NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Elég feszült vagyok már...jó lett volna ezt 7-kor letudni 😊

Amúgy most olvasom (amit már lehetett azért tudni, de ez elég érdekes):

For his career, Alex Smith has a 25.2% conversion rate on 3rd and 6 or more.
Nagyon fontos lehet ez, ilyen körülmények között.
Különösen mert ebben elég gyengék vagyunk mostanában, pedig azt nem lehet mondani, hogy csupa top csapattal játszottunk volna:
In their final 8 games, #Steelers defense allowed 43.6% conversion rate on 3rd & 6 or longer pass plays. 2nd worst in NFL.

Egyébként ha már 3. kísérletek, ebben mindenképpen jobbak vagyunk | a statisztikák szerint | , Ben teljesítménye csak minimálisan változott 2015-höz képest, bár szeretnek azzal jönni, hogy öregszik:
Ben's third down completion rate 2016: 46.6%

Ben's third down completion rate 2015: 47.7%

Egy dolog miatt aggódom igazán, bár nagyon tisztelem a KC-t remek csapat, de igazából a statisztika az ami aggaszt:

Adv, Dallas and KC: Home teams in these NFL playoffs have won all 6 games this postseason and, going back to last postseason, 12 straight.

Kemény csata lesz:

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Az, hogy későbbi időpontban rendezik meg a meccset mint az előre tervezett időpont, mennyiben változtja meg a várható időjárási körülményeket? Milyen idő várható este? Kicsit félek a KC-től!! Hideg idő, meleg meccs..
BenEdict
Az időjárás olyan lesz, mint 1-kor lett volna...de attól félnek, hogy az utakat nem tudják megtisztítani az éjszaka várható ónos- és jeges eső után. Mivel arrafelé oda szoktak figyelni arra is, hogy az a néhány 10ezer ember kijusson és parkolni is tudjon. Kicsit furcsa amikor itt egy winter classic-on alig lehet parkolni.
több mint 7 éve
BenEdict Pittsburgh Steelers 16
Az, hogy későbbi időpontban rendezik meg a meccset mint az előre tervezett időpont, mennyiben változtja meg a várható időjárási körülményeket? Milyen idő várható este? Kicsit félek a KC-től!! Hideg idő, meleg meccs..
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
HereWeGo  youtu.be/0qS-TYQkCcc
polamalu
Elsőre összekevertem a zenét, azt hittem sikerült egy Kansas számot alárakni. Aztán megnyugodtam hogy ez Styx. Bazi öreg vagyok 😊
bcsarli
Kikérem magamnak, azt sem tudom merre van az a Kan izé város, ellenben ez a szép stadion... Örökre a retinámba égett. Pont ma reggel mondta a nejem, hogy még hány évet kell várni mire a srácokkal is ki tudunk menni és tényleg élvezik? Megnyugtattam, hogy olyan 4-6 év még tutira kell 😀 Azt nem mondtam, de akkor a Pens meccs is bejátszik, mindenképpen.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
polamalu
Elsőre összekevertem a zenét, azt hittem sikerült egy Kansas számot alárakni. Aztán megnyugodtam hogy ez Styx. Bazi öreg vagyok 😊

több mint 7 éve
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Készülünk:
Steelers will have two scouts in Gillette Stadium tonight.
Klaci79
hat nem tudom hogy mit fognak ellesni. lol. nem sok titkot adtak ki a csapatok. hacsak nem azt, hogy brady, nagyon jo vedelem ellen mint tudjuk ritkan osszezavarhato. De meg igy sem elegge, hogy kikapjon. Hacsak nem a giants ellen jatszik. Es jonnek a csoda elkapasok stb.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Készülünk:
Steelers will have two scouts in Gillette Stadium tonight.
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Ezt az időt Soldi intézte, hogy láthassa élőben a meccset.
kittli
ja! + lehet elővenni az új statokat hogy ki hogyan játszik esti sávban a délután helyett! 😊
yooker
Egy olyan 6-al lejjebb már láthatod 😉
polamalu
na ne! 😊 elég komolyan toljátok!
több mint 7 éve
kittli
ja! + lehet elővenni az új statokat hogy ki hogyan játszik esti sávban a délután helyett! 😊
yooker
Egy olyan 6-al lejjebb már láthatod 😉
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
kittli
több mint 7 éve
valaki aki ért hozzá magyarázza már meg nekem, hogy a két hit között. (mármint Rogers és Floyd) mi a nyomorult különbség......nem, nem azt hozom fel, hogy vannak egyenlőbbek, csak szeretném érteni...mert az egyiknél az volt a mondás (Floyd), hogy mekkora ütés és huhh....Rogers meg simán kapott egy sárga zászlót, play vissza és még jött a bünti is.....

www.steelersdepot.com/2017/01/steelers-wr-eli-rogers-fined-24309-blindside-hit-dolphins-game/
Klemó
en csak azt nem ertem, hogy egy blind side vak oldali utes lehet. De annak a lenyege hogy a jatekos ne lasson teged jonni. De itt az elszenvedo fel felnezett rogers re vagy inkabb oldalra nezett rogersre, majd ugy dontott jobb lesz ha ezt nem latom. Es visszafordult. Es elszenvedte a blind vakon utes. Ami kamu. Mert latta hogy jon. De a blind side az meg talan alja a helyet, de ha latja a jatekos akkor nem lehet ilyet adni vagy igen? Mert a ketto kizarja egymast. lol. ps tomi tomit olvasva megkaptam a valaszt miert lehet a nem blind blind side hit blind side hit. lol.

több mint 7 éve
éjszakai meccset csináltak belőle...hogy rohadjanak meg...
Klaci79
az itteniek meg orulnek a fomusoridos meccsnek hidd el. es sajnos nem erdekli oket , hogy magyarorszagon ez plussz 6 orat jelent sajnos. de az igen, hogy lemehet a csaladi ebed stb, ami kell es este meg nyugodtan kenyelmesen mehet a meccs. vagy pub ban, vagy kc ben. lol.
gabistar
Te Pittsburghben élsz? És csak most mondod? 😮
Pitt
hat nem csak most mondom. de nem szeretem reklamozni. lol.
több mint 7 éve
Egyébként azt miért gondoljuk, hogy jó nekünk egy tipikusan game manager QB ellen versus Ben, hogy szakad a jeges eső, így 20 yardon túl már nincs dobigálás? Értem Én, hogy ott van nekünk Bell, de nézzük már végig, hogy itt a Heinzen hogyan és miként vertük őket.....konkrétan szarrá dobálta Ben a védelmet....Én kifejezetten azt gondolom, hogy az, ha nem lehet hosszút dobni bennünket limitál és jóval kevesebb az esélyünk.
Klemó
Ha jól emlékszem, márpedig eléggé megtapasztaltam. A Heinzen konkrétan ömlött az eső. Majdnem a játékteret alig láttuk a lelátóról. Nem volt száraz ruha rajtunk a meccs végére. És ott is sikerült dobigálni
több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
nos, nem vagyok NFL szakerto, amit en latok belole :
Talan azzal lehetne magyarazni, hogy Rogers hitje helmet to helmet, mig Floyd hitje elobb a vallat erte.
Rogest hitje nyilvan nem blind, mert a vedo meg oda is kapja a fejet a hit elott, tehat legalabb a periferiajaban latta, hogy kozeledik.

de ugye nalam joval okosabb, tapasztaltabb birok ulnek ott a ligaban 😊
xtaki
A vakoldal, akkor is vakoldal marad, ha odapillant a delikvens. A támadó blokkoló jött mindkét esetben a védő gólvonal felől. Ez a blind side block egyik feltétele. A másik teljesült Rogers esetében: fej/nyak területre ment a blokk. Floyd-é meg mellkasra-vállra.
("It is an illegal "blindside" block if the initial force of the contact by a blocker's helmet (including facemask), forearm, or shoulder is to the head or neck area of an opponent when the blocker is moving toward his own endline and approaches his opponent from behind or from the side")
A két feltétel között ÉS kapcsolat van, Rogers-nél megállt mindkettő, Floyd-nál csak az egyik.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
valaki aki ért hozzá magyarázza már meg nekem, hogy a két hit között. (mármint Rogers és Floyd) mi a nyomorult különbség......nem, nem azt hozom fel, hogy vannak egyenlőbbek, csak szeretném érteni...mert az egyiknél az volt a mondás (Floyd), hogy mekkora ütés és huhh....Rogers meg simán kapott egy sárga zászlót, play vissza és még jött a bünti is.....

www.steelersdepot.com/2017/01/steelers-wr-eli-rogers-fined-24309-blindside-hit-dolphins-game/
Klemó
nos, nem vagyok NFL szakerto, amit en latok belole :
Talan azzal lehetne magyarazni, hogy Rogers hitje helmet to helmet, mig Floyd hitje elobb a vallat erte.
Rogest hitje nyilvan nem blind, mert a vedo meg oda is kapja a fejet a hit elott, tehat legalabb a periferiajaban latta, hogy kozeledik.

de ugye nalam joval okosabb, tapasztaltabb birok ulnek ott a ligaban 😊
több mint 7 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 107 — Stairway to 7
Klaci79
az itteniek meg orulnek a fomusoridos meccsnek hidd el. es sajnos nem erdekli oket , hogy magyarorszagon ez plussz 6 orat jelent sajnos. de az igen, hogy lemehet a csaladi ebed stb, ami kell es este meg nyugodtan kenyelmesen mehet a meccs. vagy pub ban, vagy kc ben. lol.
gabistar
Pitt
Inkább csak Neked esett le későn. 😉
kittli
Hogy is mondjam.... nem volt teljesen komolyan veendő a kérdés. 😊

Szerkesztette: Pitt

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Egyébként azt miért gondoljuk, hogy jó nekünk egy tipikusan game manager QB ellen versus Ben, hogy szakad a jeges eső, így 20 yardon túl már nincs dobigálás? Értem Én, hogy ott van nekünk Bell, de nézzük már végig, hogy itt a Heinzen hogyan és miként vertük őket.....konkrétan szarrá dobálta Ben a védelmet....Én kifejezetten azt gondolom, hogy az, ha nem lehet hosszút dobni bennünket limitál és jóval kevesebb az esélyünk.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668

több mint 7 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 279 — Steelers fan
Klaci79
gabistar
Pitt
Inkább csak Neked esett le későn. 😉
több mint 7 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 107 — Stairway to 7
Klaci79
gabistar

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
kittli
Véletlenek márpedig nincsenek. Így éppen hazaérek rá és élőben láthatom. Ennél jobb döntés soha semmikor semmilyen körülmények között nem született az NFL-ben. 😊 Jégviharnak se örültem még ennyire. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
nem mintha ez számítana, de jól néz ki:
 pbs.twimg.com/media/C2GgaHTXAAEaxY7.jpg

The Chiefs rank 30th in red zone offense (45.45%). Steelers rank 4th in red zone defense (45.76%).

Steelers-Chiefs will be first NFL postseason game ever to start at 8 PM ET or later on a Sunday

A KC ellen:
Big Ben has a 118.7 quarterback rating when playing the Chiefs in his career. Big Ben's six career games against the Chiefs he has completed 72.84% of his passes and has thrown 13 TD/ 3 INTs.

Primetime meccseken:
Big Ben is 35-16 in primetime games. Has a 64.82 completion rate and has a TD/INT ratio of 85/42

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79

több mint 7 éve
Nekem tetszene az első körös TE pick, DE:
- a Front Office és főleg Kevin Colbert nem fogja blamálni magát, hogy 20 millát kidobott Ladarius Greenre, aki jó, csak sosem jön ki az agyrázkódásból. (Megoldás lehet, ha visszavonul.)
- Jesse James egyre jobban blokkol és néha a labdát is elkapja, emellett Xavier Grimble és David Johnson is elmegy szódával.

A javaslatom az Alabama Crimson Tide playa O.J. Simpson Howard, aki kiváló elkapó és blokkolni is tud.
Ha szerencsénk van és nincs nagy tigth end need (nem szokott), akkor lecsúszhat hozzánk az első körbe.
 www.youtube.com/watch?v=CgGCLCBwzHU
AlterEgó
Te t akartunk hozni amikor golsont huztuk es valaki kivitte elottunk a kiszemelt heath utodot. Na akkor valtottunk at cb needre. ami fontos is volt. Szoval biztos, hogy ez nem mehet sokaig green nel ennyi penzert nem jatszhat, amikor nagy szukseg volna ra pl most hogy tovabjussunk. Itt a most vagy soha esely. Ritkan adodo. Es nem hiszen hogy jatszani fog tudni. Ennyi agyraszkodas utan, meg mar lehet o sem akarja magat tonkretenni. amit mindenki megertene. Szoval jogos szerintem a korai koros te es green project leepitese. Vagy legalabbis vesz tartalelkra kapcsolasa.
gabistar
Egy olyan játékost, amelynek ippeg a blokkolás volt a gyengéje akartunk volna? Dehogy.....szépen és gyönyörűen ment a ködösítés Maxx körül és a Ravens megette ezt és feltrade-elt, mert azt hitte visszük.....nem, világosan megmondta a staff, hogy cb-t akartunk és ráadásul Golsont. Hogy ez utóbbi igaz-e és esetleg másról is gondolkodtunk volna, ha bent marad (mármint CB-ben) azt nyilván soha nem tudjuk meg...

Én sem zárnám ki egyébként a TE draftot 1-2 körben. Egyetértek Soldival viszont abban, hogy no2 WR-re szükség lesz/van, ez nem kérdés, mert jelenleg ez nincs, bármennyire is jó, hogy Rogers, Ayers és Hamilton is hozzátesz, de ez kifejezetten a 3. WR-ek erénye....ha van ugyanis egy magabiztos 2. WR, akkor elég egy JJ/Grimble páros is még simán azokra a check down passzokra......a világon nem lenne ugyanis olyan D, amely egy két oldalon tökéletes routokat futó WR és egy Bell mellett mondjuk még megfog egy-egy slot WR-t (Rogers, Ayers), vagy egy vertikális játékot (Bryant, DHB)......

Ettől még egyébként "ordít", hogy első körben OLB az ami kell, ez nem lehet vitás és ez akkor is így van, ha Harrison még egy idényt tol. Látjuk, hogy mi van, ha az OLB pozíciókban két "állat" van....és ellenkezőben is láttuk, hogy mi van akkor, ha nincs.....ég és föld a Dupree/Harrison párossal.....még Heyward kiesése mellett is...
Klemó
vagy mi ettuk meg golsonnal eddig lol. persze meg nem tudni. mielott felreertes lenne. de eddig mi jartunk rosszabbul ket ev ir. 😕

de amugy meg nem vagyunk az a frachise aki inkabb 20 millat kolt te posztra ahelyett, hogy a draftrol hoznak valakit olcsobban. Ez nagyon ellent mond a mentalitasunknak, es inkabb kenyszeru megoldas volt. Szoval szerintem a draft utan is ment a kodosites a nep fele, mert golson es cbk voltak bennt es 3. korosnek mondtak. mig a te az pont azon a helyen jott volna. es kellett is te.