Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
A legnagyobb csalódás nekem a Pickett nyilatkozat, mondván erősebb volt ez a D, mint bárki, akivel az előszezonban találkoztak.....mindez azt jelenti, hogy az egész csapat nem készült fel erre a szintre. Jó hír, hogy ez most jött elő
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Megint be lett nézve vagy nem tudom, de nem szóltak a srácoknak, hogy ez már nem előszezon meccs?
A második negyed végi drive-on kívül az O mint ha ott sem lett volna, Pickett szokatlanul kapkod...
De a védelem sem volt sehol Watton kívül, aki fr.rekordot elérte sack-ben, de az LB és CB sor teljes homály...
Hát, ettől csak jobb lehet, remélem érzik a pofont az arcon a játékosok, mert a Browns is belekalapálta a Cincyt a földbe, második fordulóban nem kéne újra átélni...
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?
Celtic
Nem tudunk róla. Én sem tudom miért favoritok, mondjuk a Chiefs is az volt tegnap. De a főcsoport döntő talán, vagy hog az elmúlt években a Steelers offense nagyon limitált volt Canada által és ezért inkább a vendégre adják a sanszot 🤷🏻‍♂️
Klaci79
Azért várjuk már meg a mérkőzést is, értem én, hogy bizakodunk, reménykedünk, de bárhonnan nézzük, papíron ez a 49ers sokkal előrébb jár, mint mi, éppen ezért érthető, hogy ők a favoritok. Aztán majd lehet bizonyítani a pályán az ellenkezőjét. 😊 Bármi lehet ezen a meccsen, a 28-17-es hazain és a 10-31-es vendéggyőzelmen sem lepődnék meg.
badsco
Túlbecsültem magunkat azzal a 10 ponttal... hát ez egy rakás fos volt. Ennyit arról, hogy mi lennénk a titkos sleeper csapat. Bele is aludtunk ebbe. Értem én, hogy a 49ers a liga egyik legjobbja, de ez egy teritett betli volt, es kb. mindent, de tenyleg mindent felvonultattunk, ami hibánk csak van. Teljesen lemeccselték Tomlint immár sokadszorra... ha a Browns is ilyen lesz kedden, akkor teljesen elengedhetjük a szezont (majd lesz egy hígfos 9-8 megint valahogy es mondhatjuk, hogy huuu, majdnem), de remélem Kahn nem lesz hülye és kurvára levonja a tanulságot belőle...

Szerkesztette: badsco
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!
roppihe
Az biztos, hogy jó meccs lesz 😊
Két fiatal QB, két baszó defense.
tenorx
Jinx gyanús ez a DEF dolog😊
Razi
Nemtom, én nagyon várom a DEFünket.
tenorx
Jinxed...
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Bárki, bármi pozitívumot tud írni az első félidőről?
Szokol
Kaphattunk volna többet is
tenorx
Nagyjából így gondolom Én is. A laszti mind a két oldalán megalázóan nagy volt a különbség.

Ezek szerint elhitte a stáb, hogy jók vagyunk. Most el kell vonulni és mindenkinek levonni a tanulságokat. Outplayet outcoached volt ez ugyanis. Az energiák sem tetszett, hogy még a végén is ők akarták igazán a szerelést és a sacket, ellenben mi meg tessék lássék mentünk. Ez nagyon nem volt eddig jellemző egy Steelersre vereségek ide, vagy oda.
Klemó
Szerintem egyszerűen nem voltak válaszaink...mi bármit találtunk ki, nekik voltak.
Bármit játszott a védelem, ha Purdynak volt 2mp-e, valaki üres volt, de nagyon ment a futójáték is, mert a LB-ek sosem találtak oda időben.
Az meg teljesen demoralizáló, hogy folyamatosan 3.és sokra megcsinálják. Amikor a legjobban kellene a két LB és a sec csődöt mondott.
Támadásban meg Picket borzalmasan játszott ma, ennyi homályt nem láttam tőle és ez azért nagyban meghatározott mindent. Nem volt jó a támadófal sem, de abban baszott erős ez a 9ers.
Nálunk ráadásul a 3. kísérleteknél volt a legpontatlanabb Pickett és sajnos nem csak akkor ha nyomás alatt volt.
Innen bőven lehet javítani
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
egyrakás szar
Gróf de sutianap
Főnök... Egy???
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
egyrakás szar

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nemtom, én erre számítottam, hogy benne van.
Valszeg nem minden LB/játékos lesz szar, mint amit írtatok eredménykövetőben is, hanem egyszerűen szerintem hiányzik egy "X-es and O-s" típusú zseni, aki sémákat támad csapatok ellen, ahelyett, hogy reménykedünk, hogy a szokásos dolgaink menni fognak.
Ja, Pickett is ideges volt, de egy meccs miatt nem írnám még le, lehet ez még jó.
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Szokol
tenorx
Nagyjából így gondolom Én is. A laszti mind a két oldalán megalázóan nagy volt a különbség.

Ezek szerint elhitte a stáb, hogy jók vagyunk. Most el kell vonulni és mindenkinek levonni a tanulságokat. Outplayet outcoached volt ez ugyanis. Az energiák sem tetszett, hogy még a végén is ők akarták igazán a szerelést és a sacket, ellenben mi meg tessék lássék mentünk. Ez nagyon nem volt eddig jellemző egy Steelersre vereségek ide, vagy oda.
több mint 1 éve
Szokol
több mint 1 éve
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
ez a danz. most meg a redzone-ra mondja, hogy kulon kell fizetni erte. nem ertem.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Gameday 😉

Csak jatszunk jol, oszt majd lesz valami 😉
több mint 1 éve
Náluk Kittle, Ward, nálunk Ogunjobi kérdéses a pénteki jelentés szerint.
több mint 1 éve
Annál nem alakulhatott volna jobban, hogy egy NFC-csapat ellen kezdhetünk "tét nélkül" hazai pályán, hiszen a mérlegben kisebb a jelentősége a meccsnek.

Ami fontos, hogy van mire figyelni védekező és támadó oldalon is: Picike lépett-e még egy szintet a holt szezonban és baszni fog-e a védelem. Ha mindkettőre a válasz igen, akkor szép szezon lesz!
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Azért szerencsére amcsiban is mindenki ért a focihoz 😀

Most vagy Watt áll fel ott ahol nem szokott, vagy TWill lett RT a nyáron? 😉
Klaci79
Tegnapi közvetítésben is volt 1&2, gondolom ez a hazai pályát jelentheti 😀
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487

Klaci79
ez nem erről szól
nemérteszhozzá
a kedvencem a qb/qb matchup....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Ez kemény

steelersdepot.com/2023/09/pryor-chase-claypool-trade-solved-internal-discord-in-steelers-locker-room-an-addition-by-subtraction/
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Sziasztok!Az hogy ki a favorit,főleg az első meccsen,hagyjuk...Sok sikert Nektek a szezonra,vasárnap pedig egy izgis párharcot kívánok!
roppihe
tenorx
Razi
Nemtom, én nagyon várom a DEFünket.
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
roppihe
tenorx
több mint 1 éve
roppihe
több mint 1 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Maig nem ertem, miert favorit a 49 hetvegen… kiesett valaki?
Celtic
Nem tudunk róla. Én sem tudom miért favoritok, mondjuk a Chiefs is az volt tegnap. De a főcsoport döntő talán, vagy hog az elmúlt években a Steelers offense nagyon limitált volt Canada által és ezért inkább a vendégre adják a sanszot 🤷🏻‍♂️
Klaci79
Azért várjuk már meg a mérkőzést is, értem én, hogy bizakodunk, reménykedünk, de bárhonnan nézzük, papíron ez a 49ers sokkal előrébb jár, mint mi, éppen ezért érthető, hogy ők a favoritok. Aztán majd lehet bizonyítani a pályán az ellenkezőjét. 😊 Bármi lehet ezen a meccsen, a 28-17-es hazain és a 10-31-es vendéggyőzelmen sem lepődnék meg.