Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Srácok, ezt úgy gondoljátok, hogy rossz a séma, ki kell rúgni Canadát, akkor jön valaki más, és szezon közben elkezd betanítani egy teljesen új sémát, ami majd komfortos lesz mindenkinek, és az jó lesz? Azért ez nem pont így működik.Mégis ki lenne az, és mikor tanítaná be az új rendszert?
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Gyerekek. Az minden sportban úgy működik, hogy vagy 100%-ig megvan a bizalmad egy-egy vezetővel/edzővel szemben, ÉS ezt képviseled is, vagy kirúgod. Nincs olyan, hogy bízom is, meg nem is. Ez utóbbi a legrosszabb.Az tehát tök természetes, hogy Tomlin bizalma Canadával kapcsolatban ÉS főleg kifelé töretlen. Az már más kérdés, hogy nyilván a feladat adott és a felelősség is, ami Canada-val szemben fennáll és ezt egy ponton számon kell kérni. Egyelőre azt látjuk, hogy hiába gyenge a séma, borzalmasan gyenge egyéni teljesítmények IS vannak, amelyek ráadásul összeadódnak. Egyelőre azt kell megfejteni, hogy ez miért van. Ha adott playben a saját dolgát nagy többségében mindenki megcsinálja, de mégis bibi van, akkor jöhet a séma ügye. Ez így működik. A jó dolog ebben, hogy ez gyorsan kiderül.
Az azért látszott a Tomlin nyilatkozatból, hogy érzi és tudja, hogy óriási az elégedetlenség és ez még egy ilyen meccs és képes nagyot robbanni, ami őt is eléri.
több mint 1 éve
Ezzel én nem védeni akarom Canadát, de azt simán elhiszem Tomlinnak, hogy ha egy korrektebb fal lenne, egy korrektebb Pickettel, akkor hívhat Canada akármilyen faszságot, működni fog.Lehet, hogy jó a játék, jól van megtervezve, akár meccsenként tízszer is, de ha a játékosnak nem komfortos a rendszer, akkor a jó játékok sem fognak sikerülni, mert Picike önbizalma szétesik, Pickens idegbeteg lesz, Nagyi nem találja meg a rést, a fal meg diszfunkcionális lesz.
Azt az egyet nem hiszem el, hogy ez a pali ennyire nem ért ehhez az egészhez és hogy ennyire nem képes egy NFL csapat támadójátékát megoldani, egy meccsen 4-5 alkalommal.
Persze ez utóbbit kezdem elhinni, mert látom, de basszus valahogy csak odakerült és nem egy szép gyerek, úgyhogy nem hiszem hogy azzal, hogy d.gja valamelyik vezetők a lányát...
Klaci79
A bajom az, hogy Canada kirúgása esetén sem látom a megoldást, ki a faszt lehet szezon közben, három meccs után idehozni?
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Még az idény és az előszezon kezdete előtt volt egy pitssburghi újságíró (azt hiszem Dulac) írta meg, hogy a campben az O-nak szinte nincs egy jó drive-ja sem. Akkor mindenki hüledezett, hogy ez hogyan lehet. Aztán jött az előszezon és elmúlt mindenkiben a kétség. Jók vagyunk. Most már érezzük, hogy miért játszott ennyit a frist team. De mivel minden klappolt, elhittük, hogy rendben vagyunk, pedig csak az történt, hogy nem az első csapatok ellen remekeltünk.Én nagyon kiváncsi leszek, hogy mi történik ezután. Én abban a táborban vagyok, aki azt mondja, hogy még egy ilyen teljesítmény és változás lesz.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ezzel én nem védeni akarom Canadát, de azt simán elhiszem Tomlinnak, hogy ha egy korrektebb fal lenne, egy korrektebb Pickettel, akkor hívhat Canada akármilyen faszságot, működni fog.Szerintem Canada védhetetlen, de ezek alapján mondja Tomlin, amikor kiáll mellette, hogy jobban kell játszania mindenkinek. Nem értem azt, hogy mit akarunk játszani, nem látok olyan sémákat, amikbe lehetne kapaszkodni, na de milyen futó meg passzjátékot várunk egy csapattól, ahol szarrá verik az OL-t. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs 1 pali ebben az ötösben, aki legalább elfogadható lenne.Na ne....
Klaci79
Számtalan esetet láttunk, amikor az irányító a teljesítményével fel tudja húzni a gyengébb falat is. Még többet, amikor a gyengébb támadófalat segítette a séma. Picike azonban amellett, hogy össze-vissza dobál (bízok benne, hogy csak a nyári izmozástól szétesett egy kicsit a dobómozdulata, ami orvosolható), láthatóan zavarban van a zsebben (is).
Lehet ezt úgy is olvasni, hogy azért is dobál szarul, mert gyenge a fal, de szerintem az a gond, hogy a sémában nem találja senki a helyét, így a fal sem.
Ha mindenki gyengébb a támadósorban (talán Robinsont és Warrent dicsérhetjük egyedül a két meccs alapján), akkor annak általában a hibás séma az oka. És eljutottunk megint Canadaig, aki létesítsen nemi kapcsolatot Orlowskival.
Szokol
Azt az egyet nem hiszem el, hogy ez a pali ennyire nem ért ehhez az egészhez és hogy ennyire nem képes egy NFL csapat támadójátékát megoldani, egy meccsen 4-5 alkalommal.
Persze ez utóbbit kezdem elhinni, mert látom, de basszus valahogy csak odakerült és nem egy szép gyerek, úgyhogy nem hiszem hogy azzal, hogy d.gja valamelyik vezetők a lányát...
több mint 1 éve
Szerintem Canada védhetetlen, de ezek alapján mondja Tomlin, amikor kiáll mellette, hogy jobban kell játszania mindenkinek. Nem értem azt, hogy mit akarunk játszani, nem látok olyan sémákat, amikbe lehetne kapaszkodni, na de milyen futó meg passzjátékot várunk egy csapattól, ahol szarrá verik az OL-t. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs 1 pali ebben az ötösben, aki legalább elfogadható lenne.Na ne....
Klaci79
Számtalan esetet láttunk, amikor az irányító a teljesítményével fel tudja húzni a gyengébb falat is. Még többet, amikor a gyengébb támadófalat segítette a séma. Picike azonban amellett, hogy össze-vissza dobál (bízok benne, hogy csak a nyári izmozástól szétesett egy kicsit a dobómozdulata, ami orvosolható), láthatóan zavarban van a zsebben (is).
Lehet ezt úgy is olvasni, hogy azért is dobál szarul, mert gyenge a fal, de szerintem az a gond, hogy a sémában nem találja senki a helyét, így a fal sem.
Ha mindenki gyengébb a támadósorban (talán Robinsont és Warrent dicsérhetjük egyedül a két meccs alapján), akkor annak általában a hibás séma az oka. És eljutottunk megint Canadaig, aki létesítsen nemi kapcsolatot Orlowskival.
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Szerintem Canada védhetetlen, de ezek alapján mondja Tomlin, amikor kiáll mellette, hogy jobban kell játszania mindenkinek. Nem értem azt, hogy mit akarunk játszani, nem látok olyan sémákat, amikbe lehetne kapaszkodni, na de milyen futó meg passzjátékot várunk egy csapattól, ahol szarrá verik az OL-t. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs 1 pali ebben az ötösben, aki legalább elfogadható lenne.Ezt mondja Tomlin is, hogy mindenkinek jobban kell játszania. 😀
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Szerintem Canada védhetetlen, de ezek alapján mondja Tomlin, amikor kiáll mellette, hogy jobban kell játszania mindenkinek. Nem értem azt, hogy mit akarunk játszani, nem látok olyan sémákat, amikbe lehetne kapaszkodni, na de milyen futó meg passzjátékot várunk egy csapattól, ahol szarrá verik az OL-t. Egyszerűen hihetetlen, hogy nincs 1 pali ebben az ötösben, aki legalább elfogadható lenne.
több mint 1 éve
Pedig Canadának én kb egy hetet adnék még, egyébként ebből nem lesz pozitív szezon (csak úgy, ha a defense hero ballt játszik, mint ma).Pont ezért lesz pozitív szezon: 20. hely környékére feljön az O, a védelem úgy is össze fog állni (nekem a D se tetszik, kurva puhák vagyunk, főleg futás ellen), aztán meg is van a 9-8.
Az a baj, hogy nem az van, hogy lehetne jobb az offense, hanem magasan ligautolsó. Teljesen inkompetens.
tenorx
Ne felejtsük el: egy gyenge Picikével, Heyward és Dj nélkül, a meccs végén Ficc nélkül, futójáték nélkül egy nagyon erős Barna-brigádot vertünk meg, persze nem kevés szerencsével.
Ui1: Olsevszki az új Ebronom.
Ui2: Valaki mondja meg, hogy mire várunk Canadaval?
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Legutóbb is sajnos megmentette a csapat végül ezzel a pozitív mérleggel.Úgy értettem, h év végén.Az általatok leírtak alapján csak rövid összefoglalóra volt lelki erőm.Hű, ez a kemény, nem a kád széle!!!
Quick notes:
A meccset felesleges volt lejátszani, szakmai értéke kb nulla volt, cserébe volt egy szörnyű sérülés. Teljes felépülést kívánok innen is Chubbnak!
Gyakorlatilag Watsonnak sokat köszönhetünk, egy ennyire hülye, önfejű, önsorsrontó játékkal, amit előadott elásta másik 52 társa teljesítményét. Mert amúgy a cserék felléptek.
Nekem a DL tűnt a legjobb csapatrésznek. A futásnál inkább a második szinten voltak komoly gondok, abból lettek a kelleténél nagyobb játékok.
A sec egy talány, a tavalyi Flores hatásból semmi nem maradt.
Peterson nekem iszonyat idegesítő, Cooper megint rommá égette és folyton kulcsjátékokat ront el. Játszon inkább JP jr.
A védelmet még várhatóan összerakjuk egy jó szintre, de a támadóknál súlyos gondok vannak.
Nincs szinkron a falban, a saját snap-ünket lekési a két OT. Az előszezonban ez takkra működött, most teljesen szétesve mozognak. Gyakorolni, gyakorolni....
Kenny ezért 7-9 lépésből kénytelen dobni, különben egyből az arcában vannak. Most a jobb oldal volt kritikán aluli. De az a baj, h kiszámíthatatlanok, Kenny ezért nem bízik bennük.
A playcall sematikus, unalmas, minden ugyanaz: több terhet kell rakni Pickensre és Austinra, kellene TE drag, kis pötyikék, meg outside zone-ra futni, mert az megy (néha).
Kezdek beletörődni, h ezt a semmit kell idén is nézni, de sok kedvem már nincs hozzá.
Pickettben sokkal több van, mint amit láthatunk, ez a stáb nem fogja megmutatni, szóval menjen mindenki tőlem. Tomlin is menjen nyugodtan, eladhatjuk jó pickért is, ha vmi szerencsétlen franchise megadja a jussot, aztán legyen vmi új. Szerintem ez a kapcsolat 5 éve megfáradt, kapott esélyt változtatni, de csak rosszabb lett.
Khan munkája eddig tetszik, én remélem, h van felhatalmazása HC váltásra is. (Colbert sztem a végén behódolt Tomlinnak, kicsit kéz kezet mos alapon ment a dolog.)
Willie Parker
Azért ezt mondjuk így két forduló után én nem lépném meg. Kezdeném egy jó nagy dumcsival, hogy mi volt itt a masterplan Canada fejében, és hogy mi történt a támadófallal, hogy ennyire ergya az egész, oda szerintem BJ már upgrade lenne, de a lassan 0-3-al álló csapatokból se bánnám ha szemezgetnénk egy jobb RT-t…a többit meg majd meglátjuk…
Klaci79
Nem fogjuk év közben kirakni a kanadait és ez lesz a koporsószög.
Willie Parker
Mondjuk tényleg nagy kérdés, hogy vajon a védelem hány ponttal tud majd meccsenként hozzájárulni. De az egyszerűen egy kib@szott vicc (már elnézést), hogy 2-3 normális drive nincs egész mérkőzésen...
De egyet kell értenem Danival, 1 hét és ha ez a szar van újra, akkor lapát...márpedig mitől változna a kilátástalanság....
több mint 1 éve
Pedig Canadának én kb egy hetet adnék még, egyébként ebből nem lesz pozitív szezon (csak úgy, ha a defense hero ballt játszik, mint ma).Az a baj, hogy nem az van, hogy lehetne jobb az offense, hanem magasan ligautolsó. Teljesen inkompetens.
Szerkesztette: tenorx
több mint 1 éve
Willie Parker
15 389
Úgy értettem, h év végén.Az általatok leírtak alapján csak rövid összefoglalóra volt lelki erőm.Hű, ez a kemény, nem a kád széle!!!
Quick notes:
A meccset felesleges volt lejátszani, szakmai értéke kb nulla volt, cserébe volt egy szörnyű sérülés. Teljes felépülést kívánok innen is Chubbnak!
Gyakorlatilag Watsonnak sokat köszönhetünk, egy ennyire hülye, önfejű, önsorsrontó játékkal, amit előadott elásta másik 52 társa teljesítményét. Mert amúgy a cserék felléptek.
Nekem a DL tűnt a legjobb csapatrésznek. A futásnál inkább a második szinten voltak komoly gondok, abból lettek a kelleténél nagyobb játékok.
Peterson nekem iszonyat idegesítő, Cooper megint rommá égette és folyton kulcsjátékokat ront el. Játszon inkább JP jr.
A védelmet még várhatóan összerakjuk egy jó szintre, de a támadóknál súlyos gondok vannak.
Nincs szinkron a falban, a saját snap-ünket lekési a két OT. Az előszezonban ez takkra működött, most teljesen szétesve mozognak. Gyakorolni, gyakorolni....
Kenny ezért 7-9 lépésből kénytelen dobni, különben egyből az arcában vannak. Most a jobb oldal volt kritikán aluli. De az a baj, h kiszámíthatatlanok, Kenny ezért nem bízik bennük.
A playcall sematikus, unalmas, minden ugyanaz: több terhet kell rakni Pickensre és Austinra, kellene TE drag, kis pötyikék, meg outside zone-ra futni, mert az megy (néha).
Kezdek beletörődni, h ezt a semmit kell idén is nézni, de sok kedvem már nincs hozzá.
Pickettben sokkal több van, mint amit láthatunk, ez a stáb nem fogja megmutatni, szóval menjen mindenki tőlem. Tomlin is menjen nyugodtan, eladhatjuk jó pickért is, ha vmi szerencsétlen franchise megadja a jussot, aztán legyen vmi új. Szerintem ez a kapcsolat 5 éve megfáradt, kapott esélyt változtatni, de csak rosszabb lett.
Khan munkája eddig tetszik, én remélem, h van felhatalmazása HC váltásra is. (Colbert sztem a végén behódolt Tomlinnak, kicsit kéz kezet mos alapon ment a dolog.)
Willie Parker
Azért ezt mondjuk így két forduló után én nem lépném meg. Kezdeném egy jó nagy dumcsival, hogy mi volt itt a masterplan Canada fejében, és hogy mi történt a támadófallal, hogy ennyire ergya az egész, oda szerintem BJ már upgrade lenne, de a lassan 0-3-al álló csapatokból se bánnám ha szemezgetnénk egy jobb RT-t…a többit meg majd meglátjuk…
Klaci79
Nem fogjuk év közben kirakni a kanadait és ez lesz a koporsószög.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Az általatok leírtak alapján csak rövid összefoglalóra volt lelki erőm.Hű, ez a kemény, nem a kád széle!!!
Quick notes:
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 389
Az általatok leírtak alapján csak rövid összefoglalóra volt lelki erőm.Quick notes:
több mint 1 éve
JJ szavai öcsiről: TJ Watt is the best defensive player on the planet
Stop trying to question it, stop trying to justify anyone else
He is the best
Period
több mint 1 éve
Mike Tomlin on the 'Fire Canada' chants:
— Nick Farabaugh (@FarabaughFB) September 19, 2023
"I appreciate their passion.....I love our fans. They challenge...we don't begrudge them for that. We want them to be fat, sassy, and spoiled."
Egyébként egyetértek Laci, nem értem, hogy hogy nem játszik többet Broderick meg Porter Jr.
Ez nem az a szitu, hogy megvagyunk nélkülük.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Napi fun fact...a 49ers leigazolta az 53-ba azt a Anthony Brown-t, akit a múlt héten mi raktunk ki a PS-ből...nekünk nem kellett...oda talán jó lesz
több mint 1 éve
Az O line a jövő héten a britt körúton lesz. Előadásokat tartanak az angolkisasszonyok iskoláiban udvariasságból.....most néztem meg másodszorra a meccset...ezzel büntetem magam, mert rossz voltam. kifejezetten néztem, hogy Garrett mennyire tudott hatással lenni a játékra, de kicsit sem tűnt fel, az pláne nem, hogy minden passz(playben) megverte volna Moore-t, akit egyébként hasonlóan az előző meccsen is szörnyen gyenge volt.Nézem a PFF értékelését...esküszöm nem értem ezeket...a legjobb védő szerintük Garrett volt...félreértés ne essék, baromi jó játékos, de tegnap szerintem pont haloványabb volt. A 21 pontra értékelt és leggyengébb a ligában LT mellett sem tudott csak két siettetést. Baromi jó lehet az ügynöke, hogy ennyire szereti a PFF.Garrett azért gyakorlatilag minden playen megverte Dan Mooret, azért nem lett több sack/QB hit, mert Pickett azonnal eldobta a labdát.
Jó, tudom hogy sok értem nincs ennek az értékelésnek, de Highsmith 91.1 és Watt 82.6...közben Garrett amúgy 91.7
Holcomb és Kazee kapott még nagyon jó értékelést, utóbbi engem eléggé meglep, bár tényleg volt pár jó megoldása, de nálam ő semmiben nem emelkedett ki.
Klaci79
Szóval elég nagy kontribúciója lehet abban, hogy gyakorlatilag nulla volt a passzjáték.
tenorx
miközben egyébként például a Browns újonca nem játszott rosszul Watt-al szemben..én egy 90+-os értékelést úgy képzelnék, hogy valami nagyobb hozzáadott értéket tegyen az asztalra
Amúgy érdekes, hogy Broderick Jones vajon nem tudná ezt a szart felülmúlni?
Jövő héten Okorafor meg Maxx Crosby-val kerül szembe...megint szopatva lesz az OL
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
most néztem meg másodszorra a meccset...ezzel büntetem magam, mert rossz voltam. kifejezetten néztem, hogy Garrett mennyire tudott hatással lenni a játékra, de kicsit sem tűnt fel, az pláne nem, hogy minden passz(playben) megverte volna Moore-t, akit egyébként hasonlóan az előző meccsen is szörnyen gyenge volt.Nézem a PFF értékelését...esküszöm nem értem ezeket...a legjobb védő szerintük Garrett volt...félreértés ne essék, baromi jó játékos, de tegnap szerintem pont haloványabb volt. A 21 pontra értékelt és leggyengébb a ligában LT mellett sem tudott csak két siettetést. Baromi jó lehet az ügynöke, hogy ennyire szereti a PFF.Garrett azért gyakorlatilag minden playen megverte Dan Mooret, azért nem lett több sack/QB hit, mert Pickett azonnal eldobta a labdát.
Jó, tudom hogy sok értem nincs ennek az értékelésnek, de Highsmith 91.1 és Watt 82.6...közben Garrett amúgy 91.7
Holcomb és Kazee kapott még nagyon jó értékelést, utóbbi engem eléggé meglep, bár tényleg volt pár jó megoldása, de nálam ő semmiben nem emelkedett ki.
Klaci79
Szóval elég nagy kontribúciója lehet abban, hogy gyakorlatilag nulla volt a passzjáték.
tenorx
miközben egyébként például a Browns újonca nem játszott rosszul Watt-al szemben..én egy 90+-os értékelést úgy képzelnék, hogy valami nagyobb hozzáadott értéket tegyen az asztalra
Amúgy érdekes, hogy Broderick Jones vajon nem tudná ezt a szart felülmúlni?
Jövő héten Okorafor meg Maxx Crosby-val kerül szembe...megint szopatva lesz az OL
több mint 1 éve
Most tudtam megnézni, gyors meglátásaim:- Csabinak jobbulást,
- Buzi Watson,
- Buzi Canada.
több mint 1 éve
Jó lenne abból az anyagból amit a PFF-nél szívnak. Tudom Budai Zoli megvédené, mert hát mi nem látjuk meg tudjuk, Ők tudják, mert nekik van programjuk..... De azért lehet azt a programot kibasznám.... Ezek után főleg. TJ ezzel a mai teljesítménnyel basszus..... Mi kell még egy OLB-től? Sack, nyomás generálás, TD, PD. Mindezt úgy, hogy folyamatosan duplázzák szinte minden játékban.
több mint 1 éve
Nézem a PFF értékelését...esküszöm nem értem ezeket...a legjobb védő szerintük Garrett volt...félreértés ne essék, baromi jó játékos, de tegnap szerintem pont haloványabb volt. A 21 pontra értékelt és leggyengébb a ligában LT mellett sem tudott csak két siettetést. Baromi jó lehet az ügynöke, hogy ennyire szereti a PFF.Garrett azért gyakorlatilag minden playen megverte Dan Mooret, azért nem lett több sack/QB hit, mert Pickett azonnal eldobta a labdát.
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Nézem a PFF értékelését...esküszöm nem értem ezeket...a legjobb védő szerintük Garrett volt...félreértés ne essék, baromi jó játékos, de tegnap szerintem pont haloványabb volt. A 21 pontra értékelt és leggyengébb a ligában LT mellett sem tudott csak két siettetést. Baromi jó lehet az ügynöke, hogy ennyire szereti a PFF.Jó, tudom hogy sok értem nincs ennek az értékelésnek, de Highsmith 91.1 és Watt 82.6...közben Garrett amúgy 91.7
Jah az O játékosokat nem írtam. Pickens és Warren kapott 70 ont felett...ami érdekes, hogy Warren kurvagyenge pass protection-ben.
Szerkesztette: Klaci79