NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
De az is tisztán látszott, hogy a döntésével bizony motiválatlanná tette a csapatot erre a meccsre. Hiába tüzelt meccs előtt szavakkal, a tettek üzenete erősebb volt, mint úgy általában így szokott lenni. Ami viszont nagy erény, hogy szünetben csak elérte, hogy rendes meccset játsszunk és az ismert happy enddel még kifejezetten jól is jöttünk ki belőle, mert egy újabb mentális erősödést eredményező siker lett.Soldados...mert eddig erősségünk volt a gyenge csapatok ellen az elejétől fullon pörögni, és elpopsizni őket a papírforma szerint, ugye?
Most legalább a korábbiakkal ellentétben, félidőben sikerült valahogy felpörgetni őket.
Semmi különbség nem volt a korábbi gyenge csapatok elleni meccsekhez képest, csak annyi hogy más volt a pályán.
több mint 7 éve
Tomlin 53 embert vezet és lehet, hogy a második PO meccsen egy olyan emberen múlik az SB, aki most a 3. ember. Így egy olyan meccsen, ahol nem számít az eredmény megnézed mit tudnak azzal, hogy győzelmet vársz el, különösen azért is, mert a sérülések okán 5-6 embernél többet nem rotálhatsz a 22-ből. A kihívás az volt, hogy tulajdonképpen csak az O-ban volt pihentetés (a D-ben az Öreg csak) és ez borítékolta, hogy a D-ben lesznek motiválatlan emberek. Shazier szét is durrant az idegtől nem egyszer, és ez az amit kezelni kellett. Érdekes, mert pont most került elő, hogy Tomlin mit is csinál. Ő nem playeket ír fel a falra, hanem motivációt kezel és egyben tartja az 53-at. Nem véletlen, hogy ennyi hátsó körös, vagy draftolatlan játékos van nálunk. Nem véletlen, hogy DHB nálunk megtalálta magában azt amit hasznosítani tud. Olyan közeget alakít ki, amiben tudja mindenki, hogy ha teljesít, akkor több játékidőt kap. Éppen ezért Én egy percig nem féltem attól amit Te feszegetsz. Ez volt a természetes, sokkal inkább, mint erőltetni Bent, Bellt, vagy Brownt, akit mondjuk egy ilyen meccsen Haden lehet simán leszedett volna.Nagyrészt egyetértünk. És Tomlinnál teljesen egyértelmű, hogy miben erős, ő egyben tud tartani 53 tesztoszteronbombát. Nem véletlen nem volt még a legszéthullottabb szezonunkban sem negatív mérleg. Azt is mondtam, hogy ő mindig üzen a játékosoknak a nyilatkozataival, és ezeket alapvetően jól csinálja. Az sem kérdés, hogy a HC vezető. Sőt, szerintem a legfontosabb vezető, mert elsősorban a HC határozza meg a csapat identitását, vagy ahogy korábban írtam a példákat, a franchise DNS-ét.
Egy szó, mint száz ugyanezt csinálom és nem keverek kavarok itt kezdőkkel fél meccsen, odaadom a gyeplőt annak akiben bízni akarok, mert ez pont remek alkalom arra, hogy a fenti elvem kapcsán lehetőséget adjak LJ-nek, DWillnek, a WR-eknek, no és JJ-nek. A Barnák láthatóan felkészült gameplannel, motiváltan érkeztek, így meg is leptek szépen, de ez benne volt. Simán benne volt az, hogy kikapunk, ha a Barnák jobban figyelnek szépen meg is lehetett volna nekik, de mivel haraptunk/küzdöttünk, ez meghozta a szerencsével együtt a W-t. Az OT winning drive már jutalomjáték volt és nagyon jól jött LJ-nek.
Klemó
De az is tisztán látszott, hogy a döntésével bizony motiválatlanná tette a csapatot erre a meccsre. Hiába tüzelt meccs előtt szavakkal, a tettek üzenete erősebb volt, mint úgy általában így szokott lenni. Ami viszont nagy erény, hogy szünetben csak elérte, hogy rendes meccset játsszunk és az ismert happy enddel még kifejezetten jól is jöttünk ki belőle, mert egy újabb mentális erősödést eredményező siker lett.
Szóval én csak azt tudom mondani, amit a legeslegelején, amikor még nem ugrott rá mindenki vércseként a témára: Tomlin nehéz helyzetet teremtett, de nem megoldhatatlant. Az első akadályt, ha nehézségek árán is, de az utolsó pillanatban (szünetben) megoldotta. De hogy ez mennyire nem volt egyszerű, azt Saci nyilatkozata jelzi, egyesekben motiválatlanságot eredményezett, az egyesek motiválatlansága pedig másokban komoly frusztrációt. (szarul sikerült meccsen ezek vezethetnek a csapatmorál romlásához.) A végeredmény jó lett, de én nem ezt a göröngyösebb utat választottam volna, amit továbbra is a Steelers identitásától távolállónak tartok.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Hát egyértelmű esélyesek nem vagyunk, így ettől nem kell fázni 😀A KC kiemelése megint nem jött jól 😕Én nem bánkódom ezen.....én mindig fázok azoktól a meccsektől, ahol egyértelmű esélyesek vagyunk......itt aztán meg nagyon nem ez lesz a helyzet.....
A két kicsit talán gyengébb csapat a Hou és az OAK (az irányító problémák miatt talán gyengébbek) pont a másik ágra került.
Így ha működik valami papírforma, akkor MIA-KC-PECC....így szép nyerni 😀
Klaci79
Klemó
Viszont ha bajnok akarsz lenni, akkor azt kell megütni, aki szembejön. Különben csak öröm, hogy játszunk még 1--2-3-4 mérkőzést 😊
több mint 7 éve
no
7 305
Tann. sem az igazi, de az edzo nagyon jo es az osveny helyes. Ess az eredmeny adhat loketet a jovvore, de iden a PO elerese is jo eredmeny.Csak egy irányítónyira vannak egy jó csapattól.Hát igen, kár hogy Tanny megsérült.
Sobri Jóska
Érdekes csapat a Mia, mert a Ravens meg a Pecc ellen ami csinált az értékelhetetlen, közben meg képes szép dolgokat csinálni, egész meccsen keresztül.Az összefoglalót legalább nézd meg, mert 9 perccel a vége előtt a pecc 10 yardosán voltunk és a cserefutónknak sikerült fumblet csinalni amit visszahordtak a mi 20-asunkra. Ott egy TD-vel 27-21 lett volna, így viszont csúnyát mutat az eredményjelző.
Klaci79
Adirotor
több mint 7 éve
Klemó
5 668
A KC kiemelése megint nem jött jól 😕Én nem bánkódom ezen.....én mindig fázok azoktól a meccsektől, ahol egyértelmű esélyesek vagyunk......itt aztán meg nagyon nem ez lesz a helyzet.....
A két kicsit talán gyengébb csapat a Hou és az OAK (az irányító problémák miatt talán gyengébbek) pont a másik ágra került.
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
A KC kiemelése megint nem jött jól 😕A két kicsit talán gyengébb csapat a Hou és az OAK (az irányító problémák miatt talán gyengébbek) pont a másik ágra került.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Jogos...csak a meccs elejét láttam...a feltámadás kimaradt...örültem volna ha legalább szoros...akkor marad viszont a Ravens meccs ami szörnyű volt + az hogy csak negatív mérlegű csapat ellen van W +PITCsak egy irányítónyira vannak egy jó csapattól.Hát igen, kár hogy Tanny megsérült.
Sobri Jóska
Érdekes csapat a Mia, mert a Ravens meg a Pecc ellen ami csinált az értékelhetetlen, közben meg képes szép dolgokat csinálni, egész meccsen keresztül.Az összefoglalót legalább nézd meg, mert 9 perccel a vége előtt a pecc 10 yardosán voltunk és a cserefutónknak sikerült fumblet csinalni amit visszahordtak a mi 20-asunkra. Ott egy TD-vel 27-21 lett volna, így viszont csúnyát mutat az eredményjelző.
Klaci79
Adirotor
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Nincs sértődés, azért írtam, hogy ne is legyen, ne menjünk bele jobban ebbe. Kőkemény vezetéstudomány ez, ami nyilván a pszichológia egy szelete. Elhiszem, hogy van tudásod ebben, nem is kétséges, de feltételezd, hogy másoknak is.Azt pedig ne, tényleg ne feszegessük, hogy a vezetéstudományról ki tud többet Soldi....nem gondolom, hogy cv-ket kell teregetni...nem erről szólt ez eddig...és ne is szóljon ezután se....Nem tudom mire ez a sértődés, Te firtattad, hogy én például sportoltam-e valaha... Amúgy meg a válaszomban nem vezetői ismeretekről beszéltem, hanem pszichológiáról, még ha a kettő között van is kapocs, mert utóbbi szerves része előbbinek. De kérlek, ne haragudj, hogy engem ez a téma világ életemben érdekelt. 😉
Klemó
Egyébként pedig eléggé lélektelen, beleszarok játékkal játszottunk az egész első félidőben. Érezhetően nem ment át az "ugyanúgy nyerni akarunk" meccs előtti beszéd a játékosoknak, ami teljesen érthető ebben a helyzetben. Én éppen ettől féltem, de azt is többször leírtam, hogy nem megoldhatatlan feladat, csak sokkal nehezebb így. Tomlin viszont a szünetben biztosan lekapta a tíz körméről a játékosokat és úgy tűnik, a szünetben már sikerült célba juttatni, hogy igenis nyerni kell és nagy erőbedobást követel. Összességében az újabb comeback winnel még jól is jöttünk ki a sztoriból, mert ez megint önbizalomnövelő győzelem volt ebben a formában és biztosan jót tett a csapat mentális állapotának, hogy tartalékosan vezettünk egy TD GW-drive-ot a hosszabbításban. Ráadásul sorozatban harmadszor fordítással nyertünk. Szóval végül happy end lett, amivel tovább nőhet a csapat.
Ami kicsit aggasztó, az most a védelem. Ennyi futott yardot nem lehet engedni és különösen félő a Fins ellen tekintve a 6. heti összecsapáson történtekre. Remélem, Tuitt visszatérése ezen tud segíteni, különben nagy bajban leszünk.
Soldados
Tomlin 53 embert vezet és lehet, hogy a második PO meccsen egy olyan emberen múlik az SB, aki most a 3. ember. Így egy olyan meccsen, ahol nem számít az eredmény megnézed mit tudnak azzal, hogy győzelmet vársz el, különösen azért is, mert a sérülések okán 5-6 embernél többet nem rotálhatsz a 22-ből. A kihívás az volt, hogy tulajdonképpen csak az O-ban volt pihentetés (a D-ben az Öreg csak) és ez borítékolta, hogy a D-ben lesznek motiválatlan emberek. Shazier szét is durrant az idegtől nem egyszer, és ez az amit kezelni kellett. Érdekes, mert pont most került elő, hogy Tomlin mit is csinál. Ő nem playeket ír fel a falra, hanem motivációt kezel és egyben tartja az 53-at. Nem véletlen, hogy ennyi hátsó körös, vagy draftolatlan játékos van nálunk. Nem véletlen, hogy DHB nálunk megtalálta magában azt amit hasznosítani tud. Olyan közeget alakít ki, amiben tudja mindenki, hogy ha teljesít, akkor több játékidőt kap. Éppen ezért Én egy percig nem féltem attól amit Te feszegetsz. Ez volt a természetes, sokkal inkább, mint erőltetni Bent, Bellt, vagy Brownt, akit mondjuk egy ilyen meccsen Haden lehet simán leszedett volna.
Egy szó, mint száz ugyanezt csinálom és nem keverek kavarok itt kezdőkkel fél meccsen, odaadom a gyeplőt annak akiben bízni akarok, mert ez pont remek alkalom arra, hogy a fenti elvem kapcsán lehetőséget adjak LJ-nek, DWillnek, a WR-eknek, no és JJ-nek. A Barnák láthatóan felkészült gameplannel, motiváltan érkeztek, így meg is leptek szépen, de ez benne volt. Simán benne volt az, hogy kikapunk, ha a Barnák jobban figyelnek szépen meg is lehetett volna nekik, de mivel haraptunk/küzdöttünk, ez meghozta a szerencsével együtt a W-t. Az OT winning drive már jutalomjáték volt és nagyon jól jött LJ-nek.
több mint 7 éve
Moore > Tannehill 😀Csak egy irányítónyira vannak egy jó csapattól.Hát igen, kár hogy Tanny megsérült.
Sobri Jóska
Klaci79
Adirotor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Csak egy irányítónyira vannak egy jó csapattól.Hát igen, kár hogy Tanny megsérült.
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 7 éve
gabor25
5 144
Ez még szerződést érhet 😕7 yard elso felido is mond majd valamit. Lol.
L.Jones
24/37
277 yards
3 TDs
1 INT
Klaci79
több mint 7 éve
Azt pedig ne, tényleg ne feszegessük, hogy a vezetéstudományról ki tud többet Soldi....nem gondolom, hogy cv-ket kell teregetni...nem erről szólt ez eddig...és ne is szóljon ezután se....Nem tudom mire ez a sértődés, Te firtattad, hogy én például sportoltam-e valaha... Amúgy meg a válaszomban nem vezetői ismeretekről beszéltem, hanem pszichológiáról, még ha a kettő között van is kapocs, mert utóbbi szerves része előbbinek. De kérlek, ne haragudj, hogy engem ez a téma világ életemben érdekelt. 😉
Klemó
Egyébként pedig eléggé lélektelen, beleszarok játékkal játszottunk az egész első félidőben. Érezhetően nem ment át az "ugyanúgy nyerni akarunk" meccs előtti beszéd a játékosoknak, ami teljesen érthető ebben a helyzetben. Én éppen ettől féltem, de azt is többször leírtam, hogy nem megoldhatatlan feladat, csak sokkal nehezebb így. Tomlin viszont a szünetben biztosan lekapta a tíz körméről a játékosokat és úgy tűnik, a szünetben már sikerült célba juttatni, hogy igenis nyerni kell és nagy erőbedobást követel. Összességében az újabb comeback winnel még jól is jöttünk ki a sztoriból, mert ez megint önbizalomnövelő győzelem volt ebben a formában és biztosan jót tett a csapat mentális állapotának, hogy tartalékosan vezettünk egy TD GW-drive-ot a hosszabbításban. Ráadásul sorozatban harmadszor fordítással nyertünk. Szóval végül happy end lett, amivel tovább nőhet a csapat.
Ami kicsit aggasztó, az most a védelem. Ennyi futott yardot nem lehet engedni és különösen félő a Fins ellen tekintve a 6. heti összecsapáson történtekre. Remélem, Tuitt visszatérése ezen tud segíteni, különben nagy bajban leszünk.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Head Coach Mike Tomlin has 103 wins - tied with John Madden as the 4th-most by a HC through their first 10 seasons in NFL history.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Nem egy Jedi egyik se ja... 😊))) Hargrave elképesztő atléta és mellé nagyon képzett is, de pont ő az, akit nem érzek fizikálisnak, mivel van olyan példa is, hogy ha rosszul méri fel merre megy a blokkolás elnyomják simábban, mint mondjuk Culágert.Nem értem....Culáger egy hegyomlás....ahogy Walton sem kicsi gyerek. Az más kérdés, hogy atletikusságban, vagy technikában gyengébbek. Hargrave kapcsán felmerülhet, hogy nem egy tipikus erőgép, de ő meg ezt technikával pótolja...Nekem úgy tűnik, rosszul használják az erőt...és rohadtul nem robbanékonyak, pedig a kezdő lépés fontos lehet. Heyward néha úgy ugrik be a gap-be, hogy élmény nézni...bár nem vagyok szakértő, csak ezt tapasztalom a játékok során
Klemó
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nem értem....Culáger egy hegyomlás....ahogy Walton sem kicsi gyerek. Az más kérdés, hogy atletikusságban, vagy technikában gyengébbek. Hargrave kapcsán felmerülhet, hogy nem egy tipikus erőgép, de ő meg ezt technikával pótolja...Nekem úgy tűnik, rosszul használják az erőt...és rohadtul nem robbanékonyak, pedig a kezdő lépés fontos lehet. Heyward néha úgy ugrik be a gap-be, hogy élmény nézni...bár nem vagyok szakértő, csak ezt tapasztalom a játékok során
Klemó
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Nem értem....Culáger egy hegyomlás....ahogy Walton sem kicsi gyerek. Az más kérdés, hogy atletikusságban, vagy technikában gyengébbek, de hogy ne lennének fizikálisak azzal nem értek egyet. Hargrave kapcsán felmerülhet, hogy nem egy tipikus erőgép, de ő meg ezt technikával pótolja....DL draft biztos lesz, ez mindig van, és azt gondolom onnan ahonnan Laci írja....
Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
A DL volt valóban gyenge fizikálisan. A LB-k esetében az elrontott szerelések jelentenek inkább problémát (szerintem). Ez mondjuk nem hiszem, hogy meglepetésként ér bárkit is. Vagy ha belegondolok, nem hiszem hogy jobban lehetett volna ezt a problémát kezelni mondjuk az alapszakasz kezdete előtt. Mondjuk amíg ezzel az DL-el is nyerünk a legkevésbé sem zavarnak a fizikális gyengeségei, de persze ki ne szeretné, ha egy igazán domináns D line jönne össze Pittsburgh-ben. Mondjuk Mathews egy egykori 7. körös, aki aztán vándor lett, Walton egy tavalyi 6. körös, Culáger egy 3 évvel ezelőtti 6. körös, Maxey egy UDFA és Hargrave aki rookie a 3. körből. Tehát túl sok tehetséget nem tettünk bele a D line-ba ebbe a névsorból.
Én nem hiszem, hogy sok baj lenne, ha Tuitt-Hargrave-Heyward hármas kezdene, és néha csereként Walton vagy Culáger jönne.
De így igazad van benne, hogy nem elég fizikálisak. De a megoldás csak a jövő évi drafton lehet egy 3-4. körös pick-el. Persze az sem biztos.
Amúgy a 231 futott yard amit kaptunk a 2. legtöbb azok közül amivel valaha meccset nyertek 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
no
7 305
Jaj ne irj ilyet. 😊Na jó kis visszavágó jöhet. 2-1 a rájátszásban a Mia javára eddig. Érdekes csapat a Mia, mert a Ravens meg a Pecc ellen ami csinált az értékelhetetlen, közben meg képes szép dolgokat csinálni, egész meccsen keresztül.Csak egy irányítónyira vannak egy jó csapattól.
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Tulajdonképpen a végére egész szórakoztató meccs lett, OT-ben még majdnem izgultam is. 😊Részben értek egyet. Én nem érzem a fizikális gondot, legalábbis a playek legtöbbjében. Nagy játékokat kapunk és abból nem egyet, ez az aggasztó. Ez viszont sokkal inkább a D nem megfelelő helyzetfelismeréséből, a rossz szögválasztásokból és a lecsúszó szerelésekből mindösszesen adódik.
Meg ahogy olvasom, tök jó, mindenki igazolva látja a saját véleményét - bármi is volt az. Én is megerősítve látom az enyémet, hogy a D-nk gyenge, és itt nem csak az engedett pontok számára gondolok, hanem hogy fizikálisan is gyenge. Nem is tudom korábban mikor láttam olyat, mint a múlt héten meg ma, hogy erőfutásoknál 3-4 yardokat nyomják vissza a frontunkat, katasztrófa.
A múlt heti meccs egyértelműen komoly volt, de mivel ma is győztek, én elhiszem hogy ezt is komolyan vették, akkor viszont a bekapott 50 pont, két utolsó10-be tartozó O-től... na az nem sok jóval kecsegtet.
Jan
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Connor Cook MSU a Raiders QB...nem volt rossz a srác az MSU-ban...
több mint 7 éve
Tulajdonképpen a végére egész szórakoztató meccs lett, OT-ben még majdnem izgultam is. 😊 Meg ahogy olvasom, tök jó, mindenki igazolva látja a saját véleményét - bármi is volt az. Én is megerősítve látom az enyémet, hogy a D-nk gyenge, és itt nem csak az engedett pontok számára gondolok, hanem hogy fizikálisan is gyenge. Nem is tudom korábban mikor láttam olyat, mint a múlt héten meg ma, hogy erőfutásoknál 3-4 yardokat nyomják vissza a frontunkat, katasztrófa.
A múlt heti meccs egyértelműen komoly volt, de mivel ma is győztek, én elhiszem hogy ezt is komolyan vették, akkor viszont a bekapott 50 pont, két utolsó10-be tartozó O-től... na az nem sok jóval kecsegtet.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
átment a pihentetés üzije ja.....ezek a "hülyegyerkek" csináltak egy OT-s hero game-et....nem kérdés szerencsénk is volt, lehetett volna ez L is, de nem azért, mert nem vettük komolyan.A D rengeteget hibázott, de az már biztos, hogy elképesztő playmaker ability lakozik benne és ettől félhet minden O....(hozzátéve rögtön, hogy nagyon, de nagyon kell Tuitt vissza)
Egyébként tapasztalat rengeteg jött össze. Láttuk, hogy Finney amilyen jó guardnak, annyira rossz centernek, így Pouncey kiválása, több, mint kritikus lenne. Láttuk, hogy azért JJ képes segíteni, így az Öreget azért lehet pár snap erejéig majd pihentetni. Láttuk, hogy Culáger is képes előlépni. Persze láttunk 3 negyeden keresztük egy tragikus LJ-t, de aztán az OT-ban ő is kapott egy önbizalom növelő löketet.
No - és ez a legfontosabb - láttuk, hogy bezony megy a tülekedés a posztokért rendesen WR poszton, ami nagy fejtörés - és kellemes probléma - is lesz Tomlinnak jövő hétre kit hagyjon ki. Coates ugyanis, ha egészséges, akkor valakinek "padoznia" kell a ma pályára lépettek közül. Én azt mondom, hogy Ayers bejátszotta magát egyértelműen és Én Hamiltont sem ültetném le. DHB ismét bizonyította, hogy vertikális fegyvernek elképesztő erő, és Rogers már év eleje óta aktív....
A meccs egyetlen aggasztó sérülése Hargrave volt (nekem Ricardoé nem, Tuitt visszatérésével szinte borítékolhatóan ő lett volna inaktív), de ha jól láttam visszatért, vagyis komoly agyrázkódási tünete nem volt a pálya szélén.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Tuitt megkérte a barátnője kezét a meccs után a HF gyepén....igent mondott a hölgy.Amúgy pedig Tuitt elmondta, hogy már tud játszani majd a rájátszásban.
Amúgy ha valakinek hiányozna mondjuk szabadság miatt a jövő heti menetrend, majd a SNF szünetében hozzák nyilvánosságra.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
off:bameg....nézzétek meg a Buf mi TD-t kapott a Jet ellen kick off-ból
előre annyit, hogy ők fogadták a labdát 😀