Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Heywardot úgy néz ki műtik. Ez nagyjából 8 hét lesz. Mivel a bye week a 6. héten van, ez 7 meccs. Addig eldől a sorsunk azt gondolom. DJ-t meg meglátjuk. Nem nagyon van hír róla és ez lehet akár jó is.
Klemó
Arra gondolsz, hogy eleddig nem tették IR-re, mert megy a matek, hogy lehet csak 2-3 hetet kell kihagynia és ezen filóznak, hogy mi legyen?
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Heywardot úgy néz ki műtik. Ez nagyjából 8 hét lesz. Mivel a bye week a 6. héten van, ez 7 meccs. Addig eldől a sorsunk azt gondolom. DJ-t meg meglátjuk. Nem nagyon van hír róla és ez lehet akár jó is.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
8 hét elvileg
tenorx
Az kemény 😕
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ágyéksérülés nagyon makacs tud lenni. DJ-ről tudunk valamit? Leal volt még aki lekecmergett a pályáról, ha róluk is van info én megköszönöm.
Reggio1914
Este 6-kor tart séf bácsi sajttájat...ha IR lenne már tudnánk, de elég rosszul nézett ki, szerintem 3-4 hét az is lesz
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 7 302
Azért én csendben reménykedem, hogy Khannal a fedélzeten nem kell még 2-3 évet elvesztegetni, Mister oldalra passzolok majd középen futokra. Már egy ideje mindenki abban reménykedik, hogy kinyílik az a bizonyos playbook szerintem meg már 1 éve nyitva van teljesen. Úgy érzem magam mint ha egy moziban ülnék és várom a feliratok után a rejtett előzetest de már a gépész is rég hazament. Amúgy biztosan velem van a baj meg azzal, hogy nem értem mélységében ezt a játékot de nekem teljesen úgy tűnt, hogy a playek 80+ százalékát már láttam tavaly és ezt kegyetlenül kihasználta a 9ers.
Razi
Nézem a meccsösszefoglalókat, és baszki nem értem.

Lawrence nem játszott jól sokáig, erre DougP-ék behívták neki a legegyszerűbb iso útvonalakat, ahová gondolkodás nélkül dobhatott.
Anthony Richardsonnak felrajzolt Sirianni opciós útvonalat, meg shallow crosst és jéé tiszta volt a célpontja.
Jordan Love-nak 2out vert útvonalat hívtak be kulcsszituációban, és külső vállra kellett dobnia.
Justin Fields szar volt, alig volt ideje olvasni, de Getsy bácsi felrajzolt neki all go out zone TD passzt és megvédték hozzá.
Csezd meg, Joe Burrowt ki kellett segíteni mentesìtő útvonalakkal...
Mac Jones-nak behívott BOB dupla TE-s seameket, amiket kajált egy Eagles védelem.

Nálunk...lófasz habbal. Kenny-nek nem változtattak SEMMIT a félidőben, ott hagyták neki a feladatot, h zónahatárokra dobjon a LB mögé, safety elé, CB külső oldalára. 23 tight window passza volt a meccsen, Brady dobott az Eagles elleni SB-on 17-et...

Green Bay-nél olyan zone blokkok mentek futásnál, hogy egy traktor átment.
A Chicago Bears fala be mert hìvni guard húzást keresztbe...
A Colts OL váltott blokkolást csinált egyes playeknél egy újonc előtt (pl zónát blokkolt a G, embert a T).

Mi? Powerblock 2 yardért. 17-szer.
Két jó futásunk volt: nem fogjátok kitalálni, mind a kettőnél zone block volt jobbra...gondolom nem akartuk ezzel fárasztani a Ninerst, vagy a SuperBowlra tartogatjuk...
Willie Parker
Erre irok mert erre altalanossagban lehet. Bar nem ez az irasod hangsulya, de kirajzolodik itt is hogy altalanossagban a D-ek elonyben vannak az elejen mert nincs meg meg ( nem talalom a jo szot ) a semak %-os levezetese, ki mit csinal milyen valoszinuseggel az adott felallasokra es egyenileg es csapatreszileg hogy oldjak meg. Persze a D-nek sincs meg de az O-ket sokkal de sokkal jobban fogja segiteni es nem kell majd "kisegiteshez" nyulniuk. A hangsulyod hogy ti miert nem segitettetek ki. Erre van optimistaknak es pesszimistaknak is valaszuk. Adott meccsen mindegy is. Hosszabb tavon viszont meg mindig pont ugyanabban a szarban vagytok evek ota. Ki nyulna bele? Canada aki NFL szinten eddig nem volt jo? Tomlin? Meg a D-be se tud ahogy a meccsbe sem, akkor ne varjuk hogy az O-be bele fog tudni. A miert van Canada szintu OC meg szinten orok tema.

Ide irom nehogy az legyen hogy nem ertenek hozza, mert igen csak nem meccstempoban. Es az elmeletben a megoldas is keves, mert hiaba tudja hogy mukodik a jatek ha nincs rongyosra gyakorolva ( nalunk egy sima screen nem ment gyakorlatban M ellen).

Nalunk detto es az elso fordulobol nekem a mi elso felido osszefoglalojat lattam osszesen es abbol az 4-6 O playbol Monken fasz volt. Az optimista valaszt valasztottam mert en se mutattam volna semmit a H ellen. 😊
több mint 1 éve
8 hét elvileg
tenorx
Az kemény 😕
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ágyéksérülés nagyon makacs tud lenni. DJ-ről tudunk valamit? Leal volt még aki lekecmergett a pályáról, ha róluk is van info én megköszönöm.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 641 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
8 hét elvileg
tenorx
Az kemény 😕

több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
8 hét elvileg
több mint 1 éve
Több hétre elvesztettük Heywardot…ennyit a fal közepéről. Bár az újonc Becton nem volt rossz..de azért nem ez a szint
Klaci79
Volt ertelme viszakuldeni.
xtaki
Ment ő szerintem magától...
több mint 1 éve
Több hétre elvesztettük Heywardot…ennyit a fal közepéről. Bár az újonc Becton nem volt rossz..de azért nem ez a szint
Klaci79
xtaki
Nem hiszem, hogy az számított. Nyilván érezte, de gondolta hátha működik és amikor kiderült, hogy nem, tudták, hogy baj van.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Klaci79
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Azért én csendben reménykedem, hogy Khannal a fedélzeten nem kell még 2-3 évet elvesztegetni, Mister oldalra passzolok majd középen futokra. Már egy ideje mindenki abban reménykedik, hogy kinyílik az a bizonyos playbook szerintem meg már 1 éve nyitva van teljesen. Úgy érzem magam mint ha egy moziban ülnék és várom a feliratok után a rejtett előzetest de már a gépész is rég hazament. Amúgy biztosan velem van a baj meg azzal, hogy nem értem mélységében ezt a játékot de nekem teljesen úgy tűnt, hogy a playek 80+ százalékát már láttam tavaly és ezt kegyetlenül kihasználta a 9ers.
Razi

Lawrence nem játszott jól sokáig, erre DougP-ék behívták neki a legegyszerűbb iso útvonalakat, ahová gondolkodás nélkül dobhatott.
Anthony Richardsonnak felrajzolt Sirianni opciós útvonalat, meg shallow crosst és jéé tiszta volt a célpontja.
Jordan Love-nak 2out vert útvonalat hívtak be kulcsszituációban, és külső vállra kellett dobnia.
Justin Fields szar volt, alig volt ideje olvasni, de Getsy bácsi felrajzolt neki all go out zone TD passzt és megvédték hozzá.
Mac Jones-nak behívott BOB dupla TE-s seameket, amiket kajált egy Eagles védelem.

Nálunk...lófasz habbal. Kenny-nek nem változtattak SEMMIT a félidőben, ott hagyták neki a feladatot, h zónahatárokra dobjon a LB mögé, safety elé, CB külső oldalára. 23 tight window passza volt a meccsen, Brady dobott az Eagles elleni SB-on 17-et...

A Colts OL váltott blokkolást csinált egyes playeknél egy újonc előtt (pl zónát blokkolt a G, embert a T).

Két jó futásunk volt: nem fogjátok kitalálni, mind a kettőnél zone block volt jobbra...gondolom nem akartuk ezzel fárasztani a Ninerst, vagy a SuperBowlra tartogatjuk...
Willie Parker
nézd meg dezmondod a falconsban, egyből jobb kedved lesz 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Canada teljesen alkalmatlan erre a feladatra. Ezt be kellene látnia Tomlinnak. Ez a keret sokkal többet tud ennél
polamalu
Egy jo ideje nem latja be. Lehet o is alkalmatlan a valtasra.
xtaki
Sztem nem lát a piacon olyat aki alkalmasabb lenne. Azért MT nálunk jobban ismeri az ottani edzőpiacot. Biztos vagyok benne, ha lenne olyan aki szabad és jobb lenne mint Canada akkor már repült volna. Most mintha picit talán már Ő is kritizálná. Ez eddig nem volt jellemző
több mint 1 éve
Canada teljesen alkalmatlan erre a feladatra. Ezt be kellene látnia Tomlinnak. Ez a keret sokkal többet tud ennél
polamalu
Egy jo ideje nem latja be. Lehet o is alkalmatlan a valtasra.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 390
Razi

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
nézem a PFF számokat, hát katasztrófa...a C-LG-LT ligaalja grade-ek...Moore konkrétan 33,7
nem állítom, hogy a pff, főleg egy-egy meccsre, egy hiteles forrás, de azért ez eléggé árulkodó...Pickett persze homály volt, de tényleg néha mintha félelemből dobta volna el és ha fosik az önmagában gáz, de a támadófalat régen láttam ennyire szarnak, miközben pont javulást vártam volna tőlük.
Kár, hogy csak 4 snappet volt fent BJ
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487

polamalu
46 baszki eznemBredi - mifasztakartunk?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
több mint 1 éve
Jó, hát a "Deshaun Watson: who cares" tökéletes bemutatja, hogy ezt mennyire kell komolyan venni.
Illetve a statisztika te is tudod milyen, nem is azzal van a baj (vagyis nem csak ezzel), hanem a teljes kilátástalansággal readekben meg dobásokban.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Pickens likeolt egy ilyen commentet instán:
‘Nobody to get that man the ball tho’

Illetve meccs után a médiával se volt hajnaldó beszélni, jó lesz ez 😀
tenorx
Lesz belole claypool? Utalom az egyenieskedo nemcsapatjatekodokat.
Dionte mennyire serult?
xtaki
Fura egy stílusa van az biztos, mindamellett hogy hatalmas elkapásokra képes, de már meccs közben is ült a padon és motyogott maga elé meg csóválta a fejét... Ilyen azért csak van az életben, hogy nem jön össze... Ha mind a 17 meccsen ez lesz, akkor azt mondom igaza van, de egy rossz meccs után hisztizni... ezt én sem csípem.
Borzalmasan szétszedtek minket amúgy és tényleg nem is lehetett látni a mieinken, hogy akartak volna harcolni... Ezt a "Huhh ezek sokkal jobbak mint mi" arcot felvették és csorogtak a meccsel... Kínlódás minden szinten... F.Warnert meg a Zöldló fiú játékát élmény lett volna nézni (ha nem velünk teszik ezt). Remélem felállnak a pofonból, mert ez sistergős lett...
Reggio1914
Claypool az újságíróknak és az öltözőben is acsarkodott folyamatosan. Ez egyel jobb, hogy nem nyilatkozik, maximum like-olgat. "Nem jó, de nem is tragikus", ahogy a klasszikust idézzem.

Az az edzőnk van, aki ebben igazán jó, vagyis hogy tud gatyába rázni egy társaságot. Most erre (is) szükség van, de lehet "csak" az a baj, hogy sem O, sem D oldalon nincs meg a taktikai felkészítés és akkor lépni kell. A tegnapi nap nagyon erről is árulkodott egyébként, annak ellenére, hogy Minkah azt mondta, hogy nem sematikus baj volt, hanem az, hogy a végrehajtásba hiba csúszott. (mondjuk az, hogy a középre lőtt labdáknál már annak is örültél, hogy valaki legalább 2 méterre kalimpál az azért sematikus és felkészítési bajra is utal)
több mint 1 éve

tenorx
Dionte mennyire serult?
xtaki
Fura egy stílusa van az biztos, mindamellett hogy hatalmas elkapásokra képes, de már meccs közben is ült a padon és motyogott maga elé meg csóválta a fejét... Ilyen azért csak van az életben, hogy nem jön össze... Ha mind a 17 meccsen ez lesz, akkor azt mondom igaza van, de egy rossz meccs után hisztizni... ezt én sem csípem.
Borzalmasan szétszedtek minket amúgy és tényleg nem is lehetett látni a mieinken, hogy akartak volna harcolni... Ezt a "Huhh ezek sokkal jobbak mint mi" arcot felvették és csorogtak a meccsel... Kínlódás minden szinten... F.Warnert meg a Zöldló fiú játékát élmény lett volna nézni (ha nem velünk teszik ezt). Remélem felállnak a pofonból, mert ez sistergős lett...
több mint 1 éve

tenorx
Dionte mennyire serult?
több mint 1 éve