NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
A két NFC elődöntőről mi a véleményetek?
steelwolf
Jók lesznek.

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A két NFC elődöntőről mi a véleményetek?
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Nekem tetszene az első körös TE pick, DE:
- a Front Office és főleg Kevin Colbert nem fogja blamálni magát, hogy 20 millát kidobott Ladarius Greenre, aki jó, csak sosem jön ki az agyrázkódásból. (Megoldás lehet, ha visszavonul.)
- Jesse James egyre jobban blokkol és néha a labdát is elkapja, emellett Xavier Grimble és David Johnson is elmegy szódával.

A javaslatom az Alabama Crimson Tide playa O.J. Simpson Howard, aki kiváló elkapó és blokkolni is tud.
Ha szerencsénk van és nincs nagy tigth end need (nem szokott), akkor lecsúszhat hozzánk az első körbe.
 www.youtube.com/watch?v=CgGCLCBwzHU
AlterEgó
Te t akartunk hozni amikor golsont huztuk es valaki kivitte elottunk a kiszemelt heath utodot. Na akkor valtottunk at cb needre. ami fontos is volt. Szoval biztos, hogy ez nem mehet sokaig green nel ennyi penzert nem jatszhat, amikor nagy szukseg volna ra pl most hogy tovabjussunk. Itt a most vagy soha esely. Ritkan adodo. Es nem hiszen hogy jatszani fog tudni. Ennyi agyraszkodas utan, meg mar lehet o sem akarja magat tonkretenni. amit mindenki megertene. Szoval jogos szerintem a korai koros te es green project leepitese. Vagy legalabbis vesz tartalelkra kapcsolasa.
gabistar
Egy olyan játékost, amelynek ippeg a blokkolás volt a gyengéje akartunk volna? Dehogy.....szépen és gyönyörűen ment a ködösítés Maxx körül és a Ravens megette ezt és feltrade-elt, mert azt hitte visszük.....nem, világosan megmondta a staff, hogy cb-t akartunk és ráadásul Golsont. Hogy ez utóbbi igaz-e és esetleg másról is gondolkodtunk volna, ha bent marad (mármint CB-ben) azt nyilván soha nem tudjuk meg...

Én sem zárnám ki egyébként a TE draftot 1-2 körben. Egyetértek Soldival viszont abban, hogy no2 WR-re szükség lesz/van, ez nem kérdés, mert jelenleg ez nincs, bármennyire is jó, hogy Rogers, Ayers és Hamilton is hozzátesz, de ez kifejezetten a 3. WR-ek erénye....ha van ugyanis egy magabiztos 2. WR, akkor elég egy JJ/Grimble páros is még simán azokra a check down passzokra......a világon nem lenne ugyanis olyan D, amely egy két oldalon tökéletes routokat futó WR és egy Bell mellett mondjuk még megfog egy-egy slot WR-t (Rogers, Ayers), vagy egy vertikális játékot (Bryant, DHB)......

Ettől még egyébként "ordít", hogy első körben OLB az ami kell, ez nem lehet vitás és ez akkor is így van, ha Harrison még egy idényt tol. Látjuk, hogy mi van, ha az OLB pozíciókban két "állat" van....és ellenkezőben is láttuk, hogy mi van akkor, ha nincs.....ég és föld a Dupree/Harrison párossal.....még Heyward kiesése mellett is...
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Ujjabb forras szerint... Joey Porter expected be coaching Sunday for Steelers
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ltrpvxlte6kru57yhooc
Joey Porter will be coaching Sunday for Steelers
Pittsburgh Steelers assistant Joey Porter will be back on the sideline this weekend after authorities drop two of the four charges we was facing stemming from his arrest on Sunday.

DA drops charges that Steelers' Joey Porter assaulted cop, bar doorman
 www.wtae.com/article/das-office-moving-forward-with-charges-against-steelers-assistant-coach-joey-porter/8592141

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Ma az kerületi ügyészségen megnézték a videót és már most feltehető, hogy több vádpont sem fogja megállni a helyét.
polamalu
Minden komolyabb vadat, kiveve ketto kevesbe komolyat ejtettek joey porter ellen. Ami meg igy es meghatarozo, de azt is irtak, hogy talan mehet kc be, de ez csak ilyen ha volt...
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F0108%2Fr169475_1296x729_16-9.jpg
Assault charges against Porter to be dropped
All but the two least serious charges will be dropped against Steelers assistant coach Joey Porter, stemming from an alleged altercation outside a bar hours after the game Sunday.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
- a Front Office és főleg Kevin Colbert nem fogja blamálni magát, hogy 20 millát kidobott Ladarius Greenre, aki jó, csak sosem jön ki az agyrázkódásból. (Megoldás lehet, ha visszavonul.)
- Jesse James egyre jobban blokkol és néha a labdát is elkapja, emellett Xavier Grimble és David Johnson is elmegy szódával.

A javaslatom az Alabama Crimson Tide playa O.J. Simpson Howard, aki kiváló elkapó és blokkolni is tud.
Ha szerencsénk van és nincs nagy tigth end need (nem szokott), akkor lecsúszhat hozzánk az első körbe.
AlterEgó
Te t akartunk hozni amikor golsont huztuk es valaki kivitte elottunk a kiszemelt heath utodot. Na akkor valtottunk at cb needre. ami fontos is volt. Szoval biztos, hogy ez nem mehet sokaig green nel ennyi penzert nem jatszhat, amikor nagy szukseg volna ra pl most hogy tovabjussunk. Itt a most vagy soha esely. Ritkan adodo. Es nem hiszen hogy jatszani fog tudni. Ennyi agyraszkodas utan, meg mar lehet o sem akarja magat tonkretenni. amit mindenki megertene. Szoval jogos szerintem a korai koros te es green project leepitese. Vagy legalabbis vesz tartalelkra kapcsolasa.
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 564 — kheanton@gmail.com
Nah azért ma is hallottam okosat Ben játéka 70%ban pocsék 30% ban elit.😊 Ülj le egyes😊 Menj inkább vissza kérlek a holló topicba a rebuildről picsogni köszi.
több mint 7 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 7 éve
gedam 5 914
Az már kicsit más, nem? Plusz az utolsó: 197y 13/18 2TD / 2INT.

Azt azért láthatjuk hogy nem Ben húzza a csapatot. Nekem itt valami nem stimmel.
Jan
Nem egészen értem....
Ben a BUF ellen elszórt 3 labdát...volt olyan pillanat amikor veszélyben forgott a győzelem?
A Cin ellen nem volt igazán pontos, de amikor kellett GWD pass Rogers-nek TD, majd megcsinálta a FD-okat amivel haladtunk a végéig...
A BAL ellen GWD, nem is akármilyen, amikor kellett a 4. negyedben tökéletes játék.
A Mia ellen ameddig érdekes volt a meccs, tökéletes játék. Aztán persze belehibázott, de nem kellett megrázni, hogy mit csinálsz te nagy mamlasz, még elveszítjük a meccset.

Valami nem stimmel? Micsoda? Draftoljuk Mitch Trubisky-t? Vagy mit szeretnél, mert az hogy időről időre felmerül, hogy milyen gyenge Ben és nem igazán értem, hogy mit szeretnél megoldásnak. Mert gondolom nem LJ lenne az...😊
De szívesen olvasnám, hogy miben látnád az előrelépés lehetőségét.
Klaci79
Az nem stimmel, hogy decemberben jött egy nagy formahanyatlás, aminek semmi látható vagy ismert oka nincs. Miközben eddig az volt a normál menetrend, hogy a végére élesedett be a csapat, Bennel együtt.

A PO meccsen is fura volt nekem, két rövid/közepes passzból, elkapás után AB hozott 100+ y-ot, utána az egész meccsen Ben passzolt 80y-ot, három negyed alatt. A játékhívás 18 passz, 31 futás. Nem tudom hogy ez teljesen szándékos, csak altatás, vagy kényszerű dolog volt.

Megfejtést természetesen nem tudok, két dologra tudok gondolni; az egyik hogy van valami olyan sérülés amivel tud játszani, de nem publikus. A másik, hogy korábban a menekülős passzoknál mindig ott volt az atombiztos rövid célpont (Miller), amilyen most nincs, és ezért kénytelen rizikósabb dobásokat megpróbálni. QB draft természetesen csak akkor kell ha Jones elmegy, az ő pótlására.

Amíg nyer a csapat, addig ez teljesen érdektelen is. De most olyan meccs jön, ahol nem nagyon fog beleférni egy int a saját 30-on. Legalábbis az előjelek azt mutatják, hogy itt csak hibátlan játékkal tudunk nyerni.
Jan
Ezt nem tudja senki. Én nem gyanakszom újabb sérülésre. Amikor lehet és kell megdobja a hosszúakat is. Szerintem most nem kellett. Egyrészt nagyon ment a futás, másrészt csak felesleges kockázat és inkább az időt kellett húzni.
De Millerben igazad van. Green egyre inkább úgy tűnik egy hatalmas melléfogás. Nem tudom van e a szerződésében valami amivel jól jöhetünk ki. De újabb edzést hagyott ki, újabb meccset is ki fog (ez egyre biztosabb) egy agyrázkódás miatt. 4!!! meccs + amit a sérülése miatt kihagyott. Kib@szottúl idegesítő, hogy veszünk egy palit, aki képtelen folymatosan játszani és egy vagyonba kerül. Így lassan jöhet is az a TE draft, még ha JJ egészen biztató is.

Reméljük Ben olyan éles lesz, mint a Cin ellen vagy a Bal ellen a 4. negyedben.

| LGreen | , Chickillo, Mathews nem edzett, Dupree, Toussaint limitált, Ben, Golden, Tuitt, SDavis, VWilliams teljes edzésen
Klaci79
nagyon szélsőséges a játéka. ellenünk is, ha mincs a 4. negyedes csodajátéka, inkább pocsékra értékelnénk a produkcióját. pocsék a meccsek 70%-ban, elit 30%-ban és a két véglet között semmi. sztem ha limitálni tudja vki bell-t, ami kérdés, hogy lehet-é, az könnyen nyerhet.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221

Azt azért láthatjuk hogy nem Ben húzza a csapatot. Nekem itt valami nem stimmel.
Jan
Nem egészen értem....
Ben a BUF ellen elszórt 3 labdát...volt olyan pillanat amikor veszélyben forgott a győzelem?
A Cin ellen nem volt igazán pontos, de amikor kellett GWD pass Rogers-nek TD, majd megcsinálta a FD-okat amivel haladtunk a végéig...
A BAL ellen GWD, nem is akármilyen, amikor kellett a 4. negyedben tökéletes játék.
A Mia ellen ameddig érdekes volt a meccs, tökéletes játék. Aztán persze belehibázott, de nem kellett megrázni, hogy mit csinálsz te nagy mamlasz, még elveszítjük a meccset.

Valami nem stimmel? Micsoda? Draftoljuk Mitch Trubisky-t? Vagy mit szeretnél, mert az hogy időről időre felmerül, hogy milyen gyenge Ben és nem igazán értem, hogy mit szeretnél megoldásnak. Mert gondolom nem LJ lenne az...😊
Klaci79
Az nem stimmel, hogy decemberben jött egy nagy formahanyatlás, aminek semmi látható vagy ismert oka nincs. Miközben eddig az volt a normál menetrend, hogy a végére élesedett be a csapat, Bennel együtt.

A PO meccsen is fura volt nekem, két rövid/közepes passzból, elkapás után AB hozott 100+ y-ot, utána az egész meccsen Ben passzolt 80y-ot, három negyed alatt. A játékhívás 18 passz, 31 futás. Nem tudom hogy ez teljesen szándékos, csak altatás, vagy kényszerű dolog volt.

Megfejtést természetesen nem tudok, két dologra tudok gondolni; az egyik hogy van valami olyan sérülés amivel tud játszani, de nem publikus. A másik, hogy korábban a menekülős passzoknál mindig ott volt az atombiztos rövid célpont (Miller), amilyen most nincs, és ezért kénytelen rizikósabb dobásokat megpróbálni. QB draft természetesen csak akkor kell ha Jones elmegy, az ő pótlására.

Amíg nyer a csapat, addig ez teljesen érdektelen is. De most olyan meccs jön, ahol nem nagyon fog beleférni egy int a saját 30-on. Legalábbis az előjelek azt mutatják, hogy itt csak hibátlan játékkal tudunk nyerni.
Jan
Ezt nem tudja senki. Én nem gyanakszom újabb sérülésre. Amikor lehet és kell megdobja a hosszúakat is. Szerintem most nem kellett. Egyrészt nagyon ment a futás, másrészt csak felesleges kockázat és inkább az időt kellett húzni.
De Millerben igazad van. Green egyre inkább úgy tűnik egy hatalmas melléfogás. Nem tudom van e a szerződésében valami amivel jól jöhetünk ki. De újabb edzést hagyott ki, újabb meccset is ki fog (ez egyre biztosabb) egy agyrázkódás miatt. 4!!! meccs + amit a sérülése miatt kihagyott. Kib@szottúl idegesítő, hogy veszünk egy palit, aki képtelen folymatosan játszani és egy vagyonba kerül. Így lassan jöhet is az a TE draft, még ha JJ egészen biztató is.

Reméljük Ben olyan éles lesz, mint a Cin ellen vagy a Bal ellen a 4. negyedben.

| LGreen | , Chickillo, Mathews nem edzett, Dupree, Toussaint limitált, Ben, Golden, Tuitt, SDavis, VWilliams teljes edzésen

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan

Jan
Nem egészen értem....

Klaci79

több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem hiszem, hogy ez sérülés lenne.
Klaci79
Lehet, hogy túl sok utólag bevallott Brady sérüléstől vagyok gyanakvó. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
A Mia ellen ameddig érdekes volt a meccs, tökéletes játék.
Klaci79
Szerintem az első INT nagy baki volt. S tök felesleges. Más kérdés, hogy Harrison helyre hozta.
Könnyen lehetett volna 20-6-ról 20-20, ahogy a Pats ellen is hasonló módon jöttek fel 20-0-ról 20-14-re.
A nagy hármasból idén ő a leggyengébb láncszem. (Valószínűleg majd valamikor tavasszal tudjuk meg, hogy melyik sérülése volt komolyabb a most publikáltnál.) De ennyi is bőven megfelelhet a Chiefs ellen.
tomi-tomi
Nem hiszem, hogy ez sérülés lenne. Big Ben játékában mindig benne volt ez a kockázatkeresés. Futás közben pedig simán ott lehet egy olyan hiba, hogy 10 cenitivel feljebb dobja a lasztit. Sőt, ha AB nem oldalra mozog éppen, hanem egy helyben áll, még így is elkaphatta volna. Közben meg pl AB 2. TD-jénél még Brady vagy Rogers sem dobta pontosabban. Ha a zsebben van ideje pontos...kimozogva már nem annyira mint régen.
több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A Mia ellen ameddig érdekes volt a meccs, tökéletes játék.
Klaci79
Szerintem az első INT nagy baki volt. S tök felesleges. Más kérdés, hogy Harrison helyre hozta.
Könnyen lehetett volna 20-6-ról 20-20, ahogy a Pats ellen is hasonló módon jöttek fel 20-0-ról 20-14-re.
A nagy hármasból idén ő a leggyengébb láncszem. (Valószínűleg majd valamikor tavasszal tudjuk meg, hogy melyik sérülése volt komolyabb a most publikáltnál.) De ennyi is bőven megfelelhet a Chiefs ellen.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Ma az kerületi ügyészségen megnézték a videót és már most feltehető, hogy több vádpont sem fogja megállni a helyét.
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
13 NYG 24 36 66.7 289 8.0 2 1 0 0 .0 0 0
14 @BUF 17 31 54.8 220 7.1 0 3 3 -2 -.7 0 0
15 @CIN 21 36 58.3 286 7.9 1 0 4 -5 -1.3 0 0
16 BAL 24 33 72.7 279 8.5 3 2 1 -1 -1.0 0 0

Vagyis 140 kísérletből 85 elkapás 60,7% 6TD 6 INT 8 futás -8 yard 0 fumble
Klaci79

Jan
Nem egészen értem....

Klaci79
Ződfölöslegesek e dotkomos statok semmit nem ír le a játékról.
Benj mindig Benji - két hülyeség mindig jut egy meccsre.
A hüjeség itt az volt, hogy Rogers 3yardon volt tök patyolattisztán, ahogy hívva volt a play, Ben meg firsdownt akart, rábasztunk.
Szóva Benji idén nem villogott, de nem is csoda - nincs kettes wr- ünk, pláne nincsenek a kis oldalvonali elfutások. Node ezért van Bell. Most a lényeg hogy ne is akarjunk hosszút dobni, szépen le kell gyalulni az órát, én nem félek, hogy Haley nem varázsol zsírúj gameplant. Kicsit peccesbe kéne tolni, s mondjuk Diangeloval kezdeni, a középső Lb zózát megnyekkenteni, a kurva specteamre vigyázni, peters/beryy párost henyagolni.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
18231 USD büntetést fizet Dupree, Morre ütéséért.
több mint 7 éve

Klaci79

Jan
Nem egészen értem....

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ

Klaci79

Jan
Altatunk 😀 Nyugi, majd a Pats ellen egy 5TD 0Int-el előjön, hogy aztán SB MVP legyen
több mint 7 éve

Klaci79

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Az utolsó 8 meccsen 16 pontot engedtünk átlagban és 30 sack-et csináltunk.

Roethlisberger 2016
Home: 70.8% completions, 319.2 Yds, 20 TDs 5 INTs, 116.7 rating
Road: 59.4%, 238.0, 9 TDs, 8 INTs, 78.4 rating
Klaci79
Megnéznéd Ben statjai az utolsó pár meccsen is, mondjuk a Giants meccs óta?
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sztem nagyon egyszerű a kulcs. Ha menni fog a futás, akkor nyerünk. Ha nem, akkor nagyon-nagyon meleg lesz. Attól nem félek, hogy a Chiefs szétfutna minket.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
azt jósolják, hogy 80% fölötti az esély arra, hogy jeges eső lesz, nagy széllel 😀
ami ugye a futójátéknak kedvez, az ő rush D jük 26, a miénk 13. szóval ha úgy fog menni a futójáték mint a delfinek ellen, és a rövid passzok is ülnek, akkor a a mi D-nktől elég lehet egy átlagos meccs is
zzz888
Viszont csak 10 futott TD-t kaptak, ami az 5. legkevesebb az alapszakaszban, ellenben ti nyeltetek 15-öt, ami középmezőny.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...