NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Gizinéni
522
Joey Porter placed on leave while Steelers continue to investigate the situation.“We are continuing to gather information concerning Sunday night's incident involving Joey Porter. We have been and will continue to be in communication with the NFL as is required by the Personal Conduct Policy. Pending further review, Joey Porter has been placed on leave. At this time, we will move forward with our preparations for the Divisional Round playoff game at Kansas City.” (Kevin Colbert)
Klaci79
Megelőzzük, hogy az NFL rúgja ki. Szomorú, de sajnos vége van, mint a botnak... (És hiába a kifogás keresés, hogy a rendőr Dolphins szurkoló vagy nem. Nem kell. Porter idióta, ennyi.)
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Wr mindig kell. Foleg igy hogy bryant ? Csak ugy mint coates serulese miatt is. A tobbiek meg kulon osztaly. Mint kb en meg az nfl. Szoval van ab es kerdojelek. Bryant szerintem siman kiesik a szitan. Te tudod leginkabb mivel voltal itt milyen konnyen elcsabulnak az egyszeri halandok erre. Na brant meg meg ennel is konnyebben. Nem mehetunk neki egy evnek mint iden. hogy csak ev vegen kezd lenni wr sor. A serulesek kerdojelek miatt. Szoval valszeg lesz wr csak azert hogy legyen barmi van. Es a fiatalok meg vagy bevalnak vagy nem.Én a WR-ben nem vagyok annyira biztos.Nincs kérdőjel nélküli 2. WR-ünk. És mivel megengedhetjük magunknak, én szerintem jönni is fog.
Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben. És akkor ott van Rogers, DHB, Ayers, Hamilton. Különösen Rogers és Ayers az akikből még bármi kihozható. Ayers már első meccsei komoly elkapásokat produkált. Én inkább bennük bíznék, mint egy bizonytalan 1-2-3. körös választásban. Na jó...Godwin-ért a 3. kört se sajnálom, de inkább a 4.-ben jöjjön 😊
Klaci79
Soldados
J harrison 95 % aban volt fent a snapekben. Durva adat. Es az durvab, hogy vudli ota huzunk elso korosoket olb nek es meg mindig ezen szenvedunk hogy kell olb. dupree hala istennek jo lett. nem lett jj 2 akit pedig mint a messiast vartuk. mindenki elso korben. Mi a frasz lett vele? Miert nem valt be nott fel a feladathoz, vagy miert nem tudtuk hogy ez lesz egy elso korosbol ekkora bust?
Cb ert sirtunk imadkoztunk lassan 10 eve, es a sec jobban van menedzselve mint egy elso korosokbol rotalt valogatott olb sor. Siralmas. Az is amikor vegre meglett vudli helyett woods vagy ki is volt aztan megkapta a penzt es jovore koszonte visszavonult. Azota megy ez elso kor olb, jovore olb elso kor. Mi kell ket ev mulva olb mert marha nagy need. De most jo hogy nem lett akkora need az olb mert jh visszajott es 38 evesen o a kezdo. Most meg joey porter stb olb atok sor ul rajtunk. lol.
Mert szeretnem ha visszaternenk a regi bevalt rendszerhez. 3 qb.
Egy veteran, game menedzselo qb is kellene ev vegen, aki le tud vezetni egy meccset ezzel az offense vel.
Es egy 3 szamu feltorekvo tehetseges fiatal aki kesobb lehet 2. szamu stb. Csak hogy, ne mindig landry legyen es mas senki. Tudjuk miert.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Joey Porter placed on leave while Steelers continue to investigate the situation.kiraly, nem tudom mi volt, de egyedul ment szorakozni, vagy mar mindenki bent volt es mondjuk felismertek es direkt nem engedtek be unnepelni? Mert el tudom itt kepzelni a kiskiraly kidobokat dolphins mezben, hogy ok akkor most joey porter nem megy be ide tudjuk hogy nyert wild card gamet de akkor sem lol. csinalunk egy kis penzt vagy mit...
Klaci79
ps egy kicsit utanaolvastam mi tortent. erdekes egybeeses. veletlen. tulbuzgo rendor. szolgalaton kivuli aki megint ott volt.. 2008 ban volt egy ugye ennek a rendornek. kis pletyka ha nem banjatok. Es a cikk rola amit csinalt elvileg ugyanaz aki portert lefogta...Veletlenek...
I call bullish*t.
Not saying Porter wasn’t drunk and "in a mood", but the off-duty copper Paul Abel is the same douchebag who was arrested in 2008 for assault and drunk driving charges (yet still on the payroll). And this is really twisted, the assclown had an emergency protection-from-abuse form filed against him, by his wife, who claimed he pressured her into making false allegations of sexual abuse against the grandparents of her children. The case was dropped after the wife failed to show up in court. How convenient.
Regardless of that conjecture, the asshole in mention did however "hit a 20-year-old man in the back of the head with his gun soon after leaving Town Tavern, a South Side bar, while off duty. The gun then went off, wounding the man in his hand."
The article about all that awful mess is available online via the Pittsburgh Post Gazette July 4, 2008. Check it out.
www.post-gazette.com/local/neighborhoods/2008/07/04/City-police-officer-linked-to-false-charge/stories/200807040120
So yeah, screw that clown. Typical dirty copper, drunk abusive POS. Gives the very few nice cops an oily rep. F*ck that guy.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
coates jatszott amugy, Csak special teamben volt, es dhb is ilyen celpont szokott lenni, de egyetertek.Ennyi kellett most tőle...persze jó lett volna, ha azt a kettőt sem dobja rossz helyre, de minek kockáztass hosszú passzokat, ha egyrészt megy a futás, másrészt 1 negyed után 2 labdabirtoklás (sőt 2 TD) különbséged van. Amúgy sincs olyan igazi mélységi célpontod, mint Bryant vagy Coates lehetne.Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.jah, csak akkor meg nagyobb homaly lesz
Dodó
megvan, hogy milyen passzokat osztott ki most is?
nem volt sikeres hosszu.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
Klaci79
mas: amugy vegre kreativ volt haley es pl nem jj te t tette fel blokkolni futasnal a 4-3 de ket, hanem felhozott egy kulon falembert. Ezt ki is emeltek a meccsen. Nekem nagyon tetszett. Es el is hangzott hogy egy ilyen aprosag, missmatch helyett elonnye valtozott. Hogy nem a csori vekony jj fogta a sack kiraly es tarsai de ket. Ami nem is ment az elso meccsen. Irtam is akkor, hogy a falunknak nem fekudt a 4-3 akkor, de most egy ilyen apro valtoztatas, persze meg tobb akarat eddzes stb, de nagyot forditott a dolgokot.
Csak ugy erdekessegnek jo volt latni vegre.
több mint 7 éve
Én a WR-ben nem vagyok annyira biztos.Nincs kérdőjel nélküli 2. WR-ünk. És mivel megengedhetjük magunknak, én szerintem jönni is fog.
Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben. És akkor ott van Rogers, DHB, Ayers, Hamilton. Különösen Rogers és Ayers az akikből még bármi kihozható. Ayers már első meccsei komoly elkapásokat produkált. Én inkább bennük bíznék, mint egy bizonytalan 1-2-3. körös választásban. Na jó...Godwin-ért a 3. kört se sajnálom, de inkább a 4.-ben jöjjön 😊
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Én a WR-ben nem vagyok annyira biztos.Bryant visszatér, bár nem bízhatunk benne, de mondjuk egy 4. számú WR posztot kiosztanék neki így előzetesen. Coates sérüléséig nagyon jó meccseket tolt, vagy ő vagy Bryant-nek helye lenne a kezdőben. És akkor ott van Rogers, DHB, Ayers, Hamilton. Különösen Rogers és Ayers az akikből még bármi kihozható. Ayers már első meccsei komoly elkapásokat produkált. Én inkább bennük bíznék, mint egy bizonytalan 1-2-3. körös választásban. Na jó...Godwin-ért a 3. kört se sajnálom, de inkább a 4.-ben jöjjön 😊
több mint 7 éve
Elolvastad amit írtam? 😊 Mivel azt írtam, hogy QB-t, DL-t és OT-t 3. körtől lefele, ez nyilván azt jelenti, hogy OLB, ILB, WR hármasból kerül ki az 1-2. kör. Az OLB poszt valóban a legnagyobb need. De azt nem tudjuk Chickillóban mit látnak. Ha marad Harrison, akkor bőven megvagyunk, megvan a 2 kezdő és a 2 csere is. ILB is kellhet, de az sem létszükséglet, simán el tudom képzelni Timmons 1-2-3 éves hosszabbítását, de akkor se dőlök a kardomba, ha Vince Williams kerül kezdőbe. WR kelleni fog, hiába nem olyan rosszak a fiatalok és jön vissza Bryant is, nyilván nem lehet rá alapozni az előzmények ismeretében.Nincs? OLB olyan lyukas hogy csak na. Az oreg nem fog meg egy evet lehuzni es dupree mellett nincs csak egy moats, aki nem kezdo kaliber..3-4. körben jöhet egy csere. Igazándiból nincs egetrengető needünk, bármilyen luxus belefér.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
OLB, ILB, WR, DL, QB, OT hatost mindenképpen húznék. A sorrend tetszőleges, mert nincs teljes homály posztunk, de QB-t, DL-t és OT-t csak 3. körtől lefele.
Soldados
Timmons is lassu mar, de oda akar van potlas.
OLB,QB,WR szerintem. Nyilvan tobbszor kell probalkozni, mire egyszer bejon.
xtaki
Tehát azt gondolom, hogy WR kb tuti és az OLB-ILB kérdésből arra a posztra fog érkezni ember, amelyiket nem oldjuk meg az off-season korábbi részében.
3. körtől pedig jöhet a fentebbi hármasból kimaradó poszt, plusz fontossági sorrendben: DL, QB, OT.
A korai (1-2. kör) QB-t felejtsd el. Ben a franchise QB, nem volt kiemelkedő éve, így volt 95-ös passer ratingje. 29 TD/13 INT. Miről beszélünk? A 3. kör után kell egy csere. Ennyi. Ha mákunk van, 3 év padozás után átveheti a csapatot és contract yearben nyom egy olyan szezont, hogy nem is kell új QB-t keresni.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
xtaki
3 443
Nincs? OLB olyan lyukas hogy csak na. Az oreg nem fog meg egy evet lehuzni es dupree mellett nincs csak egy moats, aki nem kezdo kaliber..3-4. körben jöhet egy csere. Igazándiból nincs egetrengető needünk, bármilyen luxus belefér.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
OLB, ILB, WR, DL, QB, OT hatost mindenképpen húznék. A sorrend tetszőleges, mert nincs teljes homály posztunk, de QB-t, DL-t és OT-t csak 3. körtől lefele.
Soldados
Timmons is lassu mar, de oda akar van potlas.
OLB,QB,WR szerintem. Nyilvan tobbszor kell probalkozni, mire egyszer bejon.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ennyi kellett most tőle...persze jó lett volna, ha azt a kettőt sem dobja rossz helyre, de minek kockáztass hosszú passzokat, ha egyrészt megy a futás, másrészt 1 negyed után 2 labdabirtoklás (sőt 2 TD) különbséged van. Amúgy sincs olyan igazi mélységi célpontod, mint Bryant vagy Coates lehetne.Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.jah, csak akkor meg nagyobb homaly lesz
Dodó
nem volt sikeres hosszu.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
QB-t valszeg kell draftolnunk, mert Jones szerződése lejár és amilyen ínség van most a ligában, szinte biztosan elmegy.Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.jah, csak akkor meg nagyobb homaly lesz
Dodó
nem volt sikeres hosszu.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
Ha jól emlékszem Ben a NYG ellen még jó volt, utána jött egy nagy visszaesés, ami hellyel-közzel még tart. Azért nem sláger téma, mert egyébként nyer a csapat. Hogy mennyire tudatos a passzjáték mellőzése, az ki fog derülni amint valaki limitálni tudja Bellt, és muszáj lesz passzolni. Engem amúgy nem zavar a run heavy offense, sőt szeretem, pláne ha megy is. 😊
több mint 7 éve
.3-4. körben jöhet egy csere. Igazándiból nincs egetrengető needünk, bármilyen luxus belefér.
QB-t kell draftolnunk
xtaki
OLB, ILB, WR, DL, QB, OT hatost mindenképpen húznék. Mivel nincs teljes homály posztunk, így a sorrend annyiban tetszőleges, hogy QB-t, DL-t és OT-t csak 3. körtől lefele.
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
xtaki
3 443
Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.jah, csak akkor meg nagyobb homaly lesz
Dodó
nem volt sikeres hosszu.
QB-t kell draftolnunk
több mint 7 éve
Dodó
253
Szerintem lesz az a narkómennyiség, amivel hétvégén Ben azt is leszarná, ha félig le lenne vágva a lába.
több mint 7 éve
A végén sok üres hely volt, mert eldőlt a meccs.A már a vége volt, de az minden stadionban így van. A dugót elkerülendő sokan elindulnak haza hamarabb. Pedig a rendőrök olyan jól éneklenek a forgalmat irányítva 😀
bcsarli
több mint 7 éve
A végén sok üres hely volt, mert eldőlt a meccs.
több mint 7 éve
Arról van info miétt volt annyi üres hely a stadionban?Nincs üres hely, telt ház van. Csak sokan nem a székeken ülve nézik a meccset, mert sokszor nem is lehet jól látni, felállni meg nem engednek a székednél. Ezért a teraszokra húzódnak az emberek. Tapasztalat, igaz Laci? A kedvenc biztonságink, aki már ki akart dobatni engem 😀
tüsi91
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Arról van info miétt volt annyi üres hely a stadionban?Üres hely? Nincs ilyen információm. Hétfőn vagy kedden már írták, hogy minden jegy eladva.
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Arról van info miétt volt annyi üres hely a stadionban?
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Roethlisberger said he no longer is wearing the boot because it isn't necessary.
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Hat az egy kicsit tulzas lenne. Amit megtudtam az az, hogy a terdeles elott a meccs vege elotti jateknal esett ra wake azt hiszem. Es ha hiszitek ha nem meg is kerdeztek, hogy miert o maradt fennt a palyan, miert nem csereltek mar le, hogy pl ez ne essen meg vele. Amikor tuti nyerunk johet csere qb bent le, hogy vedjuk felesleges kockazattol. De ezt nezzetek el a steelerses tvseknek stb.Big Ben a lábára sérült? Komoly vagy lehet kicsit elterelik a figyelmet, és próbálják elhitetni gondban van.Boka sérülés. Ben szerint nem komoly.
prérifarkas
Gergőke
Erre o, hogy szeret a sracokkal egyutt lenni kuzdeni stb. Tereles. Valamint, mondtak valamit egy esetleges vall serulesrol is, de ben errol nem mondott semmit, sot nem is engedett senkit kerdezni hogy csinalt e mri t.
Azt mondta mindezt addig amig az eddzok, tomlin stb tereles... Szoval egy szurke ilyen torott bokahoz labhoz valo walking boots csizmacskaban erkezett meg. Ezzel kezdodott. Majd alig birt felmaszni az interjukhoz. Beakadt a csizma.
Szoval nem hiszem hogy tereles, nezzetek vissza raesett a srac rendesen a labara (hacsak nem a vallrol). A vall meg az, amikor ilyen melegito koroket probalt csinalni utana tortent. De az joval a meccs korabbi szakaszaban volt.
Szoval a boka az serult tuti. Hogy mennyire, az mas kerdes. itt azt mondtak valoszinusithetoleg o kezd Expected to play on sunday. Ez itt nem tereles, hanem katasztrofa lenne. Landryre kinek kell keszulni? Senkinek. Idegenben siman kikapna aztan annyi. A Vall meg remelem rendben van, lesz mint a boka is.
ps: itt a video a kozvetites alatti videoban ironikusan meg mondjak is, hogy ben furan ment le. Miert o jatszik, amikor mar nyert a meccs. Semmi ertelme. Stb. Es ha ebbol leserul ben az nagy gaz lenne. Miert nem landry jatszik ez fura eddzoi dontes felesleges kockazat.... 😕
több mint 7 éve
Gyurci77
127
A meccs végén a térdelés után nem látszott hogy Ben húzta volna a lábát. De ki tudja. Jobb az elővigyázatosság.
több mint 7 éve
Mit szóltok OBJ kirándulásához, majd mutatott játékához?én pl semmit😊
Valóban nem befolyásolta, az ami azért már a meccs előtt a fejükben motoszkált?
Hol marad az alázat?
prérifarkas
azért profik h az ilyen dolgokat kizárják...valszeg egy sima hétköznap sem más az életük..
max fénykép nem kerül fel azokról a napokról netre ...
a szabadnapján meg mindenki azt csinál amit akar
több mint 7 éve
prérifarkas
598
Mit szóltok OBJ kirándulásához, majd mutatott játékához?Valóban nem befolyásolta, az ami azért már a meccs előtt a fejükben motoszkált?
Hol marad az alázat?
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
prérifarkas
598
Úgy legyen.Big Ben a lábára sérült? Komoly vagy lehet kicsit elterelik a figyelmet, és próbálják elhitetni gondban van.Boka sérülés. Ben szerint nem komoly.
prérifarkas
Gergőke
Harcra Fel Győzni Kell!!