Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
1 napja
Porter szerzodesevel hogy allunk?
1 napja
Gondolom az új edzővel picit új séma, új ütemek, de ez össze fog állni simnán
1 napja
Azért a vezetőség, ha már sok lehetőség nincs is QB-ra, az OL-re tényleg mindent megpróbál. Sajnos Munchak óta nincs megfelelő OL edzőnk, de az is igaz másik oldalról, hogy ez egy az idő előrehaladtával össze szokott állni. Mindenesetre ennél több korai picket nehéz lenne áldozni OL-re...itt mindenképp edzőprobléma van, ha ez nem sikerül 3-4. mérkőzésre összerakni.
2 napja
Tovabbra sem szamitok semmi jora ebben a szezonban, ossze nem allt OL-el AR is dobalgat majd kozelre, a D megfeszitett munkaval tudja majd tartani az elso felidot, de a sok 3&out miatt kifarad. AR-t sokat zsakoljak, beleserul, jon az egyik fiatal, aki szinten nem tud mit kezdeni a helyzettel. jovore majd megint elkezdjuk.
3 napja
Hát ez nekem is feltűnt. Különösen a második downos futás volt fura, mert bezavarni Howardot rögtön egy harmadik és 9 szituba nem volt bölcs dolog.Nos, ami azt illeti olyan, hogy OL olyan egyelőre nem nagyon látszik. Félelmetes, hogy mind a futástámogatás, mind a passzok támogatása nem megy. Láthatóan nincs egyben ez az egység. (SEM)Nekem az volt a fura, hogy ki akar menni a Steelers megnézni mit tud a 2 QB, erre első támadás első és másodikra futás aztán dobjunk harmadikra egyet.
Klemó
KeyG
Az azért látszott, hogya Jets nagyon pörgött, az első drive egy scriptelt drive volt, ahol szépen ment a végrehajtás, hozzátéve, hogy volt egy strip sack esélyes move Herbigtől (pár centire volt Genotól). De a védelmük is szépen mozgott. Más fordulatszámon voltak lássuk be.
Azt majd a szezon eldönti, hogy ez mire lesz elég. A védelem miatt nem izgulok, de az OL nagyon gyatra állapotban van és így az O-nak Rodgersszel sem lesz esélye, ha így marad. Semmi nem megy, sem a futástámogatás, sem a passz blokkolás. Az a bajom, hogy persze szidjuk Jonest, de igazából a fal egyik helyén sincs veretes teljesítmény eddig. De persze még van 2 hét a szezonkezdésig.
A tagnapi meccs nagy nyertese egyértelműen Rudi. Mindezek után nem hiszem, hogy értékké tennénk. Hozzáteszem azért, hogy Én bírtam Howardot abból a szemszögből, hogy nem alibizett az első INT-je után sem és bevállalta a necces dobásokat is. Kiváncsi leszek majd Mccharty értékelésére.
3 napja
McCarthy kinyitotta a playbookot 😊Nos, ami azt illeti olyan, hogy OL olyan egyelőre nem nagyon látszik. Félelmetes, hogy mind a futástámogatás, mind a passzok támogatása nem megy. Láthatóan nincs egyben ez az egység. (SEM)Nekem az volt a fura, hogy ki akar menni a Steelers megnézni mit tud a 2 QB, erre első támadás első és másodikra futás aztán dobjunk harmadikra egyet.
Klemó
KeyG
3 napja
Nyilván mindent borított, hogy az OL ennyire gyengére sikeredett. Mondjuk Howardból még így is láttunk valamit, mert a két int-n kívül voltak szép megmozdulásai. Allarnak már ennyi se jutott és ami a legnagyobb probléma, hogy mindezt Broderick Jones hathatós statisztálása mellett. Se jobbra, se balra nem alkalmas sajnos.Nos, ami azt illeti olyan, hogy OL olyan egyelőre nem nagyon látszik. Félelmetes, hogy mind a futástámogatás, mind a passzok támogatása nem megy. Láthatóan nincs egyben ez az egység. (SEM)Nekem az volt a fura, hogy ki akar menni a Steelers megnézni mit tud a 2 QB, erre első támadás első és másodikra futás aztán dobjunk harmadikra egyet.
Klemó
KeyG
3 napja
Nos, ami azt illeti olyan, hogy OL olyan egyelőre nem nagyon látszik. Félelmetes, hogy mind a futástámogatás, mind a passzok támogatása nem megy. Láthatóan nincs egyben ez az egység. (SEM)Nekem az volt a fura, hogy ki akar menni a Steelers megnézni mit tud a 2 QB, erre első támadás első és másodikra futás aztán dobjunk harmadikra egyet.
Klemó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Nos, ami azt illeti olyan, hogy OL olyan egyelőre nem nagyon látszik. Félelmetes, hogy mind a futástámogatás, mind a passzok támogatása nem megy. Láthatóan nincs egyben ez az egység. (SEM)
3 napja
Jó teszt lesz a fiatal QB-knak a mai. Lám, ahogy megérkezik a nyomás a "fixegyes" Mendoza dob is egy pick six-et. KIváncsi leszek nálunk Howardra kifjezetten az elején. Allar még mindig a "futtottak még" ellen fog játszani, és Én el tudom képzelni nagyon is, hogy a harmadik meccsen ez megfordul.Azt is nézd meg milyen falat raktak Mendy elé, istenbarmai...
Klemó
Grant, Mafi, Meredith, Caleb Rogers Zuhn - backup all

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
4 napja
Jó teszt lesz a fiatal QB-knak a mai. Lám, ahogy megérkezik a nyomás a "fixegyes" Mendoza dob is egy pick six-et. KIváncsi leszek nálunk Howardra kifjezetten az elején. Allar még mindig a "futtottak még" ellen fog játszani, és Én el tudom képzelni nagyon is, hogy a harmadik meccsen ez megfordul.
4 napja
Most a jets keres veteran qb-tMiamiba pletykaljak 6. KorertHoward, allar fog jatszani a masodikon.Meglepne, ha találnának valakit a cserére, pedig egy no2-nak elmegy a csávó.
Rudit lehet elcserelik.
xtaki
Klaci79
xtaki
5 napja
Miamiba pletykaljak 6. KorertHoward, allar fog jatszani a masodikon.Meglepne, ha találnának valakit a cserére, pedig egy no2-nak elmegy a csávó.
Rudit lehet elcserelik.
xtaki
Klaci79
5 napja
Howard, allar fog jatszani a masodikon.Meglepne, ha találnának valakit a cserére, pedig egy no2-nak elmegy a csávó.
Rudit lehet elcserelik.
xtaki
5 napja
Steelers QB Will Howard will start Friday night against the Jets, while 2026 fourth-round pick Drew Allar will follow. Neither Aaron Rodgers nor Mason Rudolph will play in the second preseason game.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Igen, igen, de Én most azokat említettem, akik az első előszezon meccsen mutattak valamit. Bernard ugye pont fordítva van ugye, mert a camp-ben Wilson eléggé dominálta, de most az első meccsen jobb volt, igaz Wilsont Cisse fogta a Packers szintén újonc második köröse.Közben azért hallkan csendben jegyezzük meg, hogy szépen mutatkoztak be az újoncok Allaron kívül is. Mivel a HC jelezte, hogy nála a spec teamerség önmagában nem elég (emlékezzünk vissza, hogy Tomlinnál ez éppen fordítva volt, nála ha valaki spec teamben már elit volt jöhetett rosterre) így Wetjen kapcsán kulcs volt, hogy mennyire tud majd a WR corp része lenne. Láttuk, hogy bár a végsebessége nem elit, de a robbanékonysága a szeparációja nagyon nem rossz. Az aránylag csendes camp után Bernard is nagyon bíztató volt, ahogy Novakovski is az első hibája után szépen javított. Aki viszont erős meglepetés volt és úgy néz ki elkezdte cementezni a rosterre jutást az Rubio, mint nose és Robert Spears-Jennings is fejvakarósan jól játszott így most, hogy többet bizonyíthatott a Camp-ben is Ramsey távollétében. Dunkernek még tanulnia kell és ugye Ihenachor sérült és egyedül talán Heidenreich az, akiből nem sok látszott és a fentiek miatt sok esélyt nem látok, hogy rostert fogjon.Everette-t se felejtsd ki, nagyjából a rookie "camp star" volt eddig hírek szerint
Klemó
kriSTEELan
6 napja
Közben azért hallkan csendben jegyezzük meg, hogy szépen mutatkoztak be az újoncok Allaron kívül is. Mivel a HC jelezte, hogy nála a spec teamerség önmagában nem elég (emlékezzünk vissza, hogy Tomlinnál ez éppen fordítva volt, nála ha valaki spec teamben már elit volt jöhetett rosterre) így Wetjen kapcsán kulcs volt, hogy mennyire tud majd a WR corp része lenne. Láttuk, hogy bár a végsebessége nem elit, de a robbanékonysága a szeparációja nagyon nem rossz. Az aránylag csendes camp után Bernard is nagyon bíztató volt, ahogy Novakovski is az első hibája után szépen javított. Aki viszont erős meglepetés volt és úgy néz ki elkezdte cementezni a rosterre jutást az Rubio, mint nose és Robert Spears-Jennings is fejvakarósan jól játszott így most, hogy többet bizonyíthatott a Camp-ben is Ramsey távollétében. Dunkernek még tanulnia kell és ugye Ihenachor sérült és egyedül talán Heidenreich az, akiből nem sok látszott és a fentiek miatt sok esélyt nem látok, hogy rostert fogjon.Everette-t se felejtsd ki, nagyjából a rookie "camp star" volt eddig hírek szerint
Klemó
7 napja
Közben azért hallkan csendben jegyezzük meg, hogy szépen mutatkoztak be az újoncok Allaron kívül is. Mivel a HC jelezte, hogy nála a spec teamerség önmagában nem elég (emlékezzünk vissza, hogy Tomlinnál ez éppen fordítva volt, nála ha valaki spec teamben már elit volt jöhetett rosterre) így Wetjen kapcsán kulcs volt, hogy mennyire tud majd a WR corp része lenne. Láttuk, hogy bár a végsebessége nem elit, de a robbanékonysága a szeparációja nagyon nem rossz. Az aránylag csendes camp után Bernard is nagyon bíztató volt, ahogy Novakovski is az első hibája után szépen javított. Aki viszont erős meglepetés volt és úgy néz ki elkezdte cementezni a rosterre jutást az Rubio, mint nose és Robert Spears-Jennings is fejvakarósan jól játszott így most, hogy többet bizonyíthatott a Camp-ben is Ramsey távollétében. Dunkernek még tanulnia kell és ugye Ihenachor sérült és egyedül talán Heidenreich az, akiből nem sok látszott és a fentiek miatt sok esélyt nem látok, hogy rostert fogjon.
7 napja
Azt tudtuk, hogy Allarnak nagyon jó a karja és alapvetően nagyobb természetes tehetség Howardnal. Annyi többlet infónk van, hogy Allar úgy néz ki fejleszthető, és eddig szépen fejlődik is, de még nagyon messze van. Rudit mindig fikázzuk - jogosan - hogy nem tud nyomás alatt játszani és ott jön majd az igazi próba, ha látjuk Allart is így teljesíteni. Biztos vagyok benne, hogy az nem lesz már móka és kacagás. Howard nincs könnyű helyzetben valóban, de még van 2 előszezon meccs. Nyilván 4 QB-val nem megyünk majd. Az biztos, hogy Allart nem fogjuk eladni és kérdés, hogy nekimegyünk-e úgy a szezonnak, hogy Rodgers mögött nincs semmilyen snap-et látott QB.
De bár csak minden ilyen jól alakulna és 2 szenzációs meccs után kelljen erről beszélnünk. De mindig be szokott esni a tégla az ablakon....
7 napja
Howard peche, hogy az előző garnitúra draftolta. De van ideje, mert még két teljes offseason van a szerződéséből. Ha kiderül, hogy Allar jó ( bár kiderülne, de felek nem fog) nekünk mindegy mert ott a kezdő. Ha nem, Howard még mindig kaphat lehetőséget. Hacsak nem a legvalószínűbb forgatókönyv nyer és jövőre húzunk első korben QB-t.In his first NFL action, the rookie completed 10 of 13 passes for 153 yards and 2 touchdowns, while adding a rushing score as the Steelers rolled past the Packers 28-9.Jó hát mit mondjon, hogy ez a gyerek szar? 😀Mccarty asszonta hogy elso koros qbt draftoltak a harmadik korbenAz összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
Nagy Allaros vagyok szóval minden okosságot tanuljon el a főnitől idén a last dance alatt és jövőre legyen övé a kezdő! 😊
alatriste
Klaci79
xtaki
Én majd hiszem ha látom, still teljesen pesszimista vagyok.
tenorx
McCarthy said: 🗣️ “I don’t know what you’re looking at if you don’t see a first-round talent in Drew.”
That’s massive praise for a player Pittsburgh selected in the third round.
With Aaron Rodgers expected to lead the Steelers this season, Allar has the perfect opportunity to develop behind a future Hall of Famer before potentially taking over the offense in the years ahead.
Igy kb howardot mar le is irta, anelkul h igazabol lattuk volnan atszani.
xtaki
7 napja
In his first NFL action, the rookie completed 10 of 13 passes for 153 yards and 2 touchdowns, while adding a rushing score as the Steelers rolled past the Packers 28-9.Jó hát mit mondjon, hogy ez a gyerek szar? 😀Mccarty asszonta hogy elso koros qbt draftoltak a harmadik korbenAz összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
Nagy Allaros vagyok szóval minden okosságot tanuljon el a főnitől idén a last dance alatt és jövőre legyen övé a kezdő! 😊
alatriste
Klaci79
xtaki
tenorx
McCarthy said: 🗣️ “I don’t know what you’re looking at if you don’t see a first-round talent in Drew.”
That’s massive praise for a player Pittsburgh selected in the third round.
With Aaron Rodgers expected to lead the Steelers this season, Allar has the perfect opportunity to develop behind a future Hall of Famer before potentially taking over the offense in the years ahead.
Igy kb howardot mar le is irta, anelkul h igazabol lattuk volnan atszani.
7 napja
Jó hát mit mondjon, hogy ez a gyerek szar? 😀Mccarty asszonta hogy elso koros qbt draftoltak a harmadik korbenAz összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
alatriste
Klaci79
xtaki
9 napja
Jó lenne ha Rodgers doki a focival többet, az orvostudománnyal kevesebbet foglalkozna. Vagy lesz ideje ha végre visszavonul, elmehet kutatónak…En sem ertem miert nyomja ezt ennyire de szerintem neki sok ujat mar nem tudsz futballbol mutatni szoval nem hiszem hogy barmennyire is a foci karara menne.
Klaci79
9 napja
Volt 10 db összesen a boltban 😀 Azért gondolom 2 méretsornál többet nem rendeltek be.Az összes Allar mez elkelt a boltban. Nagy a lelkesedés 😂Allar a Penn State-en rosszul nézett ki. Nem jó szó, hogy rosszul, inkább szörnyen. Mindezt úgy, hogy a valaha volt legnagyobb tehetségként érkezett QB-kat tekintve. És nem volt magasan a szint ám. De prototípus QB, akiben mindenki többet látott. A PSU HC aztán gyakorlatilag hazavágott. Tudtuk persze PSU néző emberként, hogy itt nem a passzoeientált támadók viszik a csapatot, hiszem szerintem egy DK, Wilson, stb féle tehetségért Allar nyilván ölni tudott volna egyetemen, de sok dolga azért nem lett volna. Add oda a disznóbőrt a futónak, vagy passz a TE-nek. Nos Allar nem tudta megoldani megfelelően (főleg ez utóbbit). De nem akarom a nyakába varrni, mert nem érdemli meg. 4 év alatt nem fejlődött semmit és akkor ehhez képest már ez a tegnapi is egy komoly előrelépés volt. Talán 1 hibára emlékszem. Az mindenesetre biztos, hog nagyon rajta kell tartani az embernek a szemét. Ha Franklin edző után még vissza tud jönni egy kezdő szintre, az maga a csoda.Warrennel (az egyetlen valamirevaló college célpontjával) azért jól mentek a dolgok még 24-ben 😊
Klaci79
alatriste
Klaci79