Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
nem volt itt valaki múltkor, aki szeretett volna rendelni mezt?
Klaci79
en ugyan itt voltam, de nem szerettem volna, de most igen 😊
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
nem volt itt valaki múltkor, aki szeretett volna rendelni mezt?
több mint 8 éve
Hat azt gondolom most Martavis megmutathatja. Nagyon kivancsi leszek, mert ez a lábujj nem néz ki jól, úgyhogy kicsit pihenni kellene AB-nek.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tüszi amúgy állítólag a final cutok után elmehetett volna a Chiefs-hez, majd utána amíg PS-ben volt további 3 csapattól kapott ajánlatot, de ő a maradás mellett döntött. Most meg ugyebár 11 heti várakozás után bekerült az 53-ba.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Haden és McDonald out, de Mitchell sem edzett szombaton sem, ő doubtful, míg AB questionable besorolást kapott.

Harrison, JuJu és Shazier teljes edzést nyomott, tuti játszanak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Brown nem edzett ma sem....ez nem jó hír és így nem hiszem, hogy játszani fog. Ha nem játszik, nyomás sincs a meccs kapcsán, ami összességében nekem jó hír. Én ezt a meccset simán odaadom, csak több sérülésünk ne legyen, de egyébként Én azt gondolom, hogy nem is baj megnézni ezt a csapatot, ezt az O-t Brown nélkül is. Kiváncsi leszek.
több mint 8 éve
Shazierrel olvastam egy riportot, ahol elmondta ezt a szombati edzéses dolgot, vagyis nagyon jól jön neki ez az extra egy nap. De simán elképzelhetőnek tartom, hogy nem kockáztatunk.
több mint 8 éve
Haden és AB mellett továbbra sem edzett McDonald, Mitchell, Harrison és Shazier sem. JuJunál nincs visszaesés, ma is full edzést tolt.

AB állítólag játszhat, a többieknél a szombati tréning lesz a döntő.

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Minor toe injury
több mint 8 éve
Ma nem edzett AB...kíváncsi vagyok mi volt vele, de nagyon remélem, hogy csak valami hivatalos baromság
Klaci79
Pihent.
Sobri Jóska
állítólag valami lábujj sérülés
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 971 — #NoStress
Ma nem edzett AB...kíváncsi vagyok mi volt vele, de nagyon remélem, hogy csak valami hivatalos baromság
Klaci79
Pihent.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Haden mellett Mitchell, Shazier, Harrison és McDonald sem edzett. JuJu viszont full edzést tolt.

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
ez a relatív maximum és minimum és ennek ingadozása igen izgalmas amúgy!
lehet visszamenőleg érdemes lenne kiszámolni hogy milyen eredményeket hozhattak volna mondjuk a régebbi bajnokságok ha ezek alapján számolunk!talán még Lombardi is járhatna érte visszamenőleg!
de az idei relatív Lombardi az már most a Steelerset illeti !😉

Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
A Pats meccs az ígeretek szerint mar nezhető a Dezsőbsn. Mindenki írja be a naptarba!
több mint 8 éve
Steelers-Pats közös meccsnézés?
Már nincsenek ilyen közös meccsnézések vagy csak nekem nem szól senki? 😊
Sobri Jóska
Jelenleg a hely ahova járni szoktunk átalakítás vagy mi alatt van. Úgyhogy most pár meccset ki kellett hagyni, bár a folyamatos éjszakák miatt, úgyis csak pár ember menne. Remélem hamarosan megoldódik és akkor még a közös meccsnézés is mehet.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 585
Sobri Jóska
en ugyan a fel szememre suket vagyok, de a stadionok kozel tele vannak, szoval megkockaztatom hogy: vannak. 😊
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 585
ui.: Amit pedig a maximumról gondoltam, azt tartom. A jelentése annyi, hogy sztem a Steelers maximuma van a legmagasabb ponton, nem más csapaté. Másnak persze lehet erről más a véleménye. Elfogadom, ez elég szubjektív, de én így látom.
Soldados
Nincs olyan, hogy maximum, csak relatív maximum van. 😊 Más a maximum a Ravens ellen és más a Pats ellen, mert más a matchup. Nekted a Bengals jó matchup, a Colts nyaminyami, a Pats viszont rossz. Ezért a maximum is lejjebb van. Ne legyen igazam (egy Steelers-Pats meccsen mindenképpen nektek szurkolnék), de olyan ordas underdogok vagytok még otthon is, mint a huzat. Foxboroughban meg ... well... 😊
peterk2005
Ebben mindenképpen van igazság, sőt maga az alapgondolat teljesen helyénvaló. Abban is egyetértünk, hogy alapesetben underdogok leszünk a párharcban. De reménytelennek nem érzem. Sokkal inkább azt gondolom, hogy azt a mentális gátat kell levetkőzni a sikerhez, ami az előző évek sorozatos kudarcai miatt kialakult, ami igenis ott van, hogy mi vagyunk a kisöcsi ebben a párharcban. Ha egyszer végre hittel mennénk fel a pályára, akkor bármi lehet. Ez Tomlin idei nagy feladata a szememben, hogy végre elhiggyük, hogy nemcsak 30 csapatot tudunk megverni, hanem mind a 31-et.

Amúgy pont ezért tartom jó üzenetnek Tomlin mostani nyilatkozatát, mert ez igenis azt sugallta, hogy elsősorban nem a Bengals-t, nem Ravenst kell megvernünk, hanem a Patset, mert az vezet a végcélhoz. A 2 csoportrangadó pedig "csak" az út része. Mindezt számomra úgy sugallta, hogy nem rugaszkodott el a talajtól, nem nézett le közben senkit, hanem felvállalta, hogy az lesz az AFC-csúcsderbije, amiről amúgy is mindenki így gondolkodik, csak egyszerűen nem szokás két héttel előtte ezt kijelenteni.
Soldados
Tomlin kimondta a nyilvanvalot ( az elso Bengals meccs elott irtam, hogy nem a PO-t kell szamolgatni, hanem keszulni kell a Pats ellenire a PO-ban), persze nem szokas. A Pats mentalis elonye jelenleg mindenkivel fent all. Ugy mennek ki, hogy ok meg tudjak oldani akarmi lesz (O reszrol), volt ilyen a vasasnak is a D oldalarol. Ettol nem nyernek meg mindent, de ez segit ( teniszben azt mondanank hogy tobbszor kell ellenuk megnyerni a pontot).
A vasas relativ maximuma es minimuma nagyon nagy kilengeseket produkal, amit a matchup-ok nem magyaraznak. Az emlegetett bengals, ravens, colts mint ellenfeleknel hangsulyosabb, hogy kulonbozo okok miatt de rosszak, mint csapat, kit erdekel a matchup ( az ellen jol tamadja a fonakot, ami a gyengem, tehat rossz m-up, de osszesegeben ki fogom szervalni- hamar Edberg meccseket nezek 😊 ). Ha a vasas O-t nezem keretileg en nem latom a rossz matchup-ot ellenuk, dominalniuk kellene, persze szamit a m-up is es ad kulonbseget, hogy kit mennyivel kellene elverni.
Tomlinek legnagyobb hibaja hogy az O nem tud egy eros-konzisztens jatekot hozni ( evek ota), aminek "nincs" magyarazata. A Pats-tol tudod mit fogsz kapni megbizhatoan es az kilengesuk alja is magasabban van mint az AFC 90%-nak a relativ maximuma, mig a Vasas le tud sullyedni "kozenk".

UI: tobbszor nem irom le hogy relativ, mindenki tudja ugy is. 😊
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 971 — #NoStress

több mint 8 éve
Hadenről levették a gipszet, de a héten még nem edz. A verebek azt csiripelik, hogy a Bengals mellett a Ravens elleni csoportrangadót is kihagyja, és a Pats-meccsre tervezzük a visszatérését.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyetértek sok gondolattal. Azzal is, hogy én mindig tartok kicsit a Ravenstől, de ezt sosem titkolom 😀

Soldi: remélem, igazad lesz, és tényleg egy felülteljesítő védelmet látunk eddig a Baltimore-tól, de én valahogy úgy vagyok vele, hogy fontos, nagy meccsen lehetőség szerint kerüljük el a Ravenst, a Jetset és ne menjünk Denverbe (a Giants úgy tűnik, elintézte magát az idényre, de a New York-iakat sem szeretem feltétlenül 😀), és sokkal inkább jöjjön velünk szembe a náluk amúgy erősebb Steelers, mert az a meccs valahogy jobban fekszik nekünk, és kicsit tényleg olyan az érzés, mintha a Pittsburgh is kicsit így állna hozzá a meccsekhez.

több mint 8 éve
ui.: Amit pedig a maximumról gondoltam, azt tartom. A jelentése annyi, hogy sztem a Steelers maximuma van a legmagasabb ponton, nem más csapaté. Másnak persze lehet erről más a véleménye. Elfogadom, ez elég szubjektív, de én így látom.
Soldados
Nincs olyan, hogy maximum, csak relatív maximum van. 😊 Más a maximum a Ravens ellen és más a Pats ellen, mert más a matchup. Nekted a Bengals jó matchup, a Colts nyaminyami, a Pats viszont rossz. Ezért a maximum is lejjebb van. Ne legyen igazam (egy Steelers-Pats meccsen mindenképpen nektek szurkolnék), de olyan ordas underdogok vagytok még otthon is, mint a huzat. Foxboroughban meg ... well... 😊
peterk2005
Ebben mindenképpen van igazság, sőt maga az alapgondolat teljesen helyénvaló. Abban is egyetértünk, hogy alapesetben underdogok leszünk a párharcban. De reménytelennek nem érzem. Sokkal inkább azt gondolom, hogy azt a mentális gátat kell levetkőzni a sikerhez, ami az előző évek sorozatos kudarcai miatt kialakult, ami igenis ott van, hogy mi vagyunk a kisöcsi ebben a párharcban. Ha egyszer végre hittel mennénk fel a pályára, akkor bármi lehet. Ez Tomlin idei nagy feladata a szememben, hogy végre elhiggyük, hogy nemcsak 30 csapatot tudunk megverni, hanem mind a 31-et.

Amúgy pont ezért tartom jó üzenetnek Tomlin mostani nyilatkozatát, mert ez igenis azt sugallta, hogy elsősorban nem a Bengals-t, nem Ravenst kell megvernünk, hanem a Patset, mert az vezet a végcélhoz. A 2 csoportrangadó pedig "csak" az út része. Mindezt számomra úgy sugallta, hogy nem rugaszkodott el a talajtól, nem nézett le közben senkit, hanem felvállalta, hogy az lesz az AFC-csúcsderbije, amiről amúgy is mindenki így gondolkodik, csak egyszerűen nem szokás két héttel előtte ezt kijelenteni.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 529 — The only discipline that lasts, is self discipline
Soldados

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Marad SNF a jövő heti Ravens elleni derbi, így sorozatban negyedszer játszunk majd Prime Time-meccset.
Soldados
Kár, hogy nem Baltimore-ban lesz, kb fix lenne a Ravens-siker 😀 | (szigorúan statisztikai alapon, 12–1 prime time-ban a Ravens Harbaugh alatt otthon, és igen, a tietek az az 1 😊 ) |
Bár így jobb is, üssétek csak el a Ravenst a PO-tól 😊)
Wyatt
Nem olvastam el a spoilert és rögtön azt akartam beírni, amit te "láthatatlanná" tettél. 😊 Aztán ugye elkezdtem pötyögni a választ és ott megláttam, hogy Te is ezt írtad be, hogy mi azért meg tudtuk őket verni Prime Time-meccsen a saját vackukban. 😊

Amúgy meg szép dolog a történelem, de ez nem az a Ravens, amelyiktől nektek tartanotok kell. Nekünk is csak max azért, mert ellenünk mindig felszívják magukat és a legjobbjukat hozzák, de amúgy ez egy nagyon gyenguska csapat. Meg már korántsem képviseli azt a fizikai attitűdöt, amivel a Pats-nek annyiszor meggyűlt a baja. A védelem jó számokat hoz, de nem olyan rettegett és fizikális, mint néhány éve.

Én speciel a Bengals-tól sokkal jobban tartok most idegenben, mint a Ravenstől otthon.