NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Big Ben a lábára sérült? Komoly vagy lehet kicsit elterelik a figyelmet, és próbálják elhitetni gondban van.Boka sérülés. Ben szerint nem komoly.
prérifarkas
" class="embed">
több mint 7 éve
prérifarkas
598
Big Ben a lábára sérült? Komoly vagy lehet kicsit elterelik a figyelmet, és próbálják elhitetni gondban van.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Igen, Moore a leggyengébb, bár én az előttünk álló útra/jövőre gondoltam. TB és bármely NFC-s jobb, mint Sanyi.Hat a leggyengebb Mor volt, azutan jon KSanyi. BB-nek itt nem kell kimagaslot jatszania, de ultra szart se. Azert a kozepestol a fantasztikusig inkabb fog varhatoan a teljesitmenye esni. A KC ellen en nem is irok, mert lehet megbantottam a meccs elott par Delfin fan-t, a semlegeskent az udvariassagot elhagyhattam az oszinte velemenyemmel. De most majd Soldados leirja, o abszolut nem tart toluk ( legalabbis egy par hete igy volt 😊 ).Ez meglehet, de mondjuk egy KovácsSanyi nem is szokta eladni a labdát (és vélhetően ő a leggyengébb qb, akivel szembenézhetünk). A KC ellen a ST-en sok múlhat, mert nálunk sokszor ergya (nem Meskó-szintű ergya, de azért ergya) ill. BB-n, ha nem ad el labdát, akkor jók vagyunk. Ha igen, akkor min. egy pick six kinéz(het).BigBen nagyon aggaszt, úgy játszik mostanában, mint egy rookie. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes 3 meccsen keresztül jól játszani. Márpedig a jelenlegi Steelers-ben nélküle nincs SB győzelem.Az idei PO szerencseje ez is, a max 4 meccsbol 1-en kell biztosan, de max is csak 2-n kell BB nagyon jo jateka. Az ellenfelnek olyan Qb-jaik sincsenek, mint a bizonytalankodo BB.
laby
no
fcancellara
no
több mint 7 éve
A család örömére nézem az ismétlést.Mi mást lehetne ilyenkor csinálni? 😊
prérifarkas
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Itt a pontos sztori: 961kiss.iheart.com/onair/the-morning-freak-show-46988/steelers-assistant-coach-joey-porter-arrested-15448922/Szó szerint az 😕
Te idiota fasz... Hogy lehet ezt csinalni, amikor a csapatod PO-ban van..
tenorx
Bell amúgy tegnap az after contact 110 yardot tett meg...nem pite...bár a fal is nagyszerű volt. A frász jött rám, amikor Gilbert a földön maradt
több mint 7 éve
Itt a pontos sztori: 961kiss.iheart.com/onair/the-morning-freak-show-46988/steelers-assistant-coach-joey-porter-arrested-15448922/Te idiota fasz... Hogy lehet ezt csinalni, amikor a csapatod PO-ban van..
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
egyszer már mintha elnézték volna neki...nem volt senki, aki vigyazott volna Porterre, hogy ne keruljon bajba...hihetetlen.Viccelsz? Egy majd 40 éves férfi mellé melyik óvónénit vagy nagymamát kellett volna odaállítani... 😊
xtaki
Berúgott, mint az állat, aztán ki lesz rúgva, mint az állat... Rooney family will not accept this behaviour.
AlterEgó
több mint 7 éve
Gizinéni
522
nem volt senki, aki vigyazott volna Porterre, hogy ne keruljon bajba...hihetetlen.Viccelsz? Egy majd 40 éves férfi mellé melyik óvónénit vagy nagymamát kellett volna odaállítani... 😊
xtaki
Berúgott, mint az állat, aztán ki lesz rúgva, mint az állat... Rooney family will not accept this behaviour.
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 7 éve
xtaki
3 443
nem volt senki, aki vigyazott volna Porterre, hogy ne keruljon bajba...hihetetlen.
több mint 7 éve
no
7 305
Hat a leggyengebb Mor volt, azutan jon KSanyi. BB-nek itt nem kell kimagaslot jatszania, de ultra szart se. Azert a kozepestol a fantasztikusig inkabb fog varhatoan a teljesitmenye esni. A KC ellen en nem is irok, mert lehet megbantottam a meccs elott par Delfin fan-t, a semlegeskent az udvariassagot elhagyhattam az oszinte velemenyemmel. De most majd Soldados leirja, o abszolut nem tart toluk ( legalabbis egy par hete igy volt 😊 ).Ez meglehet, de mondjuk egy KovácsSanyi nem is szokta eladni a labdát (és vélhetően ő a leggyengébb qb, akivel szembenézhetünk). A KC ellen a ST-en sok múlhat, mert nálunk sokszor ergya (nem Meskó-szintű ergya, de azért ergya) ill. BB-n, ha nem ad el labdát, akkor jók vagyunk. Ha igen, akkor min. egy pick six kinéz(het).BigBen nagyon aggaszt, úgy játszik mostanában, mint egy rookie. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes 3 meccsen keresztül jól játszani. Márpedig a jelenlegi Steelers-ben nélküle nincs SB győzelem.Az idei PO szerencseje ez is, a max 4 meccsbol 1-en kell biztosan, de max is csak 2-n kell BB nagyon jo jateka. Az ellenfelnek olyan Qb-jaik sincsenek, mint a bizonytalankodo BB.
laby
no
fcancellara
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Big Ben nem volt jó tegnap, de maga a játék tökéletesen működött. Ami zavart, hogy régen ezekből a játékokból, ahol Ben, mint Hudini szabadult ki, rendszeresen big play lett, most meg rendszeresen int. A második különösen homály volt. Ami még zavart, hogy nem vonta be a játékba kellőképpen az elkapóit, szinte csak AB-t használta. Persze ez tegnap elég volt. Most AB sem lubickolhat majd, viszont az októberi meccsen pont Coates volt az akivel nem bírtak a vendégek. Illetve ott DHB-nek voltak lehetőségei. Tehát van fegyverünk a KC ellen. Arról nem is beszélve, hogy a Dolphins védelme a 30. volt futás ellen a Chiefs védelme pedig a 26., tehát ott is vannak lyukak, amiket Bell kihasználhat.
több mint 7 éve
Első jele, hogy lehet valami közünk a végéhez megjelennek a Pats Trollok😊Szerintem azt a Vasasok max. tévében nézik...Hát igen, ne szépítsük: valóban nincs sok esélye a Texans-nak 😉Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊Almodban!
bcsarli
ulpianus
Klaci79
Burkus
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Ez meglehet, de mondjuk egy KovácsSanyi nem is szokta eladni a labdát (és vélhetően ő a leggyengébb qb, akivel szembenézhetünk). A KC ellen a ST-en sok múlhat, mert nálunk sokszor ergya (nem Meskó-szintű ergya, de azért ergya) ill. BB-n, ha nem ad el labdát, akkor jók vagyunk. Ha igen, akkor min. egy pick six kinéz(het).BigBen nagyon aggaszt, úgy játszik mostanában, mint egy rookie. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes 3 meccsen keresztül jól játszani. Márpedig a jelenlegi Steelers-ben nélküle nincs SB győzelem.Az idei PO szerencseje ez is, a max 4 meccsbol 1-en kell biztosan, de max is csak 2-n kell BB nagyon jo jateka. Az ellenfelnek olyan Qb-jaik sincsenek, mint a bizonytalankodo BB.
laby
no
több mint 7 éve
no
7 305
BigBen nagyon aggaszt, úgy játszik mostanában, mint egy rookie. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes 3 meccsen keresztül jól játszani. Márpedig a jelenlegi Steelers-ben nélküle nincs SB győzelem.Az idei PO szerencseje ez is, a max 4 meccsbol 1-en kell biztosan, de max is csak 2-n kell BB nagyon jo jateka. Az ellenfelnek olyan Qb-jaik sincsenek, mint a bizonytalankodo BB.
laby
több mint 7 éve
Szerintem azt a Vasasok max. tévében nézik...Hát igen, ne szépítsük: valóban nincs sok esélye a Texans-nak 😉Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊Almodban!
bcsarli
ulpianus
Klaci79
több mint 7 éve
no flacco
317
30-6 után nem tudom, miért kellett erőltetni a kezdő offenset. A 4. negyedbeli teljesítményt a cserék is tudták volna hozni, így meg teljesen értelmetlenül lesérült a kezdő irányítónk.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
több mint 7 éve
BigBen nagyon aggaszt, úgy játszik mostanában, mint egy rookie. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes 3 meccsen keresztül jól játszani. Márpedig a jelenlegi Steelers-ben nélküle nincs SB győzelem.
több mint 7 éve
Béczkó
1 264
több mint 7 éve
Először is azzal kezdeném, hogy semmiféle negatív kihatása nem volt erre a meccsre a pihentetésnek. 😊 Ezt Tomlin nagyon szépen megoldotta, senkin nem látszott, hogy berozsdásodott volna.Sőt! Az Offense most azt nyújtotta, amit várnék tőle majdnem mindig (kivétel elit D-k ellen). Gyorsan felpakolta a pontokat, az erősségekre épített, Bellre, AB slant vagy screen játékára. Így néz ki egy elit Offense. Ezzel a gyors 2 TD-s vezetéssel pedig előidézte, hogy a D lubickolhasson a helyzetben és vadásszon a kiszolgáltatott helyzetbe kerülő ellenfél O-jának minden hibájára. Most volt végre az, hogy nem a D segítette ki, vagy indította be az O-t, hanem az O teremtett olyan helyzetet a D-nek, amiben utóbbi szárnyalhatott.
A Defense szintén megtette a magáét azzal, hogy a Fins futójátékát kinyírta. Ezzel a maga részéről meg is tette azt, ami a sikerhez kellett, de ugye a nagy előny azt eredményezte, hogy egydimenziósan többnyire passzolniuk kellett, ami mindig magában rejti a TO-veszélyt, jött is belőle három. Harrisonra viszont nincsenek szavaim, imádom a csávót. Remélem, marad még egy évet, kivéve ha esetleg a pódiumon szeretne visszavonulni, mert ha igen, akkor ettől az élménytől nem fosztanám meg. 😊 A Dupree hit pedig igenis szép volt, túl lett reagálva, ha valóban a fején ütötte volna meg, akkor Moore fel sem állt volna, nemhogy visszatérjen a meccsbe. Egy sima mezei hard hit volt.
Ben: én nem aggódom miatta. Amíg fontos volt, addig nagyon is éles volt, 11 jó passzal kezdett, a 12.-et pedig AB elkaphatta volna. A sérülése sem izgat látva a meccs utáni interjúját. Végig mosolygós és vidám volt. Teljesen egyértelmű, hogy szó sincs komoly dologról, inkább elővigyázatosság és óvatosság.
Bell franchise rekordot döntött a maga 167 yardjával, még Franco Harris tartotta a PO-csúcsot. Nem is rossz élete első PO-meccsén Belltől.
AB pedig - bármilyen hihetetlen is - első TD-jét szerezte PO-ban, de akkor rögtön két 50 yardosat. 😊 Tőle pedig asszem az ligarekord, hogy már az első negyedben +100 yardja volt. Szintén rekord, hogy egy negyed alatt az Offense +200 yardot tett meg. Meg asszem az is unikum, hogy +8 playből álló drive-nál úgy szerez TD-t a csapat, hogy csak futójátékot hívott. Ja és a 35. PO-diadallal ismét egyedüli éllovas a Steelers a Cowboys-t megelőzve.
Jövő héten Chiefs. Ahogy most sem számított, hogy mi volt az idény elején az alapszakaszban, úgy ott sem fog számítani. Új meccs. Nem véletlen zártak a 2. helyen. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy esélytelenebbek lennénk. Ha sikerül fenntartani a motivációt és nem arcoskodunk a mostani szép diadal és a Chiefs regularos elverése okán, akkor szerintem meglesz. A csúcsformában lévő Steelers-t nem sok csapat tudja legyőzni.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Ben bokasérülés. Úgy gondolja hogy játszani fog jövő héten.www.yahoo.com/sports/news/ben-roethlisberger-hurts-ankle-on-second-to-last-play-vows-to-play-vs-chiefs-222933108.html
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Hát igen, ne szépítsük: valóban nincs sok esélye a Texans-nak 😉Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊Almodban!
bcsarli
ulpianus