Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 405 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.
Soldados
3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
iktriad
Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉
Soldados
Már látom nagy élmény lesz ez a hét ebből a szempontból...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy nem bánom, hogy a JAX jön. Mérhetetlenül nagypofájú és unszimpatikus csapat számomra a(z egyelőre) semmire... Jó lenne levakarni a vigyort és a nagyarcot a képükről. Főleg az ilyen Ramsey-félékről, akik undorítóan viselkednek (ahogy AJ Greennel szemben tette). Remélem, egy nagy TD-vel jól beégetjük a ficsúrt.
Soldados
3 Superbowl győztes QBval játszottunk idén. Mindhárom kiszopott tőlünk, köztük pl ti is... Ramseyre meg dobálgassatok nyugodtam az már októberben is bevált. 😊 Ti vagytok az esélyek, de ne csodálkozz, ha 2007 megint megtörténik. A mobilis Jags QB megint megvan hozzá, hogy megfussa 4 & 2-re a game winner playt. 😊
iktriad
Jajj, most úgy megijedtem ezektől az értelmetlen statoktól. Mintha 2017-ben bármit számítana, hogy 2007-ben egyszer sikerült kétszer nyernetek a Heinzen... Vagy ha most sikerülne nektek megint, az azt jelentené, hogy 18-ban SB-t nyerünk? Mert akkor a köv. évben SB-t nyertünk. Nem. Egyiknek sincs jelentősége. Szóval ez pont annyit ér, minthogy kisöpörtétek az AFC North-t. Semmit. Ha mi egy ponttal nyerünk, akkor ugyanúgy kitörölhetitek a söprésetekkel, mint a páros-páratlan héttel, ami azóta már elcsúszott. 😉

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 405 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Soldados

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Igazándiból annyi a fontos, hogy ne akarjunk túl okosak lenni, mint az első meccsen. Azaz fussunk sokat, az sem baj, ha a legelején nem működik. Türelem pontokat terem. 😊 Nem kell sok Bentől, néhány checkdown passz Bellnek, meg 1-2 tuti, amikor üres a WR. Ez a JAX labdaszerzések nélkül az életben nem ver meg komoly csapatot Bortles-szel.

Ha túlvállaljuk magunkat, akkor viszont megéghetünk, de jó game plannel és labdabiztonsággal akár sima is lehet. A JAX ellen az a kulcs, valahogy legyen meg a 10 pont különbség, onnan nekik nincs visszaút Bortles-szel, mert majd szórja a pickeket. Viszont ha mi kerülünk 10 pont hátrányba, akkor baj van, mert akkor kockáztatni kell és akkor kidomborodhat a JAX erőssége (ballhawk D).

Szóval türelem, sok futás és sok checkdown. Akkor nem lehet baj.

Pay back time!

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Jobban örültem volna a KC-Titans párosból bármelyiknek, de ha ezt a lapot kaptuk, akkor ezzel kell játszani.
Jags futásvédelme nem király, remélem nem úgy akarjuk megnyerni ezt a meccset hogy Bennel 40-50-et passzoltatunk.

Amúgy elnézve a mai meccset, el sem tudom képzelni hogy kaphattunk tőlük 30+ pontot.
Jan
Két picksix. Anélkül 16 pont, ami azért karcsú.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 074
ha JJ nemTD-je nem volt az, akkor ez sem volt INT.
xtaki
Nem veszed észre, hogy teljesen más a story!!!
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásra
Wyatt
Persze-persze...😉 Tudjuk hogy működik...vagyis látjuk inkább, tudni nem tudjuk 😀
Klaci79
Jó, csalni fogunk, meg bírót venni, de ezt eddig is tudtuk. Viszont itt szerintem alatta volt a keze. Jesse James esete meg ne legyen már még mindig téma. Vagy legyen, de nem volt elkapás, na
Wyatt
Szerintem ez se, az se...nem volt alatta a keze, ezt egy kameraállásból jól lehetett látni...másik 3-ból mondjuk tényleg nem, de minek annyi kamera, ha nem nézik meg mindet. JJ nél kb pont fordítva volt...ott egy kamera szerint a keze a labda alatt volt, de legalább 3 mutatta, hogy inc. De szerintem...és hangsúlyozom, hogy egyrészt nekem tök mindegy, másrészt nem csak szerintem, de ez is inc volt. És azt is hozzáteszem, nem véletlen, hogy folyamatosan ezekkel a visszanézésekkel foglalkoznak. Az meg hogy megveszitek a bírót vagy nem, engem legkevésbé se érdekel...ha megcsináljuk a TD-t kérdés nélkül, akkor úgyis megadják 😊
És még egy....idén ha jól tudom 3 ilyen vitás eset volt nálatok. Egyszer úgyis eljön az idő, amikor ezt a sors visszaadja a Jetsnek vagy a Steelersnek vagy akárkinek. Majd megbeszéljük akkor is ezt.
Klaci79
Három az valósnak tűnik, a Texans, Steelers, Bills hármasra gondolhatsz. Engem nem zavar majd, ha karcosan a másiké lesz (ha annak adható volt), de remélem, ezen nem múlik majd semmi 😊
Wyatt
Így van....ebben megegyezünk...ha JJ nem ejti el, akkor lehet mi nyerünk és nálunk lenne re-meccs (persze így nem lesz, mert a Jax simán elver minket 😉 )
Isten útjai ugyebár....😊
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Ó te... Szerintem végig alatta volt a keze. Ellenünk mondjuk incomplete lett volna, de mi minden bírót megveszünk, úgyhogy ha a Titans ellenit is, akkor a konfdöntőben is számíthattok csalásra
Wyatt
Persze-persze...😉 Tudjuk hogy működik...vagyis látjuk inkább, tudni nem tudjuk 😀
Klaci79
Jó, csalni fogunk, meg bírót venni, de ezt eddig is tudtuk. Viszont itt szerintem alatta volt a keze. Jesse James esete meg ne legyen már még mindig téma. Vagy legyen, de nem volt elkapás, na
Wyatt
Szerintem ez se, az se...nem volt alatta a keze, ezt egy kameraállásból jól lehetett látni...másik 3-ból mondjuk tényleg nem, de minek annyi kamera, ha nem nézik meg mindet. JJ nél kb pont fordítva volt...ott egy kamera szerint a keze a labda alatt volt, de legalább 3 mutatta, hogy inc. De szerintem...és hangsúlyozom, hogy egyrészt nekem tök mindegy, másrészt nem csak szerintem, de ez is inc volt. És azt is hozzáteszem, nem véletlen, hogy folyamatosan ezekkel a visszanézésekkel foglalkoznak. Az meg hogy megveszitek a bírót vagy nem, engem legkevésbé se érdekel...ha megcsináljuk a TD-t kérdés nélkül, akkor úgyis megadják 😊
És még egy....idén ha jól tudom 3 ilyen vitás eset volt nálatok. Egyszer úgyis eljön az idő, amikor ezt a sors visszaadja a Jetsnek vagy a Steelersnek vagy akárkinek. Majd megbeszéljük akkor is ezt.
Klaci79
Három az valósnak tűnik, a Texans, Steelers, Bills hármasra gondolhatsz. Engem nem zavar majd, ha karcosan a másiké lesz (ha annak adható volt), de remélem, ezen nem múlik majd semmi 😊

több mint 8 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Azért mindig lesznek egyenlőbbek. Meg fazonra igazított szabályok. Hogy miért?:  unitedwithisrael.org/netanyahu-discusses-israels-political-game-play-with-former-nfl-stars/
több mint 8 éve
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 785
...
De komolyra fordívva a szót, az otthoni meccs nem attól előny, hanem, hogy a bevétel a tied. De rohadt mindegy egy meccsen a Bronz is meg verheti a Peccet, ja, nem.
sutianap
BB azert jatszik otthon jobban, mert a bevetel nektek megy? 😊
több mint 8 éve
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
Klaci79

több mint 8 éve
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79
Wyatt
több mint 8 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Egyelőre a Jaxnek nem kell foglalkozni a NE-vel. Csak velünk. Mi meg rendesen felkészülhetünk most belőlük. Legutóbb magunkat vertük meg és nagyon kétlem, hogy segítség nélkül sikerülne ez nekik a jövő héten is. Kérdés az, hogy segítünk e nekik, vagy képesek vagyunk végre a PO-ban is megmutatni, hogy milyen a Killer B's:
BB, LB, AB, MB, CB és Bubu Smith-Schuster 😊
Klaci79
Bubu 😂😂😂

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 8 éve
xtaki
Az a Pecc ellen volt 😀
Klaci79

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 971
Egyetértek Lacival. Az fontos, hogy ne kaszáljuk el magunkat és ha ez így lesz, akkor erős képzelet kell, hogy Bortles győzelemre vezesse a Jagst. Ha pedig igen, akkor nincs mit keresünk a PO-ban, főleg nem a NE ellen. Viszont Bortlest bent kell tartani a zsebben, ez fontos lesz.

Ami viszont más, mint akkor. Ben teljesen más állapotban van. Akkor borzalmas játékot hozott és a gameplan sem volt jó. Én örülök, hogy visszavághatunk, de ezt mondtam is.
több mint 8 éve
Egyelőre a Jaxnek nem kell foglalkozni a NE-vel. Csak velünk. Mi meg rendesen felkészülhetünk most belőlük. Legutóbb magunkat vertük meg és nagyon kétlem, hogy segítség nélkül sikerülne ez nekik a jövő héten is. Kérdés az, hogy segítünk e nekik, vagy képesek vagyunk végre a PO-ban is megmutatni, hogy milyen a Killer B's:
Klaci79
Blake Bortles és Bouye áll ennek elébe.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
 www.kephost.com/images/2018/01/07/jovunk1.png
Sobri Jóska
Ez a srác a hobitka ugye a gyűrű kúrávól ugye?!
kishaszi
Akihez a gyűrű kerül? Ő biza. 😉
Sobri Jóska
Tessék jobban felkészülni az Godotra vár nem Tréfára 😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 919 — #NoStress
Sobri Jóska
kishaszi
Akihez a gyűrű kerül? Ő biza. 😉

több mint 8 éve
Gabi sehogy: bocs, de a Jaxnek ezzel az O-val matek esélye sincs a NE ellen.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Sobri Jóska

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Remeljuk azert jovo heten nem engedik az off line emberek a jags vedoinek.... Hogy ilyen kame hamet veghezvigyenek Ben en. Mert ez a def eleg jo volt es eleg durva amikor el kellett donteni a meccset.
gabistar
Nagyon jó a Jax védelme...úgy ahogy van....viszont több alkalommal is csak szagolták a labdát és az elkapók segítettek nekik droppokkal. Ezt mi nem engedhetjük meg. Plusz gyakorlatilag ha összehasonlítjuk a két csapatot, minden poszton jobb játékosok vannak nálunk (talán a TE-t leszámítva), az O oldalon. A nagy kérdés, hogy a D mit tud Furnette ellen kitalálni, mert minket ott lehet megverni. A többit pedig meg kell csinálni. Bortles egyszerűen...nincs is rá jó szó. Kíváncsi vagyok ha egyszer jön szembe Dupree akkor mi lesz.
Klaci79
Persze, en a qb kidolesere, es a foldre vitelere gondoltam... Hogy azt nem szeretnem bennel latni...
gabistar
Ez meg sajnos benne van. Nem akarta megölni...de ilyen lendületnél, ilyen tömegnél, sajnos ez előfordul. Ettől függetlenül TT-vel se lett volna esélye a Billsnek. Elég csak megnézni mondjuk egy 49erst, hogy milyen QB teljesítménnyel lehet megverni egy ilyen csapatot...hát is sajnos TT-nek ez túl nagy ugrás.
Ben meg alig várja a visszavágót.
Persze már most tudom, hogy sajnos a Jax nyerni fog a HF-en, úgyhogy legalább nekik lesz esélyük Bradyék elleni is....😉
Klaci79
Az hogy ellenunk van eselyuk azt meg ertem. Mert iden megvertek egyszer. De egy ilyen off al hiaba jo a def, ha nem csinalnak ok pontot, akkor nem tudom hogy hogy vernek meg NE t otthon. Minket meglephetnek. Nincs jo kezdo MLB nk. Romlott a futas elleni vedekezesunk. Stb. De azert NE nem arrol hires, hogy csak egy fegyverrel, futassal meg lehet oket verni.

Erre BB mindig felkesziti a csapatot azon a heten. Es akkor Bortles nek kell majd passzolnia. Az meg nehez lesz. Szoval jags vs pit a NE ellen szerintem nekunk lenne tobb eselyunk. Mert nekunk legalabb van offensunk is. Nem csak tuti jo def. De ha netan legyoz minket a jags. Akkor jussanak utana is tovabb. De az tul nagy ugras lenne egy ilyen qb val nekik. Bocsi jags fan ek. Mert nincs balance a csapatban.
több mint 8 éve
Jaguars coach Doug Marrone spent one training camp with Steelers in Latrobe but Chuck Noll cut him
Klaci79
Megvan a motiváció erre a hétre. Már Marronenak. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Jaguars coach Doug Marrone spent one training camp with Steelers in Latrobe but Chuck Noll cut him
Klaci79
A regi szep idok. Biztos orult akkor annak. De mar jo reg volt. Hatha nincs bibis benne. : )
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 919 — #NoStress
Klaci79

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska