Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
A Bengals, ha csak nem szakad le az ég megnyeri a meccset, de a rizikó mint minden NFL meccsen ott van. A múlt heti mutatvány után azon is csodálkoznék, ha a Jaguárokat meg tudnánk verni 😕igen,köszi.Foote-al mi a helyzet?miért nincs depth charton?sérültek?
Elég objektív volt ? 😀polamalu
több mint 12 éve
De pont az ilyen világvégehangulattal elkezdett meccseken tudjuk legyőzni, vagy legalábbis keményen megszorítani az ellent. (olyan szép az a híd, szép kis híd, és áll még az a híd 😀 )
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
A Bengals, ha csak nem szakad le az ég megnyeri a meccset, de a rizikó mint minden NFL meccsen ott van. A múlt heti mutatvány után azon is csodálkoznék, ha a Jaguárokat meg tudnánk verni 😕Elég objektív volt ? 😀
több mint 12 éve
Srácok nagyobb összeggel raknám a Bengalst,objektív véleményeket szeretnék, ha lehetséges ez egy Steelers topicban...Szerintem semmi esélyetek,de ha tévednék légyszi szóljatok.
Sérülések?Foote-al mi van?Pouncey is out,Allen kiesése nagy érvágás?
Kösz az infokat
több mint 12 éve
Na a második nyomósabb 😀, az öreg Rúáni, meg szerintem ha lemegy, vagy ha csak nézi, elsírja magát lassan. Legyen úgy, mert hajnali 2-kor kelni 5 óra helyett és úgy végignyomni a napot nem kellemes, legalább valami jó legyen benne.
több mint 12 éve
Nyerünk meglátod. Két ok miatt:1;Nem akarják,hogy az öreg Rooney lemenjen az öltözőbe 2;Hallottak a papucsodról..
több mint 12 éve
Túl sok a HA ebből max csak haha lesz 😕
több mint 12 éve
Like! 😊
több mint 12 éve
Ha addig összeáll a fal is,és Velasco jó lesz,akkor onnantól nem kapunk ki,s meglesz a 11-5-ös szezon..😊
több mint 12 éve
Korábban még azok a hírek jöttek, hogy gyorsabban gyógyul és ezen a héten már edz. Szerintem akkor várnánk a bye utánig, ha beindul a futójátékunk, vagyis ez a biztonsági kűr. Remélem így lesz, mert egyébként nagy az esélye, hogy nem sok győztes meccs lesz addig..
több mint 12 éve
A héten azt olvastam,a bye week után jön.Blitzburghez a legvalószínűbb forgatókönyv
addig Félix elfutkárszik
több mint 12 éve
A héten azt olvastam,a bye week után jön.
több mint 12 éve
bell felépülése mikorra várható??? csak mert már érdekel, hogy vele is egy rakás szar-e a futó játékunk...
több mint 12 éve
Cortez Allen tuti out hétfőn, de még Curtis Brown is doubtful...mi lesz hátul te jó ég...😕Klaci79akkor....Gay a kezdő? :[]
több mint 12 éve
CAllen, LBell, HMiller are out; Curtis Brown (illness) is doubtful.Ez a hivatalos lista, Brown csak betegség miatt, hála istennek.
több mint 12 éve
Cortez Allen tuti out hétfőn, de még Curtis Brown is doubtful...mi lesz hátul te jó ég...😕
több mint 12 éve
Az előzetesben szinte szóról szóra ezt írtam le 😀Velasco lehetséges, hogy kezd, azonban a hívásokat még Foster mondaná be, amíg nem tudja teljesen elsajátítani a center a playbook-ot. Néhány Steelers játékos elmondta, hogy sosem látott még olyan játékost aki ilyen gyorsan megtanulta volna a játékokat.Ja, Velasco kezd. És ez tényleg azért jó, mert Beachum eleget tehet annak, ami eredeti feladata lenne, extra blokkolási ember a fal szélén, ami különösen fontos lehet a kiváló passrush-sal rendelkező Bengals ellen.Soldados
www.steelersdepot.com/2013/09/report-new-steelers-c-fernando-velasco-picking-up-playbook-quickly/polamalu
több mint 12 éve
Pittsburgh Steelers tight end Heath Miller restructured his contract, reducing his salary-cap figure from $7.96 million to $6.46 million by converting $3 millon of his $5.162 million base salary into a signing bonus.His base salary is now $1.974 million.
In 2014, his salary-cap figure has gone up to $9.466 million from an original figure of $7.966 million.
That's the final year of a five-year, $35 million contract extension originally signed in 2009 that included $12.5 million in guaranteed money.
The Steelers needed salary-cap space to sign Jonathan Dwyer, Shayne Graham and Fernando Velasco while placing La'Rod Stephens-Howling, Larry Foote and Maurkice Pouncey on injured reserve.
The Steelers are currently $1.488 million under the NFL salary-cap limit of $123 million.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Velasco lehetséges, hogy kezd, azonban a hívásokat még Foster mondaná be, amíg nem tudja teljesen elsajátítani a center a playbook-ot. Néhány Steelers játékos elmondta, hogy sosem látott még olyan játékost aki ilyen gyorsan megtanulta volna a játékokat.Ja, Velasco kezd. És ez tényleg azért jó, mert Beachum eleget tehet annak, ami eredeti feladata lenne, extra blokkolási ember a fal szélén, ami különösen fontos lehet a kiváló passrush-sal rendelkező Bengals ellen.
www.steelersdepot.com/2013/09/report-new-steelers-c-fernando-velasco-picking-up-playbook-quickly/polamalu

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
chvs
86
Én nagyon örülnék hogyha a következő drafton ha lesz megfelelő irányító akkor akár az 1. körbe QB jönne, függetlenül a többi lyukas poszttól.lol
Ezzel nem feltétlenül azt akarom mondani hogy jövőre már ne BB legyen a kezdő.laby
több mint 12 éve
Velasco lehetséges, hogy kezd, azonban a hívásokat még Foster mondaná be, amíg nem tudja teljesen elsajátítani a center a playbook-ot. Néhány Steelers játékos elmondta, hogy sosem látott még olyan játékost aki ilyen gyorsan megtanulta volna a játékokat.nagyon örömteli, mert Beachumnak extra blokkolási feladata lenne, ami elnézve az o-line és a TE-k teljesítményét jelentősen javíthat az O játékán...bár az előző hetihez képest javulni nem is olyan nehéz
több mint 12 éve
Velasco lehetséges, hogy kezd, azonban a hívásokat még Foster mondaná be, amíg nem tudja teljesen elsajátítani a center a playbook-ot. Néhány Steelers játékos elmondta, hogy sosem látott még olyan játékost aki ilyen gyorsan megtanulta volna a játékokat.www.steelersdepot.com/2013/09/report-new-steelers-c-fernando-velasco-picking-up-playbook-quickly/
több mint 12 éve
Ennyire egyértelmű támadó bénázás/bénultság mellett nagyjából ez volt az első.😊Én már csak ilyen mazochista vagyok. Azért hagyjuk meg az elmúlt évekből nem ez a megszokott tőletek. Viszont kétségkívül szép teljesítmény.polamaluIlyet is láttunk, hogy a Pats D nyeri a meccset.polamaluHa nem a Steelers meccsel kínoztad volna magad vasárnap, akkor a ma éjszakai lett volna a második ilyen élményed idén.😉 😊tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Eegen... szép lassan kezdenek harapós ks D#-t összetákolni... TommyBoy ha kiöregszik és nincs azonnal TommyboyB ne legyen akkora baj... érdekesen alakul amúgy az a csapat... verjük el őket idén mindketten... 😀 AFC-North POWA!! 😀 😀 (de ne úgy, mint múlthéten 😛)

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Newengland TalibanÉn már csak ilyen mazochista vagyok. Azért hagyjuk meg az elmúlt évekből nem ez a megszokott tőletek. Viszont kétségkívül szép teljesítmény.polamaluIlyet is láttunk, hogy a Pats D nyeri a meccset.polamaluHa nem a Steelers meccsel kínoztad volna magad vasárnap, akkor a ma éjszakai lett volna a második ilyen élményed idén.😉 😊tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak