Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 4 éve
6,34 millió dollárt szabadított fel a csapat Tuitt szerződésének átdolgozásával
több mint 4 éve
Vitán kívül adott egy kis vitalitást a védelemnek!a szignifikanciát valyon nem okoztaée az, hogy a Vea kölök visszatért a sérülésből? ja a NT nemposzttudom....Hozzátennem, hogy White valami brutálisat javult a playoffra, addig valóban nem kellett tőle hasraesni, de ott tényleg elit voltEzzel egyetértek igen. De azt is hozzáteszem, hogy ott a D-ből szinte mindenki szignifikánsat javult.
Wyatt
Klemó
sutianap
több mint 4 éve
a szignifikanciát valyon nem okoztaée az, hogy a Vea kölök visszatért a sérülésből? ja a NT nemposzttudom....Hozzátennem, hogy White valami brutálisat javult a playoffra, addig valóban nem kellett tőle hasraesni, de ott tényleg elit voltEzzel egyetértek igen. De azt is hozzáteszem, hogy ott a D-ből szinte mindenki szignifikánsat javult.
Wyatt
Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Szerintem én ligaelit LB-t írtam, nem ILB-t 😊Jogos, jogos, de no nekem a ligaelit LB egy Garrett, egy T.J Watt, Bosa ,vagy anno egy Kuechly, vagy a 3 évvel ezelőtti J.J Watt. Ő nekem több ponttal lejjebb van ezektől az LB kvalitásoktól (is), de akár Leonard "all in" teljesítményétől is.
tenorx
Szerkesztette: Klemó
több mint 4 éve
Hozzátennem, hogy White valami brutálisat javult a playoffra, addig valóban nem kellett tőle hasraesni, de ott tényleg elit voltEzzel egyetértek igen. De azt is hozzáteszem, hogy ott a D-ből szinte mindenki szignifikánsat javult.
Wyatt
több mint 4 éve
Hozzátennem, hogy White valami brutálisat javult a playoffra, addig valóban nem kellett tőle hasraesni, de ott tényleg elit volt

több mint 4 éve
Szerintem én ligaelit LB-t írtam, nem ILB-t 😊
több mint 4 éve
Hát ja, ez nem Schobertet minősíti, hanem inkább Busht. Ami elég szomorú, mert a hozzá nagyon közeli prospectnek tartott Devin White meg a liga legjobb LB-i között van már emlegetve (ugye ő 1/5 volt, még Bush 1/10)Azért neeeee. Devin White mint ligalit belső LB? Egy folyamatosan blitzre futtatott, a futásvédekezésben is erős LB-ről beszélgetünk, akinek a pass rush az erőssége. De ez ILB-ként nekem az utóbbi egy kiegészítő tulajdonság, de nem véletlen, hogy egyetlen INT-et sem jegyzett tavaly és karrierjében is összesen 1-et. Coverage-ban egyedül az elmúlt 2 évben sem bizonyított, őt a Bucs többi játékosa "tehermentesíti" ettől. Nem mondom, egy fontos láncszeme a Bucsnak, de hogy top ILB lenne az barokkos túlzás és egyértelműen nekem nem érte meg az 1/5 cetlit.
tenorx
Node Bush felöl sem igazságos a megközelítés és nem csak a tavalyi sérülése miatt. A 2019-es évében Bush jobb évet futott egyértelműen nekem, már csak a statisztika is ezt mutatja. Persze nem volt ő sem kiemelkedő, ahogy Leonard a Coltsnál, de solid teljesítményt produkált. A 2020-as évben pedig 5 meccs jutott neki a sérülése előtt, de ez alatt is 3 levédekezett paszt produkált, ami szinte ugyanannyi, mint White 15 meccsen.
A 9 sack viszont White oldalán kétségtelenül kiemelkedő és combos, ez vitathatatlan, de nézzük meg a 2021-es évet is majd kettejük összehasonlításában. (remélem egyik sem sérül meg)
több mint 4 éve
Hát ja, ez nem Schobertet minősíti, hanem inkább Busht. Ami elég szomorú, mert a hozzá nagyon közeli prospectnek tartott Devin White meg a liga legjobb LB-i között van már emlegetve (ugye ő 1/5 volt, még Bush 1/10)
több mint 4 éve
es tovabbra sem latom, hogy mennyi della maradt a CAP-ben egy esetleges CB, OL tradre.Ha 7 millát visz el Schobert és nem restruktúrálunk, akkor pozitív nulla van a CAP-ben. No és innentől az 50% már könnyen visszaszámolható és az esetleges restruktúrálási hatás is.
xtaki
Én a Watt szerződést szeretném minél előbb tető alatt tudni, mert az látható, hogy itt feszültség van. Ez pedig nem CAP kérdés idénre, ahogy Laci is korábban jelezte, mert már így is van egy combos CAP charge idénre nála és egy 5 éves szerződést bőven lehet 2021-re még jobban is kikönnyíteni.
több mint 4 éve
rogton megkapta a radijot. Tavaly nem Bush hivta a playeket? most hirtelen valaki olyan, aki meg sosem latta a playbookot?Laci kicsi sietett....nem kapta még meg a rádiót, de ha megtanulja a playbookot, akkor az a terv, hogy rajta lesz. Igazából ez nem is igazából felé mondás, hanem Bush felé, vagyis utóbbi nem győzött még meg senkit, hogy igazi leader lehet. Nem volt még erről szó, de a twitterkirály miatt is azt gondolom ez a trade nekünk nagyon kellett.
xtaki
több mint 4 éve
es tovabbra sem latom, hogy mennyi della maradt a CAP-ben egy esetleges CB, OL tradre.
több mint 4 éve
rogton megkapta a radijot. Tavaly nem Bush hivta a playeket? most hirtelen valaki olyan, aki meg sosem latta a playbookot?
több mint 4 éve
És hol találsz a drafton rutinos ILB-t aki playeket tud hívni...főleg már első évében.Schobert vagy Bush kaliberű LB nem nagyon volt ott első kör vége felé, Harrist kár lett volna dobni ezért. Meg gondolom Vinnie visszavonulása akkor még nem volt ismert.Schobert annyira kellett ennek a csapatnak, hogy rögtön meg is kapja a rádiót a védelmi hívásoknak. Na igen...ez mondjuk így pláne sokat ér.De ha ez ennyire nagy need volt akkor mi a picsáért nem kezeltük ezt drafton??? Komolyan nem értem.
Klaci79
Razi
Parsons ugye 12-ön ment ki, Jamin Davisért fel kellett volna tradelni, ami nekünk luxus lett volna.
Én JOK-ot bírtam egyetemen, de ő azért nem pure ILB, van kockázat benne bőven, hogy hogyan bírja a profi terhelést, mennyire lesz más szint a méretének az NFL és szerintem lesz gondja majd a blokkról leválással, RB ütközések felvételével.
Nick Bolton és Jabril Cox volt még érdekesebb prospect, helyettük egy Buddy Johnson jött, nem olyan nagy különbség, bár Bolton sztem jó játékos lesz majd.
Willie Parker
több mint 4 éve
Schobert vagy Bush kaliberű LB nem nagyon volt ott első kör vége felé, Harrist kár lett volna dobni ezért. Meg gondolom Vinnie visszavonulása akkor még nem volt ismert.Schobert annyira kellett ennek a csapatnak, hogy rögtön meg is kapja a rádiót a védelmi hívásoknak. Na igen...ez mondjuk így pláne sokat ér.De ha ez ennyire nagy need volt akkor mi a picsáért nem kezeltük ezt drafton??? Komolyan nem értem.
Klaci79
Razi
Parsons ugye 12-ön ment ki, Jamin Davisért fel kellett volna tradelni, ami nekünk luxus lett volna.
Én JOK-ot bírtam egyetemen, de ő azért nem pure ILB, van kockázat benne bőven, hogy hogyan bírja a profi terhelést, mennyire lesz más szint a méretének az NFL és szerintem lesz gondja majd a blokkról leválással, RB ütközések felvételével.
Nick Bolton és Jabril Cox volt még érdekesebb prospect, helyettük egy Buddy Johnson jött, nem olyan nagy különbség, bár Bolton sztem jó játékos lesz majd.
több mint 4 éve
Schobert annyira kellett ennek a csapatnak, hogy rögtön meg is kapja a rádiót a védelmi hívásoknak. Na igen...ez mondjuk így pláne sokat ér.De ha ez ennyire nagy need volt akkor mi a picsáért nem kezeltük ezt drafton??? Komolyan nem értem.
Klaci79
több mint 4 éve
Schobert annyira kellett ennek a csapatnak, hogy rögtön meg is kapja a rádiót a védelmi hívásoknak. Na igen...ez mondjuk így pláne sokat ér.
több mint 4 éve
Nos, mégis úgy néz ki, hogy belead a Jags a 2021-be 50%-ot. Nem szoktak ezek a hírek ilyen össze-vissza jönni...Mindenesetre kissé azért bevallom kissé lekonyult a szám arra a hírre, hogy ha fullban mi vállaltunk mindent, szóval ez azért sokkal jobban tetszene így.Így valamivel érthetőbb, bár jómagam JOK-ot képzeltem el Bush mellé a draftról a ND-ről, ma is odaadnám Freiermuth-t érte, bár őt is bírom, de majd Hangostej kárpótol.vagy Jamir Jones. Megtanultam #44nevét, ez jó jel. Bye Ulisszé, Marcus.
Klemó
több mint 4 éve
Nos, mégis úgy néz ki, hogy belead a Jags a 2021-be 50%-ot. Nem szoktak ezek a hírek ilyen össze-vissza jönni...Mindenesetre kissé azért bevallom kissé lekonyult a szám arra a hírre, hogy ha fullban mi vállaltunk mindent, szóval ez azért sokkal jobban tetszene így.
több mint 4 éve
Tuitt-ról tudni valamit, miért nem edzett még?
több mint 4 éve
Közben megjött Schobert:Jó, hogy ez azért edzés....még azért ne boruljunk a kardunkba.... 😀
Joe Schobert is taking in his first #Steelers practice today. He spent time with Defensive Coordinator Keith Butler and is now chatting with his new teammates. #SteelersCamp
Fitzpatrick pedig levadászta Big Ben passzát 11-11 elleni edzésen.
A védelemben egyébként James Pierre a cb2!
Johnson-t egyébként nagyon sokat keresi Big Ben. Az egyik TD passzát sajnos el is droppolta...már-már szokásos formában 😕
Aztán Claypool is droppol egy TD passzt...mi van ezekkel
Big Ben 3 picket dobott ma...ne egy jó nap.
Fitz után Arthur Maulet is szerzett egy labdát. A 3. James Pierre volt.
Klaci79
James Pierrre kiváncsi leszek nagyon.
több mint 4 éve
Nem ez így nekünk közelebb van a 10 millához átlagban, mint a 9-hez. Csak idén 7 M a fizu.De már szóltak a hírek róla, hogy biztosan restruktúrálunk majd. Az első hírek egy avoidble évről szóltak, amivel le tudjuk venni 7 millára az átlagot, de Én el tudnék képzelni olyat is mint Bennél, hogy ráteszünk egy évet egy kisebb összeggel és így a tényleges és átlagos fizu csökkenhet (amúgy csak a CAPHIT).
A lényeg, hogy az idei 7 millán kívül semmilyen garantált rész nincs, így tulképpen ez egy egyéves szerződés jelenleg. Folytatása következik még.
több mint 4 éve
Kozben kiderult, hogy a 7 millas garantalt reszt is atvallaltuk.....no iigy mar ertem a Jagsnek is miert erte meg...Remélem, akkor upgrade lesz, mert úgy tűnik egy 7MM-s ILB-t lecseréltünk egy 7MM-s ILB-re. Lehet strukturálunk vele persze, és úgy olvastam bármikor kivágható DM nélkül. Bince nem volt atletikus, cserébe jól blitzelt, Spillane elég jól mozgott tavaly a fal pálya közepén coverben is, a TE védekezésünket meg -lássuk be- eddig egyedül Mike the Hilton tudta javítani esetenként.
Klemó
A Draft tőke is fogy 2022-re, bár még lehet 7pickünk, ha Haeg nem játsz 25%-ban minimum, de ha PO elején kizuhanunk, új QB nem lesz, lehet Ben kap még egy szerződést, egyre több lengetett választ olvasok a kérdésben. Az Colbert-nek adhatna egy évet, Canada-tól meg elvenne egyet.
Mindenesetre hálásak lehetünk minden beilleszkedés alatt álló új HC-nak, sok jó játékost sikerült már hoznunk az ilyen őrségváltások alkalmával. Reméljük most is így lesz.
Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve
Kozben kiderult, hogy a 7 millas garantalt reszt is atvallaltuk.....no iigy mar ertem a Jagsnek is miert erte meg...