Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha valakinek mégis hiányzik 😀 "Okorafor actually received a 0.0 pass blocking grade by PFF"
több mint 1 éve
Az biztos, hogy 1-el több snappet, mint Roberts, talán 40-et, de elvileg a PFF-en megvan amit belinkeltemMondjuk a két snap szám alapján súlyozva leggyengébb LB a ligában Queen és Smith voltak.a PFF-nél. 😀 😀 Azért érdekes, hogy mindkét LB mindkét csapatban végig fent volt a pályán mindezek ellenére.mennyit volt fent Wilson? mert en mindenhol ot es jot csinalva lattam
Klemó
xtaki
több mint 1 éve
Mondjuk a két snap szám alapján súlyozva leggyengébb LB a ligában Queen és Smith voltak.a PFF-nél. 😀 😀 Azért érdekes, hogy mindkét LB mindkét csapatban végig fent volt a pályán mindezek ellenére.mennyit volt fent Wilson? mert en mindenhol ot es jot csinalva lattam
Klemó
több mint 1 éve
Úgy készülünk, hogy Fields lesz a kezdő Denverben.
több mint 1 éve
Mondjuk a két snap szám alapján súlyozva leggyengébb LB a ligában Queen és Smith voltak.a PFF-nél. 😀 😀 Azért érdekes, hogy mindkét LB mindkét csapatban végig fent volt a pályán mindezek ellenére.
több mint 1 éve
Meg kell mutatni az irányítóinknak pár éve ezt az ábrát és közölni velük, hogy "dobd be abba a piros ablakba".Nem, ennél azért jobbat láttunk Pickettnél is. 😀 😀 😀Kb négy éve csak ezt látjuk
Mondjuk ez egy elég komoly passztérkép.
Ezt nevezik kiaknázatlan potenciálnak.
zacknorb
Willie Parker
Le volt tiltva a pálya közepe ez a napnál is világosabb volt. De megnéztem volna azt is, hogy miként változik a chart, ha TD kell és nem elég az FG. Ez nyilván nem fenntartható.
Klemó
több mint 1 éve
Nem, ennél azért jobbat láttunk Pickettnél is. 😀 😀 😀Kb négy éve csak ezt látjuk
zacknorb
Willie Parker
Le volt tiltva a pálya közepe ez a napnál is világosabb volt. De megnéztem volna azt is, hogy miként változik a chart, ha TD kell és nem elég az FG. Ez nyilván nem fenntartható.
több mint 1 éve
RW már a Falcons elleni meccsen is inaktívként be volt öltözve és dobált a bemelegítésnél. (pedig előzetesen tudott volt, hogy Fields a QB és Allen e helyettes) Kizártnak tartom, ha nincs komolyabb setback, hogy Denverben ne ő kezdjen. Azt gondolom valahol ez jár neki. Az már más kérdés, hogy nem biztos, hogy ezzel jól jár, de ha van egy meccs ahol biztosan kezdeni akar, vagy akart, az ez a meccs Payton ellen.
több mint 1 éve
Kb négy éve csak ezt látjuk
zacknorb
több mint 1 éve
Félek, hogy itt nem kicsit leszünk outcoach -olva, hogy szép magyaros legyek. Jól jönne RW extra motivációja.
több mint 1 éve
esetleg Wilson akarna meg jobban bizonyitaniki legyen a QB a hetvegen?Nem tudom hogy Wilson bevethető lesz-e addig, de ha nyerni akarunk, akkor egyértelműen Fields. Wilson ellen biztos feltüzeltebb lenne az ex csapata..
fogas kerdes ugye...
xtaki
Seda26
több mint 1 éve
ki legyen a QB a hetvegen?Nem tudom hogy Wilson bevethető lesz-e addig, de ha nyerni akarunk, akkor egyértelműen Fields. Wilson ellen biztos feltüzeltebb lenne az ex csapata..
fogas kerdes ugye...
xtaki
több mint 1 éve
És az az a zóna amit nem támadsz egy bizonytalan, nem kimagasló képességű irányítóval. Márpedig Fields a meccs elején nagyon bizonytalan, ideges volt. Később sem lett jobb, de akkor már inkább a futás dominált. Lesznek passzok majd középre, a szezonban biztosan, de ahhoz sztem sokat kell még dolgozni.
zacknorb
több mint 1 éve
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ki legyen a QB a hetvegen?Elég sanszos JF, nem akarnak kockáztatni egy újabb rásérülést.
fogas kerdes ugye...
xtaki
több mint 1 éve
És állítólag jön vissza Edmunds is, a Jax PS-bőlMiután a Titans megverte a Jaguarst (és ott jól játszott Edmunds) és ezzel a bejutott a csapat a PO-ba azt gondoltam ez a frigy hamarabb meglesz. Boxban még jó lehet és a TE elleni munkája is jó volt, csak ne kelljen hosszút menni ... 😀
Klaci79
több mint 1 éve
És állítólag jön vissza Edmunds is, a Jax PS-ből
több mint 1 éve
A punter Johnston sajna be is fejezte idénre 😕Jött Corliss Waitman, szerintem jó döntés
polamalu
több mint 1 éve
Zach Frazier = BALL PLAYER. It's almost a carbon copy of the WVU film. pic.twitter.com/9ZSexbR2W9
— Brandon Thorn (@BrandonThornNFL) September 9, 2024
Ember nem folyosókat nyit, autópályákat
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 1 éve
A punter Johnston sajna be is fejezte idénre 😕
több mint 1 éve
Igazad van, mi is így éreztük
több mint 1 éve
Watt a végén a nyilatkozatban elmondta a bíró elnézést kért tőle a szünetben, elismerte, hogy fasz hívás volt.Hát ezt Én értem, de nekem nem ez fájt igazán, hanem a be nem fújt holdingok sora, de ugyanúgy az illegal motion (10ből 8szor pont így mozog még a WR), az OPI Porteren. Nehéz volt nem tendenciózusnak látni ezt. Persze zászló a masik oldalra is dobva volt, de minden kétest, minden csak kicsit is dobhatót megkaotunk tegnap. Így lett a Watt szenzációs moveja offside, amúgy érzésre, de ezzel azemben a negyedik kísérletnél a teljes Hawks Dline a neutrális zónában állhatott fel. (Ez itt persze Fields sara is volt, meg ankezdő centeré, akiknek bőszen mutogatni kellett volna, nem playt kezdeni)
polamalu
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Watt a végén a nyilatkozatban elmondta a bíró elnézést kért tőle a szünetben, elismerte, hogy fasz hívás volt.