úgy betanulnia, hogy van mellette egy olyan, QB, aki vágja, hogy mi, miért van.

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Pederson lesz a kezdő QB. Azt próbáljon valamelyik falember sacket engedni. Az elkapók meg droppolni.
több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
McLeod Bethel-Thompson: egy 27 éves practice squad ember....Tök jó.