Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Épp ezért nem érdekel a közhangulat, ő jól játszik, akárki akármit mond. BA is kiváló OC volt nálunk, bárki bármit is mond erről.SoldadosMi a Coltsnál imádtuk BA-t, nem csak a ColtsStrong idő miatt, hanem mert tényleg olyan edző, aki kihozza a maximumot az adott keretből. Viszont, nem bánom, hogy már nem ő az OC-nk, még akkor sem, ha Pep Hamilton nem fog beválni. Azért annak, hogy BA mindenkinek az aktuális erősségeire épít, benne van szerintem az is, hogy marad is az az erőssége a karrierje során. Én nem szeretném, ha Luck néhány évig egy faszányos vertikális offense-et vezetne, olyan áron, hogy közben hatvanszor sackelik, és meccsenként 5-6-szor a földbe döngölik.
Sose fog kiderülni, hogy milyen QB lett volna Big Ben-ből, ha az elején őt is rászorítják a gyorsabb döntésekre, és nem hagyják, hogy húzza a játékokat, amit a fantasztikus fizikuma miatt így is megoldott. De azt hiszem azért van abban valami, hogy ha valaki rászokik, hogy lassabban is hozhat döntést, akkor az idővel stílusává válik, amiről minél idősebb, annál nehezebben tud már leszokni. Lőcs 31 éves, de ha azt nézem, hogy mennyit kapott a karrierje során, akkor hozzá képest Brady, de még Manning is ifjonc. Mi van, ha lassan nem ugyanazzal a hévvel, és "nem törődök vele" mentalitással tud odaállni az ütések elé, mint korábban? Mi van, ha a sok sérülés, a fájdalmas pofonok megtették a hatásukat és - akár öntidatlanul, de - már a kisagyában hátul megjelent az önvédelmi ösztön, és a 100% helyett már csak 90%-ban figyel a passzra a megnyújtott playeknél, és 10%-ot elvesz az önvédelmi reflexió? Nem mondom, hogy így van, de ha így van, akkor Lőcs elindult a lejtőn. Kérdés, hogy ha így van, akkor megérte-e összeveretni 8-9 év alatt, és talál-e majd a csapat helyette valaki hasonló minőségű utódot?
Nem mondom, hogy igazam van, csak gondolkodom... Mindenesetre Luck esetén nem szerettem volna még egy tavalyi évet látni, úgyhogy megtippelhető, hogy nekem mi a véleményem róla. Ezzel együtt is, Arians baromi jó fej, és jó edző is. De inkább szeretem más csapatban. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nézzétek meg ezt az oldalt, az NFL csapatok pillanatnyi fizetései vannak posztonként feltüntetve, interaktívan, kör-mérettel jellemezve az egyes egységekre költött összegeket. Hasonlítsátok össze a Steelers által posztonként elköltött pénzeket más csapatokéval. Persze nem emiatt van csak, de azért szerintem erős összefüggés van eközött és aközött, hogy miért jó évek óta a Steelers D és miért vannak problémák az offense-ben.NFL 2013-2014 season salaries by team and position – interactive.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
. Nincs kétségem, hogy az örök optimisták az idén is bele tudnak majd kapaszkodni néhány sikerbe, de minél később jön majd a kijózanodás, annál nagyobb romhalmazt kell majd utána eltakarítani. Sajnos ez a kilátástalan kísérlet a jelenlegi meghatározó játékosok többsége számára azt jelenti, hogy karrierjük hátralevő részében semmit - még egy AFC North bajnoki címet - sem tudnak majd begyűjteni. Legalább is nem a Steelers mezében.Red Starez viszont jol indokolja, hogy miert nem tudjuk megtartani a jo jatekosainkat, miert akarnak menekulni a csapattol.
több mint 12 éve
Könyörgöm, felejtsük már el Arianst! Az már történelem! Az Üstökösről meg csak annyit, hogy már tavaly 2-3 mérkőzés után látni lehetett, hogy azért totál csőd az általa favorizált séma, mert tökéletesen figyelmen kívül hagyta a játékosanyag erősségeit és gyengeségeit. Vissza lehet lapozni, többen - köztük én is - már akkor megmondtuk, hogy ez a szezon már kuka. De a többség töretlenül várta a csodát. Volt néhány jó meccsünk - miért is ne, hiszen remek képességű játékosaink voltak, (vannak), akik olykor töltetlen fegyverrel is képesek sikerre vinni a rohamot - és akkor ez a többség azt hitte, hogy minden rendben van. Pedig adott esetben csak a rendkívülit láthattuk. Törvényszerű volt, hogy lemaradtunk a PO-ról. Ezek után elküldtük az Üstököst? Dehogy! Újabb egy év bizalmat kapott. Akkor legalább átépítettük a csapatot, hogy az O olyan játékosokkal legyen feltöltve, akik maximálisan illeszkednek Héli koncepciójába? Egyedül Wallace - aki valóban a legidegenebb volt ebben a sémában - távozott. A helyére érkező Wheaton talán valamivel alkalmasabb Hé Lí rendszerébe, de egy fecske nem csinál nyarat! Ilyen tempóban kb 2020 táján lesz - kedvező esetben - az Üstökös kívánalmainak megfelelő játékosanyagunk. És én egyre inkább tartok tőle, hogy valóban ilyen sanyarú sors vár ránk, mert nincs kínosabb, mint egy edzőt a második évben kirúgni, mert az nemcsak azt jelenti, hogy az edző nem vált be, de azt is, hogy aki elküldhetné, az képtelen volt ezt felismerni. Nincs kétségem, hogy az örök optimisták az idén is bele tudnak majd kapaszkodni néhány sikerbe, de minél később jön majd a kijózanodás, annál nagyobb romhalmazt kell majd utána eltakarítani. Sajnos ez a kilátástalan kísérlet a jelenlegi meghatározó játékosok többsége számára azt jelenti, hogy karrierjük hátralevő részében semmit - még egy AFC North bajnoki címet - sem tudnak majd begyűjteni. Legalább is nem a Steelers mezében.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
Jó a Pats párhuzam nem volt teljesen reális, bár az igazságot segített megvilágítani és végeredményben ugyanúgy látjuk 😉
több mint 12 éve
1, Arians Wiz után fájdalmas2, ha volt esélyünk Wiz visszahozatalára tényleg fatális hiba Haley
3, és hun a hagyomány? mer TH azérvan
4, hogy feldobjuk a Tomlinügyet, tessön
www.planetsteelers.com/forums/showthread.php/38790-Depressing-Reality-Colbert-Tomlin-s-drafts-have-sucked-a-bit

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem ertem, hogy miert ne beszelhetnenk Tomlin meneszteserol. 7. eve HC es a hozott anyagbol jol tudott dolgozni az elso 2-3 evben, de azota folyamatosan esik a csapat teljesitmenye. Lehet vitatkozni, hogy ez az O a D vagy az ST miatt van-e, hogy ez az adott terulet edzojenek a hibaja, de a legnagyobb felelossege a HC-nek van.Tomlin 6 éve alatt 4 PO volt, 3 divgyőzelem, 2 SB, 1 gyűrű. Ilyen edzőt nem küldenek el. Cowhernek volt 3 PO-mentes éve egymás után, őt sem küldték el. Fel sem fog vetődni Tomlin menesztése - amúgy helyesen, mert jó edző.
Arians vs TH teljesitmenyenek osszehasonlitasahoz talan az utolso 3 evet kellene nezni. A jatekosanyag addig volt kb osszehasonlithato. Arians-nak azert kellett menni, mert rossz volt a csapat O teljesitmenye. Jott TH, javult? egyertelmuen nem. A nyaron el kellett volna kuldeni es visszahozni Whisenhunt-t.xtaki
Folyamatos esésről 2011-ig nem beszélhetünk, tehát 5 évig SB-esélyes csapatunk volt, amely azért többnyire igazolta a várakozásokat. Tavaly óta van esés, ez egyrészt törvényszerű, amikor olyan ikonok öregednek ki, mint Aaron Smith, Warrior, Hampton, Ward, akik az öltözőben a legnagyobb támaszok, másrészt szoros összefüggésben van "A TÉMÁVAL", azaz hogy nem jött be az új OC választása. Csakhogy ezt nehéz lenne Tomlin nyakába varrni, ugyanis ő meg akarta tartani Arians-t, akivel elérte az első 5 év eredményeit...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Igazából minden NFL csapat életében ez a hullámzás tapasztalható, ezért jó a rendszer, most kezdünk a hullámon lefelé menni. Sokáig voltunk fent vagy felfelé ívelőben és ez az edzők érdeme is. Egy idő után eljön az a pont ahol esik a színvonal. A Pats pl ugyanazon a szinten játszik mint a majdnem tökéletes vagy a 3. SB-os szezonban? Nem Ők is folyamatosan romlanak. Menjen Belichek is? Nem, egy edző akkor jó, ha ezt a törvényszerű romlást gyorsan át tudja hidalni és hamar el tud kezdeni felfelé száguldani, figyeld meg Tomlin is megteszi nemsokára és akkor nem fogunk erről beszélni. Egyébként nem Ő akarta elküldeni BA-t és hozni Haleyt.polamaluA Pats az SB és a PO között ingázik, az egy kicsit más kávéház, minthogy mi nem voltunk tavaly PO-ban és idén sem várnak oda minket, főleg nem az első meccs után.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
NE terelj.1. az én emlékeim nem szépülnek, mert alapvetően szépek. azon nincs mit szépülni. az egy győztes típusú kreatív, playmaker O volt, amit BA üzemeltetett. Én így láttam akkor is, és most is. Azt is tartom, hogy azzal a fallal sokkal többet nem is lehetett volna abból kihozni, ezt akkor is mondtam, most is tartom. Továbbá én olyan ember vagyok, hogy az számomra nem meggyőző erő, hogy mi a Steelers-topik vagy bárki más általános véleménye, én a szememnek hiszek. Lásd Gay esete. Itt mindenki fikázza, mert volt egy szörnyű éve 2009-ben, azóta pedig bőven átlagon felüli teljesítményt nyújt. Épp ezért nem érdekel a közhangulat, ő jól játszik, akárki akármit mond. BA is kiváló OC volt nálunk, bárki bármit is mond erről. És ezt épp TH bénázása mutatja meg igazán. Az egy a körülményekhez képest jó Offense volt. Olyan, amelytől 14 pontos hátrányban is félhettek a riválisok és féltek is, mert számtalanszor megcsináltuk a fordítást a GW-drive-ot. Ma senki nem fél az O-nktól, nincs is miért. Az hogy volt akkor is bénázás az igaz. de hol nincs? Az az O mégis tudott annyit, hogy SB-esélyesek voltunk és kétszer be is mentünk a SB-be, és bizony igencsak faszás Offense teljesítménnyel. De megnézhetjük a PO-kieséseinket is. Mindegyiken megvolt a 25 pont. A 2009-es non-PO szezon is a védelmen ment el inkább, akkor valami 5-6 meccset buktunk a 4. negyedben.
1. Azt mondtam, hogy az idő megszépíti az emlékeket BA-val kapcsolatban. AZt senki nem vitatta, hogy csípted mindig, mert én is így voltam vele, de én kritikus is voltam vele, amikor egyértelmű balfaszkodást tapasztaltam az O terén, már pedig abból igen kurva sok volt a regnálása alatt. Ezt lehet vitatni, csak nincs értelme, mert nem véletlenül volt hangos folyamatosan a Steelers tábor a meccskövetőkben folyamatosan.
2. Nem én kevertem ide a Cardsot, hanem te hasonlítgatod folyamatosan az almát a körtével. Arians mit csinált máshol. Nem releváns, mert nem ugyanazzal az anyagokkal kell dolgozni. Mindössze ebben az összevetésben citáltam a Cards és TH teljesítményét. Vagyis a BA mit csinált a Coltsnál akkor releváns, ha azt is nézzük, hogy TH mit csinált a Cardsnál, illetve fordítva: ha az nem mérvadó, hogy TH mit csinált a Cardsnál, akkor ne hivatkozzunk arra se kettejük megítélésében, hogy BA mit csinált a Coltsnál. Csak az egyik nem megy.
Az ucsó bekezdésed nagyjából kezd igazolódni látszik - bár ezt továbbra is pellengérre teszi BB tavalyi best-of szezonja on pace to the injury....pontig. -, de ezt most az egész összevetés halmazra értem, részemről. (Szóval nem csak ezt állítod, épp azokba kötök bele, amit még ezeken felül állítasz😊)
Peace.kishaszi
2. BA itteni alacsony reputációjának cáfolatára hoztam példának azt hogy fura módon a korábbi Ravens DC azonnal lecsapott rá és olyannyira élt is a bizalommal, hogy azonnal vitték HC-nak, ahol az első meccsén máris látható eredmények vannak. Eközben mi szánkózunk lefele a lejtőn, pedig nem hiszem, hogy a Coltsnál, vagy most a Cardsnál jobb lenne az alapanyag...
+1: BB-nek sokáig nagy szezonja volt, de az O akkor sem működött. Nem volt futójátékunk és nulla vertikális veszélyt jelentettünk, miközben nálunk volt a liga leggyorsabb WR-e. Illetve hiányzott BB játékából az X-faktor ebben a rendszerben. ezeket akkor is mondtam. Márpedig tudtommal nem az a cél, hogy BB MVP legyen, vagy Miller career évet nyomjon, hanem az, hogy az O jó, vagy jobb legyen, mint korábban. Az pedig sztem vitán felül áll, hogy nem jobb lett, hanem rosszabb. A védelem ugyanúgy karcol, mégse voltunk PO-ban és idén már előzetesen sem tartottak minket PO-esélyes csapatnak, s ez csak igazolódott egy gyenge csapat ellen.

több mint 12 éve
Igazából minden NFL csapat életében ez a hullámzás tapasztalható, ezért jó a rendszer, most kezdünk a hullámon lefelé menni. Sokáig voltunk fent vagy felfelé ívelőben és ez az edzők érdeme is. Egy idő után eljön az a pont ahol esik a színvonal. A Pats pl ugyanazon a szinten játszik mint a majdnem tökéletes vagy a 3. SB-os szezonban? Nem Ők is folyamatosan romlanak. Menjen Belichek is? Nem, egy edző akkor jó, ha ezt a törvényszerű romlást gyorsan át tudja hidalni és hamar el tud kezdeni felfelé száguldani, figyeld meg Tomlin is megteszi nemsokára és akkor nem fogunk erről beszélni. Egyébként nem Ő akarta elküldeni BA-t és hozni Haleyt.
több mint 12 éve
Nem ertem, hogy miert ne beszelhetnenk Tomlin meneszteserol. 7. eve HC es a hozott anyagbol jol tudott dolgozni az elso 2-3 evben, de azota folyamatosan esik a csapat teljesitmenye. Lehet vitatkozni, hogy ez az O a D vagy az ST miatt van-e, hogy ez az adott terulet edzojenek a hibaja, de a legnagyobb felelossege a HC-nek van. Arians vs TH teljesitmenyenek osszehasonlitasahoz talan az utolso 3 evet kellene nezni. A jatekosanyag addig volt kb osszehasonlithato. Arians-nak azert kellett menni, mert rossz volt a csapat O teljesitmenye. Jott TH, javult? egyertelmuen nem. A nyaron el kellett volna kuldeni es visszahozni Whisenhunt-t.
több mint 12 éve
NE terelj.1. Azt mondtam, hogy az idő megszépíti az emlékeket BA-val kapcsolatban. AZt senki nem vitatta, hogy csípted mindig, mert én is így voltam vele, de én kritikus is voltam vele, amikor egyértelmű balfaszkodást tapasztaltam az O terén, már pedig abból igen kurva sok volt a regnálása alatt. Ezt lehet vitatni, csak nincs értelme, mert nem véletlenül volt hangos folyamatosan a Steelers tábor a meccskövetőkben folyamatosan.
2. Nem én kevertem ide a Cardsot, hanem te hasonlítgatod folyamatosan az almát a körtével. Arians mit csinált máshol. Nem releváns, mert nem ugyanazzal az anyagokkal kell dolgozni. Mindössze ebben az összevetésben citáltam a Cards és TH teljesítményét. Vagyis a BA mit csinált a Coltsnál akkor releváns, ha azt is nézzük, hogy TH mit csinált a Cardsnál, illetve fordítva: ha az nem mérvadó, hogy TH mit csinált a Cardsnál, akkor ne hivatkozzunk arra se kettejük megítélésében, hogy BA mit csinált a Coltsnál. Csak az egyik nem megy.
Az ucsó bekezdésed nagyjából kezd igazolódni látszik - bár ezt továbbra is pellengérre teszi BB tavalyi best-of szezonja on pace to the injury....pontig. -, de ezt most az egész összevetés halmazra értem, részemről. (Szóval nem csak ezt állítod, épp azokba kötök bele, amit még ezeken felül állítasz😊)
Peace.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Pedig Jannak van igazságai. Neked is vannak igazságaid Soldi, meg Jannak is, de te még mindig érzelemből ítéled meg Arianst és Haleyt is.1. azt hiszem ha valaki, akkor én mindig, az elejétől kezdve hangoztattam, hogy Arians nagyon jó OC. Tehát engem nem érhet az a vád, hogy az "idő megszépíti" a dolgokat. Én az elejétől piszkosul hibás döntésnek gondoltam Arians elküldését. Itt nagyon sokan szidták, én meg mindig mondtam, hogy kiváló OC.
Az, hogy BA kreatívabb lenne azt én így nem jelenteném ki, azok után, hogy TH azért a Cardinalsnál képes volt brutál jó passzjátékot működtetni - és ehhez vegyük alapvetésnek, hogy a Warner-Fitz-Boldin gárda nem volt nagyságrenddel jobb, mint a BigBen-Wallace-Brown-Sanders-Miller banda.
Tény, hogy nála mentek trükkös passzok, de azért az idő szépít ezeken a dolgokon: olyan baromi sok, igazán látványos és rendszeresen nagyon eredményes trükkös play nem volt. Lásd a red zone-t is akár, de open fieldre is ez vonatkozott. Néha aztán ült a nagy play, akkor persze "isten" volt Arians, de ebben benne volt kb. Wallace emberfeletti gyorsasága is, amiből más még first down-t se biztos, hogy ki tudott volna hozni. Az end-around formációk is max 1-1 first down-t hoztak, a végén már azok is kiismerhetők voltak erősen. Próbálkozott is Arians más dolgokkal, de szemmel láthatóan csak eredménytelen próbálkozások voltak, nem kiforrott, begyakorolt trükkös játékok. Red Zone-ban rendre csődöt mondtunk 5 év után is, még hozzá durván. Előrelépés nem volt. Ezért is kellett váltani ,de ezt már megbeszéltük. (ráadásul a pass heavy is csak max yard haladásban volt látható, pontokban nem).
Abban viszont egyet kell értsek, és számomra is nagy csalódás, hogy végül Haley nem vált be, sokkal többet vártam. - azzal azért én vigyáznék, hogy csak úgy kijelentsük mennyivel jobb BA, mert ez a romantika szintje. Pláne nem a Colts hivatkozásai alapjaként, mert más ember, más feltételek, más rendszer, más fal, más irányító stb. Ugyanúgy nem hivatkozási alap, ahogy akkor Haley/Cardinals sem.kishaszi
2. Kreativitás tekintetében ne keverjük ide a Cardsot. Nézzük csak a Steelersnél elért dolgokat. Jelenleg sablonos a játékunk, rövid passz és nem működő futás, ennyi a playhívásunk. Arians meg rendkívül változatos playeket hívott, nem sorolom fel újra. Az egyetlen kritika ami érte, hogy előnyben sok futást hívott. Sztem ez rendben van, ezt kell tenni, ebben én is konzervatívan gondolkodom. Más nem, ezt elfogadom. De amíg éles volt a meccs, rendkívül kreatív volt, sok váratlan húzással és személyre szabott playekkel és keretre szabott stratégiával. De nézzük az eredményeket: egyiket imádták és többnyire megnyertük a szoros meccseket, másikkal hideg viszony és többnyire bukjuk a szoros meccseket. Továbbá azt írod, hogy eredménytelen próbálkozások voltak, most viszont próbálkozás sincs erre. Csak csináljuk a sablonos dolgokat, ráadásul azt is sikertelenül. Írod a RZ-t, hogy nem volt az igazi. Valóban. És most az? Nem.
Én 2 dolgot állítok: 1. BA a Steelersnél nagyságrendekkel jobb OC volt, mint TH. 2. Hoztak egy döntést, hogy BA helyett jön TH, ha már elküldték BA-t, akkor jónak gondoltam TH-t. De 1 év után látszott, hogy visszájára sült el a dolog és ami hatalmas probléma, ezt nem ismerték fel, nem ismerték be a vezetők, s nem hoztuk helyre az elkövetett hibát, azaz nem rúgták ki TH-t.

több mint 12 éve
Üdv! Jobbulást a sérülteknek! Velasconak sok sikert! 😉
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Pedig Jannak van igazságai. Neked is vannak igazságaid Soldi, meg Jannak is, de te még mindig érzelemből ítéled meg Arianst és Haleyt is.Úgy utálom ezt a run-run-pass nem kreatív dumát... Arians 100x kreatívabb, mint Haley. Kiismerhetetlen felállások (trips), screen passzok, deep passzok, gadget playek, end aroundok, személyre szabott playek. Ebből most mi van? (költői kérdés...) Amikor előnyben vagyunk, akkor persze, hogy sok futást hívott, épp ezt csinálta velünk tegnap a Titans is. Azért hívott futást, hogy ölje az órát, ez a dolga. Olyan van, hogy ez nem jön be, nem sikerül megvalósítani, de előnyben igenis több futást kell hívni, hogy öljük az órát.Rég voltam, röviden összefoglalok:Ütős visszatérés! 😊
...
Soldados
Az összefoglaló 90%-ával egyetértek.
De az OC személyét illetően azért ne essünk abba a hibába, hogy az idő múlásával mindent szépnek lássunk az Arians-érából. Ott is voltak 6-7-10 pontos meccsek, voltak nagy O leolvadások, O TO-k miatt bebukott meccsek, 50+ benyelt sack szezononként, stb... nem beszélve a nem túl kreatív run-run-pass hívásokról, mikor az eredménykövetőben kórusban fújta mindenki előre hogy milyen play következik.
Ugyanakkor anno a Haley vezette Cards O -a vesztes SB dacára- sokkal jobb volt mint akkoriban a miénk. Innen nézve egyáltalán nem volt ésszerűtlen Haley szerződtetése. Inkább lehetett várni hogy egy pontgyárat csinál az O-ból, mint a teljes összeomlást.
Most nagyon úgy tűnik, hogy nem vált be. De szerintem 5-6 meccs után ezt egészen biztosan el tudjuk majd dönteni, és Rooney-ék is tudni fogják. 😊Jan
Arians tudott pass heavy Offense-t működtetni, tudott balanced Offense-t működtetni (mert ezt kérték tőle), de pályája során csinált rush heavy O-t is (nem NFL-ben). Ő tud személyre playt írni. Amikor Dixon kezdett a Ravens ellen, volt is belőle egy kb 40 yd-os futott TD-je. Vagy a GB elleni SB-n kétpontosra hívott egy option playt BB-vel. (WTF!!??) Na ezek az igazán zseniális, váratlan húzások. 2010 div round a Ravens ellen. 3. és 25, bevállaltuk a deep passzt és megcsináltuk. Most 3. és 11 és screent kapunk. Anyád - legalábbis gondoltam magamban. 😀
Hát nem fura, hogy Tomlin meg akarta tartani, de Rooney-ék elküldték, s rögtön lecsapott rá a Ravens DC-ből lett Colts HC? Pedig Pagano a saját bőrén tapasztalhatta, hogy Arians milyen OC. Aztán csinált egy rookie QB-val egy elég komoly, playmaker O-t, rögtön kapta is a HC-ajánlatokat. Most meg néztem a Cards-ot és egy igen pofás kis Offense-t láttam, pedig tavaly az egy siralmas egység volt minden tekintetben, akár a passzolást, akár a futást nézem. Most meg odaraktak kb 400 yardot, majdnem 25 pontot egy nem rossz csapatnak. (Mi mennyit is csináltunk a tavalyi év legrosszabb D-je ellen...?)
Arians úgy épít O-t, hogy hagyja, Ben Ben legyen, Santonio Santonio legyen, Wallace Wallace legyen, az erényeiket domborítja, ezért mindenki komfortosan érzi magát a rendszerben, ezáltal mindenki szerette őt és bízott benne. Ez így van normálisan felépítve, így tud működni. Ezek a dolgok szoros összefüggésbe vannak egymással. Mert a komfortzónán belül 2 rossz play, vagy 2 rosszabb meccs után is megvan a kellő önbizalom, magabiztosság, mert tudják, következőre megcsinálja. Ez most megvan? Nincs. BB-nek lesz jó meccse ebben a rendszerben is, mert jó játékos. De ettől még ebben a rendszerben kívül van a komfortzónáján, mert nem adhatja önmagát. És amikor a komfortzónán kívül van valaki, azt nagyon könnyű kizökkenteni, s utána sokkal nehezebb visszatalálni. Ezt láthattuk a Titans meccsen és tavaly év végén is. Egy hiba nem a tüzet és elszántságot fokozta (ahogy normál esetben kéne), hanem a fejcsoválás ment és csak nőtt a frusztráció. Ilyen az ember a komfortzónáján kívül.
De a lényeg: én nem rúgtam volna ki Arians-t, de ha már ezt tették, örültem Haleynek. Viszont nem vált be. Ami a legnagyobb baj, hogy ezt 1 év után nem ismerték fel. Ahogy mondtam, nem az a baj, hogy rossz döntés született, hanem az, hogy ezt nem láttuk be, és tovább rgaszkodunk hozzá, ahelyett, hogy kijavítottuk volna. Így rámegy még egy évünk... 😕Soldados
Az, hogy BA kreatívabb lenne azt én így nem jelenteném ki, azok után, hogy TH azért a Cardinalsnál képes volt brutál jó passzjátékot működtetni - és ehhez vegyük alapvetésnek, hogy a Warner-Fitz-Boldin gárda nem volt nagyságrenddel jobb, mint a BigBen-Wallace-Brown-Sanders-Miller banda.
Tény, hogy nála mentek trükkös passzok, de azért az idő szépít ezeken a dolgokon: olyan baromi sok, igazán látványos és rendszeresen nagyon eredményes trükkös play nem volt. Lásd a red zone-t is akár, de open fieldre is ez vonatkozott. Néha aztán ült a nagy play, akkor persze "isten" volt Arians, de ebben benne volt kb. Wallace emberfeletti gyorsasága is, amiből más még first down-t se biztos, hogy ki tudott volna hozni. Az end-around formációk is max 1-1 first down-t hoztak, a végén már azok is kiismerhetők voltak erősen. Próbálkozott is Arians más dolgokkal, de szemmel láthatóan csak eredménytelen próbálkozások voltak, nem kiforrott, begyakorolt trükkös játékok. Red Zone-ban rendre csődöt mondtunk 5 év után is, még hozzá durván. Előrelépés nem volt. Ezért is kellett váltani ,de ezt már megbeszéltük. (ráadásul a pass heavy is csak max yard haladásban volt látható, pontokban nem).
Abban viszont egyet kell értsek, és számomra is nagy csalódás, hogy végül Haley nem vált be, sokkal többet vártam. - azzal azért én vigyáznék, hogy csak úgy kijelentsük mennyivel jobb BA, mert ez a romantika szintje. Pláne nem a Colts hivatkozásai alapjaként, mert más ember, más feltételek, más rendszer, más fal, más irányító stb. Ugyanúgy nem hivatkozási alap, ahogy akkor Haley/Cardinals sem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
naná, hogy nem komálom, ellenünk játszik egy évben 2-3szor, viszont tisztelem, de nagyon... 🏈nem komálom de ez talán a hét d# jelenete...CollapoTroy-t nem komálod?!? o_o Ez olyan, mint Ed-et nem komálni. Csodát bámulni tátott szájjal, ennyi a dolgunk.😊tomi-tomi

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ahogy várható volt IR-re került: Foote, S-H és Pouncey. Helyükre a már említett Velasco és Dwyer mellett a kicker Graham érkezett, ugyanis Szusinak is van valami problémája.

több mint 12 éve
FizelZoli,légyszi fektess egy papucsot a Héli párnájára/lófej helyett/,finom nyomásgyakorlás céljából..😊Ha véletlen Rooney-ék is úgy látják mint mi,és szezon közben küldik el,ki lehetne a megfelelő utód?
Vagy inkább beszéljünk a jövő évi draft needjeinkről??..:#
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-centers/Pontosítok. Velascót kezdőbe szánták a TC elején C-be, ám az FA-ról behúzott Turner kiszorította, a csere C meg Schwenke lett. Backup G-nek viszont túl drágának tartották, így Velascót kirakták. Ezzel kb. 1,4 misi plusz hely lett a cap alatt. Én nagyon sajnáltam a távozását, tavaly a rossz támadófal legjobbja volt. Bár idén meg állítólag nem volt elég erős, ezért szorult hátrébb. Szerintem jól jártatok vele, rem Velasco nem cáfol meg. 😊
profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/11/titans-give-fernando-velasco-second-round-tender/
sacc 20 milla a Titans fal idénre úgyhogy a Warmack-Schwenke duó kapott bizalmat, két misié meg nem kellett bekáppnaksutianap
Music City Miracle
több mint 12 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-centers/profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/11/titans-give-fernando-velasco-second-round-tender/
sacc 20 milla a Titans fal idénre úgyhogy a Warmack-Schwenke duó kapott bizalmat, két misié meg nem kellett bekáppnak

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
"Velasco started 13 games at center and three at left guard this year, but lost his job to former Rams lineman Rob Turner, and will now look for a new homes."Közben rátaláltam én is az infóra 22 meccsen volt kezdő összesen. A PFF szerint tavaly a 11. legjobb volt a C poszton.kosz az infot! Legalabb lesz olyanunk, aki nem csak latott NFL-t, de eleg jol is csinalta.
"akkor vajon eddig miert nem igazolta le senki sem? "
Mert a kereteket kialakították és kb 1 és 1/2 hete repült. Ki az a marha aki ha csak nincs ilyen sérülés, felkap egy O line embert, aki nem ismeri rendszert és nem készült együtt a csapattal. Ha májusban dobták volna ki vagy hamarabb akkor tuti lenne csapata. Szerencsére nem volt. Meskónak sem volt vagy két napig.polamalu
Mifrancert dobtak ki?xtaki
több mint 12 éve
Közben rátaláltam én is az infóra 22 meccsen volt kezdő összesen. A PFF szerint tavaly a 11. legjobb volt a C poszton.kosz az infot! Legalabb lesz olyanunk, aki nem csak latott NFL-t, de eleg jol is csinalta.
"akkor vajon eddig miert nem igazolta le senki sem? "
Mert a kereteket kialakították és kb 1 és 1/2 hete repült. Ki az a marha aki ha csak nincs ilyen sérülés, felkap egy O line embert, aki nem ismeri rendszert és nem készült együtt a csapattal. Ha májusban dobták volna ki vagy hamarabb akkor tuti lenne csapata. Szerencsére nem volt. Meskónak sem volt vagy két napig.polamalu
Mifrancert dobtak ki?
több mint 12 éve
Üdv Soldi!Ha már így működik ez a varázslat, akkor Robit szeretném visszacsábítani a topicba 😊
több mint 12 éve
Rég voltam, röviden összefoglalok: -Soldados
Captain On The Bridge Again? 😀
Welcome Back
több mint 12 éve
Sztem is jó volt. 😊És az, hogy nem lett volna jogos ránk 😀 😀Parázsviták azért nem. 😊 Legfeljebb akkor, amikor azt mertem mondani, hogy jogosan nem dobtak DPI-t a Titansre. 😀 😀SoldadosSoldival parázsviták voltak a meccs alatt is, de jó újra olvasni a hsz-itpolamalubowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/pittsburgh_steelers_-_tennessee_titans/857171Pontosan, de akkor az endzone-ból érkezett és a 2 yardos környékén csinálta meg 3. down szituban 😀polamalukishasziPont a Titans ellen egyszer már csinált ilyet, akkor asszem Collinsnak esett a nyakába a snap után fél ezredmásodperccel. 😊Jan
A meccsről én hosszabban nem írnék (majd elküldöm a csapatot melegebb éghajlatra,hamiután a Bengalstól kikapunk), Soldi irományából van, amivel egyetértek, és van, amivel nem, mindenesetre welcome back.vassadi
A hely tetszett, és a hangulat is jó volt. Sokan voltunk és ez tetszett nagyon.polamalu