Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Watsont kitettük és a PS-ből felhoztuk Tüszit.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Alapszakasz. Túl kell élni. Be kell jutni ott meg új bajnokság kezdődik. Idén idehaza is pl.hatalmas a szenvedés a kevés csapat nem túl értelmes lebonyolítás miatt az alapszakasz gyakorlatilag egy felkészülési meccs sorozat. Semmiről nem dönt.
több mint 8 éve
Erre tessék, most meg lesimazzuk az elsőt. Ha ez a teljesítmény menne állandóan, kis erositessel bármi lehetne.Én sem. 😉 Előre tudni lehetett, hogy nem leszünk újra a topon, túl sokan mentek el egyszerre. De ettől még szeretem a Pens-t, úgyhogy amikor tehetem, nézem a meccseit.Annyit élvezkedtem az elmúlt két évben a Penguins meccsein, hogy ezek miatt kicsit sem bosszankodom...😊A Pens pedig ki is kapott 4-3-ra Bostonban.Hatalmas PITT siker van kialakulóban a Heinz Fielden. a Miami egyetem csapata ellen vezetnek 17-7-re 3 perccel a vége előtt és a labda is náluk. Nem kis upset lesz ez 😊A Penguins viszont botrányszar - legalábbis az elmúlt 2 évhez képest. Mondom ezt úgy, hogy 0-2-ről, illetve 1-3-ról felállva 3-3 a záró harmad előtt. Persze a PO meglesz, de ez nem a bajnokcsapat már.
Klaci79
Soldados
Soldados
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Ez egy oromteli teny, hogy kapasbol sikerult neki meg a nr 2 helyre is feljonnie kezdokent. Es hogy eddig eleg megbizhato celpont is volt. De hat ezt tudjuk a bryant fele kirohanasok miatt is. Ami pont ezert jott tole. De hat inkabb legyen tobb jobb mint kevesebb jobb. 😊 Most vegre megint van egy nem young money crew, de hasonlo, ha vegre elkapja bryant is a fonalat.Jaja, JuJu kiszorította Rogers-t, ezért nem láttuk. Én nagyon remélem, hogy Bryantnek most lesz egy nagy napja. Kell, hogy ott is áttörjön a gát, és végre felszabaduljon.JuJu és Haden mellett McDonald sem játszik, Mitchell pénteken is limitált volt, ő kérdéses besorolást kapott.JuJu hiányában most nagyobb szerepet kaphat Bryant és Rogers is. Utóbbira rá is fér, nagyon eltűnt mostanában, talán az elrontott punt returnje óta. Mondjuk az ő helyzetét JuJu nagyszerű első éve nem segítette az biztos. McDonald pedig nekem nagyon fog hiányozni és persze Bellnek is. Más szinten blokkol azért a srác, mint a többi TE-ünk.
Soldados
Mondjuk nem ettől függ, mert túl azon, hogy eddig mennyi probléma volt a sajtfejűeknél, még ott is van néhány kérdéses állapotú sérült, nem is a rosszabb fajtából
Klaci79
Soldados
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Jaja, JuJu kiszorította Rogers-t, ezért nem láttuk. Én nagyon remélem, hogy Bryantnek most lesz egy nagy napja. Kell, hogy ott is áttörjön a gát, és végre felszabaduljon.JuJu és Haden mellett McDonald sem játszik, Mitchell pénteken is limitált volt, ő kérdéses besorolást kapott.JuJu hiányában most nagyobb szerepet kaphat Bryant és Rogers is. Utóbbira rá is fér, nagyon eltűnt mostanában, talán az elrontott punt returnje óta. Mondjuk az ő helyzetét JuJu nagyszerű első éve nem segítette az biztos. McDonald pedig nekem nagyon fog hiányozni és persze Bellnek is. Más szinten blokkol azért a srác, mint a többi TE-ünk.
Soldados
Mondjuk nem ettől függ, mert túl azon, hogy eddig mennyi probléma volt a sajtfejűeknél, még ott is van néhány kérdéses állapotú sérült, nem is a rosszabb fajtából
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
JuJu és Haden mellett McDonald sem játszik, Mitchell pénteken is limitált volt, ő kérdéses besorolást kapott.JuJu hiányában most nagyobb szerepet kaphat Bryant és Rogers is. Utóbbira rá is fér, nagyon eltűnt mostanában, talán az elrontott punt returnje óta. Mondjuk az ő helyzetét JuJu nagyszerű első éve nem segítette az biztos. McDonald pedig nekem nagyon fog hiányozni és persze Bellnek is. Más szinten blokkol azért a srác, mint a többi TE-ünk.
Soldados
több mint 8 éve
JuJu és Haden mellett McDonald sem játszik, Mitchell pénteken is limitált volt, ő kérdéses besorolást kapott.

több mint 8 éve
Én sem. 😉 Előre tudni lehetett, hogy nem leszünk újra a topon, túl sokan mentek el egyszerre. De ettől még szeretem a Pens-t, úgyhogy amikor tehetem, nézem a meccseit.Annyit élvezkedtem az elmúlt két évben a Penguins meccsein, hogy ezek miatt kicsit sem bosszankodom...😊A Pens pedig ki is kapott 4-3-ra Bostonban.Hatalmas PITT siker van kialakulóban a Heinz Fielden. a Miami egyetem csapata ellen vezetnek 17-7-re 3 perccel a vége előtt és a labda is náluk. Nem kis upset lesz ez 😊A Penguins viszont botrányszar - legalábbis az elmúlt 2 évhez képest. Mondom ezt úgy, hogy 0-2-ről, illetve 1-3-ról felállva 3-3 a záró harmad előtt. Persze a PO meglesz, de ez nem a bajnokcsapat már.
Klaci79
Soldados
Soldados
Klaci79

több mint 8 éve
Annyit élvezkedtem az elmúlt két évben a Penguins meccsein, hogy ezek miatt kicsit sem bosszankodom...😊A Pens pedig ki is kapott 4-3-ra Bostonban.Hatalmas PITT siker van kialakulóban a Heinz Fielden. a Miami egyetem csapata ellen vezetnek 17-7-re 3 perccel a vége előtt és a labda is náluk. Nem kis upset lesz ez 😊A Penguins viszont botrányszar - legalábbis az elmúlt 2 évhez képest. Mondom ezt úgy, hogy 0-2-ről, illetve 1-3-ról felállva 3-3 a záró harmad előtt. Persze a PO meglesz, de ez nem a bajnokcsapat már.
Klaci79
Soldados
Soldados
több mint 8 éve
A Pens pedig ki is kapott 4-3-ra Bostonban.Hatalmas PITT siker van kialakulóban a Heinz Fielden. a Miami egyetem csapata ellen vezetnek 17-7-re 3 perccel a vége előtt és a labda is náluk. Nem kis upset lesz ez 😊A Penguins viszont botrányszar - legalábbis az elmúlt 2 évhez képest. Mondom ezt úgy, hogy 0-2-ről, illetve 1-3-ról felállva 3-3 a záró harmad előtt. Persze a PO meglesz, de ez nem a bajnokcsapat már.
Klaci79
Soldados

több mint 8 éve
Hatalmas PITT siker van kialakulóban a Heinz Fielden. a Miami egyetem csapata ellen vezetnek 17-7-re 3 perccel a vége előtt és a labda is náluk. Nem kis upset lesz ez 😊meg is SWANNNNNNNNNNNNNNNN YEEEEEEEEEEEE
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Hatalmas PITT siker van kialakulóban a Heinz Fielden. a Miami egyetem csapata ellen vezetnek 17-7-re 3 perccel a vége előtt és a labda is náluk. Nem kis upset lesz ez 😊A Penguins viszont botrányszar - legalábbis az elmúlt 2 évhez képest. Mondom ezt úgy, hogy 0-2-ről, illetve 1-3-ról felállva 3-3 a záró harmad előtt. Persze a PO meglesz, de ez nem a bajnokcsapat már.
Klaci79

több mint 8 éve
Hatalmas PITT siker van kialakulóban a Heinz Fielden. a Miami egyetem csapata ellen vezetnek 17-7-re 3 perccel a vége előtt és a labda is náluk. Nem kis upset lesz ez 😊
több mint 8 éve
Defensive end Stephon Tuitt has an average depth of tackle of -0.8 which is the best for all interior defensive linemen this seasonez azért nem semmi 😀
több mint 8 éve
Haden, McDonald, JuJu nem edzett, mindenki más fullba tolta.A helyzet romlott. A fenti hármas továbbra sem edzett, így egyre kisebb a sansz a játékukra, ráadásul Mitchell rossz irányba mozdult, ma már csak limitált volt.
Soldados

több mint 8 éve
Haden, McDonald, JuJu nem edzett, mindenki más fullba tolta.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Senquez Golson nem túl hosszú tampai pályafutása már véget is ért...2. kör...Istenem!!!
több mint 8 éve
Én? 😂😂Ki más? 😀Ben? 😊
pbs.twimg.com/media/DPPmKTFVwAETU8S.jpg:large
Klaci79
bcsarli
több mint 8 éve
AB lett a hét támadója az AFC-ben.

több mint 8 éve
JuJu amúgy kisebb sérüléssel (hamstring) bajlódik Tomlin szerint. És ahogy várható volt, szavaiból az jött le, hogy Sutton nem sokat lesz pályán.
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
OFF 😊Én ezt nem mondanám relevánsnak. Nyilván, ha elkezdenénk kiszedegetni melyik mikor volt, lehet a beugró meccsén meg az következőn volt a több hit. Aztán a teljesítménye feljavult. Nyilván nem könnyű felvenni a padról a ritmust. A futásoknál is kérdéses lesz. Mert az is rettenetesen fontos lehet
Íme a különbség számokban Gilbert és Hubbard között...remélem ez bele fog férni
pbs.twimg.com/media/DPOrSjSUIAEcd3d.jpg:large
Klaci79