NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Béczkó
1 264
Gratula !prod.static.steelers.clubs.nfl.com//assets/images/imported/PIT/photos/2017_Photos/2017_Centerpiece_Misc/01_January/Bell_LeVeon_POM_December.jpg
Szerkesztette: Béczkó
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Ha még nem késő, akkor megírtam Laci mit rendelnék. Bocs, hogy nem reagáltam!
több mint 7 éve
Nem edzett Chickillo, Mathews, Golden és Vince Williams. Illetve pihenőnapot kapott DeWill.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Nem tudom, melyik oldalról van szó, de komolytalanságát jól mutatja, hogy őt éppen ki sem kell rúgni, mivel lejár a szerződése. 😊Egy elemzés felsorolja, hogy az egyes csapatoknál ki az az egy játékos, akit a szezon végeztével azonnal ki kell rúgni!Mindentől függetlenül elég komolytalan az az oldal. Én is olvastam.
Pittsburgh Steelers: WR Markus Wheaton
AlterEgó
Klaci79
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Egy elemzés felsorolja, hogy az egyes csapatoknál ki az az egy játékos, akit a szezon végeztével azonnal ki kell rúgni!Mindentől függetlenül elég komolytalan az az oldal. Én is olvastam.
Pittsburgh Steelers: WR Markus Wheaton
AlterEgó
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Na foglalkozzunk a szombattal:Mia: Tannehill nem edzett ma, Gase azt nyilatkozta, ha tud egyet edzeni rendesen, akkor játszik vasárnap.
PIT: Grimble bordái megsérültek a Ravens elleni meccsen. Ettől még ha kell tud játszani.
több mint 7 éve
Gizinéni
522
Modern-era finalists:S Brian Dawkins (Philadelphia Eagles, Denver Broncos)
DE Jason Taylor (Miami Dolphins, Washington Redskins, New York Jets)
RB LaDainian Tomlinson (San Diego Chargers, New York Jets)
K Morten Andersen (New Orleans Saints, Atlanta Falcons, New York Giants, Kansas City Chiefs, Minnesota Vikings)
HC Don Coryell (St. Louis Cardinals, San Diego Chargers)
QB Kurt Warner (St. Louis Rams, New York Giants, Arizona Cardinals)
RB Terrell Davis (Denver Broncos)
WR Isaac Bruce (Los Angeles Rams, St. Louis Rams, San Francisco 49ers)
WR Terrell Owens (San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Dallas Cowboys, Buffalo Bills, Cincinnati Bengals)
OT Tony Boselli (Jacksonville Jaguars, Houston Texans)
G Alan Faneca (Pittsburgh Steelers, New York Jets, Arizona Cardinals)
OT Joe Jacoby (Washington Redskins)
CB Ty Law (New England Patriots, New York Jets, Kansas City Chiefs, Denver Broncos)
S John Lynch (Tampa Bay Buccaneers, Denver Broncos)
C Kevin Mawae (Seattle Seahawks, New York Jets, Tennessee Titans)
Senior finalist:
S Kenny Easley (Seattle Seahawks)
Contributor finalists:
Jerry Jones (owner - Dallas Cowboys)
Paul Tagliabue (Former NFL Commissioner)
"Mondd, Te kit választanál?" 😊
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 7 éve
Faneca ismét HoF-döntős. Nála csak az a kérdés, hogy mikor jut be. Ward viszontnem jutott a 26 elődöntős közül a 15 finalista közé. Sajnos ahogy korábban jeleztem, neki nagyon hosszú útja lesz az aranyzakóig és az sem 100%. Amíg Isaac Bruce és TO nem kerül be, addig kb esélye sincs.
több mint 7 éve
no
7 305
Landry Jones jövőjét majd a piac határozhatja meg...(Tomlin)nem gondolom, hogy vki agyon kinalna, de lattunk mar kaszan parasztot.
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Landry Jones jövőjét majd a piac határozhatja meg...(Tomlin)
több mint 7 éve
Sanszos. 😊20 év után jutottunk ismét egymás után háromszor PO-ba. Legutóbb 95-97 között sikerül, igaz, az egy hatos sorozat volt, mert 92-ben kezdődött, Cowher első évében. 2001 óta szinte végig az volt a módi, hogy kétszer bent, egyszer nem, ez ismétlődött folyton, csak 12-13-ban volt két egymást követő PO-mentes év.jössz a közösbe?
A Dolhins-szal legutóbb a 84-es konferenciadöntőben találkoztunk legutóbb a PO-ban, akkor simán kikaptunk. Az összmérleg 1-2, szóval ideje egyenlíteni. 😊 A 72-es konfdöntőben szintén kikaptunk, míg a 79-es div roundban simán nyertünk és meg sem álltunk a bajnoki címig.
Soldados
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
20 év után jutottunk ismét egymás után háromszor PO-ba. Legutóbb 95-97 között sikerül, igaz, az egy hatos sorozat volt, mert 92-ben kezdődött, Cowher első évében. 2001 óta szinte végig az volt a módi, hogy kétszer bent, egyszer nem, ez ismétlődött folyton, csak 12-13-ban volt két egymást követő PO-mentes év.jössz a közösbe?
A Dolhins-szal legutóbb a 84-es konferenciadöntőben találkoztunk legutóbb a PO-ban, akkor simán kikaptunk. Az összmérleg 1-2, szóval ideje egyenlíteni. 😊 A 72-es konfdöntőben szintén kikaptunk, míg a 79-es div roundban simán nyertünk és meg sem álltunk a bajnoki címig.
Soldados
több mint 7 éve
Na szóval, érthető okokból nem Nektek szurkolok a SB-on, de addig egye manó, eljuthattok, mert úgy mindenkinek jó 😛 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
20 év után jutottunk ismét egymás után háromszor PO-ba. Legutóbb 95-97 között sikerül, igaz, az egy hatos sorozat volt, mert 92-ben kezdődött, Cowher első évében. 2001 óta szinte végig az volt a módi, hogy kétszer bent, egyszer nem, ez ismétlődött folyton, csak 12-13-ban volt két egymást követő PO-mentes év.A Dolhins-szal legutóbb a 84-es konferenciadöntőben találkoztunk legutóbb a PO-ban, akkor simán kikaptunk. Az összmérleg 1-2, szóval ideje egyenlíteni. 😊 A 72-es konfdöntőben szintén kikaptunk, míg a 79-es div roundban simán nyertünk és meg sem álltunk a bajnoki címig.
több mint 7 éve
Az, hogy végül mi lesz egy ilyen meccsen, nyilvánvalóan komplexebb, de nem Én egyszerűsítek Soldi, hanem Te. Ex has kijelentetted, hogy a 4 támadó játékos kihagyása okozott motiválatlanságot. Én azt mondom, hogy ez - önmagában - nem igaz.Akkor máshogy fogalmazom meg: megpecsételte a motiválatlanságot a pihentetés. 😊 (De szép munka volt szünetben felrázni a társaságot. Szívesen meghallgatnám, mi és hogy hangzott el)
Válaszolva a kérdésre. Igen, el tudtam volna képzelni azt a szitut, hogy bezony Bennel a hátuk mögött sem kezdik összeszedetten a meccset. Lehet persze, hogy azután, hogy Ben rájuk ordít rendbe tette volna őket gyorsan, de egy ilyen helyzetben egy ilyen büdös nehéz Ravens meccs után megfeszülni rávetődni, megnyúlni, kockáztatni sérülést mentálisan nagyon nehéz.
Végezetül. Nem vitatkozom azzal, hogy az (is) valid stratégia, hogy nem foglalkozol semmivel, hanem azt mondod tiporjuk el a Brownst, de nekem meg az is, hogy kicsit változtatsz és így teremtesz kihívást. (mert valljuk be ezzel az O-val kihívás volt megfelelni)
De lépjünk, mert jön a Miami.....
Klemó
Nekem elég nagy fantáziám van, de ezt nem tudom elképzelni, Bent és Bellt az életük árán is védik, mert csak vele/velük lehetséges az SB-run.
De akkor lépjünk, Miami. "Hideg van. Vagy csak én fázom?"
több mint 7 éve
Ezen azért mosolyogtam egyet:Amúgy ez érthető. Mivel nincs bye weekünk, így addig nem lehet interjúra hívni, amíg versenyben vagyunk. Innentől kezdve engem se érdekelne, hogy ki hív, úgyse mehetek sehova.
Todd Haley has told folks around him he doesn't want to know if a team is interested in interviewing him. Focused on the Steelers alone now
Klaci79
Tuti "kibasznak" velem, és februárig menetelünk, hogy jövőre is engem boldogítson. 😊
több mint 7 éve
no
7 305
Na ezt kifejezetten erősnek érzem: 10 pontos favorit a Steelers. 4-5 pontra gondoltam, Tannehill miatt, de úgy látszik a bukik mindig túltolják egy kicsit.Ertem a szurkoloi hozzaallasodat, de ez a valosag ez. En ezert drukkolok nekik mert annyira minden ellenuk szol, de hangsulyoznam, hogyy nem ellenetek drukkolok. A bukik 50-50 szeretnenek elerni, mert nem akarnak bukni, de jatekra akar csabitani. Ha most sokan elkezdenek fogadni egy oldalra (mindenfele kulonosebb indok nelkul) valtoztatna rajta, hogy a masik oldalra kezdjenek fogadni.
Coates továbbra sem egészséges. Szerintem ha beöltözik egyáltalán, akkor sem fog szerepet kapni, maximum a speciális egységben.
Közben Wheaton is átesett egy újabb műtáten.
Klaci79
Normalis jatekmenet mellett, meg kell fogni a futast legalabb annyira hogy ne legyen mindig meg 3 futasbol a 10 yard, vagy a ti O ne engedje hogy fussanak. Mindkettore boven van esely. A delfineknek nem normalis jatekmenet kell, fagyjon le az O-tek ( sokaig), sok labdaszerzes vagy valami parades ST es/vagy ezek kombinacioja. Ezek valoszinusege ki is adja az eselyeket. De tobb eselyuk van mint Tebow-nak volt.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ezen azért mosolyogtam egyet:Todd Haley has told folks around him he doesn't want to know if a team is interested in interviewing him. Focused on the Steelers alone now
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Na ezt kifejezetten erősnek érzem: 10 pontos favorit a Steelers. 4-5 pontra gondoltam, Tannehill miatt, de úgy látszik a bukik mindig túltolják egy kicsit. Coates továbbra sem egészséges. Szerintem ha beöltözik egyáltalán, akkor sem fog szerepet kapni, maximum a speciális egységben.
Közben Wheaton is átesett egy újabb műtáten.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Az, hogy végül mi lesz egy ilyen meccsen, nyilvánvalóan komplexebb, de nem Én egyszerűsítek Soldi, hanem Te. Ex has kijelentetted, hogy a 4 támadó játékos kihagyása okozott motiválatlanságot. Én azt mondom, hogy ez - önmagában - nem igaz.Már egyszer voltunk itt és most megint, így röviden lezárnám (ismételten). Nekem az az akszióma, hogy egy sehova nem számító meccs a tökutolsó ellen okoz motiválatlanságot és nem az, hogy 4 kezdő nem játszik. Elfogadom, hogy Te ezt nem így látod, de fogadd el, hogy Én meg így látom.Felőlem láthatod így, de ez ennél sokkal komplexebb. A meccs tétnélkülisége csak egy szegmens. Ha ennek ellenére azt sugárzod, hogy ez ugyanolyan meccs és ugyanazt várod el és ugyanúgy készülsz és követelsz, akkor a játékosok sem ekkora nullaként állnak hozzá. 2008-as tétnélküli meccsen hülyére vertük a Browns-t és mindenki végigtolta a meccset. Csak a hozzáállástól függ, hogy mit kapsz vissza a pályán. A mostani hozzáállásunk magában hordozta azt az értlékelhetetlen produktumot, amit az első félidőben láttunk. Az viszont bravúros, hogy Tomlin elérte a szünetben, hogy komolyan vegyék a meccset.
Klemó
Csak egy egyszerű kérdés. Szerinted ha Ben van a center mögött, akkor az OL ugyanilyen lélektelen, nulla energiabefektetéssel járó játékot tol az első félidőben? Én egészen biztos vagyok benne, hogy nem.
Soldados
Válaszolva a kérdésre. Igen, el tudtam volna képzelni azt a szitut, hogy bezony Bennel a hátuk mögött sem kezdik összeszedetten a meccset. Lehet persze, hogy azután, hogy Ben rájuk ordít rendbe tette volna őket gyorsan, de egy ilyen helyzetben egy ilyen büdös nehéz Ravens meccs után megfeszülni rávetődni, megnyúlni, kockáztatni sérülést mentálisan nagyon nehéz.
Végezetül. Nem vitatkozom azzal, hogy az (is) valid stratégia, hogy nem foglalkozol semmivel, hanem azt mondod tiporjuk el a Brownst, de nekem meg az is, hogy kicsit változtatsz és így teremtesz kihívást. (mert valljuk be ezzel az O-val kihívás volt megfelelni)
De lépjünk, mert jön a Miami.....
több mint 7 éve
Már egyszer voltunk itt és most megint, így röviden lezárnám (ismételten). Nekem az az akszióma, hogy egy sehova nem számító meccs a tökutolsó ellen okoz motiválatlanságot és nem az, hogy 4 kezdő nem játszik. Elfogadom, hogy Te ezt nem így látod, de fogadd el, hogy Én meg így látom.Felőlem láthatod így, de ez ennél sokkal komplexebb. A meccs tétnélkülisége csak egy szegmens. Ha ennek ellenére azt sugárzod, hogy ez ugyanolyan meccs és ugyanazt várod el és ugyanúgy készülsz és követelsz, akkor a játékosok sem ekkora nullaként állnak hozzá. 2008-as tétnélküli meccsen hülyére vertük a Browns-t és mindenki végigtolta a meccset. Csak a hozzáállástól függ, hogy mit kapsz vissza a pályán. A mostani hozzáállásunk magában hordozta azt az értlékelhetetlen produktumot, amit az első félidőben láttunk. Az viszont bravúros, hogy Tomlin elérte a szünetben, hogy komolyan vegyék a meccset.
Klemó
Csak egy egyszerű kérdés. Szerinted ha Ben van a center mögött, akkor az OL ugyanilyen lélektelen, nulla energiabefektetéssel járó játékot tol az első félidőben? Én egészen biztos vagyok benne, hogy nem.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Már egyszer voltunk itt és most megint, így röviden lezárnám (ismételten). Nekem az az akszióma, hogy egy sehova nem számító meccs a tökutolsó ellen okoz motiválatlanságot és nem az, hogy 4 kezdő nem játszik. Elfogadom, hogy Te ezt nem így látod, de fogadd el, hogy Én meg így látom.Tomlin 53 embert vezet és lehet, hogy a második PO meccsen egy olyan emberen múlik az SB, aki most a 3. ember. Így egy olyan meccsen, ahol nem számít az eredmény megnézed mit tudnak azzal, hogy győzelmet vársz el, különösen azért is, mert a sérülések okán 5-6 embernél többet nem rotálhatsz a 22-ből. A kihívás az volt, hogy tulajdonképpen csak az O-ban volt pihentetés (a D-ben az Öreg csak) és ez borítékolta, hogy a D-ben lesznek motiválatlan emberek. Shazier szét is durrant az idegtől nem egyszer, és ez az amit kezelni kellett. Érdekes, mert pont most került elő, hogy Tomlin mit is csinál. Ő nem playeket ír fel a falra, hanem motivációt kezel és egyben tartja az 53-at. Nem véletlen, hogy ennyi hátsó körös, vagy draftolatlan játékos van nálunk. Nem véletlen, hogy DHB nálunk megtalálta magában azt amit hasznosítani tud. Olyan közeget alakít ki, amiben tudja mindenki, hogy ha teljesít, akkor több játékidőt kap. Éppen ezért Én egy percig nem féltem attól amit Te feszegetsz. Ez volt a természetes, sokkal inkább, mint erőltetni Bent, Bellt, vagy Brownt, akit mondjuk egy ilyen meccsen Haden lehet simán leszedett volna.Nagyrészt egyetértünk. És Tomlinnál teljesen egyértelmű, hogy miben erős, ő egyben tud tartani 53 tesztoszteronbombát. Nem véletlen nem volt még a legszéthullottabb szezonunkban sem negatív mérleg. Azt is mondtam, hogy ő mindig üzen a játékosoknak a nyilatkozataival, és ezeket alapvetően jól csinálja. Az sem kérdés, hogy a HC vezető. Sőt, szerintem a legfontosabb vezető, mert elsősorban a HC határozza meg a csapat identitását, vagy ahogy korábban írtam a példákat, a franchise DNS-ét.
Egy szó, mint száz ugyanezt csinálom és nem keverek kavarok itt kezdőkkel fél meccsen, odaadom a gyeplőt annak akiben bízni akarok, mert ez pont remek alkalom arra, hogy a fenti elvem kapcsán lehetőséget adjak LJ-nek, DWillnek, a WR-eknek, no és JJ-nek. A Barnák láthatóan felkészült gameplannel, motiváltan érkeztek, így meg is leptek szépen, de ez benne volt. Simán benne volt az, hogy kikapunk, ha a Barnák jobban figyelnek szépen meg is lehetett volna nekik, de mivel haraptunk/küzdöttünk, ez meghozta a szerencsével együtt a W-t. Az OT winning drive már jutalomjáték volt és nagyon jól jött LJ-nek.
Klemó
De az is tisztán látszott, hogy a döntésével bizony motiválatlanná tette a csapatot erre a meccsre. Hiába tüzelt meccs előtt szavakkal, a tettek üzenete erősebb volt, mint úgy általában így szokott lenni. Ami viszont nagy erény, hogy szünetben csak elérte, hogy rendes meccset játsszunk és az ismert happy enddel még kifejezetten jól is jöttünk ki belőle, mert egy újabb mentális erősödést eredményező siker lett.
Szóval én csak azt tudom mondani, amit a legeslegelején, amikor még nem ugrott rá mindenki vércseként a témára: Tomlin nehéz helyzetet teremtett, de nem megoldhatatlant. Az első akadályt, ha nehézségek árán is, de az utolsó pillanatban (szünetben) megoldotta. De hogy ez mennyire nem volt egyszerű, azt Saci nyilatkozata jelzi, egyesekben motiválatlanságot eredményezett, az egyesek motiválatlansága pedig másokban komoly frusztrációt. (szarul sikerült meccsen ezek vezethetnek a csapatmorál romlásához.) A végeredmény jó lett, de én nem ezt a göröngyösebb utat választottam volna, amit továbbra is a Steelers identitásától távolállónak tartok.
Soldados
több mint 7 éve
Idén szerencsére ez már nem volt jellemző ránk. Ha megnézed az 5 vereségünket akkor azt látod, hogy Pats, Fins, Cowboys PO-csapat, Ravens sem negatív mérlegű, a legrosszabb kudarc a 7-9-es Eagles idegenben.De az is tisztán látszott, hogy a döntésével bizony motiválatlanná tette a csapatot erre a meccsre. Hiába tüzelt meccs előtt szavakkal, a tettek üzenete erősebb volt, mint úgy általában így szokott lenni. Ami viszont nagy erény, hogy szünetben csak elérte, hogy rendes meccset játsszunk és az ismert happy enddel még kifejezetten jól is jöttünk ki belőle, mert egy újabb mentális erősödést eredményező siker lett.Soldados...mert eddig erősségünk volt a gyenge csapatok ellen az elejétől fullon pörögni, és elpopsizni őket a papírforma szerint, ugye?
Most legalább a korábbiakkal ellentétben, félidőben sikerült valahogy felpörgetni őket.
Semmi különbség nem volt a korábbi gyenge csapatok elleni meccsekhez képest, csak annyi hogy más volt a pályán.
laby
És amúgy a játék volt a kulcs. Az első félidőben lélektelen, leszarom játék volt. Ezt Saci is kimondta, DeCasro is. Szóval hidd el, nem én találom ki. 😉 Ők maguk is így látták belülről a pályán.