Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
juju tavaly azért nyert 1 sb-t, és nem a padot melegítette
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Sem juju, sem claypool nem muxik mashol. Lehet nem is valasztunk wr-t igazan jol?
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Broderick Jones RT-ként volt ma a csapatnál, gondolom Okorafor agyrázkódása miatt. Elég komoly belegondolni, hogy milyen mennyiségű sack várható, mondjuk nálunk Watt-tól náluk pedig Moore oldalán, aki a leggyengébb OT teljesítményt nyújtotta, az egész első fordulóban.
Egyébként olvasgattam most egy elemzést, és erről jutott eszembe, hogy lehet szidni Canadát és kell is, mert borzalom a pali, de ennyire szarul játszó Pickettel senki nem tudott volna jobb gameplant összerakni. Csak arra a fix TD-re gondolok a pálya közepén, ahol 1m-rel Dio mögé dobta a labdát, pedig ha megvan ott az EZ.
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Ahogyan várható volt Heyward IR, Daz Fitz a keretben, és Barcoo és Bell visszajött PS-be
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Én meg is találtam a megoldást a WR bajokra:

twitter.com/AB84/status/1701696469554593851?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1701696469554593851%7Ctwgr%5E520f7bcf1e286b15d6c8315a91705a0d77e5bafd%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Ftriblive.com%2Fsports%2Fembattled-receiver-antonio-brown-hints-interest-in-returning-to-steelers%2F
Razi
😀
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Én meg is találtam a megoldást a WR bajokra:

twitter.com/AB84/status/1701696469554593851?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1701696469554593851%7Ctwgr%5E520f7bcf1e286b15d6c8315a91705a0d77e5bafd%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Ftriblive.com%2Fsports%2Fembattled-receiver-antonio-brown-hints-interest-in-returning-to-steelers%2F
több mint 1 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
No lassan jönnek az elemzések és ez felcsesezett.

steelersdepot.com/2023/09/matt-canadas-insistence-on-calling-certain-concept-named-among-worst-coaching-decisions-of-week/

7X futtattuk a playt, ami nulla yardot, de ellenben 2 sacket és 2 majdnem INT-et hozott. Bazdmeg, a liga legjobb coverage LB-je ellen csináltuk ezt.....úgy, hogy semmi eredménye nem volt, vagyis de.....az előbbek. Nem igaz bazdmeg, hogy ez az elemzésen nem kerül elő és ilyenkor mi a faszt mond egy főedző az OC-nak? Mi a büdös francot videózott a társaság? Majd megverjük, megalázzuk Warnert, ahelyett, hogy elkerüljük és szélre viszünk mindent, amit lehet?
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Igazából az van, amit már harmincszor megbeszéltünk itt.
Az edzők hozzá is tudnak adni az emberállományhoz, meg elvenni is.
Azért írtam a meccs előtt, hogy akármi van, Shanahan ad egy erős floort a csapatának - tényleg mindegy mi van, mert egyrészt ő is jó, másrészt megköveteli az OCtől, DCtől is.

Nálunk azt érzem, hogy Tomlin egy nagyon jó leader, de valahogy az O meg a D is akkor működött, ha jó koordinátorok voltak, akikhez nem kellett Tomlin.

Canada fixen elvesz az O-ból, nem csinál olyan jó gameplant, ami fixen garantál X pontot és támadja a hiányokat. Próbáljuk játszani a mi játékunkat, nincsen változás, és kiröhögve kihasználja az ellenfél D-je.
A D nálam egyelőre 0-s, de lehet az is mínuszba csúszik, mert a sec meg a LB sor is szar volt. Lehet, hogy ott is Watték miatt néz ki néha jól a dolog.
tenorx
Igen, én is írtam már régebben, hogy elvárnám, hogy a támadósor stabilan tudjon feltenni 20-25 pontokat, mert anélkül nem jutsz semmire. 25 pont az három-négy jó drive, egy meccsen átlagban van nyolc-tíz, ergo nem ördöngösség ezt elvárni.

A védelem jobban fluktuál a mai ligában, ott igazából sok múlik az egyéneken és az összeszokottságon. A szezon során inkább a def szokott fejlődést mutatni.
Willie Parker
Erre gondoltam én is Pickett kapcsán, amikor szóbajött, hogy mekkora vezér a GW driveokkal.

Meccs közben is kéne pontokat felírogatni, mert ha a 4. negyedre 20-al megy az ellenfél, akkor hiába a GW driveok királya a srác, lósz.rt se ér. Arra meg nem kéne egy szezont felépíteni, hogy a D majd mindenkit 10 ponton tart.

3-4 jó drive meccsenként, ennyi kéne.
több mint 1 éve
néhány hétre kidőlt Johnson....fasza..CAIII nagy lehetőség kapujában
Klaci79
Kellene felszedni néhány vetmines free agentet, azért vannak elég normális opciók még WR-ben, DL-ben és sec-ben is.

WR: Kenny Golladay, Damiere Byrd, Malik Turner
DL: Matt Ioannidis, Akiem Hicks, Linval Joseph
CB: Cam Dantzler, Bryce Callahan, Bradley Roby
S: Logan Ryan, PJ Williams, Will Harris
Willie Parker
Szerintem felesleges pénzkidobás lenne veteránokat igazolni: rendszerszintű problémákat láttam az első meccsen és nem képességbelieket.
Szokol
Hát az van, hogy ha Peterson, akit a védelem egyik oszlopának hoztunk ugyanezt az ótvar, ámbátor nagyarcú teljesítményt hozza, akkor úgy rugnám ki, mint macskát szarni. Vagyis nem arról van szó, hogy veteránokat hozol, hanem arról, hogy lehet találsz a piacon olyat, aki aztán hosszabb távon is megoldás lehet. Cam Dantzler például fiatal. Nagy arc itt is itt van, de simán behoznám és ráadásul ő már lassan vetminért is jönne, csak valahol bizonyíthasson.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 390
Azért írtam a meccs előtt, hogy akármi van, Shanahan ad egy erős floort a csapatának - tényleg mindegy mi van, mert egyrészt ő is jó, másrészt megköveteli az OCtől, DCtől is.

Nálunk azt érzem, hogy Tomlin egy nagyon jó leader, de valahogy az O meg a D is akkor működött, ha jó koordinátorok voltak, akikhez nem kellett Tomlin.

Canada fixen elvesz az O-ból, nem csinál olyan jó gameplant, ami fixen garantál X pontot és támadja a hiányokat. Próbáljuk játszani a mi játékunkat, nincsen változás, és kiröhögve kihasználja az ellenfél D-je.
A D nálam egyelőre 0-s, de lehet az is mínuszba csúszik, mert a sec meg a LB sor is szar volt. Lehet, hogy ott is Watték miatt néz ki néha jól a dolog.
tenorx
Igen, én is írtam már régebben, hogy elvárnám, hogy a támadósor stabilan tudjon feltenni 20-25 pontokat, mert anélkül nem jutsz semmire. 25 pont az három-négy jó drive, egy meccsen átlagban van nyolc-tíz, ergo nem ördöngösség ezt elvárni.

A védelem jobban fluktuál a mai ligában, ott igazából sok múlik az egyéneken és az összeszokottságon. A szezon során inkább a def szokott fejlődést mutatni.
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

több mint 1 éve
Klaci79
Kellene felszedni néhány vetmines free agentet, azért vannak elég normális opciók még WR-ben, DL-ben és sec-ben is.

Willie Parker
Szerintem felesleges pénzkidobás lenne veteránokat igazolni: rendszerszintű problémákat láttam az első meccsen és nem képességbelieket.
Szokol
Az egész gameplan egy ótvar valami volt, de mégiscsak kiesett hosszabb időre Heyward és Dio is, ezért gondoltam, hogy nem ártana felturbózni az egységeket. A sec segítség pedig mindig elkél, különösen, ha ennyire elveszett produkciót teszünk le az asztalra, legalább lenne egy kis versenyhelyzet.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Klaci79

Willie Parker
több mint 1 éve
Klaci79

több mint 1 éve
Klaci79
Legalább több labda menne Pickensnek. Ez a 3 vagy mennyi amennyiszer dobott fele Pickett elég sovány.
alatriste
Nyilván a végén már kereste az üres elkapókat inkább, annyira nem volt pontos és magabiztos. Pickens sajna nem jó útvonal futó és az az érzésem, hogy ha belement volna egy Pickett-Pickens szórásba, abból jónéhány szép elkapás mellett egy-egy pick6 is is jött volna.
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Klaci79
Legalább több labda menne Pickensnek. Ez a 3 vagy mennyi amennyiszer dobott fele Pickett elég sovány.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Klaci79
Nekem Heyward nagyobb fájdalom, DJ-t sztem könnyebben pótoljuk. Amilyen potensen meg Canada játszatj az O-t mindegy is....
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 1 éve
Lement 1 meccs a liga egyik legerősebb csapata ellen. Szar volt, nem mondom, hogy nem, de azért azonnal nemzethalált és 1/1-t vízionálni kicsit erős. Jó Canada menjen a picsába 😀 Az OL sztem nem lesz annyira rossz. Kell kicsi hogy összezsokjanak Tavaly is a szezon végére állt össze a fal. Most sztem hamarabb fog.
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
OL coach van a csapatnál?
Amadeus von Dollárbaloldal
Meyer, tavaly szerintem kihozta a maximumot a keretből, elvileg még erősödtünk (Seumalo + draft), ennyire szar még nem volt
astroid
Katasztrofális az ol így szemre.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Amadeus von Dollárbaloldal
Meyer, tavaly szerintem kihozta a maximumot a keretből, elvileg még erősödtünk (Seumalo + draft), ennyire szar még nem volt
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Heywardot úgy néz ki műtik. Ez nagyjából 8 hét lesz. Mivel a bye week a 6. héten van, ez 7 meccs. Addig eldől a sorsunk azt gondolom. DJ-t meg meglátjuk. Nem nagyon van hír róla és ez lehet akár jó is.
Klemó
Arra gondolsz, hogy eleddig nem tették IR-re, mert megy a matek, hogy lehet csak 2-3 hetet kell kihagynia és ezen filóznak, hogy mi legyen?
Reggio1914
Nem. Arra gondolok, hogy ha súlyos lenne a sérülés, akkor jönnének tweetek, vagyis X-ek, cikkek.