NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊Almodban!
bcsarli
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊
több mint 7 éve
Na, ez a meccs a két korai big play miatt pont nem olyan lett mint amire számítottam (de nem baj 😊)A D király volt, megvoltak a stopok is, a labdaszerzések is, hitek, sackek, minden. Igazi Steelers D-t láttunk, futást megfogtuk, QB-t terrorizáltuk, ahogy kell.
Az OL és Bell megint nagyon magas szinten tolta, AB döntően befolyásolta a meccs alakulását a 2 nagy játékkal, egyetlen ami aggaszt, hogy Ben nem lépett túl a decemberi formáján, bár az első Int nem egyértelműen az ő hibája volt, a második full homály passz volt. Idegenben sem gondolnám hogy jó egy 2TD/2Int 197y-os meccs, de otthon mindenképpen meglepő.
Meg vagyok győződve róla, hogy Bennel nincs minden rendben, kisebb sérülés vagy valami, amit nem hoznak nyilvánosságra.
több mint 7 éve
Gratulálok srácok! Kifejezetten erős PO csapatnak tűnik a Steelers. 😉 Ott lesztek az AFC döntőben. Aminek most annyira nem örülök. 😊
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
hát nekem mostanában mindenben durva nagy szerencsém van, minden jóba beletenyerelek, néha megérzem a dolgokat... 😀szerintem a lényeg az lesz, hogy az elején el kéne kicsit húzni, mondjuk 2 labdabirtoklásnyira valahogy, és akkor nem akarnak majd annyira futkározni...Tökéletesen így lett.
aki birtokolni fogja az órát, az ma nyerni fog szerintem
zzz888
bcsarli
több mint 7 éve
azert meleg lett volna a pite, ha a D nem allitja meg a felido utolso, meg az masodik felido elso drive-jat.Szerintem is a D hozta a nyugodt győzelemhez szükséges play-eket
Osszessegeben szep melo volt, csak BB homaly.
nem is dobaltattak vele hosszukat.
xtaki
több mint 7 éve
xtaki
3 443
azert meleg lett volna a pite, ha a D nem allitja meg a felido utolso, meg az masodik felido elso drive-jat.Osszessegeben szep melo volt, csak BB homaly.
nem is dobaltattak vele hosszukat.
több mint 7 éve
szerintem a lényeg az lesz, hogy az elején el kéne kicsit húzni, mondjuk 2 labdabirtoklásnyira valahogy, és akkor nem akarnak majd annyira futkározni...Tökéletesen így lett.
aki birtokolni fogja az órát, az ma nyerni fog szerintem
zzz888
több mint 7 éve
Nem is kezdtem el pálinkázni. Whiskey-zek 😊ki kéri a lottószámokat? 😀addig a D 2 fg-n tartja őket 😀A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
zzz888
legalábbis a 2fg 😀 😀
zzz888
több mint 7 éve
ki kéri a lottószámokat? 😀addig a D 2 fg-n tartja őket 😀A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
zzz888
legalábbis a 2fg 😀 😀
több mint 7 éve
Off. Te se vagy finn. Ők annyira nem szeretik a drámát. On.A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
szerintem a lényeg az lesz, hogy az elején el kéne kicsit húzni, mondjuk 2 labdabirtoklásnyira valahogy, és akkor nem akarnak majd annyira futkározni...aki birtokolni fogja az órát, az ma nyerni fog szerintem
több mint 7 éve
Itt egy ritka jó cikk Harrisonról:A májusban elhunyt apja két dolgot jósolt: bajnok lesz a Cavaliers (bejött) és a Steelers:
Harrison recounts one last story about his dad. He said his father predicted two things before he passed away in May: 1) The Cleveland Cavaliers would win an NBA title; and 2) the Steelers would win the Super Bowl. That's just more motivation for Harrison to hoist his third career Lombardi Trophy.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Benzines.Dízel?Megyek, megyek. 😉Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
Soldados
bcsarli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Oh bameg...😕Megyek, megyek. 😉Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
Soldados
több mint 7 éve
Dízel?Megyek, megyek. 😉Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
Soldados
több mint 7 éve
Megyek, megyek. 😉Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
több mint 7 éve
Asszem ez a meccs elég meleg lesz. Idén simán kikaptunk tőlük, az időjárás olyan hogy inkább low scoring game várható, az meg inkább nekik jó. Ben a decembert nem épp elit formában nyomta végig, a D-nk sem valami félelmetes, ugye pont a Miami volt az egyik aki 200+ y-ot futott ellenünk. Ami mellettünk szól az a hazai pálya. Én nem dőlök be ennek hogy 10 pontos favoritok vagyunk, ha megint nem tudjuk megfogni a futásukat, kipöckölnek minket. Komolyan kell venni a meccset, a szokásos big playeket most nem engedni, Bennek vigyázni a labdára, stb, stb... kemény lesz. Nem szeretném ha megint belelépnénk abba a cipőbe mint a Tebow meccsen, akkor is kb 10 pontos favoritok voltunk.
több mint 7 éve
Ha vezetünk a szünetben akkor nem kezdhetem el, nehogy megforduljon.addig a D 2 fg-n tartja őket 😀A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
zzz888
több mint 7 éve
addig a D 2 fg-n tartja őket 😀A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
több mint 7 éve
A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Green out...nem örülök...
több mint 7 éve
Tegyél bele Duracell+Energizer combót 😊Amúgy SB-tippem: Steelers-Giants, 2. számú tippem: Steelers-Packers. 😊Foglald a helyem..3/4 7-ig dolgozom...utána száguldás, prius, szerelem...hú ez nagyon szar volt, de már bennem az ideg 😊
Megyek, megyek. 😉
Soldados
Klaci79
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊