Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Hehe így kapnánk vissza a Bradfordért adott 2. kört, akinek maradásáért oda meg vissza van DP. Reméljük tényleg jót hoznak ki belőle Filipoval. Reich meg nem rontja el a munkájukat 😊
több mint 9 éve
Grimes cut a láthatáron
Egyre biztosabbnak tűnik a Maxwell deal. Kíváncsian várom, mit kapunk cserébe. Erre azért nem számítottam.
evergreen
Grimes cut a láthatáron6,5 millio helyet szabadítanának fel, és elvileg 8,5 milkába kerülne ott idénre Maxwell. tehát konkrétan 2 millioval lenne akkor kevesebb helyük, picket is adnának és amúgy maxwell csak fiatalabb semmivel sem jobb szerintem mint grimes 😀 Bár grimes sem feltétlen éri meg azt a 9,5 milliot idénre.
Egyre biztosabbnak tűnik a Maxwell deal. Kíváncsian várom, mit kapunk cserébe. Erre azért nem számítottam.
evergreen
több mint 9 éve
Grimes cut a láthatáronMegtörtént
evergreen
Brent Grimes, CB
Released by Miami (MIA), clearing $6.5M in cap space
több mint 9 éve
ah, időbe telt mire rájöttem, hogy de megvan xD ja így igen. Elvileg. csak igaza lehet overthecapnek 😀aztakurva, 22 dead maradna utána. szerintem ez nehéz lesz 😀Csak 4.8M.
ano92
határbíró
több mint 9 éve
Grimes cut a láthatáronEgyre biztosabbnak tűnik a Maxwell deal. Kíváncsian várom, mit kapunk cserébe. Erre azért nem számítottam.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
idei első körért meg jövő évi másodikért (hogy ne legyek telhetetlen) vihetik 😛Vagy Dion Jordanért, akiért megkapjuk ugyanezt Kellytől 😀
dande
Közben tárgyalunk Carroll visszaigazolásáról. Carroll és Rowe a két kezdő CB? Szerintem ez rendben lenne.
Szerkesztette: határbíró
több mint 9 éve
Jimmy Kempski @JimmyKempski 44 mp45 másodperccel ezelőttEagles would save $4.9 million on their cap if they were able to deal Byron Maxwell.
3 retweet 2 kedvelés
több mint 9 éve
idei első körért meg jövő évi másodikért (hogy ne legyek telhetetlen) vihetik 😛
több mint 9 éve
overthecap.com/player/byron-maxwell/1535aztakurva, 22 dead maradna utána. szerintem ez nehéz lesz 😀Akkor is ha " ők viszik"?
ano92
dande
több a dm mint a cap nr.
Azaz drágább tradelni mint a fizuja
több mint 9 éve
aztakurva, 22 dead maradna utána. szerintem ez nehéz lesz 😀Csak 4.8M.
ano92
több mint 9 éve
aztakurva, 22 dead maradna utána. szerintem ez nehéz lesz 😀Akkor is ha " ők viszik"?
ano92
több mint 9 éve
Értelmetlen lenne szvszhacsak nem valami bitang árat adnak érte...
több mint 9 éve
17 milla van a capben. Osemele max Guardnak jöjjön, de ő ugye a pénz miatt is LT akar lenni. Annak nem kell. Cox-t rendezzük már el, meg Thurmmal egyezzünk meg vhogy, nekem minden más ráadás.
több mint 9 éve
aztakurva, 22 dead maradna utána. szerintem ez nehéz lesz 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetThe #Dolphins are in talks with the #Eagles on a trade for CB Byron Maxwell, source said. It's in the works,
több mint 9 éve
naa, hát azért futásblokkolásban flottul megy a csávó. az meg kéne murraynek nagyon. De amúgy ja lt nek biztos nem tenném be
több mint 9 éve
Allen egy G annak sem a legjobb olyan jó munkásember .Mondjuk a semminél jobb lehet.
több mint 9 éve
ááá, Guardként biztos jó lenne. De LT-ként azért nem. Főleg, hogy passz blokkolásban azért nem egy isten verte tehetség. Meg amúgy is LT Lane Johnsonnak van fenntarvta : D
több mint 9 éve
www.bleedinggreennation.com/2016/3/5/11164944/nfl-free-agency-rumors-eagles-jeff-allen-chiefs-guard-tackle-doug-pederson-kansas-city-lineVennénk neki egyébként hasznát? Guardként vagy Peters helyetti LT posztra lenne jó?
azt azért örömteli látni, hogy legalább megpróbáljuk betömködni végre a lyukas posztokat... aztán meg reméljük a legjobbakat
zsojti
több mint 9 éve
Akkor megelőztelek. Nincsmit.OFF: van az aláírások közt Cox ha valakit érdekel.Használatba is vettem . : ) (pont kérni akartam egy ilyet...köszönöm. : D )
Matthew99
Greengo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
OFF: van az aláírások közt Cox ha valakit érdekel.Használatba is vettem . : ) (pont kérni akartam egy ilyet...köszönöm. : D )
Matthew99

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
OFF: van az aláírások közt Cox ha valakit érdekel.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
www.bleedinggreennation.com/2016/3/5/11164944/nfl-free-agency-rumors-eagles-jeff-allen-chiefs-guard-tackle-doug-pederson-kansas-city-lineazt azért örömteli látni, hogy legalább megpróbáljuk betömködni végre a lyukas posztokat... aztán meg reméljük a legjobbakat