Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
2 órája
Szerintem nem jol nezed, vagyis mondanam hogy mintha Tomlin vedougyvedje irta volna.Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Bennem még mindig az a fő kérdés, hogy mennyire elég ez a keret?
Razi
Az egyik elmélet szerint ebben a játékos állományban ennél több van, csak az inkompetens edzői gárda nem tudta kihozni belőlük. Jön egy jobb edzői stáb, és PO győzelmek lesznek.
A másik szerint a keret ennyit tud, amennyit Tomlin kihozott belőle. Jöhet ide bárki, ezekkel a játékosokkal az sem fog messzebbre jutni.
Én erre vagyok kiváncsi elsősorban, és ezért írtam korábban, hogy idén Tomlin munkája beárazódik, így vagy úgy.
Jan
Tomlin a sajat munkajaval arazta be magat. Nem volt jo a D, nem volt jo az O es a KB idejen sem hozott sokkal tobbet mint a serclivel. Tomlin nem ugy lesz bearazva ha a mostani stab csak 4 W-t er el. Ez a mostani stab 3 ev utan majd megitelheto lesz. Tomlin alatt a stab evekig kapott eselyt es nem volt fejlodes. Nem az elso idenyeben de a 3.ban sem volt jobb canada, fichtner, AS vagy a DC-i. Ettol fuggetlenul nem volt QB-ja es nem volt erdemes a csapat a PO-ra. Ott kisebb esely van rossz csapatra. A falcons le lett gyozve, de szamit a korulmeny. A PO-ba is volt esely mert stroud sem tudta eldonteni kinek drukkol, de nem jott ossze, bar nalam az sem valtoztatott volna sokat.
A masik hogy nem feltetlenul MC a mervado sajnos, de rola meg nem tudjuk ( csak gondoljuk ) hogy nem lesz forradalmi ujitas osszesegeben. Tomlinrol tudtuk.
A keret meg szerintem jo, de igy nem versenykepes nagy celokra, a "reszt vettem" dij meg tomlinnal impozans csak erteke nem sok volt. Ha az a cel akkor az baj. KELL a QB, mert a keret eleg jo.
4 órája
Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Bennem még mindig az a fő kérdés, hogy mennyire elég ez a keret?
Razi
Az egyik elmélet szerint ebben a játékos állományban ennél több van, csak az inkompetens edzői gárda nem tudta kihozni belőlük. Jön egy jobb edzői stáb, és PO győzelmek lesznek.
A másik szerint a keret ennyit tud, amennyit Tomlin kihozott belőle. Jöhet ide bárki, ezekkel a játékosokkal az sem fog messzebbre jutni.
Én erre vagyok kiváncsi elsősorban, és ezért írtam korábban, hogy idén Tomlin munkája beárazódik, így vagy úgy.
6 órája
Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.Szerintem senki nem gondolja hogy 1 QB-ra van a csapat, de az a legnagyobb hiany es csak utana johetne egyaltalan az epitkezes. De az alapok megvannak es a legtobb poziciora azert van jo megoldas. Nem sok hianyposzt van ami fontos es valamennyi mindig lesz. Nem tudom Rooney mit gondol, de igazan a fontos hogy a szurkoloknak el tudjak-e adni ezt. Es egy evtizede megy mar nekik. Bar iden szerintem mar mas van mert a szurkoloknak a bukas is elfogadhato mar csak jojjon a QB
Razi
7 órája
Azért az durva, hogy itt sokan azt gondolják (remélem csak elkeseredettségükben), hogy egy top QB ra vagyunk attól, hogy jó csapat legyünk. Nem tudom mire vélni az 5 első kört adjunk valakiért theorycaftingot😊 Most jön ki az, hogy a Rooney család tök komolyan azt gondolja, hogy (nem süllyedünk, nem süllyedünk) és ez a csapat PO meccset (meccseket) fog nyerni. Bevallom nekem Khan -nal kapcsolatban is egyre több a kérdőjel a fejemben mintsem a felkiáltójel. Mert oké, hogy bátrabban nyúl bele dolgokba és ultra agresszív Colbert -hez képest. Csak eddig ez a két szarva közt a tőgye inkább.
12 órája
Azert nem huztak ki tua-t, mert kihuztak elottuk. Szoval nem egy 4. koros nyomta le, mert ugy hangzik. Tank for Tua volt a plakatokon. Es milyen jol jartak hogy nem ot huztak-jutott nekik. Tua rengeteget kihagyott, a tavalyi fal mogott most a temeteserol irnank. Es ami a leglenyegesebb csak tuat nezzuk meg es valamiert 2022-tol emelkedett a szentem statisztikailag. De mindenki hulye volt mert annak a draftnak a magasan legjobb QB-ja JHurts?
Nem jutottak vele semmire, az igaz, ahogy LJ es JA-nel es JB-val..........sem. Ennel lehetett volna tobb benne. Nem feltetlenul az o szegyene, ahogy a tobbieke sem. Neki egy RAMS fele megoldas jonne jol. Es egy Staffit tolhatna o is. A Vasas ettol irgalmatlan messze van es ezert nem fog idejonni, meg fel sem merulne benne. Viszont a vasas hiaba nem all jol ehhez, egy rookiehoz viszont igen. Es annak nincs beleszolasa sem.
En nem vedem es tamadom JH-t, de annyira kivannam/kivantam mar ezerszer hogy minden fontos jatekosnak jojjon el az a pillanat, ami 2022-es volt Tua-nak. Megmeretetett es kevesnek bizonyult a vegen, de megkapta az eselyt minden szempontbol. Ezt az eselyt o is megerdemelte volna.
12 órája
6 éve draftolták, azóta ijen Allen májkvill, meg fénykorában Makk - arról beszélek. 6 éve beleraktak, odaraktak azt lófaszhabbalkezdö C kiesett. 3 IOL ember siralmas. ( legutóbbi meccsen 3-an egy embert blokkoltak, míg kettö üresen ment Herbert-re). McConkey nem tud egészséges maradni. QJ a dropkirály. A 3 belsö falember futáshoz se tud blokkolni. Ezért szar a Chargers O.Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.igeeen?? oda megy?? hány első kört basztak bele abba a Chargers falba - a tájtendelken kívül milyen skilleket nem kapott meg és mér nem mokány a Chargers D??
Klemó
igazából az a kérdés, hogy mér nem húztak ki Tuát, mer dettó ugyan ott lennének, mint most Heriberttel. fanatizban és matematikailag is, lófaszra nem mennek vele
sutianap
Chargers D miért hasítana? Nyugdíjas Mack az egyetlen pass rusher. Sérülékeny LB állomány, sérülékeny S állomány.
Nem értem a kérdéseket nálad.
Gondolom az új OC-val még nem állt össze a támadóséma se rendesen...
Toto21
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
12 órája
kezdö C kiesett. 3 IOL ember siralmas. ( legutóbbi meccsen 3-an egy embert blokkoltak, míg kettö üresen ment Herbert-re). McConkey nem tud egészséges maradni. QJ a dropkirály. A 3 belsö falember futáshoz se tud blokkolni. Ezért szar a Chargers O.Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.igeeen?? oda megy?? hány első kört basztak bele abba a Chargers falba - a tájtendelken kívül milyen skilleket nem kapott meg és mér nem mokány a Chargers D??
Klemó
igazából az a kérdés, hogy mér nem húztak ki Tuát, mer dettó ugyan ott lennének, mint most Heriberttel. fanatizban és matematikailag is, lófaszra nem mennek vele
sutianap
Chargers D miért hasítana? Nyugdíjas Mack az egyetlen pass rusher. Sérülékeny LB állomány, sérülékeny S állomány.
Nem értem a kérdéseket nálad.
Gondolom az új OC-val még nem állt össze a támadóséma se rendesen...
12 órája
Nem cáfoltál meg. Miért menne oda, ahol még az is bizonytalan(abb), ami adott a napsütötte LA-ben?Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.igeeen?? oda megy?? hány első kört basztak bele abba a Chargers falba - a tájtendelken kívül milyen skilleket nem kapott meg és mér nem mokány a Chargers D??
Klemó
sutianap
Számomra maga Herbert a kérdés, hogy benne van-e igazán, hogy felemel egy csapatot. Eddig ezt nem láttuk tőle. Abban meg igazad van, hogy azt amit nyújt, azt Tua is nyújta az adott csapatának.
13 órája
Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.igeeen?? oda megy?? hány első kört basztak bele abba a Chargers falba - a tájtendelken kívül milyen skilleket nem kapott meg és mér nem mokány a Chargers D??
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
13 órája
Én csak azt remélem, hogy semmilyen jövőt felégető trade-be nem fogunk belemenni év közben. Az idény vége más tészta és nyilván benne lehet, hogy egy-egy QB-ért áldozunk majd, de nekem egy transition year sokkal jobban tetszene megnézve az elmúlt 2 év fiataljait és adott esetben egy prospectet a 2027-es draftról, de nem sietve. Herbert oda megy, (ha már elindul LA-ből) ahol SB-t remélhet az érkezésével, vagyis megvan a fal, a skill állomány és van egy mokány D. Ebből talán az utóbbit lehet felírni nekünk.
Gyorsan hozzáteszem, hogy az ami van az egy hatalmas downgrade az O-ban. Ennyire nem vagyunk rosszak. Én azokat nem értettem, akik azt mondták az első héten, hogy látnak előre lépést. Ha visszanézed azt a meccset látod, hogy ott egy Rodgers jó játék volt az, ami feljavította az O teljesítményt, de tudjuk, hogy ez az, ami fenntarthatatlan, és főleg akkor, miután kivideóztak bennünket. Egy nagyon kiszámítható kevés mozgásos O-t játszunk, amire a dörzsölt DC-k azonnal ugranak és megfojtják azt.
De jön az igazság pillanata. Jön a Bengals. Ha nem igazítasz gyorsan és így játszunk, akkor nagyon komoly kijózanódás jön.
DE és ez a fontos. Ezt is tudtuk. Ez benne van. Hát megyünk a lejtőn....
13 órája
Herbert nem jonne ide szerintem. A fel liga bejelentkezne erte. Van jobb varos, van ahol jobb a tulaj, van ahol jobb az O keret, van ahol jobb az edzo. Mi egy jo D-t tudnank max ajanlani neki. Nem hiszem hogy magasan van a listajan. Ezek meg az alom szinten is kikerulhetetlenek.A rookie lesz a megoldas
14 órája
Én három első, két második kört és egy fiatal CB-t írtam ellenértéknek, az talán elég lehet (most, hogy belepakolunk még két hátsó kört, az mindegy).Ez egyértelmű, csak ebből sosem lenne még csak kapcsolatfelvétel sem, mert Herbertnek olyan szerződése van, ami neki és a Chargers-nek is kényelmes, azaz nincs okuk kilépni belőle... Ha csak nem adunk a Chargers-nek egy rahedli pikket...Hát, ha lehet választani, hogy ennyiért egy NFL-ben még pályát nem látott újonc, aki vagy beválik vagy nem vs Herbert, akkor nem kérdés hogy Herbert.Ezzel inkább mennék az 1/1es pickért.Porter + 2027. évi 1. + 3. + 2028. évi 1. + 2. kör + 2029. 1. + 2.Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
Legalább egész Pittsburgh egyszerre recskázhatnak Madison Beer-re és Livvy Dunne-ra.
Willie ParkerDW-ala csoportban? Ha rajta múlna inkább menne dél felé szerintem. 😀
Amúgy mennyi lenne az az akármennyi, 5 első kör? Komolyan kérdezem. Tudom, hogy ironikus a felvetés, de mondjuk ha komoly lenne.
SirPub
Willie Parker
Bazzani
Jan
Reggio1914
Herbertet rommá verik LA-ben, teljesen bizonytalanná válhat, rossz beidegződéseket szerez, ezért lehet, hogy megunja az ügynöke. Mert Herbie maga nem fog lázadozni, hogy cserét kér, de a menedzsmentje (meg lehet, hogy a kis feleség ügynöksége) azért nyomakodhat.
15 órája
Ez egyértelmű, csak ebből sosem lenne még csak kapcsolatfelvétel sem, mert Herbertnek olyan szerződése van, ami neki és a Chargers-nek is kényelmes, azaz nincs okuk kilépni belőle... Ha csak nem adunk a Chargers-nek egy rahedli pikket...Hát, ha lehet választani, hogy ennyiért egy NFL-ben még pályát nem látott újonc, aki vagy beválik vagy nem vs Herbert, akkor nem kérdés hogy Herbert.Ezzel inkább mennék az 1/1es pickért.Porter + 2027. évi 1. + 3. + 2028. évi 1. + 2. kör + 2029. 1. + 2.Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
Legalább egész Pittsburgh egyszerre recskázhatnak Madison Beer-re és Livvy Dunne-ra.
Willie ParkerDW-ala csoportban? Ha rajta múlna inkább menne dél felé szerintem. 😀
Amúgy mennyi lenne az az akármennyi, 5 első kör? Komolyan kérdezem. Tudom, hogy ironikus a felvetés, de mondjuk ha komoly lenne.
SirPub
Willie Parker
Bazzani
Jan
1 napja
Hát, ha lehet választani, hogy ennyiért egy NFL-ben még pályát nem látott újonc, aki vagy beválik vagy nem vs Herbert, akkor nem kérdés hogy Herbert.Ezzel inkább mennék az 1/1es pickért.Porter + 2027. évi 1. + 3. + 2028. évi 1. + 2. kör + 2029. 1. + 2.Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
SirPub
Willie Parker
Bazzani
1 napja
Ezzel inkább mennék az 1/1es pickért.Porter + 2027. évi 1. + 3. + 2028. évi 1. + 2. kör + 2029. 1. + 2.Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
SirPub
Willie Parker
1 napja
A tavalyi dublini meccsen elfelejtettem emléksálat venni. Van valakinek 1 db eladó?
1 napja
Porter + 2027. évi 1. + 3. + 2028. évi 1. + 2. kör + 2029. 1. + 2.Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
SirPub
1 napja
Porter 1v1, meg ha még San Diegoban lennének az ottani állatkertből egy pingvint dobhatnának a trade-hez. Így, hogy LA, dobjanak egy Vuttyon pulcsit 😀Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
Amúgy mennyi lenne az az akármennyi, 5 első kör? Komolyan kérdezem.
SirPub
1 napja
Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértHogy egyszerre harcoljon Lamarkával, Joeval meg
Willie Parker
Szerkesztette: SirPub
Ezt még anyám is két cekkerrel...
1 napja
Justin Herbertet ki kellene menekíteni a Chargersből. Kb akármennyiértLegalább egész Pittsburgh egyszerre recskázhatnak Madison Beer-re és Livvy Dunne-ra.
1 napja
Az viszont tetszik, hogy mem mismasolt, nem magyarazott, “standard is a standard”, hanem beleállt. Ettől még ez szomorú nyilván, de azt is jelenti, hogy már rövid távon sem olyan szar a helyzet.
1 napja
Én nagy PFF supporter voltam, de már nem érnek sokat az értékeléseik.Ahogy latom mas van. Teljes kepi latasi algoritmusokat epitenek, vagyis automatizaljak a rating rendszert. Validacio van, de nem play by play. Ennek kell meg 2-3 ev mire beerik es nyilvan nem lesz hibatlan sem.
Az enterprise részt eladták (azt, amiből a csapatok is dolgoztak), a maradékból meg leépítették a cég egy jelentős részét, szóval már közel sincs annyi expert vagy normális átnézés.
tenorx
1 napja
Én nagy PFF supporter voltam, de már nem érnek sokat az értékeléseik.Az enterprise részt eladták (azt, amiből a csapatok is dolgoztak), a maradékból meg leépítették a cég egy jelentős részét, szóval már közel sincs annyi expert vagy normális átnézés.
2 napja
McCarthy a mai Press Conference során beismerte hogy elbaxta a TC-ben az OL felkészítést, túl sok variációt próbáltak és nem gyakoroltak eleget. Elég nagy blama nem csak neki hanem az egész stábnak. Ebből az alapanyagból biztos jobbat is ki lehetett volna hozni. Egy adalék a metrikához a PFF-nél Fautanu-nak (74.5) volt a legmagasabb értékelése, aztán Cook (73.5). Most lehet köpködni a PFF-et de ebből is inkább az edzői stáb inkompetenciája látszik. Annyira nem hitvány ez az alapanyag amit tegnap láttunk. Hány olyan play volt mikor 2 OL+TE nézett farkasszemet egyetlen védővel, néha azt sem tudták hol vannak. Ettő függetlenül Fautanut nem tartom jó vakoldali OT-nak a termete miatt, tavaly itt nem volt teljesen reménytelen Cook. Nekem azért fáj az OL mert ebben az egységben hittem leginább a jövőben, ha sikerülne egy fiatal QB-val folytatni. Maradok optimista Ichenachor és Bernard jó lesz.. valamikor 😀