Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Nagy Sándor kargya is hosszú volt meg lapos. Ahhoz hogy békében menjen, ki kellett venni ezt a labdahalász védelmet, meg a spec.teamjüket. Az ezzel keletkezett borzalmat tekinhettük meg tegnap. Kurvaokos playcall volt, végrehajtottuk, megtöröltük a lábunkat és kockázat nélkül hazajöttünk, ez volt a feladat. Jövőhéten az egész NFL legjobb rejtvénye gyön Butznak, a bring me Edelweiss. De Harrison majd elhozza gyökerestül. Kitartás elvtársak, most a szaron rágtuk át magunkat, lehet köpködni!

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Én egyébként ezt mondom, látva a sok negatívumot és azt elfelejtve, hogy a D felnőtt az SB runhoz is. Nem látok olyan védelmet most a 4 csapat közt akik kiemelkedően jobbak lennének. És nem a statisztikai számokra gondolok. Az O-nak kell egy konzisztens magas szintű támadójátékot felmutatni. Sztem most benne volt a tartunk a labdaeladástól üzemmód. Ennyi kellett ezt hoztuk. Lehet, hangsúlyozom érzés, ha több kell az is meglett volna. Izgalmas volt és nem látszott könnyűnek, de valahogy a fene sem tudja. mintha......
Na akkor a jövő héten is fáradtan jövök hétfőn.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azt lehet tudni hogy DWill-el mi van?
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy a Pats ellen tartogatjuk. Ott számítok jó néhány 2 futós felállásra. Már ha egészséges.

több mint 7 éve
Az este legjobb híre: Steelers Injury Update: No Injuries Reported By Tomlin After Win Over Chiefs
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
vajon mi a büdös f@szért nem adjuk Bell kezébe 5 yardnál a labdát....igazi idióta playcalling
Klaci79
oljuk az orat, meg az idegeiket a kedves steelers szurkoloknak. lol. de inkabb a masodik.
több mint 7 éve
 pbs.twimg.com/media/C2Q82GEWQAAYq0u.png:large
Klaci79
a 4 es szam arra utal, hogy a 4 . killer bee t latod eppen a kepen. BOSWELLT.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Elképesztő volt a védelem...mondjuk Brady ellen még ez is kevés lehet, de tökéletesen megmutatták, hogy ha ez a feladat akkor ezt oldják meg. Jövő héten más lesz a meló, úgyhogy bízom benne, hogy még ütősebbek lesznek.
Egyébként végre úgy éreztem, hogy a két OLB-vel komplett a védelem!

Az O# meg.....nagyon jó lenne, de ez a playcalling időnként szörnyű. Főleg a RZ-ban. Illetve teljesen kiszámítható lett a játék. Szerencsére hiába számolgatnak, mert Bell és a fal parádés.
Szóval lehet javulni és kell is...
Klaci79
masodik felidot szornyu volt nezni... szokasos steelers borzalom...

brown elkapasok szama talan egy. de azzal lett vege. nincs td egesz meccsen. killer bee elert pontok szama 0. 4 dik killer b jott fel a terkepre. o altala elert pont 18 pont 6 fg. vegre jj megmutatta miert o az elso szamu te. es tud elkapni.

de bellt is lefogtak a masodik felidoben es nem tudom hirtelen mennyi volt a 3 and out de ugy tunt megint a vegen tobbnyire a meccs a defen mulott hogy talan meg ki is kapunk e. harrison es a holding ha nincs nem tudom mi a meccs kimenetele. tudom jon az hogy oltuk az orat stb. es tettuk is. de azzal megint jobban tudtuk volna olni a masodik felidoben olni az orat, ha van tobb 1st down es a def nincs annyit fennt.

agyondominaltuk a meccset minden statban. de hol maradtak a pontok, mert csak azok szamitanak. Ugy ereztem mint a giants vs green bay meccsen a giants agyon dominalta a green bayt aztan aron rogers visszahozta a meccset kb 2 passzal meg egy hail mary vel. Igy tettek ok is a vegen. De megvan. Es ez tudom, hogy jo def ellen volt. De a killer bee itt egymaga volt a pontokat nezve boswell meg jo hogy b vel kezdodik a neve.

Oruljuk ki magunkat amig lehet, nem tudom mennyiszer nyertunk eddig az uj mostani eraban mondjuk 2000 ota a new england ellen a po ban. Ideje lenne mar megtorni ezt a szerintem nem tul jo stat ot. De ezzel ez keves lesz a patriots otthonaban. ami megint kulon tema hanyszor nyertunk ott. de eloszor oruljunk egy hetig. Mert ez bar nem szep de nagyon dominans steelers win volt. Igazi steelers gyozelem ha soldit kerdezzuk. Bar a stat oldala az nem annyira mert az alapjan vagy 36 18 nak kellene lenni minimum.

Go steelers. Es szep volt fiuk. Nehez gyozelem volt de megoldottak. Es ez miatt le a kalappal elottuk. Se kalcey se hill se a tobbiek nem tudtak ellenunk szarnyalni es igy ez nagyon szep eredmeny a reszunkrol. persze kell tobb td. De ez egy nagy gyozelem volt idegenben.
Valamint megfogni hillt a special teamben es korlatozni a futasat es leutkozni az is hatalmas eredmeny a spec teamtol. Azt hiszem mondtak is hogy kicsit valtoztattunk is rajta, ha jol emlekszem ki van benne. Mondtak hogy van kezdo kvalitasu jatekos is st ben. Az is szep volt.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
BenEdict Pittsburgh Steelers 16
Bár nem szereztünk TD-t, így is végig mi domináltuk a játékot. Gratula az egész csapatnak, különösen a defensenek! 👍👍👍
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 7 éve
Elképesztő volt a védelem...mondjuk Brady ellen még ez is kevés lehet, de tökéletesen megmutatták, hogy ha ez a feladat akkor ezt oldják meg. Jövő héten más lesz a meló, úgyhogy bízom benne, hogy még ütősebbek lesznek.
Egyébként végre úgy éreztem, hogy a két OLB-vel komplett a védelem!

Az O# meg.....nagyon jó lenne, de ez a playcalling időnként szörnyű. Főleg a RZ-ban. Illetve teljesen kiszámítható lett a játék. Szerencsére hiába számolgatnak, mert Bell és a fal parádés.
Szóval lehet javulni és kell is...
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Először is: nyert a jobb csapat.
Másodszor, a védelem továbbra is rendben van. Ezt a meccset megnyerték nekünk.
Harmadszor, az offensive playcalling egy rakás szar volt a RZ-ben. Nálunk van a liga legjobb futója, aki 5 feletti átlaggal futkorászik és nem adjuk neki a labdát a RZ-ban? És mi f.sz értelme volt az első félidő utolsó játékának?
Boswell király. Tiszteletbeli Killer B's tag lett. 😊
Harrison sorozatban 4. PO-meccsén csinált sacket, illetve a mostanival immár a PO-ban is Steelers-rekorder lett 11-gyel (holtversenyben Woodleyval)

Amúgy nekem végig olyan érzésem volt, hogy elég takaréklángon játszottunk, de szerencsére ennyi is elég volt.

A lényeg, hogy összejött az álomdöntő az AFC-ben. Ezt várom 12 éve, ezt vártam idén november óta. Ennek így kellett lennie. 😊

Amíg Bell 5-ös átlaggal fut, addig bárki ellen van esélyünk. Még a Pats ellen is. Még Rókalyukban is. Még az AFC-döntőben is.

STEEL belive! #HereWeGo

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Hát a sok benthagyott pont a végén lehet fájni fog. Már nyugodtan hátradölve kéne ülni. A D nagyon komoly munkát végez megint.
több mint 7 éve
vajon mi a büdös f@szért nem adjuk Bell kezébe 5 yardnál a labdát....igazi idióta playcalling
több mint 7 éve
Ahogy beszéltük a spec. És be is szoptuk a short fieldet. Na Here We Go
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Akármi is lesz a szezon vége, a 6 Super Bowl-győzelemmel egyedüli rekorderek maradunk. 😊
Soldados
Legyen így még 10 évig.
És arra az időszakra kérek egy Pats, 4 Jags, 3 Browns és 2 Bucs sikert. Ebből idén a Patset. 😉

több mint 7 éve
Ez hatalmasa meccs volt....huhh
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Akármi is lesz a szezon vége, a 6 Super Bowl-győzelemmel egyedüli rekorderek maradunk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Jelentem, hazaértem. 😊

több mint 7 éve
Úgy látom a fogadóirodák egységesen a KC -t tartják esélyesnek.
Jan
és a szakértők is ahogy elnéztem
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Úgy látom a fogadóirodák egységesen a KC -t tartják esélyesnek.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Elég feszült vagyok már...jó lett volna ezt 7-kor letudni 😊

Klaci79
Így legalább tuti benne leszünk az 5 legtovább életben lévő csapatban 😊

több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
kompenzacios pick :
Pittsburgh Steelers: 5 (6.)

A Steelers nyert Kelvin Beachum (5M/év) elengedésével, aki borzalmas volt Jacksonville-ben.

volt az ev elejen szo rola, hogy hianyozni fog Beachum, de vegul nem hianyzott, tokeletesen elvoltunk nelkule.
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Elég feszült vagyok már...jó lett volna ezt 7-kor letudni 😊

Amúgy most olvasom (amit már lehetett azért tudni, de ez elég érdekes):

For his career, Alex Smith has a 25.2% conversion rate on 3rd and 6 or more.
Nagyon fontos lehet ez, ilyen körülmények között.
Különösen mert ebben elég gyengék vagyunk mostanában, pedig azt nem lehet mondani, hogy csupa top csapattal játszottunk volna:
In their final 8 games, #Steelers defense allowed 43.6% conversion rate on 3rd & 6 or longer pass plays. 2nd worst in NFL.

Egyébként ha már 3. kísérletek, ebben mindenképpen jobbak vagyunk | a statisztikák szerint | , Ben teljesítménye csak minimálisan változott 2015-höz képest, bár szeretnek azzal jönni, hogy öregszik:
Ben's third down completion rate 2016: 46.6%

Ben's third down completion rate 2015: 47.7%

Egy dolog miatt aggódom igazán, bár nagyon tisztelem a KC-t remek csapat, de igazából a statisztika az ami aggaszt:

Adv, Dallas and KC: Home teams in these NFL playoffs have won all 6 games this postseason and, going back to last postseason, 12 straight.

Kemény csata lesz:
 pbs.twimg.com/media/C2OxaRDUAAAM5GP.jpg:large
Klaci79
Hat ezen statisztikan ne aggodj. Senkit meg nem bantva, de az eddigi meccsek a jelen korulmenyek kozott papirforma gyozelmek voltak ahol a hazai palya ( talan 1 kivetelevel) csak egy kis elony volt, de sokkal jobbak voltak a hazai gardak. Ez itt nem all fenn, de a palya pici elonye az ovek. Igy hogy csak 1 dolgon aggodsz, remelem segitettem egy picit enyyhiteni. 😊 Remelem ez mar PO meccs lesz.
több mint 7 éve
 pbs.twimg.com/media/C2O09WZVIAAKdJM.jpg:large