NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 747
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Amúgy SB-tippem: Steelers-Giants, 2. számú tippem: Steelers-Packers. 😊Foglald a helyem..3/4 7-ig dolgozom...utána száguldás, prius, szerelem...hú ez nagyon szar volt, de már bennem az ideg 😊
Megyek, megyek. 😉
Soldados
több mint 7 éve
Amúgy SB-tippem: Steelers-Giants, 2. számú tippem: Steelers-Packers. 😊Megyek, megyek. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Én mindig a kerethez viszonyítom az elvárást. Nálunk jobb kerete senkinek nincs az AFC-ben. Ennek a ellenére a Pats különkategória minden idők legjobb edzője, Belichick miatt. Szóval nekem így jött ki a főcsopdöntő. 😊Jogos, nálam, meg úgy jön ki az elégedettség, hogy az év elején nem vettem volna tutira, hogy ha kiveszem Big Ben-t 4 meccsről és hozzáadom a szokásos egy meccsen nagyon kutya formában van, nos mindezek ellenére 10 pontos favoritként futunk ki a HF gyepére. Ahol egyébként 1 órával ezelőtt az előzetesen vár -7 helyett most -13 van. Délután 1-re a maximum hőmérséklet -8,8 fok lesz.
Soldados
Ez már tényleg PO time 😊
Te meg gyere meccset nézni, majd ott megbeszéljük a többit 😊
több mint 7 éve
Én mindig a kerethez viszonyítom az elvárást. Nálunk jobb kerete senkinek nincs az AFC-ben. Ennek a ellenére a Pats különkategória minden idők legjobb edzője, Belichick miatt. Szóval nekem így jött ki a főcsopdöntő. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Én úgy szoktam nekikezdeni a szezonnak, hogy ne legyen negatív szezon, ha az megvan akkor legyen meg a PO, onnan már bármi lehet. Szerintem a NE után nekünk van a leghosszabb nem negatív szezon sorozatunk, ezt mindenképpen tartani szeretném.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nekem nem voltak és most sincsenek ilyen előzetes elvárásaim. Csak a következő meccs mindig a fontos. Utólag elégedett vagyok a szezonnal, de pont a Miami elleni meccs, ahol majdnem az egész szezonunk tönkrement. Az látható, hogy a csapat fejlődik évről évre és egyre kevesebb a gyenge pont, pedig egy alapos fiatalításon vagyunk túl.
több mint 7 éve
Na akkor asszondja hogy Gameday!!!Én minimum főcsopdöntőt vártam és ha azt nem érjük el, akkor kudarc a szezon számomra. 😊
A szezon előtt 8-8-at tippeltem és csoport második helyet a Hollók mögött, PO nélkül. Mondhatjuk tehát, hogy az előzetes elvárásaimat már túlszárnyalta a csapat. Mégis most azt mondom, hogy ezt a Miamit hazai pályán egyszerűen meg kell verni! Ha ez sikerül és a KC ellen is le tudunk majd tenni egy tisztességes teljesítményt, akkor részemről kerek lesz a szezon!
Szokol
több mint 7 éve
Na akkor asszondja hogy Gameday!!!A szezon előtt 8-8-at tippeltem és csoport második helyet a Hollók mögött, PO nélkül. Mondhatjuk tehát, hogy az előzetes elvárásaimat már túlszárnyalta a csapat. Mégis most azt mondom, hogy ezt a Miamit hazai pályán egyszerűen meg kell verni! Ha ez sikerül és a KC ellen is le tudunk majd tenni egy tisztességes teljesítményt, akkor részemről kerek lesz a szezon!
Szerkesztette: Szokol
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
De jo neked. Nalam az esti meccs alatt -20 fok volt 😀-7 Cfokot várnak kezdésre...most nem fogunk szenvedni a floridai párában, mert itt meleg és eső biztosan nem lesz 😊Ha kiviszem az udvarra a tv-t, olyan mintha ott lennék.
Klaci79
Azért az ilyen időt is szokni kell, bármennyire profi az ember.
kittli
több mint 7 éve
-7 Cfokot várnak kezdésre...most nem fogunk szenvedni a floridai párában, mert itt meleg és eső biztosan nem lesz 😊Ha kiviszem az udvarra a tv-t, olyan mintha ott lennék.
Klaci79
Azért az ilyen időt is szokni kell, bármennyire profi az ember.
több mint 7 éve
no
7 305
Nagy kár, hogy nem ez az Oakland várt ránk a következő körben. Ha még egy Texans is egy gyenge-közepes támadósorral így elintézte.. Nade mindegy, először legyen meg a ma este, utána ráérünk a KC-n agyalni.Hat ok kiestek a 15(?) forduloban a PO-bol, csak itt nem lehet visszalepni, mint a tenisz vb-n, mert "next man up" van. ( csak az igy nez ki)
Dodó
több mint 7 éve
Dodó
253
Nagy kár, hogy nem ez az Oakland várt ránk a következő körben. Ha még egy Texans is egy gyenge-közepes támadósorral így elintézte.. Nade mindegy, először legyen meg a ma este, utána ráérünk a KC-n agyalni.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Ezt érdemes végigolvasni: www.theplayerstribune.com/cam-heyward-message-to-steeler-nation/ Heyward üzenete a Steeler Nation-nekÉs még egy ugyanott: www.theplayerstribune.com/ed-reed-hines-ward-ravens-steelers-rivalry-afc-north/
polamalu
Hines és Ed Reed az AFC North football-ról.
Hines:
Oh, yeah. We treated Steelers–Ravens like it was the Super Bowl.
"I remember my rookie year, I walked into the facility early on a Monday morning — when it’s usually pretty empty — and the weight room was packed. Everybody was in there lifting. So I went up to one of the veteran guys like, “Damn … why is everybody in the weight room so early?”
He looked around and said, “Oh, ’cause it’s Purple Week.”
Jópofa szövegek, pl. Boltimór ahogy edzéseken alkalmazza a "Renegade-et, hogy nekik is motiváló legyen a HF-n ha felcsendül és szoktassák a játékosokat az atmoszférához...stb.
Nekem mostanában hiányzik ez a "gyűlölet a rivalizálásból az öregek távozása óta, nem is megy nekünk azóta ellenük.
De érdemes elolvasni szintén
több mint 7 éve
Ezt érdemes végigolvasni: www.theplayerstribune.com/cam-heyward-message-to-steeler-nation/ Heyward üzenete a Steeler Nation-nek
több mint 7 éve
Meg a karjuk és néha lehet tökük is van 😀Ha a 8 embernel meg mindig tud konstansan 1.down -okat futni, akkor az gyonyyoru lesz ( alig varom). Ha jol fog menni a dobas az indulo oldalon is, akkor sokat javul az eselyetek, mert enelkul a stadiont is szetszedhetik a Wr-ek.Ha az Off-ek szarnyal kenytelenek lesznek dobni, de ha 8 emberrel lesztek a box-ban es rakenyszeritek a dobasra, akkor nyeregbe lesztekEn nem tudom mi ez a nagy futas hypolas nalunk 😀
no
De a passz lehuzasa eleg zavaro, mintha nem lenne egy Playmakerunk(Landry), melysegi celpontunk( Stills) es 50-50 labdakat leszedo magas WR-unk (Parker) is.
Pont azert jutottunk el idaig mert Gase brutal jol varialja a playeket es a futas es a passz is megy, jol reagal az ellenfel taktikajara.
Ha 8 emberes box lesz:
1. Ajayi onnan is ki tud torni
2. A gyors WR-jeink szetszedik a kozepso teruletet.
Annyit meg ehhez hogy a futasunk nem a blokkoktol jo hanem Ajayitol sajnos.
Ha neki nem megy az extra az o-line nem segiti a munkajat altalaban.
Ja es ha kerdezted sztem a Kansas nyeri a SB-t 😀
Adirotor
En azt gondolom jo csapat vagytok, regen megmondtam, hogy a WC helyre ti voltatok a legeselyesebbek. Gase-t szerettem volna OC-nak nalunk, de ertheto volt, hogy nem akarjak, mert gyorsan HC lesz. Jobb csapat vagytok iden mint mi, de ellenetek meg nekunk is lett volna eselyunk ( 50-50) es nem azert mert elvertunk. De uj fejezet kezdodik es ez egy uj egyeselyes bajnoksag a legjobb csapatokkal. A vasas legalabb ugy tud futni, a levegoben veszelyesebbek, meg akkor is ha jok a WR-tek, de a vasasnak is van, de itt QB is van. PO tapasztalat. Hazai palya. Egy hasonlo Houdini futoval gyakorolnak. Inkabb hideg lesz. A HF rugni se egyszeru. A cheercsajoknak nagyobb a melluk.
S Sharpe is a KC-t jutatta a dontobe, de mar nem emlekszem ki nyer nala. 😊 SS, is it you?
no
több mint 7 éve
no
7 305
Izlesek es pofonok, kinek a nuansz kinek a cheercsaj. Nem tudom, nuansz hogy mutat egy falatka szoknyaban, de igy latatlanul a cheercsajoknal maradok inkabb azok dontsenek. 😊...Pitt-ben nincsenek cheercsajok, lehet hogy ezen fog múlni? Az mondják a PO-ban nüanszok döntenek 😊
De uj fejezet kezdodik es ez egy uj egyeselyes bajnoksag a legjobb csapatokkal. A vasas legalabb ugy tud futni, a levegoben veszelyesebbek, meg akkor is ha jok a WR-tek, de a vasasnak is van, de itt QB is van. PO tapasztalat. Hazai palya. Egy hasonlo Houdini futoval gyakorolnak. Inkabb hideg lesz. A HF rugni se egyszeru. A cheercsajoknak nagyobb a melluk.
S Sharpe is a KC-t jutatta a dontobe, de mar nem emlekszem ki nyer nala. 😊 SS, is it you?
no
Jan
több mint 7 éve
...Pitt-ben nincsenek cheercsajok, lehet hogy ezen fog múlni? Az mondják a PO-ban nüanszok döntenek 😊
De uj fejezet kezdodik es ez egy uj egyeselyes bajnoksag a legjobb csapatokkal. A vasas legalabb ugy tud futni, a levegoben veszelyesebbek, meg akkor is ha jok a WR-tek, de a vasasnak is van, de itt QB is van. PO tapasztalat. Hazai palya. Egy hasonlo Houdini futoval gyakorolnak. Inkabb hideg lesz. A HF rugni se egyszeru. A cheercsajoknak nagyobb a melluk.
no
több mint 7 éve
Drága jó Istenem! mit vétettem, hogy ilyen szörnyű dolgot mondtak rám, hogy van bennem holló vér??? 😕 😀pedig azért ők mégis csak a révensz... 😀Na szóval, már többször is buktad, tudjuk hogy látens Holló vagy! 😀 😛
zzz888
Collapo
több mint 7 éve
En nem is mondtam hogy mi vagyunk esélyesek 😀 csak a passzjatekot akartam megvedeniHa a 8 embernel meg mindig tud konstansan 1.down -okat futni, akkor az gyonyyoru lesz ( alig varom). Ha jol fog menni a dobas az indulo oldalon is, akkor sokat javul az eselyetek, mert enelkul a stadiont is szetszedhetik a Wr-ek.Ha az Off-ek szarnyal kenytelenek lesznek dobni, de ha 8 emberrel lesztek a box-ban es rakenyszeritek a dobasra, akkor nyeregbe lesztekEn nem tudom mi ez a nagy futas hypolas nalunk 😀
no
De a passz lehuzasa eleg zavaro, mintha nem lenne egy Playmakerunk(Landry), melysegi celpontunk( Stills) es 50-50 labdakat leszedo magas WR-unk (Parker) is.
Pont azert jutottunk el idaig mert Gase brutal jol varialja a playeket es a futas es a passz is megy, jol reagal az ellenfel taktikajara.
Ha 8 emberes box lesz:
Adirotor
En azt gondolom jo csapat vagytok, regen megmondtam, hogy a WC helyre ti voltatok a legeselyesebbek. Gase-t szerettem volna OC-nak nalunk, de ertheto volt, hogy nem akarjak, mert gyorsan HC lesz. Jobb csapat vagytok iden mint mi, de ellenetek meg nekunk is lett volna eselyunk ( 50-50) es nem azert mert elvertunk. De uj fejezet kezdodik es ez egy uj egyeselyes bajnoksag a legjobb csapatokkal. A vasas legalabb ugy tud futni, a levegoben veszelyesebbek, meg akkor is ha jok a WR-tek, de a vasasnak is van, de itt QB is van. PO tapasztalat. Hazai palya. Egy hasonlo Houdini futoval gyakorolnak. Inkabb hideg lesz. A HF rugni se egyszeru. A cheercsajoknak nagyobb a melluk.
no
Ti pedig szvsz borzalmas matchup vagytok szamunkra. A mi közepesnél jobb offensünket az elit D-tek teljesen kivett.
Es a közepes D-nket pedig amit a pass rush hajt a tamadofalatok vette ki.
Így nem is volt esélyünk 😀, de ez itt elég OFF már 😀
több mint 7 éve
no
7 305
Ha a 8 embernel meg mindig tud konstansan 1.down -okat futni, akkor az gyonyyoru lesz ( alig varom). Ha jol fog menni a dobas az indulo oldalon is, akkor sokat javul az eselyetek, mert enelkul a stadiont is szetszedhetik a Wr-ek.Ha az Off-ek szarnyal kenytelenek lesznek dobni, de ha 8 emberrel lesztek a box-ban es rakenyszeritek a dobasra, akkor nyeregbe lesztekEn nem tudom mi ez a nagy futas hypolas nalunk 😀
no
Ha 8 emberes box lesz:
Adirotor
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ha berobbansz a gap-be, akkor tuti néha el fogod véteni a szerelést. Kivételesen jól olvassa a játékokat és ezért ér gyorsan oda. Igaz, az elhibázott szerelések látványosak, viszont sokszor ezzel lassítja annyira a RB-t, hogy más is odaérjen. Timmons és Farrior előtt azért elég komoly fal volt és top OLB-k + ugye Pola...mindenkit a saját környezetében érdemes elhelyezniSzerintem sajnos nem. Sokszor igen pontatlanul játszik. Nagyon gyors, de nem elég jó a technikája, összevetve pl Harrisonnal, aki úgy mozog Sacihoz képest mint a lassított film, de ha odaér a labdáshoz, akkor borul mindenki és vége a playnek. Saci ezzel szemben nagyon sűrűn odaér még a backfielden, és itt időnként rossz szöget választ, túlfut, vagy megvan a kontakt de lecsúszik, és gyakorlatilag nem állítja meg a playt, sőt van hogy lassítani sem tudja, a kontakt ellenére. Fizikálisabb RB-kel is meggyűlik néha a baja, nem jön össze elsőre a szerelés, kontakt után még enged pár yardot. Tehetséges srác, az tény, de szvsz a ligaelit szint még odébb van. Szerintem a Farrior-Timmons párosból mindkettő jobb volt nála amikor a csúcson voltak, 7-8 éve.Szerintem Saci simán ligaelit teljesítményt nyújtott idén (persze elfogult vagyok) úgy, hogy azért nem mindig kapott segítséget a társaktólMert el van könyvelve a csapat erős támadónak és közepes védőnek...hiába vannak jó teljesítmények, de semmi díjMondom, én se szavaztam volna rájuk. Jó teljesítmények vannak, de liga TOP elit (amiről ez a szavazás szól), az nincs. Csak röhejes, hogy kik kaptak voksot. Tehát nem az a baj, hogy a mi védőink nem kaptak, hanem az, hogy olyanok is kaptak (főleg LB-k), akiknek nagyon nem kellett volna, akik még a mi kis Sacink szintjét sem érték el.
Klaci79
Soldados
Klaci79
Polamalu játszott még hasonló sebességgel, ezért nála is volt 1-1 látványos elszállás, de arányaiban sokkal pontosabban csinálta meg az ütközéseket és a 10 éve alatt nem emlékszem annyi látványos hibára, amennyit Saci összehoz egy szezonban. Szerencsére van kitől tanulnia, és én bízom is benne hogy fejlődni fog.
Jan
több mint 7 éve
Szerintem sajnos nem. Sokszor igen pontatlanul játszik. Nagyon gyors, de nem elég jó a technikája, összevetve pl Harrisonnal, aki úgy mozog Sacihoz képest mint a lassított film, de ha odaér a labdáshoz, akkor borul mindenki és vége a playnek. Saci ezzel szemben nagyon sűrűn odaér még a backfielden, és itt időnként rossz szöget választ, túlfut, vagy megvan a kontakt de lecsúszik, és gyakorlatilag nem állítja meg a playt, sőt van hogy lassítani sem tudja, a kontakt ellenére. Fizikálisabb RB-kel is meggyűlik néha a baja, nem jön össze elsőre a szerelés, kontakt után még enged pár yardot. Tehetséges srác, az tény, de szvsz a ligaelit szint még odébb van. Szerintem a Farrior-Timmons párosból mindkettő jobb volt nála amikor a csúcson voltak, 7-8 éve.Szerintem Saci simán ligaelit teljesítményt nyújtott idén (persze elfogult vagyok) úgy, hogy azért nem mindig kapott segítséget a társaktólMert el van könyvelve a csapat erős támadónak és közepes védőnek...hiába vannak jó teljesítmények, de semmi díjMondom, én se szavaztam volna rájuk. Jó teljesítmények vannak, de liga TOP elit (amiről ez a szavazás szól), az nincs. Csak röhejes, hogy kik kaptak voksot. Tehát nem az a baj, hogy a mi védőink nem kaptak, hanem az, hogy olyanok is kaptak (főleg LB-k), akiknek nagyon nem kellett volna, akik még a mi kis Sacink szintjét sem érték el.
Klaci79
Soldados
Klaci79
Polamalu játszott még hasonló sebességgel, ezért nála is volt 1-1 látványos elszállás, de arányaiban sokkal pontosabban csinálta meg az ütközéseket és a 10 éve alatt nem emlékszem annyi látványos hibára, amennyit Saci összehoz egy szezonban. Szerencsére van kitől tanulnia, és én bízom is benne hogy fejlődni fog.