Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Csaló kurva anyátokat baszátok meg.
Norbi180
,baszátok' -az 2 sz.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Norbi180
Felkiáltó jel hol marad, te faragatlan?
kishaszi
Hiányzik ott más is 😀

több mint 1 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Norbi180
kishaszi
mondjuk a basszátok meg szebben nézett volna ki.
nyilván értelmi fogyatékos, van elég baja.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ne idézzétek már ezt a primitív barmot könyörgöm! Tiltsátok le a picsába és kész!
több mint 1 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Norbi180

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
8-2
Hittetek volna???
xtaki
A csoport leggyengébb keretével, a contenderek között? Soha 😀 😀
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Norbi180
Nem is vártam mást öcsi. 😀 még hullas itt könnyeket!!
badsco
Ne idézgessétek ha kérhetem, mert le van tiltva, így meg látom miket ír. Bár most jókat röhögök rajta. Szerencsétlen Ravensesek, hogy egy ilyen van köztük 😊

több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 459
Norbi180
😀

Klaci79
Várj, végig lehetett volna csalni is? Hát miért nincs minden évben super bowlunk??
több mint 1 éve
Nyert a jobbik csapat, ráadásul KeyG és Norbi mától Vasas szurkoló. Mi kell még?
Szokol
Norbi nem túl jó igazolás 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Akkor ezért 180? Már értem.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Norbi180
😀
több mint 1 éve
Norbi180
Nem is vártam mást öcsi. 😀 még hullas itt könnyeket!!
több mint 1 éve
8-2
Hittetek volna???
xtaki
nem
Tibi76
Nem. Előzetesen itt 6-4et tippeltem...
több mint 1 éve
Norbi180

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Gratulálok a pöcegödör
Norbi180
Köszönjük 😀
Klaci79
Lelkes, ezt szeretem benne! 😀
több mint 1 éve
Nyert a jobbik csapat, ráadásul KeyG és Norbi mától Vasas szurkoló. Mi kell még?
Szokol
Norbi nem túl jó igazolás 😊

több mint 1 éve
Gratulálok a pöcegödör
Norbi180
Köszönjük 😀
több mint 1 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
több mint 1 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Gratulálok a pöcegödör
több mint 1 éve
No és Payton Wilson megérkezett. Uramatyám mekkora INT volt ez. Mondjuk, ha nem lenne kicsit rossz emlékem egy bizonyos Bush miatt, akinek szintén ilyen volt az első INT-je, akkor azt mondanám nagyok a várakozásaim...így kicsit izgulok! 😀 😀

De a D előtt le a kalappal. Elképesztőt nyújtottam ma mindösszesen. 16 ponton ezt a Ravenst tartani óriási eredmény.
több mint 1 éve
Attól függ, 1 hónapja biztos nem hittem volna, de mióta Russ irányít már igen, pedig ma sem játszott igazán jól...az az int meg egy rookie mistake-nek is elment volna.
több mint 1 éve
8-2
Hittetek volna???
xtaki
nem

több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
8-2
Hittetek volna???
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
több mint 1 éve
Ezt nem hittem el ma.....örülök neki és igazából annak, hogy volt Fields csomag. Kis yardokra ez nagy fegyver lehet. Egyébként pedig így 10-ből 2-t nyersz meg és ezért vagyok most kissé elégedetlen. De hát ez az AFC North....
több mint 1 éve
fake.id 1 689 — tush push aficionado
A hétvége meccse lesz baszki.
Tomlin ellen sose fogadj amikor home dog. Közben szembe jön az MVP és az OPoY favoritok.

És egy ilyen meccs sínyled a 7-es sávban
alatriste
Ezt nem is értem, ugyanúgy a Bills-Chiefs, hogy egyiket se tették estére, értelmezhetetlen.
gabokocka
értelmezhető. aki nem akarja a csapata szenvedését nézni/casual/valami sportbárban piál és egyébként nem hc szurkoló, aki retinaégésig nézi az nflt, akkor is, ha titans-giantseket adnának kizárólag, annak a snfel együtt így simán befigyelhet egy tripleheader. ha bármelyik meccset berakod az esti időpontba már kiesik egy idővonal. nézettség maximalizálás az egész logikája