NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
az biztos, hogy a puntokat inkább tb-re rúgnám, de nem szabad esélyt adni a KC spec-nek visszahordott TD-re...ha tényleg ilyen szar idő lesz, akkor a hosszú játékok annyira limitáltak lesznek, hogy egy jó kis pontszegény állóháború alakulhat ki...mondjuk Big Ben mostanában nem éppen az idegenbeli meccsek mágusa, bár tény az is, hogy a sok int-ből ugye a visszatéréses Ravens, meg a sima Bills elleni meccsen volt vagy 6, ami azért elrontotta a mérlegét rendesen
több mint 7 éve
azt jósolják, hogy 80% fölötti az esély arra, hogy jeges eső lesz, nagy széllel 😀ami ugye a futójátéknak kedvez, az ő rush D jük 26, a miénk 13. szóval ha úgy fog menni a futójáték mint a delfinek ellen, és a rövid passzok is ülnek, akkor a a mi D-nktől elég lehet egy átlagos meccs is
több mint 7 éve
gabor25
5 144
mondtam en hogy valami nem tiszta ezzel kapcsolatban. Mindig valaki nagyon bizonyitani akar stb. Pl most eroskodhetett a kidobo, a security kent ott levo minden leben ket kanal nem szolgalatban levo rendor meg epp 146 pound es 5'10' magas es nem tudta szegeny megakadalyozni porter szoritasat aki ketszer akkora es ugye sportember. A rendor ellen mar volt tobbszori feljelentes mint irva volt a cikkben hamis tanuzasra uszitas, vetlen emberre fegyver elsutese, ittasan verekedes randalirozas stb.. De Csak osszehoztak ketten ok a nagyok, hogy kiakadjon porter, es jol megszivassa magat. ugyebar ide nem engedlek be kicsit ontorvenyu. Nem ugy megy hogy mindenkinek joga van bemenni.Zavarosodik ez a Porter ügy. Vannak szemtanúk aki szerint pár hangos szó volt csak, a kidobó meg valamiért nem szereti Portert. Állítólag az utolsó látogatásakor megfenyegette. Vagyis rendszeres vendég lehetett ezen a helyen. A rendőrség kiáll a rendőr mellett, hogy szakszerű volt, de ugyanez a rendőr egyszer már került bajba egy "véletlenül" elsülő pisztoly miatt, amikor először felfüggesztették.Teljesen mindegy. Az edzőkre magasabb standard vonatkozik (ahogy Tomlin mondta) és ez így van jól. Imádom Portert, de így nem lehet Steelers edző. Gond nincs, Butler átveszi a helyét a PO hátralévő meccseire, nagy kihívást nem jelent neki, évekig volt LB-coach mielőtt DC lett. A köv. idényre meg jöhet Kevin Greene.
polamalu
Soldados
Es itt erre nagyon ugranak. Nem csak porter. De tudom hogy buta volt. De nekem jol meg szivatasnak tunik. Ugy sem tud semmit csinalni. Es meg ot tartoztatjak le. Miutan a sracnak nem szimpi porter kepe. Ha meg volt valami korabban, miert nem jelentette fel korabban. Erre itt a rendorok ugranak, barmilyen fenyegetesre, nem hogy ilyenre hogy elteszel lab alol. Mar azert lecsuktak volna. Mindegy ez van. Nem kell inni meg unnepelni. Mert ha ismernek, az irigyek ugy is beszivatnak.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
DNP: Bell (NIR), Chickillo (ankle), Green (concussion), Mathews (ankle), Ben (foot), Toussaint (concussion), V.Williams (shoulder)LIMITED: Davis (shoulder), Tuitt (ankle)
FULL: Golden (ankle)
több mint 7 éve
Ezt így nem írtam le, de igenA DAL-től kezdve pl nekünk van a legtöbb sackünk a ligában. 😊....... akkor baj lesz Smith hez nem fogunk tudni odaérni mert egyből szabadulni fog a labdától ahogy szokott.Ezt nem adom. Kovács Sanyi idén 28 zsákot nyelt be, Ben 17-t csak összehasonlításképpen. Az utolsó 8 alapszalasz meccsen(Dallastól kezdve) szereztünk 27 sacket. Vagyis a D nagyon beindult. Itt a folyamatokat érdemes figyelni. Mi például 4X vittük földre, a 12. hét óta (akkor 6x) azonban összesen 4 alkalommal. Nem volt olyan meccs, hogy 2X. Vagyis a fala összeállt és más üzemmódban játszanak. Viszont az ellenszert meg tudjuk, hiszen októberben sikerült. Nem lesz könnyű, de azt mutatják, a számok, hogy meg lehet csinálni.
Razi
polamalu
Soldados
több mint 7 éve
A DAL-től kezdve pl nekünk van a legtöbb sackünk a ligában. 😊....... akkor baj lesz Smith hez nem fogunk tudni odaérni mert egyből szabadulni fog a labdától ahogy szokott.Ezt nem adom. Kovács Sanyi idén 28 zsákot nyelt be, Ben 17-t csak összehasonlításképpen. Az utolsó 8 alapszalasz meccsen(Dallastól kezdve) szereztünk 27 sacket. Vagyis a D nagyon beindult. Itt a folyamatokat érdemes figyelni. Mi például 4X vittük földre, a 12. hét óta (akkor 6x) azonban összesen 4 alkalommal. Nem volt olyan meccs, hogy 2X. Vagyis a fala összeállt és más üzemmódban játszanak. Viszont az ellenszert meg tudjuk, hiszen októberben sikerült. Nem lesz könnyű, de azt mutatják, a számok, hogy meg lehet csinálni.
Razi
polamalu
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
....... akkor baj lesz Smith hez nem fogunk tudni odaérni mert egyből szabadulni fog a labdától ahogy szokott.Ezt nem adom. Kovács Sanyi idén 28 zsákot nyelt be, Ben 17-t csak összehasonlításképpen. Az utolsó 8 alapszalasz meccsen(Dallastól kezdve) szereztünk 27 sacket. Vagyis a D nagyon beindult. Itt a folyamatokat érdemes figyelni. Mi például 4X vittük földre, a 12. hét óta (akkor 6x) azonban összesen 4 alkalommal. Nem volt olyan meccs, hogy 2X. Vagyis a fala összeállt és más üzemmódban játszanak. Viszont az ellenszert meg tudjuk, hiszen októberben sikerült. Nem lesz könnyű, de azt mutatják, a számok, hogy meg lehet csinálni.
Razi
Szerkesztette: polamalu
több mint 7 éve
Sebaj, remélhetőleg lesz főcsopdöntő és azt ígérem, veletek nézem. 😉Téged is sajnállak...de hogy most elmarad az adok-kapok...(még jó, hogy közös meccsnézés)...múltkor is néhány hülye felb@szta volna az agyamInkább engem sajnálj! 😊 :pMár előre sajnálom az eredménykövetőt 😀 😉De legalább azt néztem egy ideig. :p Meg gép előtt ülve ment a game center és a fontosabb játékok megtekintése, miután felkerütek nfl.com-ra. 😊 Most ez nem így lesz, épp egy kisbuszban fogok hazafele zötykölődni. :/Amúgy rég voltam ilyen ideges. Nem tudom, hány év után, de nem látom majd a meccsünket élőben. :/ És pont egy PO-meccset... Áááá, nagyon idegesítő... És pont amikor újra SB-runt érzek reálisnak.Az utolsó meccs, amikor nem nézted élőben az a Browns elleni meccs volt 0-14-es állásnál. Onnan 27-7 lett....akkor mit izgulsz? 😉
Talán sikerül összehoznom, hogy ne tudjam meg az eredményt és amint vasárnap éjfél körül hazaérek, berakjam felvételről.
Soldados
Klaci79
Soldados
Klaci79
Soldados
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Téged is sajnállak...de hogy most elmarad az adok-kapok...(még jó, hogy közös meccsnézés)...múltkor is néhány hülye felb@szta volna az agyamInkább engem sajnálj! 😊 :pMár előre sajnálom az eredménykövetőt 😀 😉De legalább azt néztem egy ideig. :p Meg gép előtt ülve ment a game center és a fontosabb játékok megtekintése, miután felkerütek nfl.com-ra. 😊 Most ez nem így lesz, épp egy kisbuszban fogok hazafele zötykölődni. :/Amúgy rég voltam ilyen ideges. Nem tudom, hány év után, de nem látom majd a meccsünket élőben. :/ És pont egy PO-meccset... Áááá, nagyon idegesítő... És pont amikor újra SB-runt érzek reálisnak.Az utolsó meccs, amikor nem nézted élőben az a Browns elleni meccs volt 0-14-es állásnál. Onnan 27-7 lett....akkor mit izgulsz? 😉
Talán sikerül összehoznom, hogy ne tudjam meg az eredményt és amint vasárnap éjfél körül hazaérek, berakjam felvételről.
Soldados
Klaci79
Soldados
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
Inkább engem sajnálj! 😊 :pMár előre sajnálom az eredménykövetőt 😀 😉De legalább azt néztem egy ideig. :p Meg gép előtt ülve ment a game center és a fontosabb játékok megtekintése, miután felkerütek nfl.com-ra. 😊 Most ez nem így lesz, épp egy kisbuszban fogok hazafele zötykölődni. :/Amúgy rég voltam ilyen ideges. Nem tudom, hány év után, de nem látom majd a meccsünket élőben. :/ És pont egy PO-meccset... Áááá, nagyon idegesítő... És pont amikor újra SB-runt érzek reálisnak.Az utolsó meccs, amikor nem nézted élőben az a Browns elleni meccs volt 0-14-es állásnál. Onnan 27-7 lett....akkor mit izgulsz? 😉
Soldados
Klaci79
Soldados
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Már előre sajnálom az eredménykövetőt 😀 😉De legalább azt néztem egy ideig. :p Meg gép előtt ülve ment a game center és a fontosabb játékok megtekintése, miután felkerütek nfl.com-ra. 😊 Most ez nem így lesz, épp egy kisbuszban fogok hazafele zötykölődni. :/Amúgy rég voltam ilyen ideges. Nem tudom, hány év után, de nem látom majd a meccsünket élőben. :/ És pont egy PO-meccset... Áááá, nagyon idegesítő... És pont amikor újra SB-runt érzek reálisnak.Az utolsó meccs, amikor nem nézted élőben az a Browns elleni meccs volt 0-14-es állásnál. Onnan 27-7 lett....akkor mit izgulsz? 😉
Soldados
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
De legalább azt néztem egy ideig. :p Meg gép előtt ülve ment a game center és a fontosabb játékok megtekintése, miután felkerütek nfl.com-ra. 😊 Most ez nem így lesz, épp egy kisbuszban fogok hazafele zötykölődni. :/Amúgy rég voltam ilyen ideges. Nem tudom, hány év után, de nem látom majd a meccsünket élőben. :/ És pont egy PO-meccset... Áááá, nagyon idegesítő... És pont amikor újra SB-runt érzek reálisnak.Az utolsó meccs, amikor nem nézted élőben az a Browns elleni meccs volt 0-14-es állásnál. Onnan 27-7 lett....akkor mit izgulsz? 😉
Soldados
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Amúgy rég voltam ilyen ideges. Nem tudom, hány év után, de nem látom majd a meccsünket élőben. :/ És pont egy PO-meccset... Áááá, nagyon idegesítő... És pont amikor újra SB-runt érzek reálisnak.Az utolsó meccs, amikor nem nézted élőben az a Browns elleni meccs volt 0-14-es állásnál. Onnan 27-7 lett....akkor mit izgulsz? 😉
Soldados
több mint 7 éve
Zavarosodik ez a Porter ügy. Vannak szemtanúk aki szerint pár hangos szó volt csak, a kidobó meg valamiért nem szereti Portert. Állítólag az utolsó látogatásakor megfenyegette. Vagyis rendszeres vendég lehetett ezen a helyen. A rendőrség kiáll a rendőr mellett, hogy szakszerű volt, de ugyanez a rendőr egyszer már került bajba egy "véletlenül" elsülő pisztoly miatt, amikor először felfüggesztették.Teljesen mindegy. Az edzőkre magasabb standard vonatkozik (ahogy Tomlin mondta) és ez így van jól. Imádom Portert, de így nem lehet Steelers edző. Gond nincs, Butler átveszi a helyét a PO hátralévő meccseire, nagy kihívást nem jelent neki, évekig volt LB-coach mielőtt DC lett. A köv. idényre meg jöhet Kevin Greene.
polamalu
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Zavarosodik ez a Porter ügy. Vannak szemtanúk aki szerint pár hangos szó volt csak, a kidobó meg valamiért nem szereti Portert. Állítólag az utolsó látogatásakor megfenyegette. Vagyis rendszeres vendég lehetett ezen a helyen. A rendőrség kiáll a rendőr mellett, hogy szakszerű volt, de ugyanez a rendőr egyszer már került bajba egy "véletlenül" elsülő pisztoly miatt, amikor először felfüggesztették.
több mint 7 éve
Ez egy érdekes draft lesz, ha csak szigorúan azt nézem hogy hol van need, akkor egyértelműen OLB. De az már biztos hogy megint 1/24 után húzunk, lehet hogy 1 körös OLB prospect már nem lesz benn akkor. Megbízható elkapó TE pillanatnyilag nincs, szvsz az fontosabb lenne mint mégegy WR, ILB még esetleg, ha valami nagy tehetség lecsúszik.Matt Miller tweetelte a minap, hogy a jelenlegi prospect rangsorában 8 edge rusher van a top22-ben. Szal bazi erős a class, szvsz innentől fogva Colbertéken múlik, hogy aki bent maradt, az szimpatikus-e.
Nem tudom kinek hogy jár le a szerződése, de még azt sem tartom kizártnak, hogy ha nem lesz bent 1 körös LB prospect, akkor BPA.
Jan
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
És Tomlin nyilatkozta Green-ről, hogy még kedden is az agyrázkódás protokoll alatt volt....sora így nem megyünk vele sajnos. Nyilván ezt persze előre nem lehetett tudni, nem tudom egy-egy agyrázkódás miatt mennyit hagyott ki SD-ben. Ráadásul ha ennyire nem bírja a szervezete, akkor hamar szögre akasztja a csukát, gondolom.
több mint 7 éve
Ha Harrison vállal még egy évet és Timmons hosszabbít, akkor aztán semmi nem ment meg minket a BPA-tól. Ráadásul egyik se hiszem, hogy veszedelmes összeg lenne.Ez egy érdekes draft lesz, ha csak szigorúan azt nézem hogy hol van need, akkor egyértelműen OLB. De az már biztos hogy megint 1/24 után húzunk, lehet hogy 1 körös OLB prospect már nem lesz benn akkor. Megbízható elkapó TE pillanatnyilag nincs, szvsz az fontosabb lenne mint mégegy WR, ILB még esetleg, ha valami nagy tehetség lecsúszik.A TE én se gondolnám, egy év után nem fogunk letenni Greenről. 1 évet még sztem várunk, hogy mi lesz ezen a poszton, hogy fejlődik James, Green 2. évében is többet lesz-e partvonalon, mint pályán.20 milliós TE után első körös TE? Ugye ez csak vicc😊James nem egy labdazsonglőr, volt pár drop fontos szituban. Greennek meg állandóan valami baja van. Hiába volt 20 milla, nem oldotta meg a posztot. Kell egy jó elkapó TE.
Razi
Jan
Soldados
Nem tudom kinek hogy jár le a szerződése, de még azt sem tartom kizártnak, hogy ha nem lesz bent 1 körös LB prospect, akkor BPA.
Jan
A TE gazdasági okok miatt nem lesz, egyszerűen 20 milláról nem fognak lemondani egy év után.
több mint 7 éve
Ez egy érdekes draft lesz, ha csak szigorúan azt nézem hogy hol van need, akkor egyértelműen OLB. De az már biztos hogy megint 1/24 után húzunk, lehet hogy 1 körös OLB prospect már nem lesz benn akkor. Megbízható elkapó TE pillanatnyilag nincs, szvsz az fontosabb lenne mint mégegy WR, ILB még esetleg, ha valami nagy tehetség lecsúszik.A TE én se gondolnám, egy év után nem fogunk letenni Greenről. 1 évet még sztem várunk, hogy mi lesz ezen a poszton, hogy fejlődik James, Green 2. évében is többet lesz-e partvonalon, mint pályán.20 milliós TE után első körös TE? Ugye ez csak vicc😊James nem egy labdazsonglőr, volt pár drop fontos szituban. Greennek meg állandóan valami baja van. Hiába volt 20 milla, nem oldotta meg a posztot. Kell egy jó elkapó TE.
Razi
Jan
Soldados
több mint 7 éve
A TE én se gondolnám, egy év után nem fogunk letenni Greenről. 1 évet még sztem várunk, hogy mi lesz ezen a poszton, hogy fejlődik James, Green 2. évében is többet lesz-e partvonalon, mint pályán.20 milliós TE után első körös TE? Ugye ez csak vicc😊James nem egy labdazsonglőr, volt pár drop fontos szituban. Greennek meg állandóan valami baja van. Hiába volt 20 milla, nem oldotta meg a posztot. Kell egy jó elkapó TE.
Razi
Jan
több mint 7 éve
20 milliós TE után első körös TE? Ugye ez csak vicc😊James nem egy labdazsonglőr, volt pár drop fontos szituban. Greennek meg állandóan valami baja van. Hiába volt 20 milla, nem oldotta meg a posztot. Kell egy jó elkapó TE.
Razi
több mint 7 éve
Amúgy rég voltam ilyen ideges. Nem tudom, hány év után, de nem látom majd a meccsünket élőben. :/ És pont egy PO-meccset... Áááá, nagyon idegesítő... És pont amikor újra SB-runt érzek reálisnak.Talán sikerül összehoznom, hogy ne tudjam meg az eredményt és amint vasárnap éjfél körül hazaérek, berakjam felvételről.
több mint 7 éve
és persze idehozol az egyetemről valakit és ő lesz wr2Nyilván nem kezdőként vágna neki a szezonnak a rookie. Az ideális esetben Bryant lenne, de ha seggfej, akkor bárki más és remélhetőleg az idény során felnőne a rookie, hogy az alapszakasz vége felé új dimenziót nyisson, éppen ahogy annó Bryant tette.
vagy nem...hány wr van a rószteren 1-2-3. kör?
1db Coates + Wheaton az IR-en
de én azt mondom meglátjuk...már megint f@szságon sikerül vitázni 5 nappal a KC meccs előtt...
Klaci79
Ha pedig Bryant megtér és végigtolja a szezont, akkor se dőlök a kardomba, hogy 4-5 potens elkapónk lenne és az egész liga ettől rettegne, hogy 8 ember kéne a boxba Bell ellen, de közben duplázni kéne AB-t és Bryantet, de még akkor is ott van Green meg a rookie, meg Rogers, vagy Coates, vagy bárki. 😉 Szóval nekem kifejezetten tetszik a WR-pick. Annyira megvettem ezt az ötletet, hogy most már első körben szeretném. 😊
Szóval ha nincs Bryant, akkor kelleni fog egy korai körös nagy tehetség erre a posztra. Ha meg van Bryant, akkor annyi baj legyen, retteghet az NFL 31 védelme. 😊