Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 1 éve
Az a bajom, hogy ilyen gyenge OL teljesítménnyel senkinek nem lenne esélye. De Én a D miatt aggódom most jobban. Sem a futást, sem a passzokat nem fogjuk. Úgy égetik a SEC-et, hogy a front7 teljesen hatékonytalan.Hát az utóbbi 3 meccs alapján nem tudom, mennyire kell azt erőltetni...Legalább Wilson egy kicsit olcsóbban hosszabbít...Pofozógépnek beesni nem sok értelme lesz...Kb. A szezon ezzel kuka is, még jön két kurvaégő vereség (kibaszott fájó lesz megint kiszopni idegenben a Ravenstől) aztán mehet megint a matek az offseasonben. Totális összeomlás Tomlintól...Azért a csoport 4.-től nem rossz a PO .)
badsco
bcsarli, Udvari Főkóstoló
badsco
badsco
több mint 1 éve
Nem a vereség fáj, hanem az, hogy egy teljesen felkészületlen csaapat benyomását keltettük. Értem a short weeket, de nem láttam, hogy a D mit talált ki, mi az amit el akartunk venni, mi az amit akartunk adni. Ugyanez igaz a másik oldalra is. Egész meccsen omlott a zseb, de nem váltottunk, meg sem próbáltunk 3-4 yardos játékokkal menni, pedig pont ez működött a másik oldalon. Folyamatosan nagy játékok 10+ yard, miközben mind Jones, mind Moore idényének leggyengébb játékát hozta. Persze erre jöttek az egyéni hibák és így nyilván egy végtelenük sima meccsen nyert a KC. Persze idényük szinte legjobb játékát hozták, de ez akkor sem lehet magyarázat...
A labda mind a két oldalán megyünk visszafelé.....ez a helyzet, pedig jön a PO.....vagy valamit tartogatunk.... 😀 😀
több mint 1 éve
Azt a kurva hazai pályán megsem probálni td szerezni a végén a saját szurkolóitok szembeköpése, leszarása. Ez tényleg egy pöcegödör.
több mint 1 éve
Hát az utóbbi 3 meccs alapján nem tudom, mennyire kell azt erőltetni...Legalább Wilson egy kicsit olcsóbban hosszabbít...Pofozógépnek beesni nem sok értelme lesz...Kb. A szezon ezzel kuka is, még jön két kurvaégő vereség (kibaszott fájó lesz megint kiszopni idegenben a Ravenstől) aztán mehet megint a matek az offseasonben. Totális összeomlás Tomlintól...Azért a csoport 4.-től nem rossz a PO .)
badsco
badsco
több mint 1 éve
Legalább Wilson egy kicsit olcsóbban hosszabbít...Pofozógépnek beesni nem sok értelme lesz...Kb. A szezon ezzel kuka is, még jön két kurvaégő vereség (kibaszott fájó lesz megint kiszopni idegenben a Ravenstől) aztán mehet megint a matek az offseasonben. Totális összeomlás Tomlintól...Azért a csoport 4.-től nem rossz a PO .)
badsco
badsco
több mint 1 éve
Pofozógépnek beesni nem sok értelme lesz...Kb. A szezon ezzel kuka is, még jön két kurvaégő vereség (kibaszott fájó lesz megint kiszopni idegenben a Ravenstől) aztán mehet megint a matek az offseasonben. Totális összeomlás Tomlintól...Azért a csoport 4.-től nem rossz a PO .)
badsco
több mint 1 éve
Kb. A szezon ezzel kuka is, még jön két kurvaégő vereség (kibaszott fájó lesz megint kiszopni idegenben a Ravenstől) aztán mehet megint a matek az offseasonben. Totális összeomlás Tomlintól...Azért a csoport 4.-től nem rossz a PO .)
badsco
több mint 1 éve
Kb. A szezon ezzel kuka is, még jön két kurvaégő vereség (kibaszott fájó lesz megint kiszopni idegenben a Ravenstől) aztán mehet megint a matek az offseasonben. Totális összeomlás Tomlintól...
több mint 1 éve
Nekem az az érzésem, hogy mióta fix a PO túlságosan megnyugodtunk, ami viszont engem nem nyugtat meg.
több mint 1 éve
Na, legalább nem a szerencsén múlt.
több mint 1 éve
Furcsa módon engem Wulson az elmúlt két zakó alatt győzött meg, jó csapatok ellen jól focizott - a nyilvánvaló hibái ellenére.Mára abban bízok, hogy a Csífsz szerencséje elfogy és bravúrgyőzelmet hozunk.
több mint 1 éve
FloresR
358
Dofustream közvetíti gondolom? A meccset
több mint 1 éve
Chris Jones játéka a bemelegítés során dől el. Ez általában a "ne eröltessük, ha nem muszály" kategória. Azért az nrkünk nem jönne rosszul....
több mint 1 éve
Valami stream platformon elérhető lesz a meccs?Netflixen
FloresR
Boldog Karácsonyt mindenkinek!🎄🍾🥂
több mint 1 éve
FloresR
358
Valami stream platformon elérhető lesz a meccs?
több mint 1 éve
Érzésem szerint ma nyerünk.Rövid hét nem mellettünk szokott szólni.
több mint 1 éve
Hines Ward és egy pici betekintés.Le merném fogadni, hogy a drafton fogunk hozni Arizona State elkapót, ha már így megkapta az elősztílersz képzést 😀
www.nytimes.com/athletic/6016256/2024/12/24/hines-ward-arizona-state-coaching-career/?source=ukfreedailyemail&campaign=711528&userId=23014114&redirected=1
polamalu
több mint 1 éve
Érzésem szerint ma nyerünk.
több mint 1 éve
Hines Ward és egy pici betekintés. www.nytimes.com/athletic/6016256/2024/12/24/hines-ward-arizona-state-coaching-career/?source=ukfreedailyemail&campaign=711528&userId=23014114&redirected=1
több mint 1 éve
Russell Wilson gifted his offensive line with:🎁A $10,000 Airbnb gift card that can be used anywhere around the globe.
🎁A Louis Vuitton duffel bag in Steelers colors.
🎁Custom-made Steelers Good Man Brand shoes (Wilson’s premium men’s clothing brand)
🎁A bottle of his wife Ciara’s TenToOne Rum
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Több sérült is visszatért Skowronek és Porter Out, Fields Q, a többiek tegnap teljes értékű edzést toltak. A KC nál a Jawaan Taylor és Chris Jones Q, Humpries Out.
több mint 1 éve
Neszteksüti ez rettenetes
Herewego
youtu.be/8TiqiOexD-8?si=85qBBNuuRyn-eZWA
sutianap
több mint 1 éve
NesztekHerewego
youtu.be/8TiqiOexD-8?si=85qBBNuuRyn-eZWA

Aki nem hiszi, annak utánajárnak