NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
 www.youtube.com/watch?v=KbMAeumZT-E
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 941 — Circus Maximus
Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊
bcsarli
Almodban!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Na, ez a meccs a két korai big play miatt pont nem olyan lett mint amire számítottam (de nem baj 😊)

A D király volt, megvoltak a stopok is, a labdaszerzések is, hitek, sackek, minden. Igazi Steelers D-t láttunk, futást megfogtuk, QB-t terrorizáltuk, ahogy kell.

Az OL és Bell megint nagyon magas szinten tolta, AB döntően befolyásolta a meccs alakulását a 2 nagy játékkal, egyetlen ami aggaszt, hogy Ben nem lépett túl a decemberi formáján, bár az első Int nem egyértelműen az ő hibája volt, a második full homály passz volt. Idegenben sem gondolnám hogy jó egy 2TD/2Int 197y-os meccs, de otthon mindenképpen meglepő.

Meg vagyok győződve róla, hogy Bennel nincs minden rendben, kisebb sérülés vagy valami, amit nem hoznak nyilvánosságra.
több mint 7 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Gratulálok srácok! Kifejezetten erős PO csapatnak tűnik a Steelers. 😉
Ott lesztek az AFC döntőben. Aminek most annyira nem örülök. 😊

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
szerintem a lényeg az lesz, hogy az elején el kéne kicsit húzni, mondjuk 2 labdabirtoklásnyira valahogy, és akkor nem akarnak majd annyira futkározni...
aki birtokolni fogja az órát, az ma nyerni fog szerintem
zzz888
Tökéletesen így lett.
bcsarli
hát nekem mostanában mindenben durva nagy szerencsém van, minden jóba beletenyerelek, néha megérzem a dolgokat... 😀
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
azert meleg lett volna a pite, ha a D nem allitja meg a felido utolso, meg az masodik felido elso drive-jat.

Osszessegeben szep melo volt, csak BB homaly.
nem is dobaltattak vele hosszukat.
xtaki
Szerintem is a D hozta a nyugodt győzelemhez szükséges play-eket

több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
azert meleg lett volna a pite, ha a D nem allitja meg a felido utolso, meg az masodik felido elso drive-jat.

Osszessegeben szep melo volt, csak BB homaly.
nem is dobaltattak vele hosszukat.
több mint 7 éve
szerintem a lényeg az lesz, hogy az elején el kéne kicsit húzni, mondjuk 2 labdabirtoklásnyira valahogy, és akkor nem akarnak majd annyira futkározni...
zzz888
Tökéletesen így lett.

több mint 7 éve
A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊
bcsarli
Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
Soldados
addig a D 2 fg-n tartja őket 😀
zzz888
ki kéri a lottószámokat? 😀
legalábbis a 2fg 😀 😀
zzz888
Nem is kezdtem el pálinkázni. Whiskey-zek 😊

több mint 7 éve
A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊
bcsarli
Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
Soldados
zzz888
ki kéri a lottószámokat? 😀
legalábbis a 2fg 😀 😀
több mint 7 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
bcsarli
Soldados
Off. Te se vagy finn. Ők annyira nem szeretik a drámát. On.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Itt egy ritka jó cikk Harrisonról:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/fwzbx2s4mw5ynhljpjr4
Ageless Steelers star James Harrison strives to be like his father
The Steelers haven't lost since inserting James Harrison into the starting lineup. NFL Network's Andrea Kremer sits down with the veteran linebacker to find out what makes him tick.

A májusban elhunyt apja két dolgot jósolt: bajnok lesz a Cavaliers (bejött) és a Steelers:

Harrison recounts one last story about his dad. He said his father predicted two things before he passed away in May: 1) The Cleveland Cavaliers would win an NBA title; and 2) the Steelers would win the Super Bowl. That's just more motivation for Harrison to hoist his third career Lombardi Trophy.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megyek, megyek. 😉
Soldados
Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
Dízel?
bcsarli
Benzines.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Megyek, megyek. 😉
Soldados
Soldados
Oh bameg...😕
több mint 7 éve
Megyek, megyek. 😉
Soldados
Soldados
Dízel?

több mint 7 éve
Megyek, megyek. 😉
Soldados

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Asszem ez a meccs elég meleg lesz. Idén simán kikaptunk tőlük, az időjárás olyan hogy inkább low scoring game várható, az meg inkább nekik jó. Ben a decembert nem épp elit formában nyomta végig, a D-nk sem valami félelmetes, ugye pont a Miami volt az egyik aki 200+ y-ot futott ellenünk. Ami mellettünk szól az a hazai pálya.

Én nem dőlök be ennek hogy 10 pontos favoritok vagyunk, ha megint nem tudjuk megfogni a futásukat, kipöckölnek minket. Komolyan kell venni a meccset, a szokásos big playeket most nem engedni, Bennek vigyázni a labdára, stb, stb... kemény lesz. Nem szeretném ha megint belelépnénk abba a cipőbe mint a Tebow meccsen, akkor is kb 10 pontos favoritok voltunk.
több mint 7 éve
bcsarli
Soldados
zzz888
Ha vezetünk a szünetben akkor nem kezdhetem el, nehogy megforduljon.

több mint 7 éve
bcsarli
Soldados
több mint 7 éve
bcsarli

Szerkesztette: Soldados

több mint 7 éve
Green out...nem örülök...
több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Amúgy SB-tippem: Steelers-Giants, 2. számú tippem: Steelers-Packers. 😊

Megyek, megyek. 😉
Soldados
Foglald a helyem..3/4 7-ig dolgozom...utána száguldás, prius, szerelem...hú ez nagyon szar volt, de már bennem az ideg 😊
Klaci79
Tegyél bele Duracell+Energizer combót 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve