Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Várjuk meg mit adtunk érte. 6-7. kört talán megér egy próbát vele. 😀 😀 De félek ennél magasabb lesz a pick... 😕Soldados
Late round pickről írt a PFT és LaCanfora, szóval úgy tűnik nem lesz drága mulatság.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Várjuk meg mit adtunk érte. 6-7. kört talán megér egy próbát vele. 😀 😀 De félek ennél magasabb lesz a pick... 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Arians valahol felnyerít éppen. szép munka!gabtsi
Keim tényleg nagyon jó.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Arians valahol felnyerít éppen. szép munka!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Steelers and Cardinals have agreed to a trade that will send LT Levi Brown. Done deal, pending physical.
Meg is van.

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Itt is lehet hamarosan OT Trade
"Steelers and Cards are hammering out a trade sending Levi Brown to PITT(LaCanfora)"
iktriad
Atyaég. Levi Brown mint help.
Részvétem.Bazzani
Láttad Adams-et a Vikings ellen?Klaci79
Nem, de jobb lesz ha egy évek óta betliző játékost hoznak helyette akit a saját szurkolói a fenébe küldenének akár ingyen is?Bazzani
Adams-ért egy második kört adtunk és a következő meccsen már egy 7. körös fog játszani a helyén. Nem tudom mi a jobb, de sokkal rosszabb nem lehet. Hátha csak azt várja, hogy újra Pensylvaniában legyen, hiszen a Penn St-en nagyon jó volt.
több mint 11 éve
Whimper még itt van? Ha igen, játszott már?

"Steelers and Cards are hammering out a trade sending Levi Brown to PITT(LaCanfora)"
iktriad
Mindig van lejjebb...vassadi
Mi hétről hétre bizonyítjuk ezt a tézis, és most már nem csak vasárnaponként....
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Akkor jöjjön vissza a seggel blokkolós.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
iktriad
Mindig van lejjebb...
több mint 11 éve
iktriad
Részvétem.Bazzani
Láttad Adams-et a Vikings ellen?Klaci79
Nem, de jobb lesz ha egy évek óta betliző játékost hoznak helyette akit a saját szurkolói a fenébe küldenének akár ingyen is?
Legfőképpen nem értem, hogy egy tulajdonképpen elveszett szezonban minek kellene pickeket pazarolni?

több mint 11 éve
iktriad
Részvétem.Bazzani
Láttad Adams-et a Vikings ellen?
több mint 11 éve
iktriad
Részvétem.

több mint 11 éve
több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=fgyQRsLFSag

mekkora ünnepség van Pittsburgh-ben...ha még jönne valami jó eredmény a Pirates-től teljesen megőrülnek az emberek 😀
több mint 11 éve
Egy ilyen trade még talán bele is fért volna, talán. 😕 Mindegy az 0-5 helyen választva csak tudunk majd valami kiváló playát felcsípni és Adams mehet a levesbe, vagy guardnak.
több mint 11 éve
Hogy miért nem mi tudunk ilyen tradeket beszerezni, pedig egy jó LT mekkorát dobna a falonpolamalu
Nincs meg hozzá a cap spacetek. És jövőre megint lesz a drafton 2 nagyon jó LT (Jake Matthews és Taylor Lewan).
több mint 11 éve
Hogy miért nem mi tudunk ilyen tradeket beszerezni, pedig egy jó LT mekkorát dobna a falon
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
...
Persze, hogy nem attól függ, hogy bejön-e, vagy sem. De a mi állományunkkal a 3. és hosszú screennel no chance, másnál meg reális esélyt nyújt a 1st downra. Ez a különbség.

Ha AB 1st downja sikerült volna, akkor se látnám másként, ekézném TH-t, mert az szimplán máknak, az ellenfél hibájának, vélhetően misstackle-k sorozatát bemutató védőknek lett volna köszönhető, az pedig nem a mi érdemünk. Innen is látszik, nem a sikeren múlik, hogy jó-e a hívás. Az egy szar hívás volt. Ahogy 2. és 19-re futást hívni is az volt.Soldados
Ez esetben a Ravens-nek is rettentő gyenge playhívás volt 4&29-re, tele miss tackle-vel és szerencsével.
Gondolom Te is unod már ezt a párbeszédet amibe nem győzzük meg egymást, szóval zárjuk le. 😀

(2. és 19-re természetesen egyetértek hogy idiótaság volt futást hívni. )laby
Jól látod, hatalmas mákja volt a Ravensnek és a védők részéről sorozatos egyéni hibák kellettek ahhoz, hogy sikerüljön. Mellesleg az meccs végén volt, azért is vállalták a 4. és 29-et és ott a screen azért nem volt hülyeség, mert para helyzetben jöttek volna a lateralok.

A mi esetünkben hatalmas ostobaság volt screent hívni 3. és 17-re. Esélyünk sem volt megcsinálni, nincs hozzá megfelelő, Sproles-, vagy Rice-szerű játékosunk, akire érdemes ilyet hívni 10-20 yardos 3rd downra. (Efölött már velük is csak sorozatos hibákkal lehetséges) Ennyi. Az élet ezt már sokszor megmutatta, egyszer sem sikerült ilyen gyökér hívással nekünk 1st downt elérni 3. és hosszúról.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Azt is megígértem, hogy utánanézek 0-4-ről hány csapatnak sikerült a PO-ba jutnia: nos az AFL-NFL egyesülés, azaz 1970 óta egyetlen egynek. A szerencsés nyertes a San Diego Chargers 1992-ben, amely 11-5-tel akkor megnyerte végül a divízióját.Soldados
Hát eléggé régen volt, de a 0-4-ünk még régebben. Itt az ideje, hogy ez is megdőljön, de csak egy Jets elleni győzelem után fogok erről gondolkodni. Addig annyi itt a baj, hogy nincs értelme.
Beachum-nak örülök, hogy ennyit lát benne az edzői stáb, ugyanakkor elszomorít, hogy Adams nagy ígéret volt két éve. Idén már év elején visszasírtam Starks-ot, akit nagyon sajnálok, hogy máshol bevállalta a kispadot. Már rég kezdő lenne ha itt marad.Klaci79
Starks most épp megint csapat nélkül van. A TC után a Chargers dobta ki, majd most Rams is megvált tőle. Viszont formáját és fizikai állapotát illetően nem túl bíztató ez a 2 cut, úgyhogy szerintem nem hozzuk vissza.Soldados
Viszont a Ravens nagyot fogott Monroe-val és ha jól olvastam 3 pick-be került csak. A Jax meg mehet tovább a süllyedő hajóval.

Egyébként Rice 4&29-e tényleg csak a mázlinak volt köszönhető. Hatalmas hibákat követtek el a védelemben és kellett hozzá a zebrák jóindulata is, hogy éppen oda tették le a labdát ahol már megvolt. Az a 2&19 futás egyébként tökéletesen mutatta, hogy mekkora baj van nálunk a fejekben.
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
...
Persze, hogy nem attól függ, hogy bejön-e, vagy sem. De a mi állományunkkal a 3. és hosszú screennel no chance, másnál meg reális esélyt nyújt a 1st downra. Ez a különbség.

Ha AB 1st downja sikerült volna, akkor se látnám másként, ekézném TH-t, mert az szimplán máknak, az ellenfél hibájának, vélhetően misstackle-k sorozatát bemutató védőknek lett volna köszönhető, az pedig nem a mi érdemünk. Innen is látszik, nem a sikeren múlik, hogy jó-e a hívás. Az egy szar hívás volt. Ahogy 2. és 19-re futást hívni is az volt.Soldados
Ez esetben a Ravens-nek is rettentő gyenge playhívás volt 4&29-re, tele miss tackle-vel és szerencsével.
Gondolom Te is unod már ezt a párbeszédet amibe nem győzzük meg egymást, szóval zárjuk le. 😀

(2. és 19-re természetesen egyetértek hogy idiótaság volt futást hívni. )

több mint 11 éve
Azt is megígértem, hogy utánanézek 0-4-ről hány csapatnak sikerült a PO-ba jutnia: nos az AFL-NFL egyesülés, azaz 1970 óta egyetlen egynek. A szerencsés nyertes a San Diego Chargers 1992-ben, amely 11-5-tel akkor megnyerte végül a divízióját.Soldados
Hát eléggé régen volt, de a 0-4-ünk még régebben. Itt az ideje, hogy ez is megdőljön, de csak egy Jets elleni győzelem után fogok erről gondolkodni. Addig annyi itt a baj, hogy nincs értelme.
Beachum-nak örülök, hogy ennyit lát benne az edzői stáb, ugyanakkor elszomorít, hogy Adams nagy ígéret volt két éve. Idén már év elején visszasírtam Starks-ot, akit nagyon sajnálok, hogy máshol bevállalta a kispadot. Már rég kezdő lenne ha itt marad.Klaci79
Starks most épp megint csapat nélkül van. A TC után a Chargers dobta ki, majd most Rams is megvált tőle. Viszont formáját és fizikai állapotát illetően nem túl bíztató ez a 2 cut, úgyhogy szerintem nem hozzuk vissza.

több mint 11 éve
Beachum-nak örülök, hogy ennyit lát benne az edzői stáb, ugyanakkor elszomorít, hogy Adams nagy ígéret volt két éve. Idén már év elején visszasírtam Starks-ot, akit nagyon sajnálok, hogy máshol bevállalta a kispadot. Már rég kezdő lenne ha itt marad.
több mint 11 éve
Azt is megígértem, hogy utánanézek 0-4-ről hány csapatnak sikerült a PO-ba jutnia: nos az AFL-NFL egyesülés, azaz 1970 óta egyetlen egynek. A szerencsés nyertes a San Diego Chargers 1992-ben, amely 11-5-tel akkor megnyerte végül a divízióját.

több mint 11 éve
Miközben a Steelers történelmi mélységben (ugyebár 1968 óta nem kezdtünk 0-4-gyel), a Pirates véget vetett a 20 éves sötétségnek. Két évtized után zárt ismét pozitív mérleggel, sőt elcsípte a WC-helyet és ott nyert is a Cincy ellen, úgyhogy főcsoport-elődöntős. 😊Soldados
Csak így tovább...hátha a sikerük felrázza egy kicsit a Steelers-t is!Klaci79
Keisel nagyon boldog volt a közösségi oldalakon éjjel. 😊 Bár nem éppen őt kellene felrázni.

Ja és még valami: kedden Beachum gyakorolt az 1. csapattal LT-ként és nagy valószínűséggel a Jets ellen ő is fog kezdeni a Vikes ellen gyalázatosan leszerepelt Mike Adams helyén.

több mint 11 éve
Miközben a Steelers történelmi mélységben (ugyebár 1968 óta nem kezdtünk 0-4-gyel), a Pirates véget vetett a 20 éves sötétségnek. Két évtized után zárt ismét pozitív mérleggel, sőt elcsípte a WC-helyet és ott nyert is a Cincy ellen, úgyhogy főcsoport-elődöntős. 😊Soldados
Csak így tovább...hátha a sikerük felrázza egy kicsit a Steelers-t is!