Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Következő fordulóban:Legyen az első 😊
- Clinch AFC North with win
- Clinch playoff berth with BUF loss
Soldados
több mint 8 éve
Következő fordulóban:- Clinch AFC North with win
- Clinch playoff berth with BUF loss

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Íme pár sor saját magam megnyugtatására, mert a pici szívemet nyomja néhány dolog, amitől meg kell szabadulnom.Két napja ezen gondolkozok és Kishaszi is felhozta a témát.
1. Shazier első évében, talán pre-season környékén amikor láttam játszani felvetettem, hogy lehet az hogy lehajtott fejjel előre szerel ezzel a sebességgel, és ezt hagyják az edzők?
Én amatör szinten fociztam magyarországon, de az első amire tanítanak, hogy ne lehajtott fejjel ütközz, pedig negyed akkora sebesség, és súly sincs itthon, mint az NFL-ben.
Akkor feltettem a kérdést, hogy ezt miért hagyják neki, mert ez bazi kockázatos, főleg azzal a játékkal ahogy Ő játszik. Ezek szerint volt benne valami, sajnos.
Elképesztően jó játékos, kevés játékosnak ekkora élmény nézni a játékát. Viszont ha minden jól alakul, és esetleg még látjuk a pályán, akkor nem tudom elképzelni hogy ugyan ezt a játékot fogja tovább csinálni.
Biztos, hogy a szeme előtt fog lebegni, hogy lehajtott fejjel nem ütközünk. Ennyi idő után pedig nem tudom, hogy tud-e változtatni a megszokott technikán, játékbeli minőségromlás nélkül.
laby
Saci játékában benne van a sérülés. És nem a húzódásra, meg szakadásra gondolok, hanem konkrétan a gerinc sérülésre.
Nem vagyok sem sebész, sem semmi, még diplomám sincs, de azt tudom, hogy ami egyszer sérül az utána könnyebben törik, szakad, stb... Ezzel a játékstílussal pedig borítékolható a következő sérülés és bármennyire kedvelem a játékát utálnám nézni ahogy lebénul.
Igazából nem is tudom szeretném-e látni még a pályán. Illetve szeretném, csak nem mindenáron.
Azt is tudom, hogy bárkivel bármikor megeshet, de azt gondolom, hogy nála sokkal nagyobb az esélye egy végzetes ütközésnek.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 8 éve
Amúgy még egy paraszt jelenetről nem esett szó: amikor az offside miatt visszafújt első GW-FG-nél a bengáli rátartott Boswell lábára. Boszi bele is rúgott, de szerencsére nem sérült meg.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Egyébként, ha már Iloka. Mitchell haverja, és állítja, hogy tisztán játszott, de ha valaki visszanézi az első félidőben azt a playt, amikor Ben a kezébe dobja a labdát szinte, de ő azért nem veszi észre a lasztit, mert ippeg ment ütni egyet Brownon, akkor a TD play kapcsán nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Antonio kiütésére játszott egész mecssen.Gronk nálam kettő lenne, de ez csak játék a számokkal, amíg Goodell (vagy vki más) nem fekteti le, hogy ezért ennyi, amazért meg annyi, addig bármilyen ítélet vitát szülhet/szülni fog.No ez a gondom.....ha egy földön fekvő játékosba valaki play után beleszáll teljes erőből könyökkel, az nekem totálisan más kategória, de elfogadom, hogy így gondolod.
Azzal is egyetértek, hogy a tauntingba még nem sérült bele senki, de kibaszott gusztustalan, pláne egy olyan meccsen, amikor a saját csapattársadat már elvitte a mentő a kórházba.
Még egyszer mondom, nem értek egyet a mérsékléssel, keresem benne a logikát (lehet nincs), és nekem ez jutott eszembe, ami különbség volt a kettő között. Ez olyan mintha európai fociban a piros után elküldöd a bírót a qrva anyjába, biztos többet kapsz, mintha kussba bevonulnál az öltözőbe.
gabokocka
Egyébként Én nem értek egyet azzal, hogy bármi utólagos büntetés visszatartó lenne önmagában. Benne van a szabálykönyvben (állítólag), hogy azonnali kizárással büntethető a szándékos, sisakkal fejre irányuló ütközés. El kell kezdeni használni és pont. Mindig is lesz olyan játékos ugyanis, akinek megéri kiütni az ellenfél legjobb játékosát és utólag egy-egy játékost lehet pótolni következő meccsen, ott viszont vélhetően és várhatóan kevésbé, vagy egyáltalán nem. Én erre tenném rá utána az eltiltás lehetőségét pluszban.
több mint 8 éve
Gronk nálam kettő lenne, de ez csak játék a számokkal, amíg Goodell (vagy vki más) nem fekteti le, hogy ezért ennyi, amazért meg annyi, addig bármilyen ítélet vitát szülhet/szülni fog.Azzal is egyetértek, hogy a tauntingba még nem sérült bele senki, de kibaszott gusztustalan, pláne egy olyan meccsen, amikor a saját csapattársadat már elvitte a mentő a kórházba.
Még egyszer mondom, nem értek egyet a mérsékléssel, keresem benne a logikát (lehet nincs), és nekem ez jutott eszembe, ami különbség volt a kettő között. Ez olyan mintha európai fociban a piros után elküldöd a bírót a qrva anyjába, biztos többet kapsz, mintha kussba bevonulnál az öltözőbe.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Nálam JuJu eltiltása két meccs, Ilokáé egy meccs lett volna, a különbség a taunting, szóval bár nem feltétlenül jogos a mérséklés, a különbség védhető, magyarázható, még ha nincs is megfelelő üzenetértéke és személy szerint nem tartom jónak, hogy Iloka nem kap semmit.Gronk maradjon 1, vagy az 3, vagy 4? Meg akarom érteni a gondolatmeneted..
gabokocka
Egyébként egyetértek Soldival abban, hogy JuJu kapcsán az az egy meccs összességében kijárt, vagyis nem ezért kérdezem.
több mint 8 éve
Hát ez az, a Gronk 1 meccs nem épp azt mutatta, hogy fiúk, ne csináljátok, de az Iloka mérséklés sem. Mondjuk kívánsi lennék ha Dupree így ráugrana Bradyre, ahogy Gronk tette, akkor hány meccset kapna. Valszeg 3 alatt nem úszná meg. 😊A liga meg majd csodálkozik, ha egyszer vki a fekvő Bradybe/Wilsonba/BB-be beletérdel play után... Vagy vmi cserejátékos levadássza Juliót/AB-t/Hopkinst/Gronkot. Az üzenet rossz sajnos, amit ezzel a liga küldött.
Soldados
empty taxi
Mindegy, én nem bánom, hogy JuJu el van tiltva, remélem, tanul belőle.
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
A liga meg majd csodálkozik, ha egyszer vki a fekvő Bradybe/Wilsonba/BB-be beletérdel play után... Vagy vmi cserejátékos levadássza Juliót/AB-t/Hopkinst/Gronkot. Az üzenet rossz sajnos, amit ezzel a liga küldött.
Soldados

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nálam JuJu eltiltása két meccs, Ilokáé egy meccs lett volna, a különbség a taunting, szóval bár nem feltétlenül jogos a mérséklés, a különbség védhető, magyarázható, még ha nincs is megfelelő üzenetértéke és személy szerint nem tartom jónak, hogy Iloka nem kap semmit.A taunting paraszt dolog, de abba még senkinek nem tört el a nyaka. Azért nem jár eltiltás. Mindkettő vadászott football playben, ugyanaz jár érte, csak mondjuk a tauntingért plusz pénzbüntetés JuJu-nak.
gabokocka
Ettől függetlenül JuJu-é jogos, leszarom a másik kettőt, csak megint rossz az üzenet.

több mint 8 éve
Az eltiltás a másik testi épségének veszélyeztetéséért jár, tauntingért nem, azért legfeljebb pénzbüntetést adnak. Ebből az következik, hogy vadászat és vadászat között volt különbség.a ketto kozott a taunting lehet a kulonbseg.JuJu fellebbezését elutasította a liga, így most már biztosan nem játszik a Ravens ellen.Na a liga végül nem a következetesség útját választotta. Iloka eltiltását pénzbüntetésre mérsékelte. Ezek szerint vadászat és vadászat között is van különbség. Gronkot már ide se veszem, aki play után egy fekvő ember gerincére/veséjére ugrott... Ezzel csak az a baj, hogy következetlenség újabb akciókhoz és áldozatokhoz vezet.
Soldados
De hát na, csalnak, mindig csalnak és mindig a csúnya Steelers-nek. 😊
Ettől függetlenül JuJu eltiltása jogos. Hogy ehhez képest nincs arányban Gronké és Ilokáé, az más kérdés, de nekünk ezzel nem érdemes foglalkozni. Számunkra tényleg annyi a lényeg, hogy JuJu megérdemelte.
Soldados
csak biro szemmel...
xtaki
A liga meg majd csodálkozik, ha egyszer vki a fekvő Bradybe/Wilsonba/BB-be beletérdel play után... Vagy vmi cserejátékos levadássza Juliót/AB-t/Hopkinst/Gronkot. Az üzenet rossz sajnos, amit ezzel a liga küldött.

több mint 8 éve
Nálam JuJu eltiltása két meccs, Ilokáé egy meccs lett volna, a különbség a taunting, szóval bár nem feltétlenül jogos a mérséklés, a különbség védhető, magyarázható, még ha nincs is megfelelő üzenetértéke és személy szerint nem tartom jónak, hogy Iloka nem kap semmit.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
a ketto kozott a taunting lehet a kulonbseg.JuJu fellebbezését elutasította a liga, így most már biztosan nem játszik a Ravens ellen.Na a liga végül nem a következetesség útját választotta. Iloka eltiltását pénzbüntetésre mérsékelte. Ezek szerint vadászat és vadászat között is van különbség. Gronkot már ide se veszem, aki play után egy fekvő ember gerincére/veséjére ugrott... Ezzel csak az a baj, hogy következetlenség újabb akciókhoz és áldozatokhoz vezet.
Soldados
Ettől függetlenül JuJu eltiltása jogos. Hogy ehhez képest nincs arányban Gronké és Ilokáé, az más kérdés, de nekünk ezzel nem érdemes foglalkozni. Számunkra tényleg annyi a lényeg, hogy JuJu megérdemelte.
Soldados
csak biro szemmel...
több mint 8 éve
JuJu fellebbezését elutasította a liga, így most már biztosan nem játszik a Ravens ellen.Na a liga végül nem a következetesség útját választotta. Iloka eltiltását pénzbüntetésre mérsékelte. Ezek szerint vadászat és vadászat között is van különbség. Gronkot már ide se veszem, aki play után egy fekvő ember gerincére/veséjére ugrott... Ezzel csak az a baj, hogy következetlenség újabb akciókhoz és áldozatokhoz vezet.
Soldados

több mint 8 éve
JuJu fellebbezését elutasította a liga, így most már biztosan nem játszik a Ravens ellen.

több mint 8 éve
Boswell a hét spec team játékosa az AFC-ben.

több mint 8 éve
Cool, de szerintem az O és az R fel lett cserélve!Igaz. Javítva.
kriSTEELan

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Cool, de szerintem az O és az R fel lett cserélve!Kitől lehet itt egy Shazier SIG-et kérni?Ide írj: bowl.hu/forum/alairasok/keresek
bcsarli
empty taxi
Matthew99
több mint 8 éve
Kitől lehet itt egy Shazier SIG-et kérni?Ide írj: bowl.hu/forum/alairasok/keresek
bcsarli
empty taxi
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Ez spec Bendi. Botit annyira nem köti le. Ha kapus mozdulatokat mutatok a jégen azt megnézi, de nem tud leülni meccset nézni sem. Kicsinek is mondtam, ha az egy napot egyenlővé tesszük 0,00023 másodperccel akkor a gyerek képes akár 1 napig is nyugton ülni.
több mint 8 éve
Mivel mostanában ha adnak minket az éjszaka van úgyis le van véve a hangerő, nem hallom mit beszélnek. Különben a gyerek jön az első harmad végén és csatlakozik 😀 Reggel meg suli. Most is kijött amikor már 17:0 volt oda. Ment át anyja mellé megállt, megdörzsölte a szemét, majd közelebb lépett, még két dörzsölés, rám nézett olyan igazi kérdő tekintettel. Én meg mondtam, jól látsz, menj aludni, mert reggel fáradt leszel. Amikor felkelt anyjához az első kérdés az eredmény volt.Majd amikor eljön az idő, hogy Botiék azt kérdik: Apa! Mit beszél ez hülyeségeket a TV--ben? 😀
polamalu
több mint 8 éve
Mivel mostanában ha adnak minket az éjszaka van úgyis le van véve a hangerő, nem hallom mit beszélnek. Különben a gyerek jön az első harmad végén és csatlakozik 😀 Reggel meg suli. Most is kijött amikor már 17:0 volt oda. Ment át anyja mellé megállt, megdörzsölte a szemét, majd közelebb lépett, még két dörzsölés, rám nézett olyan igazi kérdő tekintettel. Én meg mondtam, jól látsz, menj aludni, mert reggel fáradt leszel. Amikor felkelt anyjához az első kérdés az eredmény volt.
több mint 8 éve
Engem őszintén szólva nem zavar Gyula. Lényegében teljesen ki tudom kapcsolni amiket mond. Annyi az egész, hogy a játékok alatt úgyse beszél, a játékok között meg lefoglalom magam twitter, fb, eredménykövető stb. Észre se veszem a hülyeségeit, max ha nyugodtabban visszanézem a meccset.
több mint 8 éve
Ward: nem ördögtől való gondolat, hogy WR-edző legyen nálunk. Az idei TC-t már végignyomta nálunk segítőként.Gyula kicsit olyan, mint gyermekkorom alámondásos vhs élménye... a halál maga 😊
Ward-JuJu: éppen a TC után mondta, hogy saját magát látja JuJu-ban, aki minden nap fejlődni akar, tökéletes work ethic jellemzi és kiemelte, hogy jól blokkol. És ez így is van, az év elején még dobáltak rá néhány holdingot, de már az sem jellemző, tényleg faszán blokkol. (A mostani túlkapást most hagyjuk)
Dupree: nekem is csalódás, de pont ezen a meccsen nagyon fontos pillanatban csinált sacket. ez mondjuk pozitívum.
tv: én megláttam Gyulát és már mentem is a streamre. 😊
Soldados
több mint 8 éve
Ward: nem ördögtől való gondolat, hogy WR-edző legyen nálunk. Az idei TC-t már végignyomta nálunk segítőként.Ward-JuJu: éppen a TC után mondta, hogy saját magát látja JuJu-ban, aki minden nap fejlődni akar, tökéletes work ethic jellemzi és kiemelte, hogy jól blokkol. És ez így is van, az év elején még dobáltak rá néhány holdingot, de már az sem jellemző, tényleg faszán blokkol. (A mostani túlkapást most hagyjuk)
Dupree: nekem is csalódás, de pont ezen a meccsen nagyon fontos pillanatban csinált sacket. ez mondjuk pozitívum.
tv: én megláttam Gyulát és már mentem is a streamre. 😊