NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Ha az Off-ek szarnyal kenytelenek lesznek dobni, de ha 8 emberrel lesztek a box-ban es rakenyszeritek a dobasra, akkor nyeregbe lesztekEn nem tudom mi ez a nagy futas hypolas nalunk 😀
no
De a passz lehuzasa eleg zavaro, mintha nem lenne egy Playmakerunk(Landry), melysegi celpontunk( Stills) es 50-50 labdakat leszedo magas WR-unk (Parker) is.
Pont azert jutottunk el idaig mert Gase brutal jol varialja a playeket es a futas es a passz is megy, jol reagal az ellenfel taktikajara.
Ha 8 emberes box lesz:
1. Ajayi onnan is ki tud torni
2. A gyors WR-jeink szetszedik a kozepso teruletet.
Annyit meg ehhez hogy a futasunk nem a blokkoktol jo hanem Ajayitol sajnos.
Ha neki nem megy az extra az o-line nem segiti a munkajat altalaban.
Ja es ha kerdezted sztem a Kansas nyeri a SB-t 😀
több mint 7 éve
xtaki
3 443
sajnos viszont Green nem edzett ma...állítólag még mindig nem jött ki az agyrázkódás protokollból...így igencsak kérdéses a játékaGreen a szezon nagyobb reszeben nem jatszott, akkor ott nem volt biztos, hogy agyrazkodas, vagy valami mas a baja. Lehet, hogy visszaeso es akkor nem is fogjak engedni.
Chickillo bizosan kihagyja a meccset, akárcsak Mathews
Golden és V. Williams kérdéses még...
A Mia-nál Maxwell kétséges besorolást kapott miután egész héten nem edzett....kérdéses Jenkins, Lippett, Rambo és Urbik
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
sajnos viszont Green nem edzett ma...állítólag még mindig nem jött ki az agyrázkódás protokollból...így igencsak kérdéses a játékaChickillo bizosan kihagyja a meccset, akárcsak Mathews
Golden és V. Williams kérdéses még...
A Mia-nál Maxwell kétséges besorolást kapott miután egész héten nem edzett....kérdéses Jenkins, Lippett, Rambo és Urbik
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Szerintem Saci simán ligaelit teljesítményt nyújtott idén (persze elfogult vagyok) úgy, hogy azért nem mindig kapott segítséget a társaktólMert el van könyvelve a csapat erős támadónak és közepes védőnek...hiába vannak jó teljesítmények, de semmi díjMondom, én se szavaztam volna rájuk. Jó teljesítmények vannak, de liga TOP elit (amiről ez a szavazás szól), az nincs. Csak röhejes, hogy kik kaptak voksot. Tehát nem az a baj, hogy a mi védőink nem kaptak, hanem az, hogy olyanok is kaptak (főleg LB-k), akiknek nagyon nem kellett volna, akik még a mi kis Sacink szintjét sem érték el.
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
Mert el van könyvelve a csapat erős támadónak és közepes védőnek...hiába vannak jó teljesítmények, de semmi díjMondom, én se szavaztam volna rájuk. Jó teljesítmények vannak, de liga TOP elit (amiről ez a szavazás szól), az nincs. Csak röhejes, hogy kik kaptak voksot. Tehát nem az a baj, hogy a mi védőink nem kaptak, hanem az, hogy olyanok is kaptak (főleg LB-k), akiknek nagyon nem kellett volna, akik még a mi kis Sacink szintjét sem érték el.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Mert el van könyvelve a csapat erős támadónak és közepes védőnek...hiába vannak jó teljesítmények, de semmi díj
több mint 7 éve
AB az 1., Bell és DeCastro a 2. All-Pro csapatba került. Szavazatot kapott még Pouncey és Gilbert.AB a WR-eknél a legtöbb voksot kapta, de ami tiszta a röhej az az LB. Ha megnézitek kik kaptak voksokat, akkor el fog a röhögőgörcs, hogy Szazier egyet sem kapott. De ez legyen a legnagyobb bajunk. 😊 (Amúgy azzal nincs gondom, hogy nem került be az All-Próba, csak néhány szavazatot kapott játékos tényleg a vicc kategória.)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
no
7 305
Hat a HT-OR kipockoli nektek akkor ti is simman vernetek. En most konnyen beszelek, de igen kicsi eselyt adok a Miaminak. A D#-tek alapvetoen nem hiszem, hogy meg tudna fogni a futasukat, de igy eleg egyoldalasak. Ha az Off-ek szarnyal kenytelenek lesznek dobni, de ha 8 emberrel lesztek a box-ban es rakenyszeritek a dobasra, akkor nyeregbe lesztek megint. De mindket egysegtol egy kozepes teljesitmeny is eleg lehet. Ha a meccs szokatlan lesz pl aranytalanul magas TO lesz, akkor lehet eselyuk, de az szerencse is. Persze a Mor ( aki megtette a kotelesseget) elver benneteket passzal, akkor kijelentheto hogy mmegerdemlitek a vereseget es ok a win-t. Nem latom a kulso korulmenyt ami nekik kedvezne amugy. Lebecsulni nem szabad es nem is fogjatok oket, Tebow kepe biztos kint van a falakon. Annyira eselytelenek, hogy a semlegessek nekik fognak drukkolni.megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.Az elmúlt 2 alkalommal úgy értünk oda, hogy a NE-t valaki kipöckölte előlünk, ha ez most is sikerül, akkor odaérhetünk.
no
Csak először arra lennék kíváncsi, hogy a Miamit hogy győzzük le... akármilyen az odds, én ezt egyáltalán nem látom könnyű meccsnek.
Jan
Az o helyukben akkor is futnek ha Szergej amugy Szerjozsa.
több mint 7 éve
Szerintem ha fogjuk a futást, akkor nyerünk simán. Csak hát éppen ebben vannak nekem is nagy kétségeim, hogy fogjuk-e majd a futást.megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.Az elmúlt 2 alkalommal úgy értünk oda, hogy a NE-t valaki kipöckölte előlünk, ha ez most is sikerül, akkor odaérhetünk.
no
Csak először arra lennék kíváncsi, hogy a Miamit hogy győzzük le... akármilyen az odds, én ezt egyáltalán nem látom könnyű meccsnek.
Jan
Azt pedig nem szeretném, hogy kipöcköljék a Patset, de erre most nincs is nagy esély, se OAK, se a HOU nem hiszem, hogy képes lenne rá.
több mint 7 éve
megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.Az elmúlt 2 alkalommal úgy értünk oda, hogy a NE-t valaki kipöckölte előlünk, ha ez most is sikerül, akkor odaérhetünk.
no
több mint 7 éve
no
7 305
oke, szerinted ki nyeri, csak hogy 31 predict legyen 😊megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.egyébként szerintem se nyer a NE, olyan toronymagas esélyeseknek vannak beharangozva, hogy tuti nem ők nyernek 😀
no
Adirotor
több mint 7 éve
A Pouncey féle mondatok nagyon jók. Én úgy emlékszek, hogy mintha Brady is mondta volna, hogy Ben nagyon jó irányító és hogy kevés szó esik róla! Én is jó irányítónak tartom!sőt, a Hernandez-ügynél asszem mindkét Pánsz szájába raktak egy tulipiros-golyót lánccal
Béczkó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
pedig azért ők mégis csak a révensz... 😀Na szóval, már többször is buktad, tudjuk hogy látens Holló vagy! 😀 😛
zzz888
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
akárki nyerhet, csak ők ne, jobban örülnék, ha a szarkák nyerik idén mint ha ők...megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.egyébként szerintem se nyer a NE, olyan toronymagas esélyeseknek vannak beharangozva, hogy tuti nem ők nyernek 😀
no
Adirotor
pedig azért ők mégis csak a révensz... 😀
de tudom, hogy mi nyerjük, szóval a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad 😀
több mint 7 éve
megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.egyébként szerintem se nyer a NE, olyan toronymagas esélyeseknek vannak beharangozva, hogy tuti nem ők nyernek 😀
no
több mint 7 éve
no
7 305
megneztem vagy 30 predict vegeredmenyt csak, az AFC-bol ti kerultetek be a legtobbszor es a legritkabb esetben nyer SB-t a NE. Keves szakertoi volt benne, de akkor is.
több mint 7 éve
Béczkó
1 264
A Pouncey féle mondatok nagyon jók. Én úgy emlékszek, hogy mintha Brady is mondta volna, hogy Ben nagyon jó irányító és hogy kevés szó esik róla! Én is jó irányítónak tartom!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
A Mia-nal pedig Tannehill és Maxwell nem edzettek se ma se tegnap, Jenkins limitált 2. napja, Rambo limitált, tegnap még out volt
több mint 7 éve
Nem edzett Chickillo, Mathews, Golden és Vince Williams. Illetve pihenőnapot kapott DeWill.Golden és Maxey limitált volt, Chickillo, Mathews és Vince Williams nem edzett.
Soldados
több mint 7 éve
IsPouncey.Móricka"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.ki ez? bocsi nincs jo napom kitalalni, koszi.
Lehet legtöbben másképp gondolják, de ő a legjobb ember a világon. A legjobb irányító. Ha azt mondaná, hogy üssek le egy játékost, kérdés nélkül megtenném."
MP
steelwolf
gabistar
sutianap
Soldados
több mint 7 éve
Pouncey.Móricka"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.ki ez? bocsi nincs jo napom kitalalni, koszi.
Lehet legtöbben másképp gondolják, de ő a legjobb ember a világon. A legjobb irányító. Ha azt mondaná, hogy üssek le egy játékost, kérdés nélkül megtenném."
MP
steelwolf
gabistar
sutianap
több mint 7 éve
Móricka"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.ki ez? bocsi nincs jo napom kitalalni, koszi.
MP
steelwolf
gabistar
több mint 7 éve
gabor25
5 144
"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.ki ez? bocsi nincs jo napom kitalalni, koszi.
MP
steelwolf
több mint 7 éve
"Mindig is mondtam. Amint Ő visszavonul, én is követem. Annyira hozzászoktam Benhez, hogy nem tudom be tudnék-e állni másik irányítóval a huddlebe.Lehet legtöbben másképp gondolják, de ő a legjobb ember a világon. A legjobb irányító. Ha azt mondaná, hogy üssek le egy játékost, kérdés nélkül megtenném."
MP