NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Ahogy Soldi írtad is, nincs komoly hiiányposzt. Én itt megállnék, mert a WR-t se tartom annak. Azt húzunk, akit akarunk. Vékony posztok viszont vannak és nem bánnám, ha elsősorban a D kapna erősítést. Green és Bryant olyan dimenziókat nyitna jövőre, hogy abba bele se kell nyúlni.
Klaci79
Az OLB-ILB után messze-messze a WR a legvékonyabb posztunk. Coates nem bizonyította, hogy 2. WR. Két éve van itt és megközelítőleg se élvezi a bizalmat. Az ok teljesen lényegtelen, jelenleg nincs 2. WR-ünk.
Soldados
Hosszu ido telt el mire el jutottunk idaig. En is ezt mondtam mar a bal elleni benazasunk ota kb. Ben mondta kell nr 2 wr. Mert nincs. Ha a fonok azt mondja akkor igy is van. A kis cserkeszek meg nem szamitanak. Coates betegen nem szamit. Bryant meg most fuvesen nem szamit de ez van. Igaz.
több mint 7 éve
20 milliós TE után első körös TE? Ugye ez csak vicc😊
Razi
Razi
Nem vicc, csak amennyit jatszik a te azokra irta hogy jo lenne egy ep egeszseges es jo te.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ne beszéljünk úgy a védelemről, mintha minden fasza lenne vele. Nincs olyan poszt benne, ahova ne férne el vagy a mélység vagy az upgrade. OLB, ILB és safety, amit én szeretnék. és mindenek előtt egy Timmons hosszabbítást 😊

A támadó oldalon nekem WR nem hiányzik, egy TE-et viszont el tudnék képzelni az első körben.
Szokol
Ez sem igaz. DL-be megvagyunk, csak mélység kell. LB-corpba valóban kell erősítés mindkét posztra egy-egy ember. A safety poszt full rendben van, évekre megvan a két kezdő, Golden cserének elmegy. CB-poszt szintén évekre rendezve. 2 év alatt hoztunk ide egy rakat embert, nem fogunk többet. Egy igazán bitang OLB-párosra vagyunk az elit D-től, amúgy full rendben van.
Soldados
Igen, de OLB-be is hoztunk egy rakatot, aztán látod.
A DL-ben pedig éppen a kezdővel vagyunk meg...rengeteget számíthatna, ha néha Heyward és Tuitt is tudna pihenni...és akkor is lenne minőség a pályán. Mint ahogy abban sem értünk egyet, hogy Golden bármire is megoldást jelentene...akkor már inkább Dangerfield. De nem zavarna ha lenne egy kis verseny is azért, hogy ki legyen a kezdő.
És igen, bár egy bitang OLB párosra van a D, de ha vasárnap Cockrell nem jön vissza, akkor fogalmam sincs, hogy Shabazz-al mit csinálunk.
Ezt a problémát én a WR-eknél nem érzékelem. Még ha kimondod 40-szer, hogy nincs igazi no2 WR. Ettől még persze jöhet az is, de most elég luxusnak érzem.
Klaci79
Cserére nem áldozol 1-2. kört. Tehát DL kilőve. Versenyhelyzetet pedig ott csinálnak, ahol nem elég jó a minőség. A safety poszton abszolút megfelelő a minőség mindkét poszton, nem kell versenyhelyzet, ráadásul nem egy olyan poszt, ahol rotálás zajlik a meccsen. CB-poszt tele fiatalokkal, jövőre Golson is lesz, akit TC-ben kezdőként gyakoroltattak, tehát bizalom van felé. Ezek mind olyan posztok, hogy legfeljebb mélység kell, az meg ráér 4. körtől.

Stabil 2. WR pedig nincs. Egy stabil 2. WR hoz legalább 800-1000 yardos szezont egy ilyen O-ban. Nekünk nincs ilyen emberünk, Bryantben pedig nem lehet bízni. Mennyiségileg jók vagyunk, de kell még egy tuti biztos célpont AB mellé.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ne beszéljünk úgy a védelemről, mintha minden fasza lenne vele. Nincs olyan poszt benne, ahova ne férne el vagy a mélység vagy az upgrade. OLB, ILB és safety, amit én szeretnék. és mindenek előtt egy Timmons hosszabbítást 😊

A támadó oldalon nekem WR nem hiányzik, egy TE-et viszont el tudnék képzelni az első körben.
Szokol
Ez sem igaz. DL-be megvagyunk, csak mélység kell. LB-corpba valóban kell erősítés mindkét posztra egy-egy ember. A safety poszt full rendben van, évekre megvan a két kezdő, Golden cserének elmegy. CB-poszt szintén évekre rendezve. 2 év alatt hoztunk ide egy rakat embert, nem fogunk többet. Egy igazán bitang OLB-párosra vagyunk az elit D-től, amúgy full rendben van.
Soldados
Igen, de OLB-be is hoztunk egy rakatot, aztán látod.
A DL-ben pedig éppen a kezdővel vagyunk meg...rengeteget számíthatna, ha néha Heyward és Tuitt is tudna pihenni...és akkor is lenne minőség a pályán. Mint ahogy abban sem értünk egyet, hogy Golden bármire is megoldást jelentene...akkor már inkább Dangerfield. De nem zavarna ha lenne egy kis verseny is azért, hogy ki legyen a kezdő.
És igen, bár egy bitang OLB párosra van a D, de ha vasárnap Cockrell nem jön vissza, akkor fogalmam sincs, hogy Shabazz-al mit csinálunk.
Ezt a problémát én a WR-eknél nem érzékelem. Még ha kimondod 40-szer, hogy nincs igazi no2 WR. Ettől még persze jöhet az is, de most elég luxusnak érzem.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Szokol

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Ahogy Soldi írtad is, nincs komoly hiiányposzt. Én itt megállnék, mert a WR-t se tartom annak. Azt húzunk, akit akarunk. Vékony posztok viszont vannak és nem bánnám, ha elsősorban a D kapna erősítést. Green és Bryant olyan dimenziókat nyitna jövőre, hogy abba bele se kell nyúlni.
Klaci79
Az OLB-ILB után messze-messze a WR a legvékonyabb posztunk. Coates nem bizonyította, hogy 2. WR. Két éve van itt és megközelítőleg se élvezi a bizalmat. Az ok teljesen lényegtelen, jelenleg nincs 2. WR-ünk.

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
édesJézus kérlek ha K.Will odahagyja Búfalót, akkor Biccbőrigépre szájjon. Kérlekérlekkérlek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 564 — kheanton@gmail.com
ST lesz a kulcs, amiben sajnos nem remekelünk szintén. Hill -t limitálni kell amennyire csak lehet. Ahogy előttem is elmondták, ha folyamasosan short fieldet kap a D akkor baj lesz Smith hez nem fogunk tudni odaérni mert egyből szabadulni fog a labdától ahogy szokott.
több mint 7 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
Igen, első körös TE-et én két feltétel megléte után húznék:
-Green bejelenti visszavonulását az egészségi állapota miatt
-kibasszák az orvosi stábot.

Mondjuk egyébként készülhetnénk a Chiefs ellen is, a draft boncolgatása helyett 😊
Klaci79
A PO-ban nyakig vagyunk, de valóban már a darftot kell elemezni és osztani kit hova miért. Korai egy kicsit nem?
prérifarkas
Nincs miről beszélni. A Miami ellen tök sima volt a meccs, Porter egy barom, a KC ellen mindenki tudja mire van szükség. Meg akkora arcok vagyunk, hogy a SB már megszokott, a draft izgibb! 😊
Szokol
Oké. Legyen igazad. 😊

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
A KC ellen 100 % kell legalább BB-től, mert ott azért vannak labdavadászok, nem fog beleférni 1-2 eladott labda, aztán az ST n is nagyon sok fog múlni, mert ha folyamatosan jó pozícióból indulnak akkor a D nek hosszú estéje lesz, hiába durván jó a red zone Dnk.
Az O meg szerintem megint sokat fog futni, aztán néha néha passzol BB egyet, Eli/ Ayers/ hamilton több labdát fog kapni
aztán pontban közeli, de játékban meg " simán" nyerünk! 😀
több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Razi
Várjál még Greene-nel, nehogy eltiltsák a játéktól jövőre Valami nincs rendben a sráccal...
több mint 7 éve

Mondjuk egyébként készülhetnénk a Chiefs ellen is, a draft boncolgatása helyett 😊
Klaci79
A PO-ban nyakig vagyunk, de valóban már a darftot kell elemezni és osztani kit hova miért. Korai egy kicsit nem?
prérifarkas
Nincs miről beszélni. A Miami ellen tök sima volt a meccs, Porter egy barom, a KC ellen mindenki tudja mire van szükség. Meg akkora arcok vagyunk, hogy a SB már megszokott, a draft izgibb! 😊
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
prérifarkas
[/quote]terelunk 😊
mintha mar feladtuk volna! 😀
több mint 7 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598

Klaci79

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve

több mint 7 éve
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Coates már azért jött, mert nekünk Bryant 2 kellett...
Tehát ha Bryant nem füvezik, ő a WR2 és nincs kérdés
Coates maradhat a rosteren, mert ha csak fly-t tudna, akkor is ki kell használni az adottságait (igaz Bryant mellett eltűnne teljesen), de meggyőződésem, hogy rajta is lehet alakítani, hiszen látjuk hogy jól használunk nála gyengébb képességű WR-eket is. Rogers vagy Ayers még mindig ott van és őket én is többet használnám (persze ha nem lenne AB szerelem, de miért ne lenne, pont ahogy írod)
Hosszú évek teltek el úgy a Steelers D-ben, hogy egy rookie csak a szerelést vihette. Ez eléggé bevált. Nem hiszem, hogy feltétlen kezdőre van szükség, de OLB-ben bizony kellene valaki akiből 1 év mulva mondjuk kezdő lehet. ILB-ben is, mert ugyan Williams nem rossz, de komoly visszaesés lenne Timmons nélkül és ő is már csak 1-2 év max.

több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben.Klaci79
4. számút? Coats nagyon jó meccseket tolt?
A srác (még, remélem) nem tud route-ot futni, nem tudja elkapni a labdát. Egy dolgot tud, egyenesen futni egy fly-t, és azt néha elkapni. Meggyőződésem, hogy csak azért volt pályán, mert nem volt más mélységi opció.
laby
4. számú a fű miatti rizikó miatt. Nem tudom jobban leírni. Sima No2 lenne, ha bírna magával és nincs a teljesítményében egy év kihagyás.
Coats-al kapcsolatban az a tipikus érzésem van, hogy a Steelers szurkolók egy részének a szar se elég büdös. Amíg egészséges volt kifejezetten jól játszott. Én nem vártam tőle pl ennyit az Auburn évek után. Persze nálunk ha WR ként elismerést akarsz akkor úgy kell játszanod, mint AB, de sajnos rossz hír, hogy ha minden WR úgy tudna route-ot futni, akkor nem emelkedne ezzel az átlag fölé.
Persze egy jó no2 WR kellene, de simán tudnék választani egyet a Rogers-Ayers-Bryant-Coates(egészségesen) négyesből annak függvényében mire van szükségünk a éppen.
És húznék azért az 1-2-3 pickért egy OLB-t, mert semmi mélység (nem tudjuk mi a terv Chickillo-val, marad e az öreg 50 éves koráig?) egy jó cornert, mert Shabazz az egyetlen, az örök ígéret Golson mellett, illetve DE-ben sincs megfelelő pótlás Heyward vagy Tuitt mögött (bár Walton-ban van fantázia) és akkor nem említettem, hogy mi van ha Mitchell vagy Davis nem tud játszani.
Szóval lenne érdekesebb poszt is, mint a WR az első két napon.
De mint említettem a PSU üdvöskéjét Godwin-t megnézném nálunk, de max 3. körért 😊
Klaci79
Én pont, hogy többet vártam tőle amikor ide került. Abszolút nem AB szintet várok el, de a vak is látja, hogy nem tud mást futni csak fly-t.
Nézd meg Rogers-t, jól futja a route-kat, ha nem is elit szinten, de én imádom a játékát, sokkal jobban ki lehetne használni ha nincs AB szerelem, ami persze érthető hogy van.

több mint 7 éve
Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben.Klaci79
A srác (még, remélem) nem tud route-ot futni, nem tudja elkapni a labdát. Egy dolgot tud, egyenesen futni egy fly-t, és azt néha elkapni. Meggyőződésem, hogy csak azért volt pályán, mert nem volt más mélységi opció.
laby
4. számú a fű miatti rizikó miatt. Nem tudom jobban leírni. Sima No2 lenne, ha bírna magával és nincs a teljesítményében egy év kihagyás.
Coats-al kapcsolatban az a tipikus érzésem van, hogy a Steelers szurkolók egy részének a szar se elég büdös. Amíg egészséges volt kifejezetten jól játszott. Én nem vártam tőle pl ennyit az Auburn évek után. Persze nálunk ha WR ként elismerést akarsz akkor úgy kell játszanod, mint AB, de sajnos rossz hír, hogy ha minden WR úgy tudna route-ot futni, akkor nem emelkedne ezzel az átlag fölé.
Persze egy jó no2 WR kellene, de simán tudnék választani egyet a Rogers-Ayers-Bryant-Coates(egészségesen) négyesből annak függvényében mire van szükségünk a éppen.
És húznék azért az 1-2-3 pickért egy OLB-t, mert semmi mélység (nem tudjuk mi a terv Chickillo-val, marad e az öreg 50 éves koráig?) egy jó cornert, mert Shabazz az egyetlen, az örök ígéret Golson mellett, illetve DE-ben sincs megfelelő pótlás Heyward vagy Tuitt mögött (bár Walton-ban van fantázia) és akkor nem említettem, hogy mi van ha Mitchell vagy Davis nem tud játszani.
De mint említettem a PSU üdvöskéjét Godwin-t megnézném nálunk, de max 3. körért 😊
Klaci79
1-2. körben kezdőt akarsz húzni. DL-be nem kell kezdő, safetybe se. WR viszont kell, mert bár megvagyunk mennyiségileg, de egy biztos 2. WR-ünk nincs. Bryant lehetne, de rá nem bíznám a csapat sorsát. WR-en kívül OLB és ILB az a két poszt ahol utódot kell találni Harrison és Timmons mögé. A kérdés, hogy mit látnak Chickillóban és V. Williamsben, illetve az öregek meddig bírják. Mindenhol máshol megvannak a kezdők - papíron évekre.

több mint 7 éve
Alakul a dolog, nem lennék meglepve ha Greene váltaná Portert a balhé után.

www.steelersdepot.com/2017/01/kevin-greene-appears-interested-possibly-coaching-steelers-olbs/
Razi
Amúgy egyből ő ugrott az eszembe lehetséges utódként. 😊 Packersnél már csinálta is ezt. De ráérünk ezzel az idény végén, Butler és Oslavsky megoldja addig ezt.

több mint 7 éve
laby
több mint 7 éve
Alakul a dolog, nem lennék meglepve ha Greene váltaná Portert a balhé után.

www.steelersdepot.com/2017/01/kevin-greene-appears-interested-possibly-coaching-steelers-olbs/
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

több mint 7 éve
Joey Porter placed on leave while Steelers continue to investigate the situation.
Klaci79
“We are continuing to gather information concerning Sunday night's incident involving Joey Porter. We have been and will continue to be in communication with the NFL as is required by the Personal Conduct Policy. Pending further review, Joey Porter has been placed on leave. At this time, we will move forward with our preparations for the Divisional Round playoff game at Kansas City.” (Kevin Colbert)
Megelőzzük, hogy az NFL rúgja ki. Szomorú, de sajnos vége van, mint a botnak... (És hiába a kifogás keresés, hogy a rendőr Dolphins szurkoló vagy nem. Nem kell. Porter idióta, ennyi.)
AlterEgó
igen sajnos. Csak valahogy nem volt tiszta a kep, hogy mi tortent. most sem az. de meg jo hogy mindig van egy nem szolgalatban levo, eltiltott, zsarolos, agressziv rendor a kozelben... manapsag itt nagyon sok ilyen rendori tulkapas van. nem o vele. hanem altalaban. es kivancsi voltam mi volt. szegeny honnan tudta volna hogy az az ember eppen egy rendor. aki mint mindig mindenben bennevan. szolgalaton kivul. agressziv, zsarolos, sot meg puskat is sutott el egy vetlenre. Vagy pedig vert meg embert stb. Nemhiaba nem volt szolgalatban. Mindegy. Rossz lora tett. De arra kivancsi lennek tenyleg megfenyegette e korabban a kidobot... Mert ezen pattant be...

www.dailymail.co.uk/news/article-4104162/Pittsburgh-coach-Joey-Porter-placed-leave-Steelers-s-charged-assaulting-police-officer-bar-doorman-just-hours-playoff-win.html

Szerkesztette: gabor25