Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
500 yardot passzolt Ben a Ravens D ellen. Emellett futkorásztunk is. Azért volt a csúcs, mert ez kellett és megcsináltuk. Kellett a végén két D stop is ehhez és ez is jött.Csakis ez a fontos, engem más nem érdekel. Az agyament utolsó driveunk (3 passz FG távolságban) ellenére mondom ezt.
Igen és láttuk, hogy Saci nélkül a zóna védekezésünk borzalmas, de ebben semmi különleges nincs. Van 3 meccsünk, hogy ezt valahogy kimunkáljuk, de az, hogy az O jön most, hogy nagyon kell az nagyon jó jel és erre bezony lehet építeni.
több mint 8 éve
erre? Flacco-val egy spike annyi ido, hogy DBrees 2 jatekot csinal belole.De miért indult el az óra a végén?mert a futas a palyan belul ert veget es ready-re indult az ora.
bcsarli
a ravens meg nem volt erre felkeszulve.
xtaki
több mint 8 éve
Here is the exact rule on why the final eight seconds ticked off after Ravens' final play Sunday in Pittsburgh:ARTICLE 2. SCRIMMAGE DOWN. Following any timeout (3-37), the game clock shall be started on a scrimmage down when the ball is next snapped, except in the following situations:
(f) If a fumble or backward pass by any player goes out of bounds, the game clock starts when an official places the ball at the inbounds line, and the Referee signals that the ball is ready for play.
több mint 8 éve
igenElőre fumbli volt?De miért indult el az óra a végén?mert a futas a palyan belul ert veget es ready-re indult az ora.
bcsarli
xtaki
sutianap
több mint 8 éve
A 66 passzkísérlet a 6. legtöbb volt az NFL történelmében.A 44 completions pedig a 2. 😀
85 támadójátékunk volt tegnap ez 2002 dec 8 óta a legtöbb....akkor 6 pontot szereztünk ennyiből...
ja..És Joe Haden nem rövid karrierje során első alkalommal csoportgyőztes 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Előre fumbli volt?De miért indult el az óra a végén?mert a futas a palyan belul ert veget es ready-re indult az ora.
bcsarli
xtaki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ha jól tudom/emlékszem ilyenkor nem megy tovább az óra, hanem valamennyi másodpercet egyben lepörgetnek az órából...kb mintha futna tovább az óra.Ebben nem vagyok biztos, hogy jól tudom, de szerintem csak addig állítja meg, amíg kimegy a labda, amint leteszik a labdát a bírók a helyére, sztem megy tovább, mert sack volt, ami ugye futó órát jelent.Az hogy kiment oldalt a labda az sem állítja meg az órát?De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
Soldados
bcsarli
Soldados
több mint 8 éve
OK, így már érthető, de nagyon furcsa volt.Ebben nem vagyok biztos, hogy jól tudom, de szerintem csak addig állítja meg, amíg kimegy a labda, amint leteszik a labdát a bírók a helyére, sztem megy tovább, mert sack volt, ami ugye futó órát jelent.Az hogy kiment oldalt a labda az sem állítja meg az órát?De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
Soldados
bcsarli
Soldados
több mint 8 éve
Ebben nem vagyok biztos, hogy jól tudom, de szerintem csak addig állítja meg, amíg kimegy a labda, amint leteszik a labdát a bírók a helyére, sztem megy tovább, mert sack volt, ami ugye futó órát jelent.Az hogy kiment oldalt a labda az sem állítja meg az órát?De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
Soldados
bcsarli

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Az hogy kiment oldalt a labda az sem állítja meg az órát?De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli
Soldados
több mint 8 éve
De miért indult el az óra a végén?Sack volt, ami futóórát jelent.
bcsarli

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
De miért indult el az óra a végén?mert a futas a palyan belul ert veget es ready-re indult az ora.
bcsarli
több mint 8 éve
De miért indult el az óra a végén?
több mint 8 éve
Eccpereccet én elengedtem. Mióta nézem nem tudtunk kitalálni semmit a bré és Co. ellen, tök mindegy mi volt. Sajnos hiába lenne itt pusztító OLB játék, azt se lehet folyton tartani, akkor meg szétszed mindig a rövidpasszos meg TE játékkal mindig. Ehhez egy SEAsec kéne, az meg sosenem volt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Meg is lett (valahogy)Szerintem tegnap is ez volt a stratégiaInnen egyszerű, gyorsan el kell menni 14:0-ra (mint ma) akkor úgyis meglesz (valahogy 😊)Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊Egyrészt, igen, hazai pályán még nem kaptunk ki +14-ről, másrészt 90 valamennyivel összességében (tehát nem csak otthon) is az NFL történetének 4. leghosszabb sorozatában vagyunk, hogy +14-ről nem kapunk ki.
(talán hogy +14-ről még nem kaptunk még ki a Heinz-en, vagy valami ilyesmiről volt szó a TV-ben)
bcsarli
Soldados
bcsarli
Spy
több mint 8 éve
Szerintem tegnap is ez volt a stratégiaInnen egyszerű, gyorsan el kell menni 14:0-ra (mint ma) akkor úgyis meglesz (valahogy 😊)Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊Egyrészt, igen, hazai pályán még nem kaptunk ki +14-ről, másrészt 90 valamennyivel összességében (tehát nem csak otthon) is az NFL történetének 4. leghosszabb sorozatában vagyunk, hogy +14-ről nem kapunk ki.
(talán hogy +14-ről még nem kaptunk még ki a Heinz-en, vagy valami ilyesmiről volt szó a TV-ben)
bcsarli
Soldados
bcsarli
több mint 8 éve
Innen egyszerű, gyorsan el kell menni 14:0-ra (mint ma) akkor úgyis meglesz (valahogy 😊)Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊Egyrészt, igen, hazai pályán még nem kaptunk ki +14-ről, másrészt 90 valamennyivel összességében (tehát nem csak otthon) is az NFL történetének 4. leghosszabb sorozatában vagyunk, hogy +14-ről nem kapunk ki.
bcsarli
Soldados
több mint 8 éve
Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊Egyrészt, igen, hazai pályán még nem kaptunk ki +14-ről, másrészt 90 valamennyivel összességében (tehát nem csak otthon) is az NFL történetének 4. leghosszabb sorozatában vagyunk, hogy +14-ről nem kapunk ki.
bcsarli

több mint 8 éve
Ja, és nem szakadt meg valami nagy sorozatunk 😊(talán hogy +14-ről még nem kaptunk még ki a Heinz-en, vagy valami ilyesmiről volt szó a TV-ben)
több mint 8 éve
Persze TB még nem játszotta le a maga meccsét, de akkor is jól néz ki, hogy BB vezet passzolt, Bell futott és AB elkapott yardokban. 😊Pontosan, akartam épp őt mondani, hogy ha Watt nem kapta meg, akkor szerintem dobálózhatunk Brownnal, Julióval, Bell-lel, bárkivel, ha van nagyon magas szintű QB-teljesítmény (most pedig van bőven), akkor irányító fogja kapni.
Annyira, de annyira szeretném, hogy egyszer végre ne QB legyen az MVP... Persze szép álom (Ez Watt esetében kiderült), de AB annyira megérdemelné.
Soldados
Amire számíthatunk, hogy Bradyék meg jobban rá fognak játszani Shazier hiányára, és félő hogy erre nem fogunk tudni igazán felkészülni.Mondjuk ebben a párharcban tényleg kifejezetten szerencsétlen, hogy pont ő szenvedett ilyen súlyos sérülést, mert amúgy vele együtt is valszeg a futók mozgásával és a TE-játékkal próbálkoznánk végig (azért Gronknak kb eddig csak állat meccsei voltak a Steelers ellen – emlékből), így meg azért alapból hátrányban lehet az az LB, aki megy a szélre White-tal pl (Sacinak durva módon a sebessége még meg is lett volna), vagy akinek épp Gronk jut (nem tudom, mennyire fogjátok pl őt duplázni a meccsen, de annyira nem bánom pl, hogy nincs azért új Pola itt 😊 )
A védelemtől meg több kell, sokkal több. De voltak jelek amik tetszettek, de ennyi büntetés egyszerűen nem fér bele. Burns DPI-je mondjuk nevetséges volt, de gondolom a holloknal is volt hasonló furcsa ítélet.
Klaci79

több mint 8 éve
Utóbbi 2 nem fog változni, BB lehet "csak" 2. lesz a forduló végére 😀
több mint 8 éve
Persze TB még nem játszotta le a maga meccsét, de akkor is jól néz ki, hogy BB vezet passzolt, Bell futott és AB elkapott yardokban. 😊Annyira, de annyira szeretném, hogy egyszer végre ne QB legyen az MVP... Persze szép álom (Ez Watt esetében kiderült), de AB annyira megérdemelné.
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Abszte jó volt a gameplan, a végén csak azt nézték Szagkapitányék, mikor mehetnek ki egy kis levegőt venni az oldalvonalhoz, szószerint felőröltük őket. A TE-s játék bivaly volt ehhez hozzászorzódik a Bell elleni brusztolás és a kergetőzés Antónióval, kifingtak mita zegyszeri gyalogbéka a fődieper fejelgetéstől...😀
Azt még Jujut berakjuk a mozsártörővel, akkor jó ha három negyedet bírnak.
sutianap

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Én nem szidnám Bryantet, ha nincs lyuk semmi értelme bele gázolni a vedokbe, mert pont csak fumble lenne belőle. Neki is nagyon fontos szerepe, fontos elkapásai vannak. Mint ahogy most Eli Rogers is tetszett, ő is hozta amit neki kell. Nagyon sajnalnam, ha McDonald nem tudna játszani. Komoly szerepe van ebben az offensben és Jesse James teljesítményére is jó hatással van, ahogy Bell futojatekara is.Amire számíthatunk, hogy Bradyék meg jobban rá fognak játszani Shazier hiányára, és félő hogy erre nem fogunk tudni igazán felkészülni.
A védelemtől meg több kell, sokkal több. De voltak jelek amik tetszettek, de ennyi büntetés egyszerűen nem fér bele. Burns DPI-je mondjuk nevetséges volt, de gondolom a holloknal is volt hasonló furcsa ítélet.
Nyilván jó lenne ha nem engednénk TB-t pályára lépni, és ehhez meg is van minden, vagyis 4 yardot haladni minden playben. De ez egy remek erőpróba lesz.
Őszintén szólva hálás vagyok a sorsnak, hogy ezt a Bell gyereket élőben láthattam focizni. Egyre kevésbé gondolom, hogy maradna, mert meg fogja kapni a No1RB-No2-WR fizetését több helyen is akar.
De hogy mennyire nem érdemes a PO-val foglalkozni, íme Wentz sérülése. Hatalmas balszerencse számukra.
több mint 8 éve
Abszte jó volt a gameplan, a végén csak azt nézték Szagkapitányék, mikor mehetnek ki egy kis levegőt venni az oldalvonalhoz, szószerint felőröltük őket. A TE-s játék bivaly volt ehhez hozzászorzódik a Bell elleni brusztolás és a kergetőzés Antónióval, kifingtak mita zegyszeri gyalogbéka a fődieper fejelgetéstől...Azt még Jujut berakjuk a mozsártörővel, akkor jó ha három negyedet bírnak.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak