Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor már legfőbb ideje.szerinted?Ez tényleg kemény, de nagyon kicsi még a minta, plusz az idei 9ers és Browns defense eddig simán top5.
Betettem így direktben is, kicsit térjünk már erre vissza.
Nem az van, hogy utolsók vagyunk a ligában, hanem nagyságrendekkel vagyunk mindenki mögött.
Aki nem ismerné:
EPA = Expected Points Added
EPA quantifies how many points a team added to their expected point total. A team can add expected points by getting the ball closer to the goal line, getting a first down or crossing the goal line itself.
Szóval gyakorlatilag akár passból, akár rushból az van, hogy felmegy az offense a pályára, és kisebb eséllyel lesznek pontjaink.
Miafaszom ez?
Keressétek meg a képen a rookiek által vezetett offenseket, vagy esetleg a Joshua Dobbs által vezetett offenset.
Ez annyira szánalmas, hogy nincsenek rá szavak.
Ha ebből az lesz, hogy év végéig itt marad Canada, majd házon belülről felpromoteáljuk valamelyik 60 éves, tapasztalat nélküli positional coachot OCnek nem nézek egy darabig meccset az biztos.
tenorx
Majd most a Raiders ellen lehet bizonyítani...
Joey Tribbiani
1995ben vertük utoljára otthonában a Raiderst
champsorchumps.us/team/nfl/pittsburgh-steelers/head-to-head/las-vegas-raiders
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
Gizinéni
522
Ez a Réderz, ez a Réderz, mondtam is az onokámnak, hogy nem lesz jó vége a fosztogatásnak, oszt láthattya mindenki mivé lett a CsendlerDzsónsz.1995-ben nyertünk utoljára? Hát akkor még élt az énJóskám, de félre a nosztalgiával, méretes zakóval gyüvünk haza, amiben nem Lesz Vigasz.
több mint 1 éve
szerinted?Ez tényleg kemény, de nagyon kicsi még a minta, plusz az idei 9ers és Browns defense eddig simán top5.
Nem az van, hogy utolsók vagyunk a ligában, hanem nagyságrendekkel vagyunk mindenki mögött.
Aki nem ismerné:
EPA quantifies how many points a team added to their expected point total. A team can add expected points by getting the ball closer to the goal line, getting a first down or crossing the goal line itself.
Szóval gyakorlatilag akár passból, akár rushból az van, hogy felmegy az offense a pályára, és kisebb eséllyel lesznek pontjaink.
Miafaszom ez?
Keressétek meg a képen a rookiek által vezetett offenseket, vagy esetleg a Joshua Dobbs által vezetett offenset.
Ha ebből az lesz, hogy év végéig itt marad Canada, majd házon belülről felpromoteáljuk valamelyik 60 éves, tapasztalat nélküli positional coachot OCnek nem nézek egy darabig meccset az biztos.
tenorx
Joey Tribbiani
1995ben vertük utoljára otthonában a Raiderst
champsorchumps.us/team/nfl/pittsburgh-steelers/head-to-head/las-vegas-raiders
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Ez tényleg kemény, de nagyon kicsi még a minta, plusz az idei 9ers és Browns defense eddig simán top5.
Aki nem ismerné:
Miafaszom ez?
tenorx
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 1 éve
Aki nem ismerné:
Miafaszom ez?
több mint 1 éve
astroid
571
Highsmith AFC DPoW
több mint 1 éve
kicsi joe
109
Dícséretet érdemel Pressley Harvin a Harmadik! Ő meghallotta a vészharangot, egyből meg is jött a bikázás meg a gólvonalra rúgás. Csak így tovább kölök!
több mint 1 éve
Gizinéni
522
Dehogyis kedveském, mi a faluba a pléhbánost szoktuk lenyúni..., hogy együtt repülhessünk a mennyekbe...Jaj, kedveskéim, de régen jártam erre.Csókolom! Remélem Ön nem a repülős fajta Gizike, aki lenyújja a pléhbukot...
Olvasom ezt a Matt Canada amerikai fociedzőt, hogy milyen nyámnyila a lelkem. Minek megy sakkozni, akit ennyiszer mattolnak? Azt viszont kevésbé terjeszteném a faluba, hogy kirúgják. Ezek a Kohászok türelmes népség. Örkény Istvánnak mondta anno az ipari miniszter a vaskohóban: "Lófasz lesz itt, Örkény elvtárs, nem acél." Na valahogy így vagyok én is a Steelers aktuális kilátásaival lassan 5-6 éve. No adjon Isten!
Gizinéni
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 388
Jaj, kedveskéim, de régen jártam erre.Csókolom! Remélem Ön nem a repülős fajta Gizike, aki lenyújja a pléhbukot...
Olvasom ezt a Matt Canada amerikai fociedzőt, hogy milyen nyámnyila a lelkem. Minek megy sakkozni, akit ennyiszer mattolnak? Azt viszont kevésbé terjeszteném a faluba, hogy kirúgják. Ezek a Kohászok türelmes népség. Örkény Istvánnak mondta anno az ipari miniszter a vaskohóban: "Lófasz lesz itt, Örkény elvtárs, nem acél." Na valahogy így vagyok én is a Steelers aktuális kilátásaival lassan 5-6 éve. No adjon Isten!
Gizinéni
több mint 1 éve
Gizinéni
522
Jaj, kedveskéim, de régen jártam erre. Olvasom ezt a Matt Canada amerikai fociedzőt, hogy milyen nyámnyila a lelkem. Minek megy sakkozni, akit ennyiszer mattolnak? Azt viszont kevésbé terjeszteném a faluba, hogy kirúgják. Ezek a Kohászok türelmes népség. Örkény Istvánnak mondta anno az ipari miniszter a vaskohóban: "Lófasz lesz itt, Örkény elvtárs, nem acél." Na valahogy így vagyok én is a Steelers aktuális kilátásaival lassan 5-6 éve. No adjon Isten!
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 1 éve
badsco
356
Továbbra sem védeném a mundér becsületét (ezt a pöcs Canadát) de azért tegyük már oda mellé, hogy talán két top 5-ös védelemről beszélünk, ráadásul a második meccsen már no1 WR nélkül, teljesen széteső fallal.Az a baj, hogy én azt látom már a játékhívásoknál is, hogy Canada teljesen begörcsölt, már úgy van vele, hogy szembe megy fel a pályára, de mindenki segghülye, csak ő megy jó irányba és ő a helikopter, neki ne mondják meg, mit csináljon. Szóval biztosan nem fogjuk kihasználni a Raiders gyengeségeit...
Szóval én ezzel csak azt mondom, hogy nagyon meglepne, ha év közben váltanánk OC-t, még ha szeretném is, akkor is meglepne. Ez a 9ers baszott jó csapat és a Browns is Watson ellenére is jó. Az első meccsen semmi, a másodikat a védelem megnyerte, mert összességében pl a Browns védelme mindenképp jobb, mint az offense.
Két meccs kilátástalanság (tudom lószart, mert tavaly is ugyanez volt) nem fog dönteni semerre. Most jön egy gyengébb formában lévő Raiders meccs, ahol ha azt nem bírja az O kihasználni, hogy Spillane a kezdő ILB (már ami az emberfogás képességeit illeti, mert amúgy jó csávó), akkor érdekesebb lesz a leányzó fekvése.
Klaci79
Csak azért a negyedik negyedes 3. és 1 playért azonnal ki kellett volna rúgni, felmenni a fülkébe és onnan kibaszni az üvegen át...
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Továbbra sem védeném a mundér becsületét (ezt a pöcs Canadát) de azért tegyük már oda mellé, hogy talán két top 5-ös védelemről beszélünk, ráadásul a második meccsen már no1 WR nélkül, teljesen széteső fallal. Szóval én ezzel csak azt mondom, hogy nagyon meglepne, ha év közben váltanánk OC-t, még ha szeretném is, akkor is meglepne. Ez a 9ers baszott jó csapat és a Browns is Watson ellenére is jó. Az első meccsen semmi, a másodikat a védelem megnyerte, mert összességében pl a Browns védelme mindenképp jobb, mint az offense.
Két meccs kilátástalanság (tudom lószart, mert tavaly is ugyanez volt) nem fog dönteni semerre. Most jön egy gyengébb formában lévő Raiders meccs, ahol ha azt nem bírja az O kihasználni, hogy Spillane a kezdő ILB (már ami az emberfogás képességeit illeti, mert amúgy jó csávó), akkor érdekesebb lesz a leányzó fekvése.
több mint 1 éve
badsco
356
19 pont két meccsen, az szerintem kikúrt nagy dráma, ennél nagyobb dráma már nem is lehetne. Max, ha nulláztunk volna mindkét meccsen. Márpedig ki merem jelenteni, hogy Canadánál tényleg nem lehet rosszabb, max az, aki nullázik mindkét meccsen. De őszintén, egy olyannal is csak nyernénk, mert abba Tomlin is belebukna... Szóval bárki, ismétlem, bárki jobb megoldás lenne most, mint Canada.2 forduló ment le, és 1-1-el állunk. Mire ez a dráma?Srácok, ezt úgy gondoljátok, hogy rossz a séma, ki kell rúgni Canadát, akkor jön valaki más, és szezon közben elkezd betanítani egy teljesen új sémát, ami majd komfortos lesz mindenkinek, és az jó lesz? Azért ez nem pont így működik.Figyu, őszintén lehet rosszabb? Konkrétan ligautolsó az offense, teljes kilátástalansággal.
Mégis ki lenne az, és mikor tanítaná be az új rendszert?
Jan
tenorx
Tavaly is a szezon második felére állt össze a csapat, előtte ugyanaz a sz.r volt mint most.
Amúgy meg ez, hogy rosszabb úgy sem lehet, már el lett sütve Haleynél meg Fitchnernél is. Csak olvass vissza, hogy követelte Canadát a nép. 😊
Jan
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Olyan számokat hoz (vagyis nem hoz) az O, amelynél nem lesz gondolkodás, hogy váltás legyen, ha ez így marad biztosan lesz váltás. Ilyenkor pedig nem gondolkozol, hanem váltasz. Nem mehet így végig a szezon, mert ez megöl mindenkit és nem csak O, hanem D oldalon is. Nekem nagyon, de nagyon érdekes volt Tomlin nyilatkozata, aki persze odatette, hogy más a véleménye, de nagyon sokáig arról beszélt, hogy mennyire jó, hogy ilyen érzelmes a közönség.....és ez innentől az ő szakallára is megy.
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Tavaly a védelem miatt pozitív szezon lett, ezt a meccset is a védelem nyerte, és nem látja ezt a vezetés? Papíron egy normális támadó egység nem képes haladni, legalább pihenőt adni a védelemnek... Kinek a haverja Canada? (tudom Pickett se egy szuper sztár, de ennél többet tudna egy jobb rendszerben) 2 meccs és ki kell rúgni, ennél bármi jobb lenne, szánalmas volt ezt látni és én szégyellem magam TJ Watt előtt, aki még egy jobb playoff menetelést se kaphat itt...
Szerkesztette: Sifur
több mint 1 éve
xtaki
3 442
2 forduló ment le, és 1-1-el állunk. Mire ez a dráma?hogy mi? a kilatastalan jatek, az a drama. ha 0-2 lenne, de nezhetoen, jol jatszanank, de hat no, kikaptunk, az elfogadhato lenne. de ez nem.
Jan
több mint 1 éve
Persze ez utóbbit kezdem elhinni, mert látom, de basszus valahogy csak odakerült és nem egy szép gyerek, úgyhogy nem hiszem hogy azzal, hogy d.gja valamelyik vezetők a lányát...Láttad te már azt a lányt????? 😀
Klaci79
több mint 1 éve
x.com/RenegadeAdam/status/1704280899129602200?s=20Én meg feljajdultam.
Geci vagyok de ezen hangosan felröhögtem
ThySoul
Jajjjjjjjj!!!!!
😊
De amúgy reális...
több mint 1 éve
zidane99
180
Szar a fal, szar Pickett, szar a futás, szar a séma, szar az OC.A D max közepes, az OLB-k kivételével.
Az OC amióta itt van szar.
Ezt olvasom folyamatosan.
És egyet is értek vele.
Pont ezért nem kell váltani.
Amíg valahogy összekaparják a nem negatív szezont, van hivatkozási alap, hogy várjunk még, majd jövőre jobb lesz, ha ezzel a játékkal is megvan a pozitív mérleg.
Viszont amit eddig láttunk, abból nekem az jön le, hogy idén ez a D el fog fogyni a hajrára, az O-ban pedig annyi sincs, mint tavaly.
Ez sima negatív szezon.
Hagyni kell, egyék meg amit főztek,
mert elegem van az évek óta tartó langyos vízből.
Talán a negatív mérleg megmozgat pár embert, hogy váltani kell.
több mint 1 éve
ThySoul
1 622
x.com/RenegadeAdam/status/1704280899129602200?s=20Geci vagyok de ezen hangosan felröhögtem
több mint 1 éve
2 forduló ment le, és 1-1-el állunk. Mire ez a dráma?Srácok, ezt úgy gondoljátok, hogy rossz a séma, ki kell rúgni Canadát, akkor jön valaki más, és szezon közben elkezd betanítani egy teljesen új sémát, ami majd komfortos lesz mindenkinek, és az jó lesz? Azért ez nem pont így működik.Figyu, őszintén lehet rosszabb? Konkrétan ligautolsó az offense, teljes kilátástalansággal.
Jan
tenorx
Tavaly is a szezon második felére állt össze a csapat, előtte ugyanaz a sz.r volt mint most.
Amúgy meg ez, hogy rosszabb úgy sem lehet, már el lett sütve Haleynél meg Fitchnernél is. Csak olvass vissza, hogy követelte Canadát a nép. 😊
több mint 1 éve
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom hová lesz a offseason munka. A tavaly év vége nem sikerül annyira rosszul. Offseasonban nem elkezdtünk erre építeni hanem olyan mintha mindenki amnéziás lett volna és minden kezdődik elölről még mélyebbről. Ennek mi lehet az oka? Azt kérlek ne mondjátok, hogy az FA igazolások meg a Rookiek mert azt nem hiszem el. És ezt azért kisebb nagyobb mértékben évről évre eljátszuk csak emlékeim szerint az első meccseken azért erőn felül teljesítettünk lásd Bills, Eagles, most meg már ott sem. Itt ezt teljesen edzői kompetenciának tudom be illetve annak a hiányának.
több mint 1 éve
Srácok, ezt úgy gondoljátok, hogy rossz a séma, ki kell rúgni Canadát, akkor jön valaki más, és szezon közben elkezd betanítani egy teljesen új sémát, ami majd komfortos lesz mindenkinek, és az jó lesz? Azért ez nem pont így működik.Figyu, őszintén lehet rosszabb? Konkrétan ligautolsó az offense, teljes kilátástalansággal.
Jan
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Srácok, ezt úgy gondoljátok, hogy rossz a séma, ki kell rúgni Canadát, akkor jön valaki más, és szezon közben elkezd betanítani egy teljesen új sémát, ami majd komfortos lesz mindenkinek, és az jó lesz? Azért ez nem pont így működik.Hasonló véleményen vagyok, ehhez nem fognak hozzápiszkálni év közben, tavaly is ez a mantra ment, hogy majd áttörés lesz és jó lesz ez, csak türelem.
Jan
Plusz ez nem az a frencsájz, ahol csak úgy kivágjanak valakit, max. év végén (de akkor viszont menjék).
több mint 1 éve
Srácok, ezt úgy gondoljátok, hogy rossz a séma, ki kell rúgni Canadát, akkor jön valaki más, és szezon közben elkezd betanítani egy teljesen új sémát, ami majd komfortos lesz mindenkinek, és az jó lesz? Azért ez nem pont így működik.Mégis ki lenne az, és mikor tanítaná be az új rendszert?