Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ilyet is láttunk, hogy a Pats D nyeri a meccset.polamalu
Ha nem a Steelers meccsel kínoztad volna magad vasárnap, akkor a ma éjszakai lett volna a második ilyen élményed idén.😉 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Ilyet is láttunk, hogy a Pats D nyeri a meccset.
több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 859
JJ story hamar megoldódott. A héten már Ő kezd, hogy ez tartós vagy csak most kivételesen azt majd a meccs után megtudjuk 😀
Velascoról egyébként az egyik szakportálon ( www.behindthesteelcurtain.com/steelers-film-room/2013/9/12/4718136/steelers-film-room-fernando-velasco-and-the-zone-blocking-scheme)
Látható egy filmes elemzés, hogyan kell a ZBS-ben a futást segíteni és dolgozni. Reméljük, hogy ezt már a héten átadta és elmagyarázta a többieknek.
"Figyeljetek, mi azé vagyunk, hogy a mögöttünk álló ku..va drága srácot ne üssék agyon. Továbbá, ha ez a gyerek azt mondja, hogy most a futó fog labdát kapni akkor mi a nagy testi erőnket kihasználva, nem összezárunk, azt akkor kell, ha védjük Lőcsöt, hanem próbálunk likakat nyitni, ahol a sebes lábú labdát cipelő emberünk át tud jutni. Vágjátok? Próbáljuk"
Valami ilyen oktatást tudok elképzelni 😀polamalu
Te ÁLLAT! 😀
És még párszor hozzáteszi, hogy: Érted ember???
több mint 12 éve
Az első kettő ebben az évben ok, bár az igazi az lenne, ha a legjobb barátjával Warddal kerülne be együtt 😀
Cowherrel sztem is várnak még, majd ha kimondja, hogy soha többet, tutira a következő évben beteszik.
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Így elsőre 4 Steelert találtam a HoF-listán: Bettis RB, Kevin Greene OLB (ők előbb-utóbb be fognak menni), Cowher HC (vele szerintem még várnak, mert nem vonult vissza egyértelműen), és Gary Anderson K (ő sose fog bekerülni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
JJ story hamar megoldódott. A héten már Ő kezd, hogy ez tartós vagy csak most kivételesen azt majd a meccs után megtudjuk 😀
Velascoról egyébként az egyik szakportálon ( www.behindthesteelcurtain.com/steelers-film-room/2013/9/12/4718136/steelers-film-room-fernando-velasco-and-the-zone-blocking-scheme)
Látható egy filmes elemzés, hogyan kell a ZBS-ben a futást segíteni és dolgozni. Reméljük, hogy ezt már a héten átadta és elmagyarázta a többieknek.
"Figyeljetek, mi azé vagyunk, hogy a mögöttünk álló ku..va drága srácot ne üssék agyon. Továbbá, ha ez a gyerek azt mondja, hogy most a futó fog labdát kapni akkor mi a nagy testi erőnket kihasználva, nem összezárunk, azt akkor kell, ha védjük Lőcsöt, hanem próbálunk likakat nyitni, ahol a sebes lábú labdát cipelő emberünk át tud jutni. Vágjátok? Próbáljuk"
Valami ilyen oktatást tudok elképzelni 😀
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.steeleraddicts.com/2012/03/cowher-vs-tomlin-draft-comparison-the-early-years/#.UjFrdtK8DSk
 www.behindthesteelcurtain.com/2013/5/14/4328934/cowher-vs-tomlin-draft-records
tessön a bótba van minden...............

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
hogyvót?
Clay, DeCastro, Gilbert, Mendenhall,sutianap
DeCastro nem volt 2011-ben. De a probléma a lyukakkal volt nem azzal, hogy Mendy sérült. Pedig papíron még jobb is ez a fal, mint a korábbiak, de ez a futás blokkolás elkeserítő. Így nem lehet hosszútávon győzni, és ha nem lehet hosszútávon, akkor nem lesz PO. Sajnos az OL a legelkeserítőbb az egészben, mivel iszonyat magas pickekből építettük az elmúlt években és mégsincs lyuk, BB-t ugyan kevesebbet ütik, de azért pass prot-ban is messze vagyunk az elittől. E tekintetben viszont nehéz megmondani (legalábbis nekem), hogy a rendszer a rossz, vagy tulképpen bustokat húztunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
hogyvót?
Clay, DeCastro, Gilbert, Mendenhall,

több mint 12 éve
persze háromvót, de a második éve a 99 he 😉
de mondjuk arról mit tehet Héli, hogy örökölt egy csokor futót, akik onematchwonder kategóriásak, húzza Bellt hozza Hólingot ozt tessék, arrúl tehet, hogy ő se hozott klasszik Powat vagy FB-t, bízzuk a D-re, öljük az órát. Ha nagy szegénység lesz úgyis előkerül a trickplaybox, mást nem tehet. Az ILB szerintem nem lesz vészes, de lássuk. Még azt hozzávarrnám, hogy tavaly nagyon rágyúrtunk a passzellenre, lehet futrinkák ellen szenved a D, nameg tavaly is kicsaptunk a Titántól, a M'soota se lesz díszmenet.sutianap
Nos 2011-ben 4,4-es átlaggal futottunk. Ezt sikerült tavaly 3,7-re rontani. Elég markáns visszaesés. És nem azért nincs futás, mert rosszak a futók (BA ugyanezzel az állománnyal érte el a 4,4-et), hanem mert nincs lyuk. Nem tudok másra gondolni, minthogy az általa hozott futásblokkolási séma nem megy az OL-nek, mert hát lyuk az nincs.

A Minnesotát pedig mindenképpen meg kell csapkodni, nem azért utazok Londonba, hogy zakót lássak, úgyhogy fel vagyok készülve akár az 1-15-re is, ha az az egy a Vikings ellen van. 😀

több mint 12 éve
persze háromvót, de a második éve a 99 he 😉
de mondjuk arról mit tehet Héli, hogy örökölt egy csokor futót, akik onematchwonder kategóriásak, húzza Bellt hozza Hólingot ozt tessék, arrúl tehet, hogy ő se hozott klasszik Powat vagy FB-t, bízzuk a D-re, öljük az órát. Ha nagy szegénység lesz úgyis előkerül a trickplaybox, mást nem tehet. Az ILB szerintem nem lesz vészes, de lássuk. Még azt hozzávarrnám, hogy tavaly nagyon rágyúrtunk a passzellenre, lehet futrinkák ellen szenved a D, nameg tavaly is kicsaptunk a Titántól, a M'soota se lesz díszmenet.

több mint 12 éve
az 99be vót utoljára, két év permanens mentes, én várnék a helyedbe a temetéssel, mer egy steelerzombi ultraveszélyes
sutianap
Az akkor 3 volt (98-00). De nézd, sok minden megtörténhet. Van még 15 meccs, nehéz lenne azt mondani, hogy eldőlt. 😊 Viszont a tavalyi évet nemcsak alátámasztotta, még überelte is a mostani nyitómeccs, tehát racionálisan nézve nem valószínű a PO. Viszont ennyire talán kár előre rohanni.

Ez egy távoli látkép. A közeljövőt, azaz a Bengals-meccset nézve viszont talán a lehető legjobb dolog történt ezzel a nagyon kínos vereséggel és teljesítménnyel. Merthogy azt is tartom, hogy a meccsek fejben dőlnek el. 😊 Ilyen mentális helyzetben 2 verzió van. Vagy apátia, görcsösség, frusztráció, akkor csúnya zakó lesz, vagy iszonyatosan feltüzelve megyünk ki a pályára (lásd magyar válogatott 😀) és ez a plusz erő (ami a vereség nélkül biztos nem lenne meg), akár győzelmet is érhet. Bízzunk az utóbbiban. 😊

több mint 12 éve
az 99be vót utoljára, két év permanens mentes, én várnék a helyedbe a temetéssel, mer egy steelerzombi ultraveszélyes

több mint 12 éve
Wiz óta csúszunk a lejtőn ;(sutianap
Ebben a kategóriában - legfeljebb.

Én 2011-ig bajnokesélyes csapatot láttam a pályán akármelyik egységre pillantottam. És éltek is a lehetőséggel, akármelyik egységre is gondolok. Most PO-mentes évet látok.

több mint 12 éve
Wiz óta csúszunk a lejtőn ;(

több mint 12 éve
off rank pts/yard OSRS
2004 11/16 3,4
2005 9/15 3,8
2006 12/7 3

2007 9/17 0,9
2008 20/22 1,6
2009 12/17 1
2010 12/14 2,5
2011 21/12 -0,8

2012 22/21 -2,8
 smartfootball.com/chase-stuart/the-simple-rating-system-bringing-order-kinda-to-chaossutianap
Akkor ha jól értelmezem ebben is visszaestünk méghozzá jelentősen, ugye? 😊

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
BB-vel bőven lehet SB-t nyerni, csak hagyni kéne, hogy BB legyen.Soldados
Erre a BB rövidítésre nem tudom miért Belichick ugrott be, és jókat bólogattam magamban. Aztán rájöttem, hogy a vasas topicban vagyok, és elbizonytalanodtam. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Egyébként csak hogy még egy vitát generáljak, a közös meccsnézésen Andrástól elhangzott egy mondat amit én tavaly is így gondoltam. BigBen-el több sb-t nem fogunk nyerni és ez nem feltétlenül/csak Haley hibája.
Én nagyon örülnék hogyha a következő drafton ha lesz megfelelő irányító akkor akár az 1. körbe QB jönne, függetlenül a többi lyukas poszttól.
Ezzel nem feltétlenül azt akarom mondani hogy jövőre már ne BB legyen a kezdő.laby
Erre direkt nem is reagáltam ott. 😛 BB-vel bőven lehet SB-t nyerni, csak hagyni kéne, hogy BB legyen. És lemegyek hídba, ha QB-draft egyáltalán csak szóba kerülne.Soldados
Bár csak látnálak hídba, én mind a kettőnek nagyon örülnék. 😀laby

több mint 12 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Egyébként csak hogy még egy vitát generáljak, a közös meccsnézésen Andrástól elhangzott egy mondat amit én tavaly is így gondoltam. BigBen-el több sb-t nem fogunk nyerni és ez nem feltétlenül/csak Haley hibája.
Én nagyon örülnék hogyha a következő drafton ha lesz megfelelő irányító akkor akár az 1. körbe QB jönne, függetlenül a többi lyukas poszttól.
Ezzel nem feltétlenül azt akarom mondani hogy jövőre már ne BB legyen a kezdő.laby
Erre direkt nem is reagáltam ott. 😛 BB-vel bőven lehet SB-t nyerni, csak hagyni kéne, hogy BB legyen. És lemegyek hídba, ha QB-draft egyáltalán csak szóba kerülne.Soldados
Bár csak látnálak hídba, én mind a kettőnek nagyon örülnék. 😀

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 125 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
BigBen kiégett, hozzuk ide Tebowt! 😀
több mint 12 éve
off rank pts/yard OSRS
2004 11/16 3,4
2005 9/15 3,8
2006 12/7 3

2007 9/17 0,9
2008 20/22 1,6
2009 12/17 1
2010 12/14 2,5
2011 21/12 -0,8

2012 22/21 -2,8
 smartfootball.com/chase-stuart/the-simple-rating-system-bringing-order-kinda-to-chaos

több mint 12 éve
Na de cicákok:

állítólag Beachum lesz a kezdő center és Vince Williams a kezdő ILB. Inkább nem értékelném a helyzetet. 😀 😀

több mint 12 éve
Erre direkt nem is reagáltam ott. 😛 BB-vel bőven lehet SB-t nyerni, csak hagyni kéne, hogy BB legyen. És lemegyek hídba, ha QB-draft egyáltalán csak szóba kerülne.

több mint 12 éve
PókerVili min 200kari 4,7 4,4 vs 4,1 3,8sutianap
Fast Willie-t nézed, vagy a futójátékot? Sztem utóbbi fontosabb. 😉 Másrészt egy villámléptű futó hamarabb kerül kiöregedőbe, ahogy lassul. 😉

több mint 12 éve
Soldados
Jan
Úgy utálom ezt a run-run-pass nem kreatív dumát... Arians 100x kreatívabb, mint Haley. Kiismerhetetlen felállások (trips), screen passzok, deep passzok, gadget playek, end aroundok, személyre szabott playek. Ebből most mi van? (költői kérdés...) Amikor előnyben vagyunk, akkor persze, hogy sok futást hívott, épp ezt csinálta velünk tegnap a Titans is. Azért hívott futást, hogy ölje az órát, ez a dolga. Olyan van, hogy ez nem jön be, nem sikerül megvalósítani, de előnyben igenis több futást kell hívni, hogy öljük az órát.

Arians tudott pass heavy Offense-t működtetni, tudott balanced Offense-t működtetni (mert ezt kérték tőle), de pályája során csinált rush heavy O-t is (nem NFL-ben). Ő tud személyre playt írni. Amikor Dixon kezdett a Ravens ellen, volt is belőle egy kb 40 yd-os futott TD-je. Vagy a GB elleni SB-n kétpontosra hívott egy option playt BB-vel. (WTF!!??) Na ezek az igazán zseniális, váratlan húzások. 2010 div round a Ravens ellen. 3. és 25, bevállaltuk a deep passzt és megcsináltuk. Most 3. és 11 és screent kapunk. Anyád - legalábbis gondoltam magamban. 😀

Hát nem fura, hogy Tomlin meg akarta tartani, de Rooney-ék elküldték, s rögtön lecsapott rá a Ravens DC-ből lett Colts HC? Pedig Pagano a saját bőrén tapasztalhatta, hogy Arians milyen OC. Aztán csinált egy rookie QB-val egy elég komoly, playmaker O-t, rögtön kapta is a HC-ajánlatokat. Most meg néztem a Cards-ot és egy igen pofás kis Offense-t láttam, pedig tavaly az egy siralmas egység volt minden tekintetben, akár a passzolást, akár a futást nézem. Most meg odaraktak kb 400 yardot, majdnem 25 pontot egy nem rossz csapatnak. (Mi mennyit is csináltunk a tavalyi év legrosszabb D-je ellen...?)

Arians úgy épít O-t, hogy hagyja, Ben Ben legyen, Santonio Santonio legyen, Wallace Wallace legyen, az erényeiket domborítja, ezért mindenki komfortosan érzi magát a rendszerben, ezáltal mindenki szerette őt és bízott benne. Ez így van normálisan felépítve, így tud működni. Ezek a dolgok szoros összefüggésbe vannak egymással. Mert a komfortzónán belül 2 rossz play, vagy 2 rosszabb meccs után is megvan a kellő önbizalom, magabiztosság, mert tudják, következőre megcsinálja. Ez most megvan? Nincs. BB-nek lesz jó meccse ebben a rendszerben is, mert jó játékos. De ettől még ebben a rendszerben kívül van a komfortzónáján, mert nem adhatja önmagát. És amikor a komfortzónán kívül van valaki, azt nagyon könnyű kizökkenteni, s utána sokkal nehezebb visszatalálni. Ezt láthattuk a Titans meccsen és tavaly év végén is. Egy hiba nem a tüzet és elszántságot fokozta (ahogy normál esetben kéne), hanem a fejcsoválás ment és csak nőtt a frusztráció. Ilyen az ember a komfortzónáján kívül.

De a lényeg: én nem rúgtam volna ki Arians-t, de ha már ezt tették, örültem Haleynek. Viszont nem vált be. Ami a legnagyobb baj, hogy ezt 1 év után nem ismerték fel. Ahogy mondtam, nem az a baj, hogy rossz döntés született, hanem az, hogy ezt nem láttuk be, és tovább rgaszkodunk hozzá, ahelyett, hogy kijavítottuk volna. Így rámegy még egy évünk... 😕Soldados
Azt hiszem hasonló terjedelembem és is tudnék írni az Arians O hiányosságairól, illetve személyesen BA hibás döntéseiről, de nem gondolom hogy ez bárhová is vezetne...

Csak arra reagálnék, ami szerinted fő erőssége volt; a személyre szabott játék, komfortzónán belüli tevékenység.

Anno te is egyetértettél azzal az általánosan elfogadott nézettel, hogy az OL (nem egyszeri, hanem több éves) értékelhetetlen szereplése főleg annak köszönhető, hogy BA futásblokkoló OL emberekkel akart pass heavy o-t játszatni. Ez pont nem az amit írsz, az egyéni képességek alapján személyre szabott feladat leosztása!

De az is mutatja BA teljesítményét, ha megnézzük hogy milyen szintű volt az O amikor átvette, és milyen amikor átadta. Utolsó szezonjában az előző 10 év legkevesebb pontját írták fel.Jan
Most akkor BB-szintű franchise QB-val, a liga egyik legjobb WR-állományával játszunk rush heavy-t? no nem.

Másrészt 2011 pontszegény terméséhez akkor is mindig hozzátettem, hogy minden idők legkevesebb labdaszerzése is hozzájárult. BA alatt a leggyengébben teljesítő O kétségkívül a 2008-as volt, csakhogy akkor a D jelentősen hozájárult a pontterméshez saját maga is, illetve a sok TO által biztosított kiváló mezőnypozíciókkal. Ez 2011-ben egyenlő volt a nullával.

TH-t ki kellett volna rúgni, mert minden csak rosszabb lett. Egyetlen dolgot se tud senki említeni, amiben előreléptünk volna, viszont amiben romlottunk, abból többet is. Ez a probléma, ezért érthetetlen TH megtartása.